Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rohadtul mindegy hogy mennyit dolgozol meg milyen keményen... nem számít. Jó helyen kell lenni és jó kapcsolatokkal rendelkezni, ez a lényeg.
El tudom képzelni szegény Palvin Barbit ahogy vért izzad a fényképezõgép elõtt, és két kattintás között le kell ülnie hogy kifújja magát... pff...
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Nem azért tart ott, ahogy kinéz. Szép lányból van szó szerint több millió. Õ, ill. akik mögötte állnak ezért valószínûleg megdolgoztak, nagyon keményen. Majd ha te is kib*szottul keményen dolgozol és kihozod saját magadból a legtöbbet, lehetsz valaki, addig meg irigykedjél csak a másik magyarra, akinek jól megy.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
De komolyan, miért gondolják ezek a modellek, hogy pusztán a szépségükbõl fakadóan és amiatt a tény miatt, hogy kamerák elõtt illegetik magukat, színésznõnek kell lenniük.
De szép bauxit, honnan van?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
ha fanboy vagy sorry:)
Ami a 2-t illeti... mi is volt a másodikban... mindegy:)
"...és...szerintem...bizony."
Aronofsky direkt nem is az eredeti történetet akarta vászonra vinni.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Klassz volt,tetszett.Igazi szineszek,normalis forgatokonyv,fordulatok,drama,sok-sok pozitivum.
8/10
Transcendence:
Igazuk lett akik szerint kozepszeru.Sokkal tobb volt ebben a filmben is,valamiert benne is maradt.
5/10
Raid 2:
Az elso resz nagyot utott es teljesen varatlanul ert.Itt valami hasonlora szamitottam de csalodnom kellett.Egynek elmegy,nagy joindulattal.
5/10
3 Days to kill:
Nem tudom a csaj miatt tunt e nezhetonek a film vagy amugy is vallalhato,de vegulis egyhuzamban vegigneztem.
5/10
Ride along:
Ez nagyon rossz.Eroltetett es gagyi.
2/10
Azt hiszem ezeket lattam az utobbi idoben.
Nem akarom bõ lére ereszteni. Annyira hatásvadász, annyira megmagyarázós és szájbarágós jelenetek tömkelege, amit csak a legsötétebb holokauszt filmekben látni.
Nekem túlságosan sarkított és direkt volt az egész film.
5/10
------------------------------
Totalisan felesleges alkotas, Aronofsky-tol meg teljesen erthetetlen (persze tudom $$$). Latvanyfilmnek azert nem neveznem, dramanak mar jobban lehet hivni es jobban is teljesit ezen a teren, csak ugye a sztori. Azt tovabbra sem ertem mi kesztette ezt a csavot, hogy megirja es rendezze ezt a sztorit, ujat nem lattunk, még olyan jo passiosan sem borzolta fel a kedelyeket, bar a teremtestortenet tetszett. Amikor gyakorlatilag a bibliai sztori narralasa alatt az evoluciot mutatjak, az egyfelol vagany huzas, masfelol viszont pont gyava "ne erje szo a haz elejet" megkozelites. Arany kozeput, csak nehogy megbantsunk valakit.
Latvanyt nem emelem ki, a sztori meg ostoba, Russel hozza az elvarhato szintet, Jennifer korrekt, Emma Watson bena, Ray Winstone fasza mint mindig. A gyerekeket jatszo "szineszek" neve es jateka teljesen lenyegtelen. Az idosebb testvert jatszo Sham tokeletes model-arcszorzete kurvara nevetseges volt (minden szereplo csapzott es esetleges szorzettel birt, erre pont neki kellett ilyen tiptop pofaszakallt vagdosni, brrrr). Ja igen, Anthony Hopkins is benne volt a filmben (de minek?).
Amugy mint amerikai blockbuster egyaltalan nem rossz a film, kifejezetten jo iparos munka LEHETNE, de basszus Aronofsky-tol pont nem ilyet varok es a sztori banalitasa pedig lefele billenti a merleg nyelvet a kozepszerusegtol.
Kihagyhato.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A kilencedik kapu
A titkos ablak
Az Álmosvölgy legendája
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Cronenberg egy zseni. Nagyon beteg agyú, de tény hogy ehhez hasonló film is kevés van a maga mûfajában.
Az ötlet hogy egy tv adással sugárzott rejtett videojel a tudatalattit megcélozva hatással lehet az egyén viselkedésére vagy gondolkodására, valóban érdekes. Ezt a témát boncolgatja Cronenberg ebben a thriller horrorban amelynek még aktualitása is van, hisz a 80-as években kapott szárnyra az a híresztelés miszerint rejtett üzeneteket tartalmaznak a reklám és tv adások. A felvételeken a másodperc törtrésze alatt bejátszott kép és hanghatások amik az egyén számára nem érzékelhetõk, a tudatalattira hatnak és bizonyos döntések meghozatalára késztetik a nézõt.
A mechanizmus arra épül, hogy a rejtett jeleket képes az agy venni, a tényleges tudatig azonban nem jutnak el, nem nyíltan kapjuk, így nem tudjuk tudatosan, ill. logikusan eldönteni, hogy engedelmeskedjünk-e neki vagy sem. A fogadó fél számára pedig úgy tûnhet, hogy tettei saját döntéseibõl származnak.
Cronenberg ezen jóval túlmegy a filmben, itt a tv adásban elrejtett jel hallucinációkat is okoz és teljesen összemossa a valóságot a képzelettel... az illetõ valójában a tv által sugárzott elektromos jelhalmaz részévé válik és teljesen irányítható lesz az adás küldõje által.
Ezután pedig csõstül kezdenek történni a bonyodalmak hõsünkkel. Viszont tény hogy a brutalitás eszközeiben sem szûkölködik a rendezõ (pl. mikor videomagnóként használják a fickó hasát és belenyomnak egy komplett vhs kazit) szóval kell hozzá gyomor az biztos. Remek film minden szempontból.
8/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Hát ez úgy kb nulla volt. Bírom Depp-et de nem volt nagy szám ebben.
4/10
Ha imdb 0.1 akkor is megnézem és eldöntöm.
Next PC upgrade: 2022
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Arcba kimászó 3D-s vagy ez is putri 3D mint a filmek 99.8%-a?
Next PC upgrade: 2022
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bár ebben a kisfia is producer volt nem? Utána kapták el adócsalás miatt. Szép is a hazai filmipar, legális pénzmosás addig, amíg el nem csípnek.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nekem úgy tûnik, hogy igen is tudnak itthon is forgatókönyvet írni. Sõt, az esetek többségében a forgatókönyv még jó, de borzalmasan viszik filmre....
Azért szerzõdnek, mert pénz. Megkapnak mindent, legnagyobb sztárként kezelik és cserébe semmit sem kell csinálni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A heavy cost. I pay it gladly.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
ahhoz se kell sok agy hogy ok nélkül beszólogass.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick