Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
----------------------------------
KOBAAAAAAAAAAAAAAA
Nem láttam jobb filmet a 2014-es mezonybol eddig, minden pillanata jó.
Egyedul a Jason Clarke nem jott be, de nem vészes. Minden más kurvajó, nem nyálas, nem pátoszos, nem eroltetett, jobb mint az elozo rész, csak ajánlani tudom.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Tény, ami tény, vicces film volt. Potyogtak a poénok, a tag szállította őket. De Mr. Ice Ex-gangsta-rapper Cube film eleji egy sorosai hervasztóak, mint sem jók voltak. Aztán meg mikor a szószátyár csávó csaja keresztbe tett a játékának. Hát én ott lekevertem volna neki kettőt. Hogy merte? Meg amúgy is. Azért a tag jól osztotta a hülyeséget. Voltak vicces beszólásai, amiken jókat röhögtem, de a film még ezzel az 1 óra 40 perces játékidővel is kurva hosszú volt. A dögunalmas sztori rendesen gallyra vágta a filmet...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Aki tudja, elküldené nekem priviben annak a figyelmeztetésnek a teljes szövegét, amit minden film elõtt írnak ki, hogy ne kamerázz, ne vedd fel és ha más is azt csinálná, akkor szólj, bla bla bla ....??
Köszike
De szép bauxit, honnan van?
Noé (2014)
Csalódtam! Már az elején nem tetszett a CGI kígyó. Tudom, hogy látomás meg álom meg izé, de akkor is gagyi és komolytalan volt. Az Õrzõk is ultra gagyik voltak... Minimaxról szalajtották õket?? Az állatok és egyéb CGI sem nyerte el a tetszésem. Dög unalom volt az egész sok sok szenvedéssel. Bántam volna, ha moziban nézem.
A nõ (2013)
Érdekes a sztori, jó a világ és a színészek is jól játszanak, azaz Joaquin Phoenix. Igen, mert kb csak õ van a filmben bajusszal. Ember és mesterséges intelligencia szerelem. Bejön!
Mielõtt meghaltam (2013)
Szeretem az "átváltozó" színészeket, akik egy szerep kedvéért híznak, fogynak, szõrösödnek stb. Jared Leto nagyon jól játszotta a transzit! Ez is bejövõs!
Non-Stop (2014)
Tartotta bennem a lelket a film hál' istennek végig! Vártam már nagyon, hogy kiderüljön ki kicsoda meg hány méteren vannak. Délutáni lájtos akciófilmnek csillagos ötös!
Noét vártam a legjobban aztán az tetszett a legkevésbé. Gyenge eresztés.
Másrészt meg amúgy sem értem a kérdést ("hol nézted a filmet?"), amikor Tyler nem is írt semmit a mozi minőségéről. Vagyis, ha megkapod a választ, mennyivel leszel előrébb? ;)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tekintve hogy a Cinema City jól arcon fosta a jonepet.
Én Eurocenterben tervezem megnézni, bár már rég voltam ott, nemtudom milyen most a terem.
Utoljára talán még a Ratatouille-t néztem ott.
hát ez... egyszerre szar film és jó film. de inkább beteg
6.5/10
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Aki látta az Ördögûzõt vagy a Devil-t rögtön vágja mirõl is van itt szó. Huu, kemény volt, színészi munka is megjárja, voltak fosatós részek és a sztori is kerek. Viszont klisé is van dögivel, és újat sem hoz a mûfajba.
6,66/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Minden tekintetben igényes feltámasztása a klasszikusnak, ezt már az elsõ résszel is bebizonyította, és szerencsére a színvonalat sikerült megtartani a folytatásban is. Nagyon jól összerakott sztorit kapott ez is, izgalmas és kellõen feszült, a látvány hibátlan, a majmok személyisége iszonyatosan jól ki lett dolgozva, és számomra talán ez volt a legnagyobb erõssége. Ugye itt már egy intelligens sereggel állnak szemben, tehát a film egészét õk viszik, de kifogástalanul jól írták meg Caesarék karaktereit, az animáció pedig sehol nem hibázik. Az embereknél már éreztem egy kis csalódottságot, hiányzott egy Francohoz hasonló húzóerõ. Jók voltak a színészek, Jason Clarke-al sem volt baj, de nem volt meg az a kémia majom és ember között, mint volt az az elsõ részben. Gary Oldmannel mellé lõttem, én azt hittem õ lesz a központi figura, ennél fogva kicsit csalódtam is az õ szerepében. Aztán megvolt a kötelezõ családvonal mindkét oldalon, amit én annyira nem csípek, viszont nem is túlozták el szerencsére, épp csak hogy keretet adjon a szereplõknek. Kisebb hibákat elvétve még találtam, de nem befolyásolták az élményt.
Abszolút megéri a mozijegy árát, aki teheti menjen el és fizessen érte! Javaslom az eredeti szinkront, mert a majmok magyar hangja kritikán aluli az eredetihez képest.
Húú. Végülis nem volt annyira rossz film. De jó sem. Egynek elment. De ha már Neeson, akkor a Liam Neeson megöl mindenkit féle akció jobban bejön. :D 70 perc után mikor ránéztem, hogy ugyan mennyi van még, azért kicsit kivert, de so-so. Nem volt ez olyan szar, mint vártam...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szinkron is jó hozzá.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Yo, Bitch!
Azoknak, akik a filmeket és a sorozatot nem ismerik nem tudom teljes szívvel ajánlani. A "bele a közepébe" miatt gyakorlatilag semmit sem mond és mutat meg a hőseink múltjából.
Akik pedig ismerik az említett anyagokat, azoknak részben semmi újat nem fog mondani a történet
A techno 21. századi, igazi japán munka .
Aprópopó: aki nem tette volna, a credits után is akad néznivaló. Az írónő itt jól megfogta a teljes Appleseed-univerzum lényegét. Ráadásul, duplán is.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem jobban tetszett, mint vártam, pedig autóbuzi sem vagyok. Lekötött, élveztem és bizony durván megcsapott egyszer-kétszer a jóöreg NFSIII hangulat: atomdrága, csillivilli, luxusjárgányokkal szakítani miközben a rendõrök is beszállnak a buliba.
Egyedül a zene nem jött át, nyúlhattak volna valamit a játékból. Na meg a rendõrök egykét húzása(üres járõrautós pitmanõver RULZ).
Nem voltak felé nagy elvárásaim, tekintve, hogy "játékadaptáció". De kellemesen csalódtam, bár egyszer nézõs marad.
6/10
Positive Mental Attitude
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
B*ssza meg Hollywood, meg az egész filmgyártás is... ezt tényleg nem lehet überelni. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
1/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Amúgy az imdb egy irányadásnak nem rossz, de nem kell full komolyan venni, bár a 8 feletti filmek többsége tényleg jó, az 5 alattiak pedig tényleg szarok..
Yo, Bitch!
Alapvetõen érdekes kis film, kellemesen lassú és szépen lassan és érdekesen bontakozik ki a történet. Végeredményben ez is lett a baja mivel a végsõ fázis már nem sikerült annyira érdekfeszítõre - lehetett volna jobb is. Ettõl függetlenül érdemes megnézni mert mégis van vmi egyedi hangulata.
6/10
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Csak annyira hiteles ez a lista mint akármelyik filmes blogon található szavazói lista.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
FSZ: Charlie Rowe
Érdekes volt, angolok készítették a filmet, de engem pokolian a Pán Péter történetekre emlékeztetett, mivel még a szereplõk nevei is totálisan arra asszociáltak (Peter, James Hook, Gilinggalang);) Kellemes kis délutáni 2 részes fantazy szép helyszínekkel...
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Yo, Bitch!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De szép bauxit, honnan van?
Erre a filmre az ad 10 pontot(imdb szavazatok 20%-a), aki igénytelen, agyatlan, játék és/vagy autóbuzi. Mint játékfeldolgozás, mint autósfilm, mint szórakoztató termék, minden egyes jelentében megbukik.
Szinte semmi rendszer nincs az egészben.
Ha valaki a filmek és a sorozat megjelenésének idejében nézte őket, akkor most fogja a fejét. Mint én.
Mondjuk mint film egy rakas nulla. talan a cgi meg az akciojelenetek ernek valamit. a sztori lyukas mint egy jol megragott ementali.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Az Appleseed XIII sorozat nagy filmje - tudomásom szerint.
jesszusom:D de egynek elment, lightos kalandfilm szerény kivitelezésben
Elõzetesek alapján tudtam én, hogy rossz film lesz, de hogy ennyire gagyi, értéktelen, foshalmazt csinálnak belõle, az engem is meglepett. Kb. a Padlógáz címû német csúcsprodukcióval tudom egy szintre lõni, bár az legalább nem vette magát komolyan. Rém unalmas, buta, ócska forgatókönyv, üres karakterek, rettenetes színészi alakítások, rendezés, operatõri munka néhol már C kategória.
Igazi Uwe Boll minõség, Uwe Boll nélkül. Senki ne nézze meg!