Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De szép bauxit, honnan van?
Mellesleg olyan idegesítõ emberekkel van tele az a film (a fõhõsnõ idegesítõ kis feka fia, a védelmi miniszter stb) hogy Neo helyében én meggondoltam volna ezt az emberiségmentést.
A színvonala simán elérte a Váratlan utazásét, sõt... nekem jobban tetszett. Mikor odaértek Ereborba szinte tudtam rögtön hol van a sárkány, dehát van akinek meglepetést okozott hogy honnan bukkan elõ. Szóval kiszámítható volt végig a film, de szerencsére kárpótoltak a zúzós akciók... a tündék jól dolgoztak, mondhatnám úgy is hogy jól összedolgoztak. egyedül az zavart, hogy Legolas apja fiatalabb képû volt mint õ maga. Ja igen végül is õk örök életûek, van ennyi hátrány benne...
A Bakacsin erdõs rész is tetszett, legalább kicsit felrázott a szendergésbõl, mert néha egy-egy üresjáratnál majdnem lebukott a fejem, ugyanis már késõn kezdtem nézni. Számolni kellett volna vele hogy két és fél óra a film.
A gyûrûnek most is volt szerepe, viszont a hibbant gollamot hiányoltam a filmbõl, valahogy beleszõhették volna a történetbe... ahogy vége lett az is izgalmas volt, szóval várós a harmadik rész.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
- Elpusztítjuk az emberiséget.
- NEEE!
- Jó, akkor nem.
5/10
elõször is, óriási prosztóságnak tartom, hogy a trailerben és plakátokon bevezetett karakterek egy része szerepel kb. 5/!/ másodpercet a filmben, és semmi érdemi értelme nincs az ottlétüknek...
a film nekem egy szenvedés és csalódás volt, nem is értem mi akart ez lenni. szamurájfilm? fantasy? akció? volt itt minden, de összességében nem volt semmi...
nagyon gyenge, õszintén szólva sajnálom a rá elbaszott idõt...
ez a Neo meg egyre unalmasabb egy fapofa.
3/10
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ertekelhetetlen/10
Tobbszor hanyingerem lett a film kozben es a vegeig alig tudtam visszatartani a sok nyaltol.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Brutális, grandiózus csata lenne, a 2-3 órás filmbõl minimum a fele arról szólna... hú, bele is borzongtam 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Én egy olyan nagyszabású csatára lennék kíváncsi, ahol az Emberek küzdenek meg vele, mondhatni szemtõl szembe - mindenféle más fajúak segítsége nélkül.
Nem emberek vs. Morgothra gondolsz?
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
a gyûrûk ura fõgonosza is csak morgoth szolgája volt a régebbi idõkben, hozzá képest szauron egy jótékony szentlélek...
Jupiter Ascending
A Gyûrûk urában a Gollamos/Frodós részeket utálom, nehézkesen tudom csak végignézni azokat a jeleneteket.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Továbbra is tartom, hogy sokkal jobbak a Hobbit filmek az összes LotR-nél. Ennél sem estem hanyatt, amit soha a büdös életben nem fogok megtenni ennél a sorozatnál, de az akciók izgalmasak és szépen megkomponáltak, az új karakterek jók, Evangeline Lilly bájos és könyörtelen, Orlando Bloom badass és könyörtelen, Smaug elszaval egy Shakespeare idézetet mielõtt tüzet okádik, de megbocsátható, szóval úgy összességében még mindig oké.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
TMNT
A radioaktivitás erõssége a sokszorosa az évtizedekkel ezelõtt mértnek, gondoljunk csak Fukushimára. <#ravasz1>#ravasz1>
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Mahone Shreddere még inkabb.
A teknosok meg furan néznek ki, ... Kb mintha az f4-es ben grimm lenne keresztezve a legenda vagyok film zombi fõmumusával.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
(ilyen méretben egy az egyben úgy néznek ki mint a Mortal-ból Goro...)
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nekem az állam úgy az elsõ percekben leesett és az utolsó másodpercig lent is maradt.
Pedig rengeteg negatív kritikát hallottam róla, hogy hosszú,unalmas...õszintén szólva nem értem miért.
Elképesztõ látványt vonultat fel, olyan szinten hangulatos az egész amilyennek egy jó fantasynak lennie kell.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Sõt helyezzük az egészet a jelenbe, ahol is egy ásatást végzõ kutatócsoport megtalálja Diablo lélekkövét.
Persze a költségviselés miatt Diablo elõször megszáll valakit és emberi alakban gyilkolászik majd pedig az utolsó fél órában ölti fel az igazi alakját. De kiderül hogy az egyik kutató egy Demon Hunter leszármazottja és õ évül végez a lénnyel...
És ami legszörnyûbb az az hogy sztem ha egy szxr rendezõ kapná a Diablo filmet akkor amit most itt leírtam jó eséllyel valóra is válhat.
A Doom-ról meg ne is beszéljünk... kék színû BFG lövedék... mikor minden valamirevaló gémer kocka tudja hogy annak a színe zöld. Még erre sem tudtak figyelni, pokolbeli démonok helyett meg lett pusztító vírus. Kiábrándító...
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Csak következtetek ismerve a a mai újító trendet, amikor kitalálja rendezõ hogy ha már játékot filmesítünk akkor kukázzuk az ótvar-tré történetet és majd ÉN JOBBAT FOGOK KITALÁLNI!
Bár remélhetõleg Blizzard nem engedne ilyen gyalázatot.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Meg lehetett volna több boss-fight is benne. Pl. egy Holy Freeze Aurás Unique monster több ezres sebzéssel amely a kinyírásakor is olyan frost novát indukál ami instant halál a lény 100 méteres körzetében tartózkodóknak. <#hehe>#hehe>
De szép bauxit, honnan van?