Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tigeroo
én inkább maradok a fantasy megfogalmazásnál, de végülis minden fantasy mese.
mégvadabbdisznó
Keanu sosem volt jó színész, max a film volt jó amiben szerepelt, így ez valamelyest elfedte a gyenge színészi affinitását. Képtelen érzelmeket kifejezni az az ember... ahogy idõsödik, meg egyre jobban.

De szép bauxit, honnan van?

Azóta sem tudom hogy Keeanu simán csak ilyen jól játszotta a kõarcú érzelemmenetes idegent, vagy csak ilyen rossz színész. 😊

Mellesleg olyan idegesítõ emberekkel van tele az a film (a fõhõsnõ idegesítõ kis feka fia, a védelmi miniszter stb) hogy Neo helyében én meggondoltam volna ezt az emberiségmentést.
extra sensory
Hobbitkák - Smaug inzultálása

A színvonala simán elérte a Váratlan utazásét, sõt... nekem jobban tetszett. Mikor odaértek Ereborba szinte tudtam rögtön hol van a sárkány, dehát van akinek meglepetést okozott hogy honnan bukkan elõ. Szóval kiszámítható volt végig a film, de szerencsére kárpótoltak a zúzós akciók... a tündék jól dolgoztak, mondhatnám úgy is hogy jól összedolgoztak. egyedül az zavart, hogy Legolas apja fiatalabb képû volt mint õ maga. Ja igen végül is õk örök életûek, van ennyi hátrány benne...

A Bakacsin erdõs rész is tetszett, legalább kicsit felrázott a szendergésbõl, mert néha egy-egy üresjáratnál majdnem lebukott a fejem, ugyanis már késõn kezdtem nézni. Számolni kellett volna vele hogy két és fél óra a film.

A gyûrûnek most is volt szerepe, viszont a hibbant gollamot hiányoltam a filmbõl, valahogy beleszõhették volna a történetbe... ahogy vége lett az is izgalmas volt, szóval várós a harmadik rész.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Nem láttam még ilyen rövid kritikában ennyi spojlert. <#vigyor1>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Amikor megállt a Föld

- Elpusztítjuk az emberiséget.
- NEEE!
- Jó, akkor nem.

5/10

fifi
47 ronin

elõször is, óriási prosztóságnak tartom, hogy a trailerben és plakátokon bevezetett karakterek egy része szerepel kb. 5/!/ másodpercet a filmben, és semmi érdemi értelme nincs az ottlétüknek...

a film nekem egy szenvedés és csalódás volt, nem is értem mi akart ez lenni. szamurájfilm? fantasy? akció? volt itt minden, de összességében nem volt semmi...
nagyon gyenge, õszintén szólva sajnálom a rá elbaszott idõt...
ez a Neo meg egyre unalmasabb egy fapofa.

3/10

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Jakuza1
Last Vegas
ertekelhetetlen/10
Tobbszor hanyingerem lett a film kozben es a vegeig alig tudtam visszatartani a sok nyaltol.

Tyler1
Gyerekmese akárcsak a GyU, csak kevésbé grandiózusabb történetet mesél el, ami szvsz sokkal emészthetõbb is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
A Hobbittal ellentétben - szerintem, ezzel mind egyetértünk, akik ismerik a sztorikat - el is várnám, hogy felnõtt legyen a film. Ha könnyfakasztó, akkor az 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tigeroo
beren vagy húrinék történetét meglehetne filmesíteni, csak az nem épp happy end lenne😄
IMYke2.0.0.0
Így van - ugye a körítést megkaptuk a valódi Gyûrûk Ura sztorival, és most kapnánk egy igazi harcos filmet, amiben Szauront átküldenék az Örök Vadászmezõkre.
Brutális, grandiózus csata lenne, a 2-3 órás filmbõl minimum a fele arról szólna... hú, bele is borzongtam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Egy konkrét filmre gondolsz, amiben nagyrészt a csata menne? Az fasza lenne, annyi szent. 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

IMYke2.0.0.0
A Gyûrûk Ura elején mindenféle szerzet harcol Szauronnal és csak a véletlen segít a "legyõzésében".
Én egy olyan nagyszabású csatára lennék kíváncsi, ahol az Emberek küzdenek meg vele, mondhatni szemtõl szembe - mindenféle más fajúak segítsége nélkül.

genndy
Ott van a GyU elején... <#fejvakaras>
Nem emberek vs. Morgothra gondolsz?

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Teljes mértékben ellentmondana Tolkien munkásságának, de azért megnéznék egy emberek vs. Szauron csatát... <#ravasz1>

tigeroo
a hobbit gyerekmese (mennek a sárkányhoz a kincsért), a gyûrûk ura pedig egy korszakváltást mutat be (ugye beköszönt a negyedkor és eljön az emberek kora).

a gyûrûk ura fõgonosza is csak morgoth szolgája volt a régebbi idõkben, hozzá képest szauron egy jótékony szentlélek...
Még nem láttam (hehe), csak a trailert, de már most tudom, hogy LESZAROM azt ha béna lesz a sztori, vagy a szereplõk nem mutatnak frankó színészi játékot, vagy logikai bakik lesznek benne; a látvány kárpótolni fog:
Jupiter Ascending

A Gyûrûk ura trilógia az epikus, míg a Hobbit az egy igazi kaland. Én ezt gondolom a kettõrõl, mindkettõt ugyanúgy szeretem egyébként.

A Gyûrûk urában a Gollamos/Frodós részeket utálom, nehézkesen tudom csak végignézni azokat a jeleneteket.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tyler1
Smaug pusztasága

Továbbra is tartom, hogy sokkal jobbak a Hobbit filmek az összes LotR-nél. Ennél sem estem hanyatt, amit soha a büdös életben nem fogok megtenni ennél a sorozatnál, de az akciók izgalmasak és szépen megkomponáltak, az új karakterek jók, Evangeline Lilly bájos és könyörtelen, Orlando Bloom badass és könyörtelen, Smaug elszaval egy Shakespeare idézetet mielõtt tüzet okádik, de megbocsátható, szóval úgy összességében még mindig oké.

Sir Quno Jedi
VAGY felnõttek a tininidzsákok. Mutáns állatok, lehet öregkorukra akkorák lesznek mint egy kisbolygó.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

CalebJoe
Gyakorlatilag Bay emberi lenyúlták ennek a mûvésznek a 2009-es design-át kicsit feltúrbózva, a helyében pénzt követelnék.<#nezze>

TMNT
tigeroo
megan fox, miéééééééééért
vérpocok
A békák a 90-es évek elején még egy tinicsaj magasságát sem érték el, ma meg akkorák mint egy kisebb panzió... nyilván ez is a fokozott környezetszennyezésnek tudható be.

A radioaktivitás erõssége a sokszorosa az évtizedekkel ezelõtt mértnek, gondoljunk csak Fukushimára. <#ravasz1>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Kíváncsi leszek erre a filmre, eddig tetszik.
Mahone Shreddere még inkabb.
A teknosok meg furan néznek ki, ... Kb mintha az f4-es ben grimm lenne keresztezve a legenda vagyok film zombi fõmumusával.

Kongy
Nem tudtam mikor azt a kommentet írtam, de aztán felismertem, biztos egy húron pendülnek Bay-jel, ha ebben is szerepet kapott... if you know what I mean. <#awink>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tyler1
Képregényfilmeken is több felnõtt van, mint fiatalkorú, bezzeg a 18 karikás filmekre 6 tagú családok, nagyik a 4 éves unokával, iskolás csoportok úgy bemennek, hogy öröm nézni 😄

IMYke2.0.0.0
Ja, azt hittem, hogy tudod, hogy Megan is nyomul a filmben... ezért írtam a szereposztó díványt 😊

Kongy
Amint látom Megan Fox is feltûnik... na õt sem a színészi tudása miatt szeretjük 😄 Ennek a nõnek egy fogkrémreklám is problémát okozna 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Szereposztó díványra tippelsz? <#ravasz1><#eplus2>

Kongy
És miért lepõdsz meg ezen Michael Bay neve mellett? 😄

IMYke2.0.0.0
Én már az alaphelyzetet sem kedveltem soha... karatéjzó teknõsök...

hûûûû a nemjóját... a premier napján tuti minden akciókedvelõ 7 éves véraláfutásos szemmel szalad a moziba nyóc kiló popkornnal a kezében hogy megnézze... újabb film amit újfent csak a látvánnyal akarnak eladni... ámbár nem akarom elõre lehúzni, de sejtéseim vannak...

(ilyen méretben egy az egyben úgy néznek ki mint a Mortal-ból Goro...)

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tyler1
William Fichtner lesz Zúzó? Kiábrándító. Egyébként vicces valós környezetben látni egy csapat karatézó óriásteknõsbékát, akiknek egy karatézó patkány a mesterük 😊

Hû bazdki, ez nem lesz semmi😄

Bokafix2
Az egy olyan kiterjedt történet meg olyan részletes az egész, hogy egy másfél órás filmet felesleges is lenne belõle csinálni, el sem érdemes akkor kezdeni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DasIsFuck
Na megnéztem a Hobbit második részét...

Nekem az állam úgy az elsõ percekben leesett és az utolsó másodpercig lent is maradt.
Pedig rengeteg negatív kritikát hallottam róla, hogy hosszú,unalmas...õszintén szólva nem értem miért.
Elképesztõ látványt vonultat fel, olyan szinten hangulatos az egész amilyennek egy jó fantasynak lennie kell.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Kongy
Attól még tartom magam ahhoz amit leírtam 😄

Pont ezért is mondtam a fenyõerdõt. 😊

Sõt helyezzük az egészet a jelenbe, ahol is egy ásatást végzõ kutatócsoport megtalálja Diablo lélekkövét.

Persze a költségviselés miatt Diablo elõször megszáll valakit és emberi alakban gyilkolászik majd pedig az utolsó fél órában ölti fel az igazi alakját. De kiderül hogy az egyik kutató egy Demon Hunter leszármazottja és õ évül végez a lénnyel...

És ami legszörnyûbb az az hogy sztem ha egy szxr rendezõ kapná a Diablo filmet akkor amit most itt leírtam jó eséllyel valóra is válhat.
tomsolo
Irónia volt...<#ravasz1>

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kongy
Számomra csak az 1. rész értékelhetõ. A többi WTF...

Synchronous
Mint a Far Cry... az is egy fenyõerdõben játszódik miközben a játékban trópusi sziget a helyszín. <#vigyor>

A Doom-ról meg ne is beszéljünk... kék színû BFG lövedék... mikor minden valamirevaló gémer kocka tudja hogy annak a színe zöld. Még erre sem tudtak figyelni, pokolbeli démonok helyett meg lett pusztító vírus. Kiábrándító...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tomsolo
Resi filmek több díjat is nyertek...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kongy
Bezzeg a képregény adaptációk többnyire mind jók 😄 Még a sorozatok is

Csak a költségkímélés érdekébe 90%-ban emberi ellenfelek szerepnének benne és kb 2 féle szörny. Az egész egy fenyõerdõben játszódna 3 egy szûk kazamatában, a fõhõs megtalálná a szerelmet a végére, és kiderül hogy az egészet egy vírus okozta.

Csak következtetek ismerve a a mai újító trendet, amikor kitalálja rendezõ hogy ha már játékot filmesítünk akkor kukázzuk az ótvar-tré történetet és majd ÉN JOBBAT FOGOK KITALÁLNI!

Bár remélhetõleg Blizzard nem engedne ilyen gyalázatot.
extra sensory
Hát a Diablóról szívesen megnéznék egy fantasy-kaland filmet, de Holiwúdt ismerve tuti elrontanák... a filmes játékadaptációk mindig is gyatrára sikeredtek.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Diablo 2.
Persze.
Jakuza1
Azt majd valamelyik World of szarkraft cimu filmben.

mégvadabbdisznó
Azért Lególasz pakolhatott volna a kardjába egy min. 75-ös méregsebzésû TAL rúnát amivel a fülükön keresztül csalhatott volna könnyeket az ork bajtársak hidratált bõrredõire...

Meg lehetett volna több boss-fight is benne. Pl. egy Holy Freeze Aurás Unique monster több ezres sebzéssel amely a kinyírásakor is olyan frost novát indukál ami instant halál a lény 100 méteres körzetében tartózkodóknak. <#hehe>

De szép bauxit, honnan van?