Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
😄DD
Gondoltam hogy észreveszitek, a 3 laser dick szép relikvia én ma hallottam elõször hogy létezett laserdisc lejátszó. 😊

Azokat e-bay-rõl be lehet szerezni, tény hogy a 3 film kb 10-15 ezer ft postával. 😄

Mindegy majd idõvel megszerzem mindet, amit pirosal áthúztam már megvan. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tomsolo
Ahh Laserdisc...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

davidka003
Kiefer Sutherland mondjuk nem illett bele.
Számomra 6/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

DarkSector
Robotzsaru-val kapcsolatban még annyit hogy utánanéztem van néhány megjelent verzió belõle. 😄
Nehéz lesz õket mind beszerezni. 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

*******************************************************************************************************
Amúgy néztem 1 horror filmet:

Splinter (Tüske)

"Seth (Paulo Costanzo - Cool túra, 40 nap és 40 éjszaka) és Polly (Jill Wagner - Csillagkapu: Atlantisz, Penge: A sorozat) romantikus sátorozásra indul, hogy a szabad ég alatt szerelmeskedhessenek. Az álomszerûnek ígérkezõ kirándulás azonban rövidesen rémálommá fajul, amikor túszul ejti õket egy szökésben lévõ veszélyes bûnözõ és a kábítószertõl, illetve annak hiányától kiszámíthatatlan barátnõje. Hamarosan azonban együtt kell menedéket keresniük egy elhagyatott benzinkúton, mert üldözõbe veszi õket egy félelmetes, tüskés parazita, amely egyszerre tekinti az embert tápláléknak és gazdatestnek."

Hõõõõõt-háááát.
Éppenhogy 6 pontot adnék rá.
Nem vészes film, de azért az a 6.1-es értékelés egy felkerekítésnek lehet venni, de aki szereti a horrort és még nem láta 1x megéri megnézni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Elpuskázva

What the fuck was this shit? De most komolyan. Annyi bullshit volt ebben a filmben, és annyira vontatott volt, hogy pff... Soha többet/10

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Dynamic
Igen nehéz elhinni, hogy valaki képes elvonatkoztatni és önmagában szemlélni egy alkotást, pláne úgy hogy, tetszett neki az eredeti és tudat alatt elvárásai voltak. És azért az is érdekes, hogy aki nem látta az eredetit, az nem tartja akkora fosnak.
Ez igaz. I.SZ 79 -ben még nem sok vészmadár vulkanológus rohangált a vezúv környékén.
vérpocok
Ez nem a Dante Pokla...

Ott jóhogy a vulkán körül forog a sztori. Geológusok és vulkanológusok vizsgálják a hegyet, és a teendõket latolgatják egy lehetséges kitörés esetére.

Ez itt i. sz. 79... és mivel Mónika show még nem volt, bizony gladiátorjátékokkal múlatták az idõt a délceg honpolgárok. Azt hogy lila kéményfüstjük nem volt az ilyen természeti képzõdményekrõl, az is bizonyítja hogy a vulkán lábához építenek egy komplett várost... végül is a kilátás legalább szép.

Szóval a hegy csak olyan funkciót töltött be az életükben mint a modern városiaknak egy windows háttér... ott van, meg szép, meg javítja az összképet, de ennyi. Nem foglalkoztak különösebben vele... még akkor sem mikor elkezdett korogni a gyomra. Nem fogták fel mi jön.

Így a rendezõ sem tehetett mást mint hogy a hegyet parkolópályára teszi és a városiak mindennapi életére koncentrál egészen addig, míg a vulkán be nem pöccen és meg nem ajándékozza õket egy szaunával egybekötött wellness hétvégével.

Nagyjából ez az elgondolás. De az ilyen katasztrófa filmek mindig is egy koncepcióra épülnek, pl. az elõbb említett Dante pokla, vagy a Tommy Lee Jones-os Tûzhányó is (ami igen-igen jó film) hasonló sémára épít. Mutat egy családot vagy egy közösséget, betekintést enged az életükbe, konfliktusaikba, közben elhinti a film a baljós jeleket amik elõárnyékolják a katasztrófát... aztán jön a csúcspont: kitör a pánik, menekülés, pusztulás, megint menekülés, környezet romba dõl, páran életben maradnak... és csapó ennyi.

Én a magam részérõl egy 7-est simán adok a Pompeii-re. Nem volt ez annyira gáz.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Tikal
kérdezni is akartam mi a faszról szól ez a mozi, mert a vulkánkitürásrõl filmet csinálni nem sok értelme lett volna... szóval akkor egy Spartacus, csak nagyvásznon 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

davidka003
Pompeii 2014

Hát gyakorlatilag a 80%-a gladiátor harc, utána van valami kitörés.
De a romantikus szál is olyan béna benne. Tök hihetõ, hogy beleszeret a gladiátorba egy nemes...
A vége meg hülyeség.
Mondjuk a CGI elment. 1-2 helyen egész korrekt volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

tomsolo
Beon.

Robocoppal 2014 nem az a baj, hogy fos az eredetihez képest, hanem az hogy alapból fos sima filmként...nagyon nagy fércmunka
DarkSector
😊

Tikal
Dirty Harry jobb 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

DarkSector
Most nézegettem a retro filmeket találtam egy klasszikust amit megnézek a napokban.

Bosszúvágy 1-5-ig!
Ez is gyerekkori kedvencem.

Vélemények? 😊

DarkSector
Én is ezt érzem, nem egy fellülmúlásról volt itt most szó. Hanem Reboot, azt a szót meg ismeri mindneki.
Persze egyrészt az is érthetõ hogy most nehéz elvonatkoztatni az 1987-es alkotástól is.
Embere válogatja.

Én ezt külön alkotásként fogom értékelni.

Blasta
Kurvára biztos lehetsz benne, hogy nem nézem meg harmadjára, azt hiszem a 6 pontos felsorolásomban elég indokot találhat bárki, miért néztem meg 2x. Gratulálnod és további szájat tépned felesleges, ja és

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bokafix2
A második rész legalább olyan jó mint az elsõ, sõt... még több is akció benne és abban is Weller játszik... Cain meg tökéletes fõgonosz a nukefüggõségével és a hatalmi komplexusával. Kevés fõgonoszt találtak el úgy mint Cain-t.

Amikor meg átexportálják az agyát a robotba, még g*cibb lesz... a második rész számomra az elsõnél is jobb volt. A vicces reklámbetétek is ütöttek.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

DarkSector
Jah az egy kicsit régebbi azért nem? 😄

ForzaInter
Az elsõ nagy klasszikus, azt mindenképp nézd meg, a többi az nyugodtan kihagyható.

Yo, Bitch!

CalebJoe
Nekem a Robert De Nitrós Frankeinstein az tetszett, szokatlan volt tõle de nem volt rossz.
DarkSector
Franenstein-t én is elkezdtem egy kalap fosnak véltem, úgy látszik nem tévedtem.

tomsolo
"A régieket nem láttam."

😄

stargatelost
I, Frankeinstein (2014)

Ilyen gagyi, nevetséges, szar filmet is régen láttam. A párbeszédek, a forgatókönyv, a rendezés, minden siralmas. A legjobb, hogy ott gyakják egymást a városban/város felett végig a filmben, de az emberek reakcióját nem mutatják, mintha nem is léteznének...

1/10

RoboCop (2014)

Az elõbbi film után kész felüdülés volt. Persze ez sem tökéletes, de elszórakoztatott (de lehetett volna rövidebb). A régieket nem láttam.

6.5/10

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

DarkSector
Hát ez kurvajó. 😄

CalebJoe
Megnézte Peter Weller és csak ennyi üzent a rendezõnek.
tomsolo
operál? 😊

Bokafix2

<#hehe>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Bachstein
Mût...
Totti5
Nagy szavak, a semmire. Mivel nem az eredeti mût másolták le, hanem más megközelítésbõl mutatták be az eseményeket így 'gyalázni' nehezen tudja azt. Neked nem tetszett, de talán még 3adszorra is megnézed, amihez csak gratulálni tudok. Van ilyen.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Magyarul annyi na hogy a régi Robotzsaru-t nem alázták meg mert ez egy alternatív film.

DarkSector
Várjunk egy percet, félreértés történik, vagy én fejeztem ki magam rosszul vagy lehet félreértettétek.

A Robocop 2014, nem egy remake, meg nem a sorozat tagja, hanem REBOOT. Vagyis ugyanazt a story-t új szemszögbõl mutatják be, itt a hangsúly az új szemszög, vagyis igen mi a régihez mérjük akaratlanul, mert az belénk ivódott gyerekkorunkba.

De én örülök hogy azért ha nem is ér fel a régi eredeti változat bokájáig, de mai technikával egy Robotzsaru történetet és azok szereplõit magába foglaló mai korhû film.

TÉNY hogy ez alapon ebbõl a szempontból bukásra volt ítélve, amit te mondtál, hiszen SENKI nem gondolhatta komolyan hogy az akkori maszkmesteri munkákat egy szaros cgi majd fellülmúlja, legyen az avatar szintû cg vagy bármi.

Én azért mondtam hogy Robo 4-5-6-7, mert azok közelebb állnak kicsit.
2001-2002-2003-2004.
De ahoz sem lehet összemérni, max a technikai megoldásokban.
Nem tudom te láttad-e a 4-7 részig, az most oké hogy egy tv film, meg a fõszereplõ maszkja egy vicc, de azt nem magyarázhatják a tvfilm jelleggel, hogy a csillagkapu feeling meg szellemírtós lézerfegyók, vagy obi-van kenobi mester köppenye hogy kerül a filmbe.

EZ A VICC.

És akkor a FANTASZTIKUS párbeszédek.
Robo 5-öt néztem tegnap.
A 2 néger csávó akit átalakítottak lefagyott, megállt és nem mozgott.
Nagy tûzharc, a rossz oldalon lévõ katonák lövik murphy-t, és a parancsnok látja a négert, aki elsõnek nekik akart segíteni megölni murphy-t, látta hogy nem harcol.
Erre kibujik a fedezék mögül azt odakiabál:

"Mivan, vírust kaptál?"

OMG mondom.

Blasta
Nem furcsa. Egy kimondottan rossz film, az alapfilm meggyalazasa, egy felesleges TERMÉK csupan.
Az meg eleve vicc, hogy a vitathatatlanul uberszarul sikerult, csak TV-ben megjelent 4-5-6-7 reszekhez kepest kellene ertekelni, ugyan mar.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
nem olyan rossz azé.... nem csinálhatták tök olyanra mint a régieket.

Egyébként miért hiszik azt ha letakarják a kerekeket vagy csillag alakú felni helyett oda nyomnak egy telit akkor attól egy autó már futurisztkikus lesz? 😄D Minden sci-fi-ben eljátszák ezt, annyira nevetséges, pláne hogy amugy meg minden auto ugyanolyan mint most 😊

DarkSector
Hát figy, tény hogy furcsa, én csak bele-bele lestem majd ha meg tudom venni eredetibe akkor megnézem, de nem is úgy kell tekinteni rá.
Ez még mindig jobb, én most nézem a 4-5-6-7. részeket.

Fizikai fájdalmat okoz. Annyira pocsék!
De 1x végigszenvedem mert rajongó lévén látnom kell.

Hatalmas klasszikus. Cameron már akkor is tudott valamit.
Kontrakcio
ez a robocop 2014 eléggé legalja kategória , asylum filemken jobban szórakozom. <#ticking>

TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,

genndy
Köszi a kiegészítést <#eljen>

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

amúgy teljesen igazad van, el kell fogadni hogy nem állok egy 10 éves szintjén :-) ez nem nekem készült
comic film és comic film között is van különbség, mindegyik hülyeség persze
de amikor abból áll egy rosszfiú repertoárja, hogy hangosan túlgesztikulálva az ég felé röhög, szemeit forgatva az a schumacheres legrosszabb betmen idõket idézi
Kongy
"ok, lehet hogy az én hibám, mit várok egy olyan filmtõl, ahol egy csávó belesik az elektromos angolnák közé és átalakul Elektrová"

Igen, a te hibád, mert egy képregény alapján készült, így olyan nagyon realisztikus nem lehet a film. Peter-t meg egy pók megcsípi, és azért lesz õ Pókember... 😮

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lenne 1-2 + dolog, csak az vagy kevés vagy már látott dolog
pl: hálóhinta, még mindig látványos, nagyon jól nézz ki még mindig, így az 5.filmen is, akciók ok, pókember vicces (bár ez néha érthetetlen mert Peter full depin van, de hopp maszk fel és máris õ humorherold)
Sally Field kevés jelenete az jó
- dolgok: fõgonoszak sokan vannak, túl sok és 1 az 1-ben lehetnének a Betmen és robinból, komolyan mondom aki megnézi a filmet le fogja vágni, röhögnek, ordibálnak, túlgesztikulálnak állandóan pl: Rhino, elme gyógyos doki
J.Foxx/Elektro harmatgyenge ellenfél, csak kifutó fiú
ok, lehet hogy az én hibám, mit várok egy olyan filmtõl, ahol egy csávó belesik az elektromos angolnák közé és átalakul Elektrová
legjobban azzal tudnám jellemezni ezt a filmet, hogy nagyon de nagyon nem idõsebb korosztálynak készült kb. 5-10 éves gyerekeknek DE ahhoz meg néha túl komoly
nálam Peter és Gwen szerelmi szála nagyon mellément ez a se veled se nélküled dolog nagyon idegesítõ volt és a film nagy részét ez a kínlódás tette ki
néha annyira de annyira blõd dolgok vannak a filmben, hogy egyszerûen más nem lehet csak az hogy 10 éveseknek írték ezt a filmet pl: Roosevelt metro és a kocsija :-) hihetetlen, hogy a script író azt komoly arccal leírta
sztori gyenge és az sem kifogás, hogy valami nagyobbat építenek
DarkSector
Ja azt láttam, de nem tudtam hogy az a mélység titka. 😄

igen az
DarkSector
Ez lenne az a film, amikor egy tengeralattjáróban ahol allul az aknában lemerülgetnek a vízbe egy kigyó szerû valami nyúlik ki, ami tiszta víz? Vagyis hogy mondjam vízbõl kialakult ilyen kigyú szerû valami? 😄

Nem tudom másképpen leírni. 😄

Mert akkor láttam. 😄DD

Kongy
Kifejthetnéd hogy miért.

csodálatos pókember 2

legkomolyabban mondom, nem tudok pozitívat írni róla....nagyon gyenge blockbuster/10
Mélység titka az egyik kedvenc filmem és alapmû
meglep, hogy van aki nem látta :-)
Emlékeim szerint az egy fluor tartalmú oldat, biztos meg lehetne találni a weben kis kereséssel. És azért nem használják, mert olyan fél órát bírna az ember tüdeje az erõs megterhelés miatt és oda ahol szükség lehetne rá nagyságrenddel több idõ le és feljutni.

tomsolo
Virus - magyar nevén Visszaszámlálás, meg Pusztító Idegen 😄 - néven volt ilyen hajós, de az tenger fölött volt és borg effect mindenütt.

tigeroo
hú ez az! basszus, a képek alapján még jónak is tûnik. meg fogom nézni 😊