Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Kövezzetek meg, de a Memento-t én untam. Nem volt rossz film, csak untam... :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Bachstein
Nekem az, hogyan basznám szét McCarthy hájas tarkóját egy ásóval.
tomsolo
rememba'

:)

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Az Identity thief is ilyen. Végig egy retkes nagy MIÉÉÉÉÉRT? lebegett a szememe elõtt, mikor beültünk rá. :D

Tyler1
Mr. Nobody (bár az valszeg úgysem fog tetszeni, pedig talán a legjobb mind-blowing ever)
Into the Wild

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Bachstein
A lenti filmek mind indukálják az elemi "Miért?!" kérdést. Na, de amúgy a Taxidermia tényleg kurva jó.
The Protector
+Mélyharapás,

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

tomsolo
A Srpski film-en aztán van mit gondolkodni :D

Bachstein
Human Centipede, Srpski film, Martyrs, Taxidermia, Sharknado.
LasDen
187
Az utolsó belövés

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tigeroo
the man from earth (2007)
memento <#eljen>
12 majom
genndy
+
Memento
8 tanú

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe:

A boldogság nyomában
7 élet
Eredet
Tökéletes trükk
Donnie Darko
Viharsziget
Forráskód
Napos oldal (talán?)
Pillangóhatás
K-Pax
23-as szám (talán?)

És természetesen az új kedvenc filmem, a Transformers 4! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
Viharsziget pl.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

balintk
Hali!
Nemrég néztem meg Benjamin Button különös életét, és további "gondolkodtató" filmet keresek. Köszi a segítséget.

IMYke2.0.0.0
Hm - ezt meg kell valamikor nézzem. Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mégvadabbdisznó
Róla még annyit hogy van egy korai filmje, (pár évvel a Raid elõttrõl) ahol rövid hajjal játszik és Rama szintén benne van csak itt most haverok.
De itt is ugyanúgy nyomja mint a Raidben.

link

De szép bauxit, honnan van?

Synchronous
Javaslom az elsõ trilógiát maxold ki a hétvégén, az nem olyan gagyi mint a második ami az elsõ 3 részt dolgozza fel. Ki tudja, lehet még meg is tetszik.

Az I,II, és III nekem sem annyira jött be ezzel a fasiszta koncepcióval amit gyártottak belõle.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Totti5
Akkor most ess neki az erdetinek, vagyis a trilógiának!. Elsõ részbõl van felújított 4k remastered verzió ami kifogástalan képi és hangi élmény, a 2.3. pedig HDban nézhetõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zorrobomber
A Conan nekem jobban tetszett, mert így az effektekkel együtt lett sci-fi fantasy zene Poledouris remekmûve :)

Bercy
A hangrol nem is beszelve, ahogy a rongyosra nezett VHS a robotzsaru zenejet mar-mar scifi-be illo effektusokkal latta el :)))
tigeroo
én a star wars-t sem láttam,de tök gagyi lehet így képekrõl nézve
Bokafix2
Elég nehezen tudom elképzelni hogy van olyan ember aki nem látta az eredetit. A vhs korszakban az a film sosem volt benn a tékában, mert mindig kivette valaki... már rongyosra volt nézve a szalag, az elején az Intercom logo már alig látszott, meg a film elsõ öt perce is tiszta képhibás volt, meg itt-ott a közepe táján is... szóval rengetegen megnézték, nem is volt olyan aki nem látta.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
Robotzsaru (2014)

Nem láttam az eredeti filmet, de lehet azzal kellett volna kezdenem, mert gondolom a történet ugyanaz. Elég középszerû lett ez a film, pedig az eleje nem kezdõdött rosszul, de aztán eléggé ellaposodott, a végét meg totál összecsapták. Azt sem lehet tudni mi történt magával Alex-el, meg a családjával, hogy hogyan tovább, illetve, hogy a gonosszal mi a helyzet.... Azt mondom, egyszer meg lehet nézni, de csak ha nagyon nincs más film, és az ember unatkozik. 6/10

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
<2014> - Gun Woman - 8/10

A japánoknak köszönhetõen, mindenféle CGI nélkül sikerült visszarepülni a 80-as és 90-es évekbe - már ami a filmélményt jelenti.
A direktben 80-90-es stílusú filmzene , a míliõ, a fedetlen nõk látványa, az abszurd helyzet és a négy soros, klisés sztori megfelelõen tálalta a bosszú történetet. Megvolt az említett korban ismert, unalomig lerágott történet ív.
S közben jól szórakoztam. A retro-nosztalgia faktor is kellett hozzá, de akkor is.

Tyler1
Mud

Matthew McConaughey egy bûnözõt alakít, aki egy Mississippi menti erdõben bújkál. Két helybéli kis srác véletlenül rátalál, elhatározzák, hogy segítenek neki, ám nem sejtik, hogy ki az idegen és milyen veszélyeket rejthet ez a segítség.
Valami óriási film! Hihetetlen atmoszférája van, lassú tempója ellenére (mert hogy ez nem egy akciófilm) is végig fenntartja az érdeklõdést, egy pillanatra sem áll le. Ezt olyan széles témaválasztással éri el, mint a szerelem, családi problémák, lázadó gyerekek kalandvágya, férfivá válni akarás, amihez remekül párosulnak az egytõl egyig profin kidolgozott karakterek. A 2 srácot alakító gyerekszínészek tökéletesek, McConaughey pedig mostanra már nem meglepõ, de ugyancsak pazar alakítást nyújt ebben is.
Kicsit romantikus, kicsit szentimentális, kicsit kaland, kicsit dráma, és remekül összefogja ezeket a történet.
Rendezés, forgatókönyv, színészek: 5*

LasDen
lényegében ezek is szórakoztató mûsorok. ahogy a sorozatokban, filmekben sok múlik a karaktereken, itt is, csak még hatványozottabban. Nem könnyû hétrõl hétre szórakoztatónak lenni, hát még mindenkinek tetszeni...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

davidka003
Under the Skin

Scarlett Johansson jó volt de nekem nem jött be a film. Valamiféle elvont sci-fi. Unalmas/vontatott. 2/10
18+

Raid 2

Alapvetõen látszik, hogy igényesen felépített filmrõl van szó. Látványosak voltak a verekedések de sajnos hosszúnak éreztem.
Többször tuti nem nézem meg de egynek jó volt.
7,5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Dynamic
Annyira tipikus, hogy konkrétan indoklom, hogy mi nem tetszik, erre nem ellenérveket kapok, hanem az "irigy" jelzõt.
Speciel Dancsót követem és rendszeresen nézem. Pedig százezres nézettségû õ is. Rá miért nem vagyok irigy?
Bár õ is már fárad.
eksy
"a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra"

...már kezdtem azt hinni, hogy ezzel egyedül vagyok így:)

"...és...szerintem...bizony."

genndy
Pedig az. Vicces, jópofa, de ripacs, én se nagyon bírom végignézni a videóit.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

LasDen
ha nem muszáj nem nézek szar filmet. de így már értem. viszont nem tudom milyen hasonlóságot látsz a film és szirmai között. nekem egyáltalán nem hat ripacsként.

davidka003
Nézd meg a Coming Out címû filmet és megérted mire gondolunk. :)

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Kongy
Igen erre én is kíváncsi lennék, de eddig úgy látom ez amolyan "irigység fedõ" dolog, mert ki ne lenne irigy Magyaro. egyik legnézettebb csatornájának vezetõjére?

LasDen
ez a ripacsság miben merül ki, mert nemtudom mire gondoltok?

Dynamic
Szirmaival elsõsorban az a baj, hogy kurva nagy ripacs. Másodsorban az, hogy nem bõvíti a manírkészletét, ugyanazzal a 3 túljátszott gesztussal és hatással dolgozik, úgyhogy már a második videó után rohadt unalmas és idegesítõ lesz.
sztem simán van 10/10, tökéletes film, persze mindenkinek saját magának :-)
LasDen
nem is volt. vagy legyen? :D

CalebJoe
jó hát te így gondolod én nem de azért nincs harag:)
LasDen
attól hogy valami a kedvenced még nem jelenti hogy hibátlan. Die Hard hibátlan? nem. Harcosok klubja hibátlan? nem. 187 hibátlan? nem. Donnie Darko hibátlan? nem. Kedvenceim? Igen. Nálam legalábbis az hogy a kedvencem egy film, nem jelenti hogy tökéletes....

CalebJoe
Elég ha ránézel a topik címére azok közül sok millió ember kedvencei tekintenek rád.
LasDen
neked. de az megint nem ugyanaz.

Jim Morrison
Én a dancsó beszédét nem bírom :D irritáló (nekem) ahogy beszél, azzal a hangszínnel, ráadásul nagyon erõltetett "poénok" vannak benne, de én egyszerûen nem bírom nézni se :(

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

CalebJoe
hagy ne soroljam amibe nem tudtam belekötni:) nekem igenis van tökéletes
davidka003
+1
Mondjuk engem a stílusa is zavar. Ha normálisan beszélne akkor jó lenne, mert vannak jó gondolatai, értelmes meglátásai.

LasDen
nincs is olyan film, amibe ne lehetne bele kötni. tökéletes film nem létezik :)

extra sensory
Amit én nem bírok Szirmaiban hogy iszonyatosan hadar... egyedül ez a stílus az ami nem jön be tõle. mire értelmezem egy mondatát õ már 2 másikat elmondott, nem lehetne lassabban, és hangsúlyosabban beszélnie mint a Dancsónak?

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tigeroo
a legtöbb dolgával én sem értek egyet. például a legutóbb õ a demóna kritikában adta elõ hogy csipkerózsika bemegy a rokkával teli szobába és "jajj de klisé hát peeersze hogy megszúrja az ujját" - a filmben meg hangsúlyozva szemléltetik is hogy hívja õt az átok a tûhöz...

õ is csak show-t csinál mint michael bay. csak sokak szerint már nagyon elment bay az öncélú durrongatás irányába a film történeti mélységeinek kárára.

~ de én nem tudom, a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra
Tyler1
Mégis visszaköszönnek rendszeresen a gondolatai az itteni véleményekben is.

Kongy
Internet celeb elég erõs kifejezés.... :)