106882
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • cobol
    Taken 4
  • Kongy
    Azért mert a nő sakkban tartja, azért marad vele. Mert ha elhagyná kitálalna mindent a médiának, és mindenki utálná a csávót, amit ő nem akar, ezért jó pofát vág mindenhez. De ezt mondja is, megzsarolja a férjét, az meg nem tud kikeveredni ebből a szituációból...
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.01.09. 15:57:59
  • IMYke2.0.0.0
    Nem is a férfi a főszereplő...
  • StrikeFor
    :D na ez már szimpatikusabb,mert részemről feladtam a végén lévő események totális bullshit-ek férfi szemmel :P
  • Tyler1
    Akkor gondolkodj női logika szerint, mert hogy az írta a könyvet. Tele van értelmetlen dolgokkal ez a film, amiről messziről bűzlik, hogy csakis egy nő fejéből pattanhatott ki.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát igen, ott a pluszos cucc a végén... ezért is mondtam, hogy nézze újra, meg ott van a dialógus a testvérek között is. Annál beszédesebb nem is kell.
  • StrikeFor
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de könyörgöm tudja,hogy gyílkos! tudom hogy nem feküdtem le vele! akkor sem maradnék vele ha 12-es ikreket várna! Különben is a filmben ben nem egy minta családapa akinek a gyerek egy akkora dolog lenne,hogy amiatt mindenképpen a feleségével maradjon! Még ha nem is lenne gyogyós-gyilkos akkor sem maradna vele az a Ben akit a filmben megismertünk........bocsi srácok,de képtelen vagyok megérteni az okot amiért vele marad
  • genndy
    Spermabankos részek, akkor még bőven nem tudta hogy a csaj őrült, remélte hogy a gyerek helyrehúzza a dolgot, meg legalább valamivel elfoglalja magát. A csaj ellopta Ben spermáját és eltette akkorra amikor szüksége lesz rá. A film végén szüksége volt rá, ezért felhasználta, ezért lett pozitív a teszt. Terhes, még egy ok amivel a fickót magához láncolhatja.

Ha ennyire nem figyeltél, akkor nézd újra inkább...
    Utoljára szerkesztette: genndy, 2015.01.09. 14:11:00
  • StrikeFor
    ez baromság ! akkor én nagyon nem értem a rendezőt meg a filmben szereplő Bent......ezek a sors szerűségek amiket említessz egy pszichopata gyilkosnál már nem állják meg a helyüket! Ki az a barom aki egy ilyen anyának gyereket szán?Mondom Ben is unta már a nőt....akkor meg elkötelezi magát mellette egy életen át egy gyerek miatt amit nem is ő csinált?
  • StrikeFor
    le sem fekszenek még csak nem is csókolóznak egyszer sem...hogyan lehetne gyerek??? Ben hülye?? oké ott a Teszt ,de mivel nem nyúlt hozzá........mondom én nem értettem ezért a végét! Még arra gondoltam az EX faszitól esett teherbe akit kinyírt,de bazz Ben ha nem feküdt le vele akkor neki nem volt furcsa,hogy kitől terhes? mit hagytam ki?
  • IMYke2.0.0.0
    Nézd meg újra a film végét...

Segítek:
    Onnan, mikor már otthon van, és a fürdőszobában, kagylónál hagyja a pluszos terhességi eredményt dobozkába csomagolva...

Segítek 2:
    A mi Nickünknek nem is a "létező" gyerek a lényeg... Ő is mondja, hogy nem voltak együtt, mikor kivágja az eredményt... Ugyanakkor, a racionalitásnak ellentmondó döntésére felvezetés az ikertestvérével folytatott dialógus, és az azt követő események.
    A többi már férfi sors.

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.01.09. 13:55:30
  • StrikeFor
    gyerek??? a szomszéd terhes csaj pisijét használta fel! milyen gyerek???
  • IMYke2.0.0.0
    Ne spoilerezd el másoknak a filmet, ha kérhetném...

" és vele marad???"

A válaszod:
  • StrikeFor
    Ben-nek már rég nem voltak érzései.........ő maga mondta,hogy örült és megkönnyebbült mikor nem találta otthon a feleségét......utána meg kiderül ,hogy pszihopata és még gyilkos is és vele marad??? WTF???
  • gombabácsi
    akit egy bekattant amcsi veterán ölt meg...
  • IMYke2.0.0.0
    Ki állította, hogy azonos súlyúak voltak?
    Kapcsolatokban, szerelemben, háborúban nincs egyensúly, nincs igazságosság. Érzelmek vannak. Mindenkinek a SAJÁT érzelmei [szeretet, gyűlölet, fájdalom, féltékenység stb.] az erősebbek, fontosabbak, mindent elsöprőek és mindenre indokot adóak.
  • StrikeFor
    azért a megcsalást összehasonlítani a csaj tetteivel...........közel sem azonos súlyúak
    Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.01.09. 13:33:58
  • IMYke2.0.0.0
    A vége elég komoly válasz szerintem - és ha lehámozzuk a "hátborzongató" dolgokat, eléggé egyértelműnek is tűnik: mindkettőnek votl vaj a füle mögött, közös "bűneik" pedig egymásnál vannak "biztonságban".
    Ahogy Amy mondja is: "ilyen a házasság".
  • StrikeFor
    csatlakozom! hátborzongató volt!!

mondja is a filmben "ha szeretnél bejöhetsz mellém is aludni....Ben mondja: áááá még nem köszi :D "

ui: korábban már kérdeztem,de miért maradt vele??? miért nem nyomta fel??
  • IMYke2.0.0.0
    Abszolúte egyetértek.
    Magabiztosan egyensúlyozott a "hangulatok" között [nem akarok spoilerezni], és nem vitt semmit túlzásba.
    Reméljük, még jobban felfedezi magának Hollywood (is).
  • Kongy
    Az biztos, hogy Rosamund Pike-al nem mernék ezután a film után kettesben maradni, és azt hiszem ezzel mindent elmondtam a színészi teljesítményéről :)
  • IMYke2.0.0.0
    [2014] - (imdb) - "Gone Girl" - 9/10
    (2015.01.08)

Nő írta (jól). Nőről. Szerelemről, kapcsolatokról és házasságról [a végén el is hangzik a házasság zanzája]. Lynch megrendezte.
    De a csúcs, a lényeg, az esszencia az Rosamund Pike volt! Ahogy és amit, mindent jól. Miatta még Ben "Batman" "Béla" Affleck sem volt tragédia a közel 2 és fél óra alatt.
  • StrikeFor
    nézd meg Eastwood : American Sniperjét
  • extra sensory
    Persze. A címét csak úgy mellékesen jegyeztem meg hogy még az is mennyire idétlen. De cím ide vagy oda a film ugyanolyan szar. Mind a kettő.
  • cylonflatus
    A legnagyobb tévedés. A háború az emberből nem férfit farag. Hanem egy poszttraumás stresszben szenvedő, idegroncs, lelki sérült, mentális zavarokkal küszködő, meghasonlott élő roncsot, plusz ha "szerencséje" volt bónuszként mindezt egy nyomorék kripli fizikai testben élheti meg, mindennap megaláztatva, és pl míg a NY Times címlapja virít kiragasztva a kórházi ágyával szemben és bámulhatja napról napra a jóképű tengerészt -a díszkatona aki egy lövést nem adott le egyetlen fritzre se-, ahogy smárol a csinos nővérkével a Time Square-en ünnepelve a háború végét, addig őt a mázsás Hildegárd nővér teszi tisztába a penetráns szarszag és egyéb kórházi szagok hamisítatlan egyvelegének nehéz kigőzölgésében.
    Utoljára szerkesztette: cylonflatus, 2015.01.09. 00:52:51
  • Fernandooo #87423
    Vagy inkább hullát. Ha meg nincs háború, akkor ezek szerint nincsenek férfiak. What... Ekkora faszságot is jó rég olvastam már. A háború mint férfiérlelő. :D Akkor a háború az egy tök jó dolog, mert nélküle hol vannak a férfiak ugyebár... Cöcö...

Azzal meg ugye tisztában vagy, hogy a német hadsereg nem nácikból állt. Ezek szerint nem. Érdemes volt filmet nézned... :D
    Utoljára szerkesztette: Fernandooo, 2015.01.08. 23:28:47
  • Kongy
    Én is mostanában láttam, nagyon durva, és tele van fordulatokkal :) Imádtam, bár nem igazán bírom Ben Affleck-et, de ez a film olyan jó volt, hogy elviseltem :D.
  • hiszacu
    Jézus ereje... Ez a Gone Girl c. film rettenet jó volt. Egy percét sem untam. Na jó, ez így nem igaz, de ezt a filmet nem szabad kihagyni
  • genndy
    Én jobban szeretem a filmjeit, mint AS-éit, az biztos. De hogy a D&D2-t meg nem nézem, az is tuti.
  • SzinesGeza
    Azért azzal tisztában vagy, hogy a "Nászok ásza", "Happy a flúgos golfos" magyar címek? :)
  • Synchronous
    JC-nek viszont valljuk be, jobban megy a hülyülés.
  • genndy
    Sajnos Carrey se tudott kitörni a gumiarcú szerepekből, pedig a 23 elég jó lett. Most meg megcsinálta a D&D 2-t, brrr...
  • CalebJoe
    Nekem tetszett az Üres város (Reign Over Me) jól alakított benne, és az egy kőkemény dráma egy megtört emberről.
    Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.01.08. 21:10:42
  • extra sensory
    Majd megnézem azt a filmet ha valóban dráma... de eleddig végig ugyanabban a szerepben volt, másrészt egyetlen ugródeszka nem biztos hogy elég neki elrugaszkodni... valószínűleg az történik majd hogy a következő filmje megint ilyen "Dilibuli a gatyámban" szintű trutyikomédia lesz.
  • stargatelost
    Pár hete írtam a Men, Women & Children-ről, amiben Sandler játszik, és kb. az év egyik legjobb filmje. Keményen dráma szerepben láthatjuk, és jól áll neki. Szóval éppen hogy hibás a megállapításod, mivel ez egy mostani film, tehát mégsem csak az idióta vígjátékokat tolja :)
  • Kongy
    És szerintem nem is akarja. Szarrá keresi magát az ilyen Blended szintű szutykokkal, mert a sok birka megnézi.
  • extra sensory
    Sandler eléggé beskatulyázódott ebbe az idióta vígjáték szerepbe, gyakorlatilag nem is tud mást eljátszani. Vannak jobb meg rosszabb darabok a gyűjteményében de nem több szimpla karakternél. Egy thrillerben vagy egy drámában megnézném milyet alakítana.

De még Jim Carrey-hez kezdték hasonlítani mikor kijöttek olyan vígjátékai mint Nászok ásza, meg Happy a flúgos golfos... már a cím is annyira tré. A filmográfiája rendesen tele van arany málna jelölésekkel, és ezt a "hülyevígjátékbanszerepelek" vonulatot ő már nem is tudja otthagyni.
  • repvez
  • IMYke2.0.0.0
    Az biztos, hogy a jobb romantikus-vígjáték kategóriába tartozik, és Adam Sandlernek sem kell miatta szégyenkeznie.
  • zorrobomber
    50 first dates alapmű, csak szólok :)