Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Dogma még elment egynek, de engem már a Good Will Hunting óta idegesít egyszerûen szar beképzelt lenézõ az egész fizimiskája. (ez saját vélemény)
Aki kedveli annak az elnézését kérem.
Dawn of the Dead nem volt vészes, de semmi eget rengetõ.
Watchmen elment
Man of Steel szar volt.
Legend of the Guardians az nem az baglyos animációs baromság? 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Vannak akik oda-meg-vissza vannak ám a 300-tól, vagy a többi filmjétõl:
Zack Snyder filmográfia:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ehhez képest Ben Affleck rendezései

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Akár Osacr díjas is lehetne.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
ha Affleck csinálná azt is más lenne az alaphelyzet
Batmanben az a jó hogy egyedül dolgozik, és csak az eszére a képzettségére és a kütyüire támaszkodik. Én azokat a régi képregényeket bírtam mikor még Robin nem volt a képben. Pont ettõl volt izgalmas hogy mindent segítség nélkül csinált. Pl. az egyik részben Joker vicces kedvében volt és ráeresztett egy múzeumi kiállítás vendégeire egy 300 kilós bengáli tigrist... Batmannek harc közben eltört a lába, és utána mikor a tigrissel végzett még el kellett kapnia egy arra menekülõ Bull nevû szökött fegyencet is, aki egy tagbaszakadt debella állat volt, és õt is jégre tette... törött lábbal.
Én az ilyen Batman-sztorik hangulatát bírom, de filmen ilyen sajna sose lesz. <#szomoru1>#szomoru1>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Amistad
9/10
1839-ben rabszolgák fellázadnak a hajón de elkapják õket is jön a tárgyalás...
Érdekes volt.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Amúgy itt senkit sem érdekel a halála, mert jobb azon vitatkozni, hogy a macska utasnak számított e <#idiota>#idiota>
PSN ID.: Beegabor
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Klasszikus olasz zombis film, amit a Holtak hajnala után forgattak.
Sminkek, maszkok nagyon élethûek voltak a zombik mozgása kifejezetten tetszett néhány jelenet még ma is félelmet keltene annyira jól meg lett oldva. Zenét is odatették, fogcsikorgató volt olykor, de abban az olaszok mindig elsõrangúak voltak.
Ami nagyon lehúzza a filmet nálam azok a szereplõk cselekedetei és a gondolkodásuk, ami nem volt nekik láthatóan... 3-man is hagyták álltak, mint a cövek, hogy beleharaphassanak...doki kórházában nem lõttek le minden beteget persze, hogy a fekát és az ápolónõt is elkapják, aki csakúgy megint állt és várta, amíg közelednek felé csoszogva...Istenem...
Doki feleségét szépen megölték, gusztustalan volt a szemszúrós jelenet, de hatásos...viszont érthetetlen, hogy nem hallott zajokat a nõ, és egyáltalán miképp tudtak bemenni a nagy házba...ez örök rejtély marad, de rendben nézzük el😄
Történet se volt nagy volumenû, nem nagyon derült ki szokás szerint mi okozta az egészet csak elmélkedtek róla szóbeszéd alapján, hogy voodoo varázslás miatt kelhettek fel... Befejezés tetszett a végén csak ellepték New Yorkot valószínû az elején a hajón megdöglött rendõr okán, akit a halottkémek boncoltak...
10/6 jó indulattal, voltak jobb zombis filmek ennél
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szép film volt, bár az utolsó harmadára kicsit erejét vesztette a történet, és csak vonaglott a lezárásig. Javier Bardem viszont nagyon jól játszott.
Halálos közellenség 1-2
Nem mondanám kifejezetten jónak, a rendezés 2 film alatt sem tudott ívet adni a történet bemutatásnak, összefüggéstelenül ugrál az idõben, nem építve egymásra a cselekményeket. A mellékszereplõk ki-be járnak, kidolgozatlanok, semmi hatással nincsenek az események lefolyására. A másik fõproblémám a filmmel, hogy a jó gengszterfilmekkel ellentétben, ahol a fõszereplõ rendelkezik a közönség számára is szimpatikus jellemvonásokkal, Mesrine személyiségével és ámokfutásával lehetetlen akármilyen szinten is azonosulni, így olyan 2 részes filmet kellett végignéznem, ami semmi pozitív érzelmet nem váltott ki belõlem.
Ami viszont erõs piros pont, az Vincent Cassel alakítása és átalakulása, a kiváló maszkmunkával karöltve.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Az nem olyan biztos. 😊 Szerintem õ maga irányította mind3 rész eseményeit háttérbõl. 😊 Mviel macska nem nem volt más mint a macskává klónozott idõseb Wayland.
Sokkal jobb emlekeim voltak rola, kb. ez volt a tengeralatt jatszodo de nem tengeralattjaros filmek etalonja nekem, legalabbis emlekeimben ugy elt, hat most nagyon elvesztette ezt a titulusat.
Az uncut verzio is rontott a dolgon, hiszen a JOGOSAN kivaott jelenetekkel a sztori meg sziruposabb, meg geil-ebb lett, tele ocsmany patosszal sajnos.
A tortenetre pedig mint feszes thiller-elemekkel megtuzdelt vizalatti akciofilmkent emlekeztem, pedig nem ilyen, nagyon nem. Joval hosszabb a kelletenel (2 mondatban ellehet meselni mi a tortenet) es szamomra mostmar teljesen erdektelen is lett, de kedvesem is kifutyulte a vegen. Nem is beszelve arrol a rengeteg ostobasagrol amit Cameron lenyomott a torkunkon 89-ben, mar ami a melytengeri nyomassal kapcsolatos. Vicc az egesz, gyakorlatilag semmi nem tortenhetetne meg ugy ahogy ott lattuk, a film egy idegen univerzumban jatszodhat csakis.
Frenetikus, hogy a tengerfeneken siman lehet uszni buvarruha nelkul, a viznyomas egyedul a Marianna arokban halalos. Raadasul meg oda is egy laza anyagbol keszult oltozetben lehet lejutni DE CSAKIS AZUTAN, hogy oxigendus folyadekot lelegzunk. Persze anno, kisgyerek fejjel latva ezek a dolgok nyilvan fel sem tuntek.
Es amugy ez nem azert van mert a film annyira regi lenne, egy pillanatig nincs ilyen erzesem a T2-vel vagy az Aliens-szel (csak, hogy Cameronnal maradjunk de nyilvan hogy a topik mostani trendjet is meglovagoljam az eredeti Robocopot is emlithetnem).
Nem az a baj, hogy egy sci-fi elemekkel tuzdelt filmben ilyen ostobasagokat toltak le az emberek torkan, inkabb az, hogy ezt pont a melytengeri orult J.Cameron irta es rendezte meg. Szegyen.
Tenyleg nem allt szandekomban bantani a filmet de ma kb. 4 pontot tudok neki most adni es ebben mar benne van a nosztalgia faktor is. Sajnalom nagyon, kihagyhattam volna.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Én csak 20 másodperces robinak hívom mert mindig 20 másodpercet adott a letartóztatott szerencsétleneknek, hogy eldobják a fegyverüket. xD
Egyébként meg úgy mozgott mint egy betépett csirke 😄
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A félbevágott tetem elhurcolása meg külön vicc... látszik mikor a gumitest kölcsönhatásba lép az aszfalttal érdekes mozgást produkál. 😄
hallottam már errõl a Sziklák szemérõl lehet meglesem, meghoztad az ihletet 😊 vaddisznókám😊
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ami tetszett benne hogy nem egy puszta trancsírozós horrort kapunk, hanem végre a belterjes mutánsok is kiiktathatók, és bár nehéz õket jégre tenni, de azért nem lehetetlen.
Craven izgalmasabbá tette ezzel a filmet hogy ad némi esélyt az emberi lényeknek is a mexikói sivatag rejtett erõforrásaival szemben, és nem olyasmit kell bámulnunk mint a Halálos kitérõ x-edik részében hogy halomra darálnak minden dilettánst és vígan elautóznak a naplementébe.
Ettõl függetlenül csak egy klisékkel teli átlagos mozi újdonság nélkül, bár a sivatagi helyszín megválasztása kitûnõ döntés volt. Élethûen voltak ábrázolva a kísérleti atomrobbantások hamvaiból született agyonsugarazott kisvárosi farmerek is... a sminkesek tökéletes munkát végeztek.
7/10
De szép bauxit, honnan van?
Nemrég néztem meg ezt is:
Killing Room
>>>Tartalom<<<
Pont annyit ér amennyi az értékelése, sok hasonló témájú filmet néztem tavaly ez a legszarabb közöttük.
Ejnye!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tetszett, 3Dben is megnéztem multkor.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10