Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
Lego Movie

Fél órát bírtam nézni. Nagyon erõlködtem hogy végig menjen, de nem bírom. Ez kurva szar....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

UUUU
Akkorát játszott, A Jó, a rossz és a csúfban, hogy kijárt volna érte neki egy Oscar díj.

IMYke2.0.0.0
Hát, sokat nem, csak egy ilyet:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Seth
Normálisabb, de szerintem már fizikailag,szellemileg fárasztó volt a rengeteg, szinte non stop zúzás. Kicsit untam már a végére
Nálam olyan 6 pont

PSN ID.: Beegabor

Blasta
És ime Shane bacsi, aki írja és rendezi az új részt

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bokafix2
Ugye hogy normálisabb így a film Wahlberggel, mint a pöcstarisznya Laböff-el?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
mitfogsz kapni imikétõl<#gonosz1>
kill3r21
Transformers A kihalás kora (2014)

Sokat nem fûznék hozzá, Transformers film, BAY bácsi!
ÉS eget rengetõ mozis zúzás...
Egész kellemes az új szereplõgárda és az új járgányok és robotok!

Moziélmény 10/10

Filmként pedig kb mint a többi rész! Semmi több! 😊
LasDen
igazi katonák, nem kamuk...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tomsolo
Pfuj de szörnyû ez így mellé rakva bakker.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

CalebJoe
kb annyi volt a különbség hogy a régiben real badass karakterek voltak az újban meg csak kiscserkészek meg egy zongorista nagy puskával<#smile>

LasDen
teljesen jó volt a Predators. Az eredeti sem szólt többrõl anno.

tomsolo
igen az fosok voltak ez meg szimplán szar volt minden izében 😄

Blasta
De legalabb az AvP-knel egy fel fokkal jobb volt (a masodiknal 1.5-lel)

tomsolo
Az, de szörnyû volt... XD

LasDen
nem reboot, folytatás lesz az új Predator film. 😄 Kb annyira, mint a Predators volt 😄D

IMYke2.0.0.0
Köszönöm az ajánlást - még nem volt szerencsém hozzá, és keresni fogom. <#wink>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Synchronous
A fekete komornyik (2014)

Kicsit minden volt ez a film. Kicsit kosztümös dráma, kicsit thriller, kicsit akció és kicsit fantasy. De nagyon jól adagolta a feszültséget és a történet is erõs, lényege hogy egy fiatal kölyök név szerint Kiyoharu szüleit kiskorában legyilkolják de mindmáig nem találja a tetteseket így szövetkezik egy komornyikkal aki segít neki kézre keríteni az elkövetõket. Ebben eddig még semmi rendkívüli nincs, csakhogy a komornyik egy démon és a segítség ára Kiyoharu lelke...

i2k, neked erõsen ajánlom megnézésre ha még nem volt szerencséd hozzá. Én nem csalódtam benne, jól felépített karakterek érthetõ motivációkkal és persze impozáns látványvilág.

8/10

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

LasDen

Tikal
poor Tuco...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

rip

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Tyler1
Legalább ennyit éljen meg Eastwood is!
RIP

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Synchronous
rip

abban a filmben bírtam a legjobban...

bár tény hogy szép kort ért meg

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Egyszer mindenki elmegy...

extra sensory
RIP Eli Wallach

A Jó, a rossz és a csúf legendás triójából már csak Clint Eastwood él.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Ágálni valami ellen vagy pusztán kijelenteni egy tényt nem ugyanaz. Igazából mindegy hogy teljesen eredeti alapötlet vagy eredeti módon elkészített film, sajnos egyikbõl sincs sok.

Dynamic
Erõs képzavart érzek. A hozzászólásodból nem igazán az jön le, hogy egy eredeti módon ELKÉSZÍTETT filmet hiányolnál, hanem konkrétan eredeti alapötletet szeretnél.
Egyértelmû bizonyíték erre, hogy kapásból a reboot ténye ellen ágálsz. Kötve hiszem, hogy az a gondod, hogy nem sikerült jól filmre vinni. Nyilván, hiszen még egy képkocka sem létezik belõle.
tomsolo
A csúnya, gonosz bácsik - sztem marha jó volt, nem is fõleg a sztori fõszála miatt hanem hogy szépen belekeverték az aktuális politikai és egyéb felhangokat...

Bokafix2
Ne a regényekre és novellákra hivatkozzunk már, azok nem filmek... kit érdekel hogy azok mennyire eredetinek hatnak... én a belõlük készült filmekrõl beszélek hogy azokat mennyire nem sikerül jól megcsinálni. Ahhoz is ötlet kéne hogy jól filmre vigyék... alapanyag hiába van. Tényleg egy kezemen meg tudnám számolni mennyi eredetinek ható film jött ki az utóbbi idõben ami nem reboot, remake vagy folytatás volt.

tigeroo
ha nullszaldóra jön ki és nem volt nyereséges, akkor is elmondhatják hogy közben többszáz embernek adtak munkát.

rengeteg olyan film van ami pároldalas novellából lesz forgatókönyv.

inkább biztosra mennek ebben az iparban
Dynamic
Ennek semmi köze az ötlettelenséghez. Százával íródnak olyan regényének és novellák amelyek eredetinek mondhatóak. Hogyne lenne már ötlet!
Gondolom egy reboot ismert karakterekkel biztosabb befektetés. De ezt a filmes pénzügyi elemzõk majd elmagyarázzák.
LasDen
hollywood mindig is nagy kedvelõje volt ezeknek. Lásd 7 mesterlövész, ben hur vagy superman.

A Predators átlag, de hozta a hangulatot és én megnéztem volna még egy részt Bródy Adriánnal.

Bokafix2
Reboot, remake, elõzményfilm, vagy folytatás... ma már nagyjából erre képes halivúd. Az ötlettelenség egyértelmû bizonyítéka, nem nagyon kezdenek valami egyénibe mert sejtik hogy bukna ezért régi klasszikusokat vesznek elõ rebootolnak vagy remake-elnek vagy kreálnak egy erõltetett folytatást neki.

De mindegy is, ahhoz kell nyúlni ami biztosabban pénzt hoz, bár fenntartásaim vannak hogy ennek a filmnek ez sikerül majd, de kiderül. Nekem már az AvP sem tetszett annyira.

Tyler1
Helyesebben '"kultikussá vált"

Tyler1
Persze, hogy szimpla biznisz ez a reboot, de olyan magasra sose volt rakva a léc, ami elérhetetlen lenne. Volt egy mára kultikus elsõ rész, a második már pocsék volt, a Nimród féle folytatás szimplán steril lett, az AvP-s dolog meg matiné kategória. Folytatni felesleges lett volna, mert már olyan szar útra terelték az egész univerzumot, hogy nevetség.

LasDen
Ha a stúdió tényleg filmet akarna csinálni és nem csak becsalogatni az embereket a címmel, akkor lehetne jó. De a példák alapján nem ez a helyzet.
Viszont igazad van. Nem szabad elõre ítélkezni, nem is nagyon szoktam, szóval visszavonom 😊 Meglátjuk majd.
Egyéni vélemény, de nálam már Shane Black szerepvállalása is rossz hír....

Tyler1
Miért ne lehetne jó? Az elsõ részt az idõ szépítette meg, meg a generáció, aki felnõtt rajta, a maga idejében kifejezetten gyenge filmnek számított.

tomsolo
naon kellet

LasDen
Nagy dolog. Mindenki tudja, hogy jó biztos nem lesz. A nosztalgikus töltetû alaphoz nem fog felérni. Nem kell várni semmit tõle, így csak pozitív csalódás lehet majd a film....

Blasta

Riddick21
igazi, vérbeli fogyatékos vagy

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

tomsolo
pedig még az volt benne a legjobb rész 😊

raid 2

nyomába se ér az elsõ résznek, fõleg hogy mangadedó kalapácsos kislányt meg bézbólütõs csávót raktak bele

vérpocok
Felesleges ezen agyalni, Wacsovszkiék sem értették már ezt a végén, csak le lett öntve egy csomó semmitmondó keleti filozófiával:

"Mindenki azt teszi amire hivatott"

"Tudod, mert tudnod kell"

"Neo azt teszi amit tennie kell"

Annyi semmitmondó hülyeségben fürödnek a folytatások hogy számon tartani is nehéz. Az meg hogy pár bites algoritmusok megismerik a szeretet fogalmát a közröhej non plusz ultrája.

Azt hiszem a 3-dik rész elején van ez, hogy a program (tehát nem egy ember aki a mátrixra van kötve, hanem egy program) a szeretetrõl beszél amit érez a lánya iránt, aki szintén egy program... b*szki... mindjárt kiderül hogy a legújabb vírus azért nem fertõz mert sajnálja tönkretenni a legújabb windózt.

Az igazság az hogy ezeket a folytatásokat semmilyen magyarázat nem menti meg, mert iszonyúan rosszak voltak így is meg úgy is.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Magnum PI
Lehet én voltam az egyetlen és csak belebeszéltem a dolgokat, de nekem volt egy másik elméletem a filmmel kapcsolatban:

Gondolom a mátrixot lehetne spoilerezni de biztos ami biztos:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A 2. rész végén már nem tudom pontosan hogy is fogalmazott az építész de nekem az jött le, hogy szándékosan adnak lehetõséget arra, hogy az emberek azt higyjék fel tudnak ébredni, de valójában egyáltalán nem ébrednek fel. Egyfajta mátrix a mátrix-ban. Ezért is láthatta Neo a gépeket. Ezt erõsítette meg bennem a 3. rész intro animja is ahol a sárga jelekbõl ment bele a zöld jelekbe, mintha az egy beágyazott rendzser lenne.

lófaszt
"Az milyen már hogy a való világban is képes megállítani a gépeket?"

A Reloaded után még volt esély arra, hogy duplacsavarral elõadják, hogy a Mátrix az az átlag népeknek egy nem tökéletes virtuális világ, a "valóság" meg a renitenseknek egy még kevésbé tökéletes, de szintén virtuális világ, és ezért mûködnek ott is Neo képességei. Közben a Föld meg lehet, hogy egy virágos rét, ahol robothippik tartanak orgiákat, vagy valami.

De aztán az utolsó rész megmondta, hogy nem ez van.

IMYke2.0.0.0
Egy kis adalék a filmhez - Julie Estelle és Iko Uwais

Bokafix2
Az még hagyján is... mi lett volna ha õk állnak fel a felénél, és te nézed végig. <#hehe>

Ugyan ez. Én a két gyerekkel nekiálltam nézni, de kb a felénél én nem bírtam tovább. Õk végignézték. De az azért jelent valamit, hogy eszük ágában nem volt kérni, hogy újra megnézhessék.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...