Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fél órát bírtam nézni. Nagyon erõlködtem hogy végig menjen, de nem bírom. Ez kurva szar....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nálam olyan 6 pont
PSN ID.: Beegabor

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Sokat nem fûznék hozzá, Transformers film, BAY bácsi!
ÉS eget rengetõ mozis zúzás...
Egész kellemes az új szereplõgárda és az új járgányok és robotok!
Moziélmény 10/10
Filmként pedig kb mint a többi rész! Semmi több! 😊
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Kicsit minden volt ez a film. Kicsit kosztümös dráma, kicsit thriller, kicsit akció és kicsit fantasy. De nagyon jól adagolta a feszültséget és a történet is erõs, lényege hogy egy fiatal kölyök név szerint Kiyoharu szüleit kiskorában legyilkolják de mindmáig nem találja a tetteseket így szövetkezik egy komornyikkal aki segít neki kézre keríteni az elkövetõket. Ebben eddig még semmi rendkívüli nincs, csakhogy a komornyik egy démon és a segítség ára Kiyoharu lelke...
i2k, neked erõsen ajánlom megnézésre ha még nem volt szerencséd hozzá. Én nem csalódtam benne, jól felépített karakterek érthetõ motivációkkal és persze impozáns látványvilág.
8/10
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
RIP
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
abban a filmben bírtam a legjobban...
bár tény hogy szép kort ért meg
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A Jó, a rossz és a csúf legendás triójából már csak Clint Eastwood él.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Egyértelmû bizonyíték erre, hogy kapásból a reboot ténye ellen ágálsz. Kötve hiszem, hogy az a gondod, hogy nem sikerült jól filmre vinni. Nyilván, hiszen még egy képkocka sem létezik belõle.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
rengeteg olyan film van ami pároldalas novellából lesz forgatókönyv.
inkább biztosra mennek ebben az iparban
Gondolom egy reboot ismert karakterekkel biztosabb befektetés. De ezt a filmes pénzügyi elemzõk majd elmagyarázzák.
A Predators átlag, de hozta a hangulatot és én megnéztem volna még egy részt Bródy Adriánnal.
De mindegy is, ahhoz kell nyúlni ami biztosabban pénzt hoz, bár fenntartásaim vannak hogy ennek a filmnek ez sikerül majd, de kiderül. Nekem már az AvP sem tetszett annyira.
Viszont igazad van. Nem szabad elõre ítélkezni, nem is nagyon szoktam, szóval visszavonom 😊 Meglátjuk majd.
Egyéni vélemény, de nálam már Shane Black szerepvállalása is rossz hír....
nyomába se ér az elsõ résznek, fõleg hogy mangadedó kalapácsos kislányt meg bézbólütõs csávót raktak bele
"Mindenki azt teszi amire hivatott"
"Tudod, mert tudnod kell"
"Neo azt teszi amit tennie kell"
Annyi semmitmondó hülyeségben fürödnek a folytatások hogy számon tartani is nehéz. Az meg hogy pár bites algoritmusok megismerik a szeretet fogalmát a közröhej non plusz ultrája.
Azt hiszem a 3-dik rész elején van ez, hogy a program (tehát nem egy ember aki a mátrixra van kötve, hanem egy program) a szeretetrõl beszél amit érez a lánya iránt, aki szintén egy program... b*szki... mindjárt kiderül hogy a legújabb vírus azért nem fertõz mert sajnálja tönkretenni a legújabb windózt.
Az igazság az hogy ezeket a folytatásokat semmilyen magyarázat nem menti meg, mert iszonyúan rosszak voltak így is meg úgy is.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Gondolom a mátrixot lehetne spoilerezni de biztos ami biztos:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A 2. rész végén már nem tudom pontosan hogy is fogalmazott az építész de nekem az jött le, hogy szándékosan adnak lehetõséget arra, hogy az emberek azt higyjék fel tudnak ébredni, de valójában egyáltalán nem ébrednek fel. Egyfajta mátrix a mátrix-ban. Ezért is láthatta Neo a gépeket. Ezt erõsítette meg bennem a 3. rész intro animja is ahol a sárga jelekbõl ment bele a zöld jelekbe, mintha az egy beágyazott rendzser lenne.
A Reloaded után még volt esély arra, hogy duplacsavarral elõadják, hogy a Mátrix az az átlag népeknek egy nem tökéletes virtuális világ, a "valóság" meg a renitenseknek egy még kevésbé tökéletes, de szintén virtuális világ, és ezért mûködnek ott is Neo képességei. Közben a Föld meg lehet, hogy egy virágos rét, ahol robothippik tartanak orgiákat, vagy valami.
De aztán az utolsó rész megmondta, hogy nem ez van.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...