Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
1. Te ezthogy bírtad végignézni?
2. Hogy lehet erre 6 pontot adni a 10-ből? 😄
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Van itt minden: halszeletelés láncfűrésszel, repülő utasait megtámadó terroristacápák, és rodeózás ezer méter magasan egy cápa hátán... sőt, sűrű horkantások közepette még a metrózókat is megtizedeli egy kisebb cápabanda. Eléggé változatosak a helyszínek és akcióból is többet kapunk mint az első részben szóval a stúdió színvonalához képest korrektül összedobott cápaturmixot van szerencsénk fogyasztani amennyiben nekiállunk ezen Oscart érdemlő alkotásnak.
6/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Tetszett.
Costnernek valamiert jol allnak az ehhez hasonlo szerepek.Amugy is szeretem a sporttal kapcsolatos filmeket.Igaz ez amerikai focirol szol aminek a szabalyait sem ismerem,es nem is erdekel de nem is kell hozza.Ez inkabb a targyalasokrol,last-minute megegyezesekrol,feszultsegrol,emberi sorsokrol szol.Erdekes latni hogy egy-egy nagyobb eredmeny mogott micsoda profi teljesitmeny all nem csak a jatekosok hanem a managerek,edzok,az egesz stab reszerol.
7/10
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Legalább oldanák meg úgy hogy a főellenség a "balesete" előtt is gonosz legyen, és akkor nem lenne ez a giccs ezzel a jellemváltozással... most komolyan ha te több ezer voltot tudnál csiholni a kezedből, rögtön elkezdenéd terrorizálni a lakosságot és vérgonoszkodni? Dehogy max meg tudnád védeni magad bármilyen fenyegetéstől és erre fel is használnád az adottságod, de nem rombolnál végig a Blahán Darth Sidious-ként osztogatva az áldást a jónép közt.
Én azt unom hogy nem tudnak egyebet kitalálni, pedig lenne ötlet, csak kicsit többet kéne gondolkodni azon a forgatókönyvön.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Headhunters (Hodejegerne) - 7.5/10
norvég thriller és kifejezetten okos. senki nem viselkedik kibaszott idiótaként, bölcs és kellően váratlan fordulatok, jó színészi játék, és kb elejétől a végéig izgalmas tud lenni. megéri nekiugrani.
Blue Ruin - 8/10
bosszúfilmek apró cafatokra szedése, valami hihetetlenül jól. nyugis, minden hömpölyög előre szép lassan, a főhős nem egy sebezhetetlen, halhatatlan gyilkológép nemes tervekkel, sőt... zseniális. hangulatilag meg az egész olyan, mint a Brick - akinek az bejött, nagyon ajánlott ennek is nekiugrani.
Kill List - 3/10
egyesek azt mondanák erre, hogy elgondolkodtató... hogy nem rág semmit a kétlábú szájába, hogy az illetőre bízza az események értelmezését...
nem kéremszépen, ez egy nagy rakás fos. lehetett volna belőle okos, kellően nyomasztó cucc. lehetett volna belőle valami értelmesebb, vívódós dráma, sőt, akár még egy korrekt horror is. nem lett, a végeredmény egy adag közel nézhetetlen szarkupac.
egyetlen pozitívum ami eszembe jutna, hogy a trailer pont olyannak mutatja a filmet, amilyen... köpedéknek.
na jó, még egyet, bár ez közel sem hízelgő: Sucker Punch fanoknak valószínűleg bejönne... de nekik akkor már adjunk inkább egy csillogó üveggolyót (meg őszinte sajnálatunkat), azzal is napokig ellesznek.
"The trees move. Do you not see it?"
Itt egy másik:
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
----------------------------
Nagyon akartam én ezt utálni, de nem sikerult. Bárgyunak bárgyu, de valahogy mégis elszórakoztatott. Electro hirtelen pók-fóbiája a hatalmas rajongása után totál hiteltelen volt, és ez Harry-re is igaz, teljesen megalapozatlan reakciók voltak ezek. És persze az elektromosság-elnyelo pókfonál meg a mágnesezés is nevettséges cuccok, de egy ilyen képregényfilmtol tobbet nem is vártam.
Gwen halála viszont nagyon tetszett, ugyesen oldották meg és szép jelenetek voltak, akárcsak kettejuk kapcsolata.
Kapjon 5 pontot, 1x végulis nézheto.
HaHaHa...Ez kurva jó volt.
8/10
Szerintem ne menjünk bele hogy kinek mi a túlnépesedés, mert offhullám lesz 😄
Nem néz ki rosszul. Valszeg a 2 órás filmben ennyi lesz az összes rinya. De ha nem raknak bele valami csavart, akkor ez így nagyon unalmas lesz...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
http://www.interstellarmovie.com/index-intl.php
access code: 7201969
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
a szokásos Emberiség Ellen Elkövetett Kulturális Bűncselekmény
de végül is ha belegondolok, nem baj, hiszen egyre több buta ember lesz az ilyenek miatt, és pl munkaerőpiacon kevesebb esélyük van 😊
tigeroo: a piac igényei (kereslet - kínálat = kínálat - kereslet) befolyásolhatók. El se hinnéd, mennyire.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
ezek az új nulla karakterek egyáltalán nem kelletek volna bele, cgi is elég gyenge, amúgy meg hozza a szokásost, de a második jobb volt
7/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Tyler1: tudom, hogy egy könyv nem 1 hónap alatt készül el... ráadásul, ez ugye trilógia --- tök mindegy mikor írta, ha szar 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"Genres: Young Adult, Dystopian
Notable work(s): Divergent trilogy"
Lesz filmes folytatás. 100%.
Ja, és ez a hölgy is halálra fogja magát keresni, mint a terry trotterek vagy a csillámvámpírok írónője.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Én is megnéztem, tetszett bár több helyen is eléggé lyukas a story. Én inkább az Ender's game-hez hasonlítanám mert az Éhezők viadala talán egy kicsit jobb minőségű film.
Végig azon gondolkodtam, hogy kinek lehetett ez a csaj a lánya, hogy benyomták ide mert abszolút nem neki való ez a szerep, egy olyan tini vígjátékba jobban el tudnám képzelni. Érdekes, hogy az ilyen filmekben, az erős nőket játszó színésznők fizikálisan olyanok mint egy 5 éves kisgyerek. Alapjában véve nézhető film de valószínűleg nem fogom újra megnézni.
6/10
7/10
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Sokan szidják a filmet, de valamiért nekem mégis tetszett...nem tudom megmondani miért. Valóban nagyon hasonlít a körítés az Éhezők viadalára, kiváncsi lennék, ha fordított sorrendben adták volna le (tehát először a Divergentet látjuk a moziban, utána az ÉV-t) akkor mi lenne a nagyközönség véleménye, csakmert ilyenkor az ember akarva akaratlanul elkezdi hasonlítani hozzá a filmet.
7,5/10
Várjuk a következő részt...
u.i.:
Azért egy nagyon nagy logikai bukfenc volt a filmben:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Kategóriáén belül és annak aminek készült a film 10/10.
A gegek is jók voltak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem rossz film.En szemely szerint orulok hogy tinikorom hoseit lathatom ezekben a filmekben.A Commando vagy a City Cobra sem voltak a filmtortenelem klasszikusai,megis teleragasztgattam a falamat a posztereikkel.
Igy leszek idovel ezzel a sorozattal is,a nosztalgia faktor atsegit sok gyengesegen az ilyen filmeknek.Es lassuk be Stallone-n kivul senki mas nem igazan veszi a faradtsagot hogy ezek a szineszek ujra (es ujra es ujra) kepernyore keruljenek.Szoval reszemrol respect es minden ehhez hasonlot szivesen fogok megnezni ezek utan is.
7/10
Spiderman2
Hat oszinten szolva erre alig emlekszem,nem igazan hagyott bennem mely nyomokat.Talan a csaj kicsit segit az osszkepen,es a srac is sokkal szimpatikusabb es hihetobb pokmen mint az a nyuzuge balfasz Maguire.Ennek ellenere nagyon unalmasak mar ezek a szuperhiro filmek,orulnek neki ha kicsit lankadna Hollywood lelkesedese ebben az iranyban.
4/10
Non-stop
A fene gondolta volna Liam Neesonrol hogy ennyire sikeres akciohos lesz.Be kell latnom hogy a filmjei szorakoztatoak,a legtobb izgalmas es vannak benne varatlan fordulatok.Ez sem kivetel,lekotott vegig.Kozel sem hibatlan,de a jobbak kozul valo.
7/10
Hátööö, nem is tudom 😊 Középszerű nagyon, minden tekintetben. Palvin Barbara 2 másodpercet van a filmben és akkor sem rajta van a fókusz 😄 Nem is zavarna, de akkor miért promózták vele a filmet 😊
Sztori rém egyszerű, a karakterek nincsenek kidolgozva. A látvány nem rossz. Mozijegy árát nem érte.
4,5/10
Bazinga!