Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Basszus ilyen volt? Anno kicsiként rengeteget néztem a Xena-Hercules kombót e ez valahogy teljesen kimaradt.
Egy olyan rész viszont rémlik, hogy a Herkules forgatásán jártunk és Írók-színészek ökörködnek egy sort.
De az se volt rossz, mikor Xenáék elõreutaztak a jelenben, hogy harcoljanak az iraki háborúban, találkoztak egy Xena fanklubbal és tv-ben nézték a Xena sorozatot <#idiota>#idiota>
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hercules esetében érthetõ a dolog... csakhogy a többi szereplõnek is elég jó fogállománya van és a helyzetet tekintve sokkal több hiányos és rothadó fogú emberkét kéne látnunk. De hogy nézne az ki esztétikailag a vásznon... így hát halivúdnak "plasztikáznia" kell.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A Colgate Herbal megtette a hatását. 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Micsoda egy õrült, beteg film ez, de a jobbik fajtából.😄 Nic Cage zseniális volt, egyik legjobb alakítása amit eddig láttam tõle.
Yo, Bitch!
7/10
A nyolcvanas évekbõl visszaemlékezõ film a Kwai folyón átvezetõ vasút építésérõl, a viszontagságokról, miközben érdekes témát feszeget: meg tud-e az ember annak bocsájtani, aki majdnem halálra kínozta?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
5/10
Ez sem az a film lesz amit az ember 2x megnéz. 😞
Liam még mindig (MINDIG!) jó. Bármi nézhetõ vele, még akár egy szünetjel is. A filmbõl minden más nagyon gyenge. Pedig nem indult rosszul ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Bazinga!
Kurva jó, nekem nagyon tetszett.. Melegen ajánlom mindenkinek. Látványos, helyenként váratlanul vicces, a 3D kivételesen egész jó..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Teljesen fasza X-Men film volt. Persze ne varjatok melyszintu elemzest! Nem lesz! Ez egy X-Men! 😊
Annak nagyon is korrekt!
9/10
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
szokásos gagyi szuperhõsfilm
rájöttem, hogy ezek a szuperhõsfilmek lényegében kommunista propagandafilmek
akarom mondani kapitalista 😊
Triangle 2009
Nem volt rossz ez az idõutazós sci-fi. Nem történik semmi látványos, de az alapötlet jó, viszont a magyarázat már kevés. Sajnos sok az off-screen történés, ami aztán nincs megmagyarázva, vagy csak töredékesen, úgyhogy a végére kicsit összekuszálódtam. Meg nem éreztem a motivációt, hogy valami nagy dolog hajtja õket (nem kell mindig megmenteni a világot, de valami azért kell, hogy érdekeljenek a szereplõk meg a sztori. A Donnie Darkoban ez megvolt - igaz ott éppen a világot kellett megmentenie <#smile>#smile>). Úgyhogy a végén már kicsit közönyös lettem arra, hogy éppen kit látunk a képen meg honnan is került oda és miért. Több magyarázat kellett volna, meg jobban kellett volna érzékeltetni az idõt a szereplõkön (sminkkel, valami sérüléssel, ami egyszer megvan máskor meg nincs, ilyesmi).
Nem rossz, jöhet még ilyen komolyabb gondolkodtatóbb hsf, csak legyen több a magyarázat is, és akkor jobban élvezem.
Legyen mondjuk 6,5/10
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Birdemic
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Igen-igen jó kis stuffot hoztak össze ez alatt a cím alatt, a közelmúlt legjobb horrorja lett. A szereplõk viszonylag ismeretlenek, de ez jót is tett a filmnek, valahogy nem tudtam volna elképzeli ezt a sztorit egy Sandra Bullockkal, vagy egy Nicholas Cage-el.
Van egy tükör ami két évszázad alatt majdnem 50 ember halálát okozta, köztük fõhõseink szüleiét is. Ezért mikor a gyerekek felnõnek, visszaszerzik a tükröt és beindul a nyomozás hogy leleplezzék hogy a tükörben gonosz természetfeletti erõ rejlik.
Bekamerázott szoba, hõmérséklet mérés stb, kezdett horrorból valami sci-fivé válni az egész történet ami igazán jót tett neki, izgalmas volt, viszont a tükör olyan tulajdonsággal rendelkezik hogy képes manipulálni az elmét és a tükörrel egy házban tartózkodva kvázi képtelenség eldönteni hogy ami történik az valódi, vagy csak a tükör játéka... és ebben nagyon erõs ez a film, mert úgy bekavarja a nézõt is, hogy a film felétõl már gyakorlatilag semmiben sem leszünk biztosak... minden történésre azt hisszük hogy a tükör csinálja, hogy megtévessze a szereplõket.
Zseniálisan lett megoldva, tán egy hasonló témájú filmben sem feküdtek még rá ilyen aprólékosan hasonló megoldásokra.
Csak egy példa: kipurcan egy villanykörte és a csaj ki akarja cserélni, elõvesz egy új égõt és leteszi az asztalra egy alma mellé... aztán felveszi az almát, beleharap, de hoppá...
Szóval nagyon durva lett a film, egyszer mindenképp érdemes megnézni... nemhiába várták ezt annyian. Soha rosszabb filmeket a mûfajban.
8/10
Te jó ég ez a "film". Már a címe is átverés. Szó sincs itt Hercules legendájáról, lehetne akár bárki más legendája is, mert hogy Hercules legendája arról szól szerintem, hogy elvégzi sorban a munkákat. Egyedül egy utalás volt erre a filmben, az a gagyi CGI oroszlán te jó ég... 😄
Na akkor lássuk. Színészek: szarok. Kellan Lutz bazki MOSOLYOG, mikor a bátyja megalázza. Már nem azért de ez mi? De ahogy néztem színészeket válogatni se tudtak. Hercules anyja kb annyi idõs lehet mint Herc. bátyja WTF?! Akkor legalább valami maszkot tehettek volna rá, hogy öregebbnek tûnjön, de ÁÁÁH MINEK AZ? De nem lenne elég, hogy a színészek szarok, még a karakterek is, vagyis inkább nincsenek. Hercules nõjéért pl senki sem izgul, nem is érted miért szeretik egymást, csak fürdõznek együtt folyton, meg klisés mondatokat mondanak.
És az a sok lassítás. Vágtat a ló LASSÍTÁS, üt egyet a karddal LASSÍTÁS, de azért arra ügyeltek, hogy vér ne legyen, na meg átszúrt testek se. Így a harcok súlytalanok, sokszor azt se láttam, hogy hogyan végzett Herc az ellenséggel..... Jó, nem folytatom, minden egyes jelenetébe bele lehetne kötni, így is túl sok idõt pazaroltunk rá, de nem bírtuk végignézni. 1 óra 7 percig bírtuk, aztán skippeltük az utolsó 5 percre... hát mondanom sem kell semmirõl nem maradtunk le 😊
Értékeljem? Nálam az 1 pontot se éri el. 0/10
Idétlen idõkig + Transformers + Modern Warfare
Rég szórakoztam ilyen jól. Kellemesen pörgõs és lendületes az elejétõl a végéig.
A érdektelen mellékszereplõk szerencsére tényleg annyi idõt kapnak amennyit érnek tehát pár percnél nem többet.
Szerencsére nem annyira kamerarángatós mint féltem tõle. Az akciójelenetek szépek és táláthatóak voltak és volt belõlük jó pár.
Tom Cruse jól hozza a szerepét és Emilly Blunt is OK-volt Full Metal Bitch-ként bár néha féltettem hogy ki ne száradjon a szája, amennyit nyitva tartotta. 😊
Ami talán zavart az hogy
Mindent összevetve kellemes élmény volt megnézni. Egy angol nyelvû újranézés még biztosan van benne.
8/10
Naaa annyira lehúzta mindenki, hogy sokkal rosszabbra számítottam. Na annyira viszont nem is volt rossz. A harci részek öncélúak és teátrálisan béndzsák, sok az üresjárat is, az egész nagyon ripacs, hatásvadász és magamutogató (pont mint a Wachowski fivérek, oppardon fivér és nõvér 😄), néha közhelyes. Leül és túúúl hosszú. Pár epizódnak meg kb. semmi értelme és helye az egészben. Értem én, de nem. Fõleg ez a buzgárkodás volt nagyon fontos (köszi Lana).
Nézhetõ azért, de csakis a scifi részek miatt, nomeg Tom gagyogása miatt. 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Tetszett benne hogy a gyík végre nem egy dinoszauruszra hasonlít mint az elõzõ Godzillában hanem original-zilla, mint a japán stuffokban.
Ha jól emlékszem ezek a lények már kaptak egy nagy elpicsázást valamelyik régi filmben Godzillától, csak nem sikerült ugyebár mindegyiket kiirtani.
Ken Watanbe-ben most csalódtam. Ezzel a teljesítménnyel Madam Tüszõ panoptikumába is beállhatna viaszbábúnak, mert kb. annyi súlya volt az egész eposzban.
Kapcsolódik az "idõ" témához, de annál azért több.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Philadelphia kísérlet I-II (The Philadelphia Experiment)
A sötétség serege (Army of Darkness: The Medieval Dead)
Egy jenki Artúr király udvarában
Dr. Who (Daleks' Invasion Earth 2150 A.D.)
A Robinson család titka (Meet The Robinsons)
Valahol, valamikor (Somewhere In Time)
Ház a tónál (The Lake House)
A fiók (The Jacket)
Austin Powers sorozat 😊
Jöttünk, láttunk sorozat 😊
Majmok bolygója sorozat
Pillangóhatás
Deja Vu
Pleasantville
Galaxy Quest
Star Trek IV.
Star Trek: Kapcsolatfelvétel (Star Trek: First Contact)
Gyermek az idõben (Flight of the Navigator)
Éjfélkor párizsban (Midnight in Paris)
Hot Tub Time Machine
Elõre a múltba (Peggy Sue Got Married)
Az ötös számú vágóhíd (Slaughterhouse-Five)
Frequency
A kilátóterasz (La Jetee)
A lé meg a Lola (Run Lola Run)
Forráskód (Source Code)
Idõrõl idõre (Time After Time)
Idétlen idõkig (Groundhog Day)
A navigátor (The Navigator: A Medieval Odyssey)
Bill és Ted zseniális kalandja (Bill and Ted's Excellent Adventure)
Idõbanditák (Time Bandits)
Az idõgép (The Time Machine) Ebbõl van remake is.
Star Trek (2009)
12 majom (12 Monkeys)
Donnie Darko
Találmány (Primer)
Aztán van egy rakat hongkongi és koreai idõutazós film, meg sorozat (utóbbiból pl. a Faith). Van egy koreai idõutazós film, ami egy dátum, de nem ugrik be (bassza +, filmszakadás), de valaki úgyis beírja.
Aztán ott vannak a japók, akik ontják magukból a hasonló filmeket, mint a A Boy and His Samurai (Chonmage Purin), vagy régebbrõl a G.I. Samurai, ill. annak remakeje a Samurai Commando Mission 1549. stb. 😊
A medve nem játék.
godzilla elmegy, amcsi kapi 2 jó, x-men nagyon jó
edge of tomorow is nagyon jó kritikákat kap, az is nagyon várós...fõleg (remélem) ahogy te is írtad a sztorija jó
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Godzilla: lentebb már leírtam, azért a 10-20 percért megérte
X-men: ez volt a legjobb a felhozatalból. Látványos, izgalmas, érdekes. Végig lekötött, végig követhetõ. Jó karakterek, átérezhetõ "gonosz" (nem a fegyver gyártó, hanem a jövõ), nagyszerû képi világ. Régen szórakoztam ilyen jól egy mozifilmen (és itt még a befejezés is el-elment, végül is erre ment ki a történet)
Edge of Tomorrow: ezt vártam a legjobban, de valahol az elõzõleg említett két film közé került, élvezhetõség szempontjából. Erõsen akció orientált, amit megszórtak a már ismert agyatlan kamera rángatással, így nagy vásznon a cselekménynek a jó 40%-át nem lehetett látni (se élvezni). A scifi vonal, az piszok jó volt, átérezhetõ, ahol kell ott humoros, ahol nem, ott erõsen drámai. A befejezésrõl inkább ne beszéljünk, remélem kikerül a netre/dvd-re egy alternatív lezárás.