Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak míg az Equilibrium-nál érthetően működött itt addig egy baromság az egész koncepció... az emberek csak egyetlen tulajdonságot művelhetnek egész életükben és eszerint osztják csoportokba őket... mondjuk vannak bátrak, vannak őszinték, vannak műveltek és így tovább... de aki őszinte és bátor is egyben azt már elfajzottnak tartják és üldözik.... áh engem felidegesített ez a semerre sem haladó hülye sztori... hülyének nézi ez a film az embereket úgy érzem.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
1080 alatt meg nem nézem meg = ha lúd, akkor legyen kövér.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Így én már kerülni fogom. Az éhesek csatájának esetében is tanultam mások kárán***, és itt is fogok :)
*** = nem láttam, és talán sosem fogom azokat a filmeket, mert vannak 100x jobbak is, amik várják, hogy lássam őket :)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Bár ebben az esetben a hosszú sem volt olyan hosszú :D
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
TL;DR Ugyanolyan kacat, mint a Transformers sorozat.
Dög unalmas a sztori, tele van butaságokkal és a karakterek szarok. Ford szerepe teljesen érthetetlen, erre bárki megfelelt volna és nem kell foglalkozni vele. A film közepe egy hatalmas baromság. Minden azért történik, hogy a szar sztorit elhúzza vagy előre vigye. Egy kalap lószar az egész....
10/3
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jó kis film volt ez. Pláne a vége. Nem túl gyors, nem túl prögős, de jó. A trailer csalóka, abszolúte nem olyan amire az alapján számít az ember. Egész korrekt azonban. Moziba tán nem való, inkább TV-be.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Vállalhatatlan szarkupac, jócskán alulmúlva még a 2. részt is
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."
Voltak benne jó poénok, egyszer nézős film. A sztorija viszont nagyon sablon volt, és baromi unalmas... de mint mondtam azért a poénokon el lehetett szórakozni, és ahogy néztem lesz is folytatás. Remélem akkor már értelmesebb sztorit is össze tudnak majd hozni, bár egy ilyen filmnél nem az a prioritás.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Durva és bizarr ahogy azt kell. Amolyan 0-dik rész, azaz rendesen be vannak mutatva a sorozat előzményei, mi hogyan történt. A cselekmény néhány hónappal az episode1 előtt kezdődik, hiszen nem Laura Palmer volt az első áldozat hanem Teresa Banks. Ennek a gyilkosságnak a körülményeit kezdi el fejtegetni a film, majd végül Laura utolsó pár napját mutatja be.
A helyszínek tökéletesek, a fenyőerdők és a hegyek nagyot dobnak az élményen, és persze sok sorozatbeli szereplőt újra láthatunk és újabbakkal is találkozhatunk. Kellőképpen meg vannak kavarva a szálak és sokfelé futnak, ahogy azt megszokhattuk a szériától.
8/10
Izgalmas és élvezhető film. Már a legártatlanabbat is meggyanúsítottam amikor néztem.
7/10
Minden bizonnyal rossz pillanatban ültem le elé. Az angol szinkron pocsék volt (alapból nem szeretek ázsiai filmeket szinkronnal nézni, csak ezt most nem egyedül tekintettem meg), a film története sablonos (inkább maradtak volna az első rész nincs történeténél, vagy valami egyszerűbb bosszú filmnél - itt a felénél el is felejtettem hogy miért is megy a hadakozás), rettentően hosszú (2,5 !!! óra - még akkor is sok ha ténylegesen akció filmről beszélünk és nem küzdő sport bemutatóról), tele túlzásokkal és sok gagyi szaggal (ami a minőségét nézve a filmnek, meglepő).
Rövidebb idővel, kevesebb erőltetett jelenettel/"csavarral", több üldözéssel, kevesebb kungfuzással ("lődd már le, mit szerencsétlenkedsz azzal a kalapáccsal") könnyebben befogadtam volna.
Ami tetszett: rettentően látványos, meglepő és ütős kamera kezelés, és sok apró kis ötlet, ami feldobta a néhol egyhangú mozizást (pl. az elején a wc harc előtt a feszültség keltés, az autós üldözésnél a kamera mozgás, a véresebb jelenetek megvalósítása, stb).
Nem rossz film, messziről sem. Csak ahhoz képest amit nyújt, hosszú. Az első rész ezerszer jobban bejött.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Sírok. Svarcinak ennél sokkal jobb filmjei voltak annak idején... ez a visszatérés elég gányra sikerült. Na majd a Terminátor 5...
4/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Be kell valljam, az első részt nem láttam. Viszont már a film előzetese is tetszett, megfogott a hangulata és a majmok kidolgozottsága. Az előzetesen kívül csak azt hallottam, hogy az első rész nagyon jó volt, nagyon várom a másodikat, mikor jön már az új rész stb. Annyira mégsem vártam a filmet, valószínűleg azért, mert az elsőt nem láttam és nem tudtam, hogy mi áll előttem. Kaptam egy gyorstalpalót a film vetítése előtt, hogy miről szól az 1. rész, mi a lényeg röviden...
Természetesen a gyorstalpaló a 2. rész elején is megtörtént, de azért könnyebb volt úgy bemenni a moziba, mintha láttam volna az 1.részt.
A film végén vegyes érzelmekkel jöttünk ki, legalábbis bennem volt mindenféle gondolat.
Egyrészt nagyon nagyon tetszett a film, amikor elkezdődött már akkor tudtam, hogy nagyon jó filmet fogok látni, sőt ezt már korábban is tudtam, csak ekkor erősödött meg bennem, hogy tényleg élvezni fogom a filmet.
Ahogy említettem, tetszett a hangulata a filmnek, a látványvilága. Az eső, a dús erdő mind nagyon illettek a majmokhoz. A kihalt város is hihető egy ilyen filmnél, egy apokalipszis után ez érhető, de túlzásnak találom, hogy 10 év alatt elrohad minden, mindent benő a moha és a gaz, de azért azt kell mondanom, hogy illettek a film hangulatához.
Miért pont áram kell a túléléshez? Miért nem állnak tovább? Máshol lehet lenne áram stb... Ezeket a kérdéseket hiába vetem fel magamban, úgysem fogok olyan apokalipszis filmet látni, amiben az történik, ami szerintem tényleg történne hasonló helyzetben. Nem is lenne értelme egy olyan filmnek, nem lenne miért izgulnunk és féltenünk a szereplőket. Az ilyen "bakikat" félretéve, szerintem kíváló filmről van szó, ezeket el lehet nézni, nem tragikus dolgok, nem ez a film lényege. De az ipadről letörölhették volna a sarat ami 10 év alatt rákerült... <#vigyor2>#vigyor2> Na meg a majmok jó lassan beszéltek, kicsit zavart, hogy előre tudtam mit fog mondani, mire kimondta, de ez is elnézhető.
Összességében nagyon élveztem a filmet, imádtam mindent ami imádható és bármikor újranézném. Az első rész is tervbe van véve, ha már a 2. ennyire tetszett.
8/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Ez a film egy akkora giccsparádé, hogy 20 perc alatt megfájdult a fejem tőle, 1 óránál adtam föl...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Megnéztem, kitüntetést érdemelnék :(
A sokszor köpködött kis cégről ezen film után nyugodtan elmondhatjuk hogy mégiscsak a legigényesebben csinál szart. A Jurassic Shark nem Asylum termék és bármilyen poén ez meg is látszik rajta... ugyanis 6-szor olyan blődre sikeredett a történet is, és a megvalósítás is. Maga a cápa annyira illik a környezetébe mint Uwe Boll Cannes-ba. Mondhatnám azt is hogy már-már Birdemic szintű a látvány.
A ZS-kat. itt annyira szó szerint értendő hogy a cápa az esetek többségében úgy gyilkol, hogy a szereplő rángatózik párat, majd lemerül. Semmi harapás effekt, semmi vér... minek az... csak elsüllyed az ipse és kész. De bármilyen suttyó gif animáció is ez a hal, még így is lejátssza a statisztának is kevés színészi gárdát...
A készítők voltak olyan jók hogy mikor közeledik a cápa, ugyanazt a képsort vágják be nekünk mint az előző támadásnál így az animációért felelős csapatnak is negyedannyit kellett dolgozni, és a stúdiónak sem került többe pár üveg sörnél a "CGI".
De ezek az őskori cápák még görbíteni is tudták a teret, mert az egyik pillanatban gyilkos barátunk még a horizonton acsarog, a szereplő pedig kettőt sem csap a karjával máris ott terem és kegyesen lehúzza a mélybe, könnyítve ezzel a néző idegein hogy újabb fővel ritkult ez a fos csapat.
pontozhatatlan/10
De szép bauxit, honnan van?
Zseniális.
8/10
Positive Mental Attitude
de ha magadnak szántad akkor bocs
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
OK, részemrõl ez off, értelmi fogyatekosokkal nem vitázom, bye.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
sZERINTEM EZT GONDOLD AT UJRA. :p