Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Ízlések és pofonok. Nekem a 3. rész tetszik a legjobban a trilógiából. Jobban tetszett mint a Bosszúállók. 😊
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Fullba nyomta a kretént.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Harmadik rész: Vasember komoly, viccelõdik, de komoly, mert megszökött a mandarin a teszkóból. Vasember kicsit sem volt laza, inkább átcsapott rinyagépbe. Közben meg dübörög az Eiffel 65. Hiába vicces, ha a hangulat messze nem olyan, mint az elsõ résznél.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
A második rész azért is lett olyan borzalmas, mert túlságosan is komolyságon volt a hangsúly.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Amcsi kapitánytól is kb. ez lesz majd a reális kép. Sebaj, Scarlett miatt megnézem majd.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ami amúgy szerintem messze a legjobb játékadaptáció, az a Silent Hill elsõ része. Nyomasztó, sötét, elborult, ráadásul a történet is korrekt. Még a Prince of Persia az, ami szódával elmegy.
A Doom is milyen pocsek volt.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Jaj. Mi volt ez. Nagyon nem tetszett, klisés, idegesítõ, unalmas, csak azért szenvedtem végig mert szeretem a játékot. Technikailag amúgy rendben van, a 3D-s részek meg kimondottan szépek (még azt is el tudom képzelni, hogy valahogy az eredeti modelleket meg textúrákat használhatták), de ez nem menti meg. A vége azért üt, méltó a ME-s döntésekhez.
3/10
Érthetõ hogy egyeseknek miért nem tetszik, kell hozzá egyfajta hangulat és empatikus állapot, nálam ez most megvolt. Igazából szívem szerint tizet adnék(2 perce pergett le), de tudom hogy volt már katartikusabb filmélményem. Hozzáteszem, nem sok.
The Wolf of Wall Street - 8/10
Elröppent a 3 óra, Leo végigrobogott a filmen, a mellékszereplõk is hozták amit kellett(Jonah Hill néha talán kicsit sokat improvizált), amit lehetett kihoztak az alapanyagból. 8/10-et 😊
http://www.denofgeek.com/movies/marvel/29850/explaining-captain-america-the-winter-soldiers-post-credits-sequences
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A futószalag újabb kézikamerás horrort dobott ki, mégis ez a jobbak közé tartozik, mert voltak benne fasza megoldások. Kár, hogy a film eleje full érdektelen, ahogy a karakterek is azok. De a menekülõs, ugrálós POV jelenetekért megérte megnézni, azok kurva jól lettek megcsinálva. (Sokszor a fõszereplõ mellkasára volt rögzítve a kamera) A film második felében van pár belõlük. A vége slusszpoén is ütött.
Ja a sztori annyi, hogy két srác be akarja utazni a világot, de már az elején beüt a baj: az egyikõjüket megharapja egy csaj az éjszaka, és elkezd átváltozni valamivé...
6/10
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nos nem rajongok a szinkronért, de legalább sikerült végre 2D-ben megnézni. Jó kis film. Eleje gázos, de aztán durván beindul és a vége megen egy kicsit gázos. Azonban a feliratos slusszpoén, ami minden Marvel film végén van, az kecsegtetõ nagyon. 😄
Robert Redford és Samuel L. Jackson jól tolja, de a kicsik is jók, sõt az újak is abszolúte tûrhetõek. Bár Falcon kicsit csenevész, de jól tolja a srác amúgy.
Kicsit talán már sok is az öncélú akció a filmben, én jobban szeretem a szüttyögõsebb részeket. Okés, hogy ez képregényfilm és zúzniuk KELL, de na. 😄
Aki nem szereti a többit, ezt se nézze meg. Aki meg szereti, az nézze csak nyugodtan, profi munka, élvezni fogja.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az emberek különbözõ módon adják mások tudtára, hogy valami bántja õket, valami miatt szenvednek, és hogy valaki segítségére szorulnak. Néha a legkisebb sem csoportban vesszük ezeket a jeleket észre.
Egy ilyen csoportról, egy középiskolai osztályról szól a történet, ahol egy már rég nem oda járó srác "szelleme" kísért azzal, hogy egy helyettesítõ tanár érkezésével a régi sebek feltépõdnek.
Ráadásul, a helyettesítõ tanár sem hétköznapi.
Nagyon jó film arról, hogy mennyire tudunk - akarva és akaratlan - ártani egymásnak, mi emberek. Akár fiatalon is. S arról, hogy sosem késõ felelõsséget vállalni.
Ito Ayumit szeretjük.
Ítéletnap
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Elõvételben akár?
Robocop (2014) Steelbook Edition
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
CW csontos fejét az AH-filmektõl csípem <#nyes>#nyes>
23-as számot sajnálom, mert nekem tetszett, bár nagyobb meglepetésre számítottam a végén. Jó kitörési lehetõség lett volna Carreynek, erre csinálhatja a Dumb&Dumber 2-t...<#szomoru2>#szomoru2> (tetszett az eredeti, de elég is volt annyi a baromkodásból)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Ezt lehet megnézem, köszi szépen. De nem Al Pacino miatt. Annyira nem bírom azt a csávót. :S
Máig az egyik leghátborzongatóbb thriller számomra... van benne vallás, misztikum dögivel és izgalom is. Gabriel Bryne-ra mintha ráöntötték volna a szerepet és elgondolkodtató film is ugyanakkor.
A 23-as szám
Rejtélyfejtõs oknyomozós gondolkodós thriller Jim Carrey-vel, ez is elmegy egynek.
Angyalok háborúja I-V
Christopher Walken brillíroz a gonosz angyal szerepében, szövevényes vallási témájú thriller ez is. Nem különösebben rejtvényfejtõs de izgalmasnak izgalmas.
Az Ördög ügyvédje
Ez meg Keanu Reeves szerintem egyik legjobb filmje... méltatlanul kevés szó esik róla pedig Al Pacino-val mesterit alkottak.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Vasfickó is csak a páncélja miatt jó, õ sem szuperképességû... Thor és a zöld pasas ér egyedül valamit önmagában.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Állt ez a film 7.2-n is imdbn. Demiééééeeeeéért?
Aki jót akar kerülje el messzire.
Vannak "szuper" hõseink akiknek szinte nincs semmilyen szuper képessége - na jó van, de sikerült úgy tálalni (ala Watchmen) hogy szimpla hétköznapi semmirekellõk. Van egy kelkáposztafõzelék bonyolultságú sztori egy ötforintba kerülõ cgi mozzanat - ultrakínos, ráadásul visszajátszák párszor - és tûz meg robbanások mindez egy külön layeren.
2.7/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Yo, Bitch!
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Mindenképp moziban kell megnézni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
magyar szinkronnal néztem, a betétdalok hozták a minõséget amolyan diznisen, de nemjött be ez a vonal, azthittem grandiózusabb lesz a történet. a csajról nem tudjuk miért van ez az ereje, meghalnak a szülõk 1 pár másodperces jelenetben, antagonista úgy igazán nincs is, nincs sem katarzis, sem semmi. trollok mi az istennek kellettek bele, te jó ég el nem tudom képzelni. csak viszik elõre a dalokhoz a filmet, kb. ez a felépítése is, ez így nagyon furcsa elegy volt... mint egy homogén tejberizs az egész mû, az elejétõl a végéig ugyan azon a pulzusszámon fut, majd hopp: na akkor itt amúgy vége lesz.
pozitívum hogy végre viszont itt a disney hercegnõk már fejlõdtek: a "nem mehetsz hozzá valakihez akit most ismertél meg" azért mekkora jó fricska már 😊 tetszett. okosabb lett az egész mû, végre nem csak egy egyszerû szerelmi történet, hanem a szeretetrõl-családról szól.
a hóember és a szarvas is hozta a kawai faktort.
nekem még mindig a pocahontas és a lion king a kedvencem.
de! nem volt ez rossz annyira, legalább edzõdöm ha kis gyerekem lesz végig tudom majd ülni az ilyeneket. hajrá dizni jó lesz ez.
Nem sok argentin filmet láttam, de most kifejezetten jól esett a spanyol szinkron a sok angol nyelvû film után. És magával a filmmel sem lett volna bajom ha a végén megmagyarázzák hogy mi is történt akkor, mit láttunk, mi volt a lényeg, mert speciel nem értettem a film végi poént.
Igazából sok kérdés maradt megválaszolatlan, csak annyit lehetett levágni a sztoriból hogy minden dolognak ami történik, a rejtélyes napfogyatkozáshoz van köze, amelyet egy szobában dekkolva vár pár ember...
Rejtélyes misztikus thrillernek szánták a filmet, és ez a vonulat mûködik is odáig míg le nem zárul a film a nagy értelmetlenséggel, vagyis hogy nem is lett megmagyarázva semmi. Elõre is elnézést kérek azoktól akik értették mirõl van szó, én nem nagyon.
A fõszereplõ csaj aranyos, ráillett a szerep, a többiek is rendben vannak, bírtam az akcentusukat. Rájöttem hogy szeretek spanyol nyelven filmet nézni. Csak sajna így olvasni is kellett a film alatt, de nem vészes mert nem kamaradrámáról van szó, nem dumálják végig az egész filmet, és némi akció is szerepet kap benne.
És ebben hatalmas mínuszt adok a készítõknek, hogy szándékosan feltuningolják a nézõ agyvizét, mert végig "el sem tudom képzelni mi fog ebbõl kisülni" érzésed támad, és tûkön ülve várod hogy na most akkor mit hoznak ki ebbõl az egészbõl... és kiderül hogy a nagy semmit. Kár érte... pedig szívesen vettem volna valami magyarázatot, de lehet csak én voltam láma, és nem olvastam a sorok között.
Így, értelmes magyarázat nélkül csak: 5/10
Ha érthetõen megmagyarázták volna a végét 8/10-t is adnék rá.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]