Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eksy
"a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra"

...már kezdtem azt hinni, hogy ezzel egyedül vagyok így😊

"...és...szerintem...bizony."

genndy
Pedig az. Vicces, jópofa, de ripacs, én se nagyon bírom végignézni a videóit.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen
ha nem muszáj nem nézek szar filmet. de így már értem. viszont nem tudom milyen hasonlóságot látsz a film és szirmai között. nekem egyáltalán nem hat ripacsként.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

davidka003
Nézd meg a Coming Out címû filmet és megérted mire gondolunk. 😊

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Kongy
Igen erre én is kíváncsi lennék, de eddig úgy látom ez amolyan "irigység fedõ" dolog, mert ki ne lenne irigy Magyaro. egyik legnézettebb csatornájának vezetõjére?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
ez a ripacsság miben merül ki, mert nemtudom mire gondoltok?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dynamic
Szirmaival elsõsorban az a baj, hogy kurva nagy ripacs. Másodsorban az, hogy nem bõvíti a manírkészletét, ugyanazzal a 3 túljátszott gesztussal és hatással dolgozik, úgyhogy már a második videó után rohadt unalmas és idegesítõ lesz.
sztem simán van 10/10, tökéletes film, persze mindenkinek saját magának :-)
LasDen
nem is volt. vagy legyen? 😄

CalebJoe
jó hát te így gondolod én nem de azért nincs harag😊
LasDen
attól hogy valami a kedvenced még nem jelenti hogy hibátlan. Die Hard hibátlan? nem. Harcosok klubja hibátlan? nem. 187 hibátlan? nem. Donnie Darko hibátlan? nem. Kedvenceim? Igen. Nálam legalábbis az hogy a kedvencem egy film, nem jelenti hogy tökéletes....

CalebJoe
Elég ha ránézel a topik címére azok közül sok millió ember kedvencei tekintenek rád.
LasDen
neked. de az megint nem ugyanaz.

Jim Morrison
Én a dancsó beszédét nem bírom 😄 irritáló (nekem) ahogy beszél, azzal a hangszínnel, ráadásul nagyon erõltetett "poénok" vannak benne, de én egyszerûen nem bírom nézni se 😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CalebJoe
hagy ne soroljam amibe nem tudtam belekötni😊 nekem igenis van tökéletes
davidka003
+1
Mondjuk engem a stílusa is zavar. Ha normálisan beszélne akkor jó lenne, mert vannak jó gondolatai, értelmes meglátásai.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

LasDen
nincs is olyan film, amibe ne lehetne bele kötni. tökéletes film nem létezik 😊

extra sensory
Amit én nem bírok Szirmaiban hogy iszonyatosan hadar... egyedül ez a stílus az ami nem jön be tõle. mire értelmezem egy mondatát õ már 2 másikat elmondott, nem lehetne lassabban, és hangsúlyosabban beszélnie mint a Dancsónak?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tigeroo
a legtöbb dolgával én sem értek egyet. például a legutóbb õ a demóna kritikában adta elõ hogy csipkerózsika bemegy a rokkával teli szobába és "jajj de klisé hát peeersze hogy megszúrja az ujját" - a filmben meg hangsúlyozva szemléltetik is hogy hívja õt az átok a tûhöz...

õ is csak show-t csinál mint michael bay. csak sokak szerint már nagyon elment bay az öncélú durrongatás irányába a film történeti mélységeinek kárára.

~ de én nem tudom, a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra
Tyler1
Mégis visszaköszönnek rendszeresen a gondolatai az itteni véleményekben is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Kongy
Internet celeb elég erõs kifejezés.... 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

CalebJoe
ezt Imikének akartad szerintem😊
CalebJoe
Nem is tudom ezt gondolom az animátorok a látvány miatt így jobbnak látták hogy nem az épületbe esnek be.
Fizika ide vagy oda én nem szeretek állást foglalni olyan dologban amihez igazán nem értek és szerintem itt a topikban szintúgy senki, csak azt látom hogy iszonyat munka lehetett benne mint az összes cg-ben, és ez az egy amit tisztelek ezekben a 0 látványfilmekben.
tigeroo
lol

én ismerem a srácot és hobbiból csinálja az egészet, a szabadideje javarészét erre fordítja mert ez a szenvedélye, attól hogy manapság már több ezren követik hétrõl hétre. attól még nem ripacs, celeb meg végképp nem.

vannak jó gondolatai, nem kell feltétlenül minden véleményét adaptálni és osztani
CalebJoe
ja mondhatni nincs is olyan film amibe ne kötött volna bele valami nagy film esztétának hiszi magát
mégvadabbdisznó
De azt is vedd figyelembe hogy jó magasról csapódott a falnak, nemcsak úgy simán lecsúszott róla... ilyenkor az ütõdés ereje is nagyobb.

De szép bauxit, honnan van?

Kongy
Az a világ legnagyobb vicce, hogy valaki vlogoláshoz használ GoPro 100k-s SPORTKAMERÁT. Nem herby az egyetlen a magyarok közül. Nevetséges.

IMYke2.0.0.0
No, és ki az a Szirmai Gergõ? Egy internet-celeb... zéró, nulla, senki. A véleménye nem oszt nem szoroz. Emellett rossz ripacs.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Illetve az lenne a lényeg, de elhitetik veled, hogy nem az, és ha akarsz mást, ha nem, úgysem kapsz jobbat...
...s ezzel egy idõ után lejjebb viszed a nívódat = következõre bullshitre is a szavazol a pénztárcáddal.

KÉP:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
De most divat az univerzum fõellenségének aposztrofálni Bayt, mióta Szirmai Gergõ szájába adta mindenkinek a véleményét! Nem akarom Bayt védeni, pláne nem a TF szériát, de azt a (legfõképp amerikai) réteget, amit megcéloznak ezek a filmek, remekül kiszolgálja. És valaki a munkásságát ismerve, amit nem is szeret, utálja az összes filmjét, azt gondolja, hogy a TF legújabb részével majd más vonalat fog képviselni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Jim Morrison
Én azt szeretem a transformersben, hogy amikor a robotok a síneken ugrálnak, csúsznak, akkor a sín nem is deformálódik, de raknak oda csomó szikrát meg ilyenek 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CalebJoe
Azért erõs túlzás a tonnák, kb olyan 470-635 kg között van a súlya ez függ attól hogy milyen ideges, simán jó volt ahogy lecsúszott a falról talán az volt az egyetlen pozitív jelenet a filmben na meg a Puny God😊
vérpocok
Azért egy Transformers kritikától eljutni Herby-ig már teljesítmény. <#hehe>

Felesleges ez a lincshangulat, látványfilmet akartak csinálni, látványfilm lett belõle.

A fizikába akármelyik CGI filmnél bele lehetne kötni, nemcsak itt. Szerinted mikor a Hulk a maga jópár tonnájával nekiugrott az épületnek hogy elkapja Vasembert, kibírta volna a fal? Ha ez valós szituáció lett volna úgy tört volna a fal ripityára mintha egy wrecking ball-t dobtak volna neki õ meg bezakózott volna az épület közepébe.

Akárhol bele lehetne kötni a fizikába, de egy látványfilmnél az ember ezt nem nézi mert nem ez a lényeg.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

LasDen
Ki venné el? A Paramount vagy a Hasbro? Akiknek talicskával tolja a pénzt???!!

TBTPumpa
A mozijegyet én sem sajnálom, mert ingyen volt. Reménykedtem benne, hogy MB végre újra megtanul filmet rendezni, de még mindig nem sikerül neki. Ezek után remélem, hogy elveszik tõle a Transformers "jogokat" és olyan emberke kezébe adják, aki kezd is velük valamit.
Bár, mivel szépen teljesít a pénztáraknál következik még 10 hasonlóan színvonalas rész.

Még eszembe jutott:
Sok a termékelhelyezés a filmben. Sõt egy jelentben még egy komplett Victoria's Secret bolt is visszaköszön... Fizika nincs a filmben, a karakterektõl 5cm-re robban minden, de õk meg sem sérülnek.
Chuck Norris is megirigyelné!
Az autók továbbra sem koszolódnak/sérülnek, de már a szõke kiscsaj ruhája sem. Azért azt már valami.
Fizikára visszatérve: zúzás van a filmben rendesen, csak épp az a zúzás közel sem olyan, mint a valóságban... Nem igazán úgy "esnek" szét a dolgok, mint a valóságban. Ha már ennyire CGI buzi Bay és csak ezzel nyomul, picit odafigyelhetne erre is.
Csak remélni merem, hogy Bay-nek többet nem adnak kamerát. Esetleg kaphat egy GoPro-t és videózhatja magát úgy mint Herby...

Ha a film nem is, de legalább a hozzá nyomott "zene" el lett találva, bár ugye ez sem Bay érdeme.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

eksy
DVD-n jobb lesz a film, vagy az "ingyen" szar már kevésbé szar?

"...és...szerintem...bizony."

IMYke2.0.0.0
Én az amcsit nem láttam. A japán nekem bejött.
A Grudge esetében nekem az ázsiai favorit, a Körbõl is, de ott az amerikai is jó.

Bokafix2
Azt láttam, az amcsi és a japán változatot is... de nem tudom eldönteni melyik tetszik jobban. A kör-bõl és az Átok-ból egyértelmûen a japán eredeti, de itt az amerikai verzió is jól szerepelt.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

IMYke2.0.0.0
A "Black Water"-rõl ez a film ugrott be hirtelen - nem kell összefüggést keresni: Dark Water (2002) - japán, horror

Bokafix2
Ezek közül a Black water-t nem láttam de majd sort kerítek rá.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
Holnap határa

Na, nagy nehezen eljutottam erre a filmre is. Jó volt. Én alapból imádom az ilyen idõmanipulálással foglalkozó filmeket. Engem ez speciel nagyon emlékeztetett a Forráskódra, csak ott más volt a háttérsztori, de nagyjából azt a vonalat követte. A CGI brutál jól nézett ki, ahogy a 3D is nagyon ott volt, de közben a sztori sem volt zagyvaság, el lett magyarázva, és Tom Cruise nagyon jól játszott, de Emily Blunt-ra sem tudok egy rossz szót sem mondani. A vége kicsit WTF, máshogy is megoldhatták volna. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. 8/10

Blasta
Ohhhh, igen, kerlek szemelyeskedj es gorombaskodj meg egy kicsit, hiszen ismersz, olyan egyszeru vagyok, ugysem tunam megvedeni magam es a velemenyem, ellenben veled, szoval kerlek, ne kimelj, hiszen te olyan okos vagy!

NOT

Csak, hogy egy olyan szintre derivaljam a vitat ahol ugysem lehetsz sikeres: KUSSOLSZFASZFEJ

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Solid Snake
Kérésed parancs Itt a taslid 😊 <#vigyor3>

IMYke2.0.0.0
Legyen is benne a 3.-ban, mert durci leszek, ha nem 😊
Estelle mellett Taslim is visszatérhetne.

Riddick21
jó eséllyel benne lesz a 3. részben is, úgyhogy abból is vonjál le nagyon okosan egy pontot.
persze nem tudnád megmondani, hogy mi ezzel a baj, de sebaj. mert ugye ez a csávó volt mindkét részben az egyik koreográfus, tehát pont egy kurva jó dolog, hogy viszik magukkal színészként is.

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

IMYke2.0.0.0
Én nem vonok le érte, mert:
* a neve is más,
* a kinézete is más,
* itt családja is van...

Az elsõ részben egy durci verekedõ fogdmeg volt, a szívósabb fajtából.
A második részben meg olyan már "öreg" és lecsúszott karaktert alakított, aki az alvilági család egykor legjobb harcosa (volt), és a béke miatt csak ritkán veszik elõ...

Blasta
Wow, na ez viszont akkor egy kurvanagy fail, -1 pontot le is vonok erte

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

IMYke2.0.0.0
De bemész a moziba, fizetsz érte = akarod a folytatást.
A pénztárcáddal szavazol.

Soha, egyetlen "átalakulókat" nem néztem és nem fogok moziban (sem) - mert ha megélem, még az unokáim érettségijének idejében is futni fog a moziban egyik 3 órás epizódja, Öböl Mihály unokájának rendezésében... - elég volt az elsõ 2.

IMYke2.0.0.0
Spoilerhez: a verekedõgép az 1-ben és a 2-ben NEM UGYANAZ a karakter, csak azonos színész játssza.