Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Into the Wild
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Az utolsó belövés
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Memento
8 tanú
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A boldogság nyomában
7 élet
Eredet
Tökéletes trükk
Donnie Darko
Viharsziget
Forráskód
Napos oldal
Pillangóhatás
K-Pax
23-as szám (talán?)
És természetesen az új kedvenc filmem, a Transformers 4! <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nemrég néztem meg Benjamin Button különös életét, és további "gondolkodtató" filmet keresek. Köszi a segítséget.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De itt is ugyanúgy nyomja mint a Raidben.
link
De szép bauxit, honnan van?
Az I,II, és III nekem sem annyira jött be ezzel a fasiszta koncepcióval amit gyártottak belõle.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Nem láttam az eredeti filmet, de lehet azzal kellett volna kezdenem, mert gondolom a történet ugyanaz. Elég középszerû lett ez a film, pedig az eleje nem kezdõdött rosszul, de aztán eléggé ellaposodott, a végét meg totál összecsapták. Azt sem lehet tudni mi történt magával Alex-el, meg a családjával, hogy hogyan tovább, illetve, hogy a gonosszal mi a helyzet.... Azt mondom, egyszer meg lehet nézni, de csak ha nagyon nincs más film, és az ember unatkozik. 6/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
A japánoknak köszönhetõen, mindenféle CGI nélkül sikerült visszarepülni a 80-as és 90-es évekbe - már ami a filmélményt jelenti.
A direktben 80-90-es stílusú filmzene
S közben jól szórakoztam. A retro-nosztalgia faktor is kellett hozzá, de akkor is.
Matthew McConaughey egy bûnözõt alakít, aki egy Mississippi menti erdõben bújkál. Két helybéli kis srác véletlenül rátalál, elhatározzák, hogy segítenek neki, ám nem sejtik, hogy ki az idegen és milyen veszélyeket rejthet ez a segítség.
Valami óriási film! Hihetetlen atmoszférája van, lassú tempója ellenére (mert hogy ez nem egy akciófilm) is végig fenntartja az érdeklõdést, egy pillanatra sem áll le. Ezt olyan széles témaválasztással éri el, mint a szerelem, családi problémák, lázadó gyerekek kalandvágya, férfivá válni akarás, amihez remekül párosulnak az egytõl egyig profin kidolgozott karakterek. A 2 srácot alakító gyerekszínészek tökéletesek, McConaughey pedig mostanra már nem meglepõ, de ugyancsak pazar alakítást nyújt ebben is.
Kicsit romantikus, kicsit szentimentális, kicsit kaland, kicsit dráma, és remekül összefogja ezeket a történet.
Rendezés, forgatókönyv, színészek: 5*
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Scarlett Johansson jó volt de nekem nem jött be a film. Valamiféle elvont sci-fi. Unalmas/vontatott. 2/10
18+
Raid 2
Alapvetõen látszik, hogy igényesen felépített filmrõl van szó. Látványosak voltak a verekedések de sajnos hosszúnak éreztem.
Többször tuti nem nézem meg de egynek jó volt.
7,5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Speciel Dancsót követem és rendszeresen nézem. Pedig százezres nézettségû õ is. Rá miért nem vagyok irigy?
Bár õ is már fárad.
...már kezdtem azt hinni, hogy ezzel egyedül vagyok így:)
"...és...szerintem...bizony."
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Mondjuk engem a stílusa is zavar. Ha normálisan beszélne akkor jó lenne, mert vannak jó gondolatai, értelmes meglátásai.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
õ is csak show-t csinál mint michael bay. csak sokak szerint már nagyon elment bay az öncélú durrongatás irányába a film történeti mélységeinek kárára.
~ de én nem tudom, a transformers 1-et láttam és azóta nem voltam kíváncsi a folytatásokra