Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Dawn of the Planet of the Apes - 8/10
----------------------------------
KOBAAAAAAAAAAAAAAA

Nem láttam jobb filmet a 2014-es mezonybol eddig, minden pillanata jó.
Egyedul a Jason Clarke nem jott be, de nem vészes. Minden más kurvajó, nem nyálas, nem pátoszos, nem eroltetett, jobb mint az elozo rész, csak ajánlani tudom.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

LasDen
Ride Along

Tény, ami tény, vicces film volt. Potyogtak a poénok, a tag szállította őket. De Mr. Ice Ex-gangsta-rapper Cube film eleji egy sorosai hervasztóak, mint sem jók voltak. Aztán meg mikor a szószátyár csávó csaja keresztbe tett a játékának. Hát én ott lekevertem volna neki kettőt. Hogy merte? Meg amúgy is. Azért a tag jól osztotta a hülyeséget. Voltak vicces beszólásai, amiken jókat röhögtem, de a film még ezzel az 1 óra 40 perces játékidővel is kurva hosszú volt. A dögunalmas sztori rendesen gallyra vágta a filmet...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Humesz
Hali,

Aki tudja, elküldené nekem priviben annak a figyelmeztetésnek a teljes szövegét, amit minden film elõtt írnak ki, hogy ne kamerázz, ne vedd fel és ha más is azt csinálná, akkor szólj, bla bla bla ....??

Köszike
k0trapali
Egyik kedvenc színészem! Láttam mindkét filmjét :)
mégvadabbdisznó
Ha szereted az átváltozós színészeket akkor Christian Bale két filmjét is ajánlom ahol csonttá fogyott a szerep kedvéért. A Gépész és Hajnali mentõakció. A Gépész nagyon durva thriller, van csavar is a sztoriban.

De szép bauxit, honnan van?

k0trapali
Tegnap és ma tartottam egy kis filmnézõs napot.

Noé (2014)

Csalódtam! Már az elején nem tetszett a CGI kígyó. Tudom, hogy látomás meg álom meg izé, de akkor is gagyi és komolytalan volt. Az Õrzõk is ultra gagyik voltak... Minimaxról szalajtották õket?? Az állatok és egyéb CGI sem nyerte el a tetszésem. Dög unalom volt az egész sok sok szenvedéssel. Bántam volna, ha moziban nézem.

A nõ (2013)

Érdekes a sztori, jó a világ és a színészek is jól játszanak, azaz Joaquin Phoenix. Igen, mert kb csak õ van a filmben bajusszal. Ember és mesterséges intelligencia szerelem. Bejön!

Mielõtt meghaltam (2013)

Szeretem az "átváltozó" színészeket, akik egy szerep kedvéért híznak, fogynak, szõrösödnek stb. Jared Leto nagyon jól játszotta a transzit! Ez is bejövõs!

Non-Stop (2014)

Tartotta bennem a lelket a film hál' istennek végig! Vártam már nagyon, hogy kiderüljön ki kicsoda meg hány méteren vannak. Délutáni lájtos akciófilmnek csillagos ötös!

Noét vártam a legjobban aztán az tetszett a legkevésbé. Gyenge eresztés.
Dynamic
2 éve voltam utoljára a Corvinban moziéjszakán, nekem semmi bajom nem volt vele (az más kérdés, hogy maga a rendezvény nagy szar volt). Ha az egyik helyen teszem azt kétszer akkora felbontásban adnák, akkor azt mondom, oké válaszd inkább azt, de szerintem tökre felesleges ezen parázni, nem hiszem, hogy olyan hatalmas különbségek vannak mozi és mozi közt, hogy értelme legyen adott esetben 10 km-rel messzebb menni. Persze itt az azonos kategóriájú mozikról beszélek.
Másrészt meg amúgy sem értem a kérdést ("hol nézted a filmet?"), amikor Tyler nem is írt semmit a mozi minőségéről. Vagyis, ha megkapod a választ, mennyivel leszel előrébb? ;)
Tyler1
Vidéken szerencsére sok lehetõség van Cinemán kívül is.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sztem meg nem mindegy, pl. A Corvinról csak rosszat hallottam.

Dynamic
Szerintem oly mindegy melyik nagyobb moziban nézed. Lurdy, Pólus, Sugár, Corvin...
És hol nézted a filmet?
Tekintve hogy a Cinema City jól arcon fosta a jonepet.
Én Eurocenterben tervezem megnézni, bár már rég voltam ott, nemtudom milyen most a terem.
Utoljára talán még a Ratatouille-t néztem ott.

Dead Snow - micsoda történet <#idiota>
Dynamic
Hát a hang tényleg gyenge volt. Sokkal mennydörgősebb hangokat vártam a majmoknál. A magyar szinkronnál semmi ilyen nem volt.
WhiteStar
Snowpiercer - 2013

hát ez... egyszerre szar film és jó film. de inkább beteg

6.5/10

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Bokafix2
Távozz tõlem Sátán 2014

Aki látta az Ördögûzõt vagy a Devil-t rögtön vágja mirõl is van itt szó. Huu, kemény volt, színészi munka is megjárja, voltak fosatós részek és a sztori is kerek. Viszont klisé is van dögivel, és újat sem hoz a mûfajba.

6,66/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tomsolo
Calvary (2014)

9/10

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Tyler1
Majmok bolygója: Forradalom

Minden tekintetben igényes feltámasztása a klasszikusnak, ezt már az elsõ résszel is bebizonyította, és szerencsére a színvonalat sikerült megtartani a folytatásban is. Nagyon jól összerakott sztorit kapott ez is, izgalmas és kellõen feszült, a látvány hibátlan, a majmok személyisége iszonyatosan jól ki lett dolgozva, és számomra talán ez volt a legnagyobb erõssége. Ugye itt már egy intelligens sereggel állnak szemben, tehát a film egészét õk viszik, de kifogástalanul jól írták meg Caesarék karaktereit, az animáció pedig sehol nem hibázik. Az embereknél már éreztem egy kis csalódottságot, hiányzott egy Francohoz hasonló húzóerõ. Jók voltak a színészek, Jason Clarke-al sem volt baj, de nem volt meg az a kémia majom és ember között, mint volt az az elsõ részben. Gary Oldmannel mellé lõttem, én azt hittem õ lesz a központi figura, ennél fogva kicsit csalódtam is az õ szerepében. Aztán megvolt a kötelezõ családvonal mindkét oldalon, amit én annyira nem csípek, viszont nem is túlozták el szerencsére, épp csak hogy keretet adjon a szereplõknek. Kisebb hibákat elvétve még találtam, de nem befolyásolták az élményt.
Abszolút megéri a mozijegy árát, aki teheti menjen el és fizessen érte! Javaslom az eredeti szinkront, mert a majmok magyar hangja kritikán aluli az eredetihez képest.

LasDen
Non-Stop

Húú. Végülis nem volt annyira rossz film. De jó sem. Egynek elment. De ha már Neeson, akkor a Liam Neeson megöl mindenkit féle akció jobban bejön. :D 70 perc után mikor ránéztem, hogy ugyan mennyi van még, azért kicsit kivert, de so-so. Nem volt ez olyan szar, mint vártam...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Tikal
ja, vagy 5-öt simán ér szerintem is..

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

davidka003
Évi egyszer én is megnézem. Én olyan 6,5-re értékelném.
Szinkron is jó hozzá.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ForzaInter
gyerekfejjel jó volt anno vhs-en, de amúgy ha most látnám elõször kb én se pontoznám többre:D

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
<2014> - Appleseed Alpha - 7/10

Azoknak, akik a filmeket és a sorozatot nem ismerik nem tudom teljes szívvel ajánlani. A "bele a közepébe" miatt gyakorlatilag semmit sem mond és mutat meg a hőseink múltjából.
Akik pedig ismerik az említett anyagokat, azoknak részben semmi újat nem fog mondani a történet .
A techno 21. századi, igazi japán munka .
Aprópopó: aki nem tette volna, a credits után is akad néznivaló. Az írónő itt jól megfogta a teljes Appleseed-univerzum lényegét. Ráadásul, duplán is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Need for Speed

Nekem jobban tetszett, mint vártam, pedig autóbuzi sem vagyok. Lekötött, élveztem és bizony durván megcsapott egyszer-kétszer a jóöreg NFSIII hangulat: atomdrága, csillivilli, luxusjárgányokkal szakítani miközben a rendõrök is beszállnak a buliba.
Egyedül a zene nem jött át, nyúlhattak volna valamit a játékból. Na meg a rendõrök egykét húzása(üres járõrautós pitmanõver RULZ).
Nem voltak felé nagy elvárásaim, tekintve, hogy "játékadaptáció". De kellemesen csalódtam, bár egyszer nézõs marad.

6/10

Positive Mental Attitude

ja meg a Lou Diamond Phillips:DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

LasDen
Nem csak a költségek határozzák meg, hogy egy film gagyi-e vagy sem.

Az õ filmjeinek a teljes büdzséje annyi mint amit egy ismertebb színész egyetlen filmmel keres. Így nincs min csodálkozni... nagyon gagyik a filmjei egytõl egyig.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

LasDen
Don The Dragon Wilson film csak jó lehet :D

Bokafix2
Oroszlánütés 1994

B*ssza meg Hollywood, meg az egész filmgyártás is... ezt tényleg nem lehet überelni. <#idiota><#idiota>

1/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Egy Állj vagy lõ a mamám, amit kb 20x meglesek mindig és szakadok a nevetéstõl 3,8-ra van értékelve az több, mint nevetséges...múltkor mikor megláttam hanyatt dobtam magam, amikor pedig remek film, remek színészekkel, poénokkal...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
Úgy,hogy a 18 éves lányok,fiúk felpontozták...
ForzaInter
honnét tudod, hogy pontoznak az emberek ott?:)

Amúgy az imdb egy irányadásnak nem rossz, de nem kell full komolyan venni, bár a 8 feletti filmek többsége tényleg jó, az 5 alattiak pedig tényleg szarok..

Yo, Bitch!

tomsolo
Blue Ruin (2013)

Alapvetõen érdekes kis film, kellemesen lassú és szépen lassan és érdekesen bontakozik ki a történet. Végeredményben ez is lett a baja mivel a végsõ fázis már nem sikerült annyira érdekfeszítõre - lehetett volna jobb is. Ettõl függetlenül érdemes megnézni mert mégis van vmi egyedi hangulata.

6/10

Synchronous
Az a probléma hogy sok emberke csak végletekben tud értékelni... ha látnak egy jó filmet egybõl "10-es!!" Minden ami kicsit tetszett nekik, az 10-es... ha nem váltotta be a reményeiket akkor meg 1-es... mintha a 2-9 kimaradna vagy nem is létezne. Ennek lehet oka a csekély életkor, vagy az intellektus alacsony mozgása. De van úgy hogy szándékosan húznak le filmeket, csökkentve ezzel az esélyeit a magas helyezésre.

Csak annyira hiteles ez a lista mint akármelyik filmes blogon található szavazói lista.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

tommygear
egyáltalán nem hiteles, rengeteg filmet alul vagy túlpontoznak
tomsolo
megnézed, megvilágosodsz

Kalandok Sohaországban
FSZ: Charlie Rowe

Érdekes volt, angolok készítették a filmet, de engem pokolian a Pán Péter történetekre emlékeztetett, mivel még a szereplõk nevei is totálisan arra asszociáltak (Peter, James Hook, Gilinggalang);) Kellemes kis délutáni 2 részes fantazy szép helyszínekkel...

WhiteStar
imdb általában azért hiteles szokott lenni, csak azért hitetlenkedek ennyire.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

ForzaInter
-se

Yo, Bitch!

ForzaInter
Úgy, hogy ott átlagemberek pontoznak akik regelve vannak az oldalra, a rottenen és a metacriticen pedig kritikusok, a két oldal értékelése sokszor eltér.. Bár az utóbbi 2 oldalon is pontozhat aki regelve van, se külön van a 2 értekelés.

Yo, Bitch!

IMYke2.0.0.0
Ráadásul, ebből is több részt készítettek - és terveznek még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mégvadabbdisznó
Indiana Jones koppintás... abból is az olcsóbbik változat.

De szép bauxit, honnan van?

WhiteStar
akkor az imdbn hogy lehet 7-es? :O

Tyler1
Rotten 23%, metascore 39/100

Erre a filmre az ad 10 pontot(imdb szavazatok 20%-a), aki igénytelen, agyatlan, játék és/vagy autóbuzi. Mint játékfeldolgozás, mint autósfilm, mint szórakoztató termék, minden egyes jelentében megbukik.

IMYke2.0.0.0
Az Appleseed-et sajnos össze-vissza szétszedték a kaotikus film-megjelentetésekkel, és a XIII-al meg is adták neki a kegyelemdöfést.
Szinte semmi rendszer nincs az egészben.

Ha valaki a filmek és a sorozat megjelenésének idejében nézte őket, akkor most fogja a fejét. Mint én.

Bucser
Appleseed Alpha egy elozmenyfilm. Azaz mi tortent mielott A Csaj meg a Cyborg Olympusba kerultek.

Mondjuk mint film egy rakas nulla. talan a cgi meg az akciojelenetek ernek valamit. a sztori lyukas mint egy jol megragott ementali.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

IMYke2.0.0.0
A szereplők ugyanazok.
Az Appleseed XIII sorozat nagy filmje - tudomásom szerint.

tigeroo
a titkok könyvtára

jesszusom:D de egynek elment, lightos kalandfilm szerény kivitelezésben
Dynamic
Na most már tényleg kíváncsi vagyok a filmre. Az imdb-n 7.0 ponton áll, ehhez képest mindenki degradálóan nyilatkozik róla.
CSOCSO
Az appleseed alpha ugyan az mint az eredeti appleseed csak cgi?
Tyler1
Need for Speed

Elõzetesek alapján tudtam én, hogy rossz film lesz, de hogy ennyire gagyi, értéktelen, foshalmazt csinálnak belõle, az engem is meglepett. Kb. a Padlógáz címû német csúcsprodukcióval tudom egy szintre lõni, bár az legalább nem vette magát komolyan. Rém unalmas, buta, ócska forgatókönyv, üres karakterek, rettenetes színészi alakítások, rendezés, operatõri munka néhol már C kategória.
Igazi Uwe Boll minõség, Uwe Boll nélkül. Senki ne nézze meg!