Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Pont az a csöpögős, klisés sztori ami... a „He was a quiet man”-nek a nyomába sem ér.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Elgondolkodtató, nem az a csöpögős, klisés love story aminek nagyon örültem. Voltak benne nagyon jó gondolatok, filozofálás, és mondanivaló is akadt rendesen. Színészek is hozták a kötelezőt. Nem hittem volna, hogy pont ennél a filmnél mondom majd, de rég láttam ilyen jó filmet, ami ennyire lekötött volna végig. 8/10
Ja, és itt olvastam, hogy sokan szerintem félreértelmezték a címet. A magyar fordítás sz.r, azzal ne is foglalkozzunk, de a Her ugye azt jelenti tükörfordításban, hogy Ő (nőnemű vki), és szerintem ez az Ő magára az OS-re utal, nem pedig A nő-re, mint egy jelenség.. 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Es tenyleg, nekem fel sem tunt a durvan uberpancelozott repulo anyahajok uvegkupola moge rejtett iranyitokozpontja, fajdalmas 😄
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Anno nem nagyon érdekelt, sosem voltam kaland film rajongó és sosem vágytam Egyiptomba se (Grizzly medve mancsot szerettem volna sütni az apacsokkal, vagy homokféreg hátán lovagolni a Dünén). 99-ben meg még annyira se érdekelt az egész. Így hát most hétvégén pótoltam, és azt kell mondjam, remekül szórakoztam. Az egész film úgy hülyeség ahogy van, de szerethető. Végig leköti az ember, és egy percre sem áll meg a történet. Egy két horrorosabb jelenet még hatott is rám, főleg a film eleje tetszett. Már ott éreztem, hogy ez kicsit jobb lesz, mint az átlag gagyi kalandocska filmecskék.
Lehet próbát teszek a második résszel is (a többivel tudom hogy nem kell).
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az a bizonyos "felnőtt téma", női szemmel, meglepően jól tálalva - kellett is hozzá a jó biográfiai írás, a remek színésznő. De mindenképp szót érdemel még a két mellékszereplő, az ellenpólusok, a barátnő és a manager is.
Persze, ez nem olyan, mint mondjuk a Boogie Nights (1997) vagy a hírhedt Deep Throat (1972).
Mérlegre kerül a gyerekkori barátság és szerelem. Lassú, melankólikus, dramatikus, de nem hosszú film, ami mintha romantizálná is az AV-bizniszt. Nem kizárt, hogy a filmben látott odafigyeléssel zajlik minden, de meglehetősen érdekes, európai szemmel.
Kell egy kis elfogultság a japán (filmes)kultúra iránt hozzá, s hogy érthető legyen pár dolog
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egy elhagyatott szigetet tulajdonló vállalkozó reality-túlélő show-jának keretében, 4 krapek és 4 remekbeszabott hölgyike indul az 1.000.000 dolláros fődíjért. A kétfős, vegyes csapatok feladata, hogy ellátmány nélkül életben maradjanak, és megtalálják a szigeten elrejtett egyetlen sárga zászlót. A 4 kiscsoportot a hongkongi, angolul beszélő vegyes páros kíséri, kamerával.
Ázsiai
- amerikaias klisékkel
- ZS-kategóriás CGI-vel és trükkökkel,
- fincsi csajokkal
- vér sincs.
S hogy mégis miért néztem végig?
Van az a bizonyos érzed, hogy bűn-rossz film, de érdekel, mi lesz a vége ennek a szenvedésnek-kategória, ami valahogy nézeti magát. Na, ez is olyan.
S az az érdekes, hogy ha csak kétszer annyi pénzük lett volna rá, talán több is lehetett volna a DVD-s horror szintnél.
Nálam 1 ponttal azért többet ér, mint az imdb-n.
Aki szereti A WW2 Classic filmeket annak tetszeni fog.
http://www.imdb.com/title/tt2363213/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Hosszú de minek. Unalmas az egész, nem történik semmi, a tél katonája is addig volt érdekes amíg le nem esett róla a maszk. Amúgy sem értem miért a tél katonája a címe amikor alig szerepelt a filmben. Inkább Amerika Kapitány és az ellenszenves Scarlett Johanson kalandjai.
4/10
Sokkal jobb lett mint vartam.Ha igaz amit nemreg irtatok hogy ez mar a bosszuallok koalicioja utan van idorendben akkor nagy hianyossag kihagyni belole a tobbi szuperhirot,tenyleg megmagyarazhatatlan.Viszont ha ettol eltekintek,kapok egy latvanyos es izgalmas akciofilmet ahol meg a szineszek sem irritalnak.Siman hozta nalam az Avengers szintet.
7/10
The art of steal:
Hat ez viszont egyaltalan nem tetszett.Feluletes es klises szereplok,gyenge dialogusok.Kar,pedig a szineszek nem lennenek rosszak.
4/10
Better living through chemistry:
Egynek elment de nem valtja meg a vilagot.Ha nem Rockwell es 13 jatszana benne akkor total felejtheto lenne.
5/10
Need for speed:
WTF?!Aaron Paul-tol azert tobbet varna az ember a sorozat utan.Igaz nem az o hibaja a pocsek forgatokonyv es kiabrandito dialogusok.Na ha a FF-t lehuztam akkor ez nem tudom hol szerepel az autos filmek kozt,de szamomra valahol a minimum szinten.Borzaszto.
3/10
BTW én szerintem már "a kint játszunk a prérin, mert még épületek se nagyon voltak a környéken, nemhogy számítógép" kategóriába tartozok. Ellenben annyira szeretem a kocsikat, hogy melót hagytam ott hogy még megcsináljak egy Járműmérnök MSC-t. Szerintem független a film és sorozat szeretete az új korosztálytól.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Naaaagyon hosszúúú... 90-95 perc bőségesen elég lett volna.
A creditsben elrejtett 2 jelenettől sem dobtam hátast.
Személyes: a játékidőtől eltekintve, ez is puszta nagyvásznas tévésorozat epizód volt. S ez elszomorító.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Eleve "a nő"-ségből csak a hisztis picsákodást, tüzelést, anyáskodást tolták vonták - olyannyira hogy a kezdeti na megint egy ostoba nő írta a forgatókönyvet, kénytelen voltam módosítani vmi ostoba buzira módosítani. (Ehhez képest a Tüskevár latens homoszexualitása - nincs ilyen egyébként - említésre se méltó.) Ugyanis nem csak a nőiség, hanem a férfiasság is kb. teljesen hiányzik belőle. Ez még persze nem lenne kötelező elem, de bakker erről szól(na) a film.
A sztoriban nagy nehezen összerakott képeket - ha már plátói szerelem(ami egyébként eredetileg persze homoszexuális kapcsolatot jelöl) - sikerül rendre elrontani. A technikai részeken - jövő ide vagy oda - már nem volt kedvem kiakadni(pedig lenne miért) de hónalj nadrág sűrű alkalmazásért (+ rózsaszín ing omg) már veszélyességi pótlék járna az egyszerű nézőnek.
Egy nagy tanulsága van a filmnek: néha az első benyomás a jó.
nenézdmeg/10
Hmm. Fura volt. Úgy a felénél kezdtem kicsit ásítozni, mert a történet eléggé ellaposodott addigra, de aztán sikerült életet verni beléje. Mindent összevetve jó volt. Úgy 1,20 környékéig eléggé leszálló ágban volt a film, de utána pörgött fel, ami a végéig kitartott. Igazából ez mentette meg a felsüléstől. Érdekes volt viszont. Nincsenek nagy lövöldözések, akciók, feszültség valahogy mintha igazán nagy tétje sem lenne. Minden történik, ahogy lennie kell, elvarrják a szálakat, de nincs igazán min izgulni. A halál is olyan semmilyen. Nem érint meg, nem érzed át a fontosságát, csak egy dramaturgiai elem hatás nélkül. De mégis, jó volt. A rendezés is nagyon tetszett. Clooney szépen csinálta. Néha olyan kellemes érzés fogott el egy-egy jelenet láttán. A humora is a helyén volt. Nem túl sok, nem túl erőltetett, pont amennyi kell. Amit igazán fellehet róni neki, hogy még így is sok volt ez a 2 óra.
Egy hetest megér, azt hiszem...
7/10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ki az a Gibsion?
oké tudom...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>#idiota>
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Hát nem vártam tőle sokat, de egyszer bőven nézhető volt szerintem. Gibsion meg Banderas nagyon jól nyomták, lopták a show-t rendesen 😄 Dee... Kellan Lutz WTF?! Ki a halál nyomja előre ezt a kölköt? Nem tud színészkedni mégis idén már ez a 2. filmje. Iszonyatos ez a csávó. Harrison Ford meg ülhetne inkább otthon a jakuzzijában, öreg már ehhez. De ez igaz Stallone-ra meg Schwarzira is... 😊 De összességében nem volt vészes. 6/10
Ja és stáblista: Story by Stallone... oké, szóval ezért volt ennyire faék egyszerűségű.... 😄 Grat
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amerika Kapitány lenyomja a gonoszokat. Ja nem, ez nem az a film, csak a főszereplő közös. A Föld élhetetlenné vált (embertelen hideg) egy félresikerült chem trailezés miatt így a megmaradt pár száz túlélő egy a golyóbist folyamatosan megkerülő száguldó vonaton tengeti mindennapjait. Ahogy az már lenni szokott itt is vannak elnyomók, meg elnyomottak, ez utóbbiak ezt nem nagyon tűrik így időről időre megpróbálkoznak több, kevesebb sikerrel átvenni az uralmat a vasparipa felett. Az alap helyzet tehát ez, főhősünk aki nem akar vezér lenni de mégis vezeti az embereket, lekaszabol legalább 20 embert és közben nézi ahogy hullanak mellőle a többiek a végén pedig ... A film bizonyos dolgok miatt engem kísértetiesen emlékeztet a Bioshockra (nem írom le miért, mert túlságosan spoileres lenne) és ez szerintem nem is baj. Elég jól fel van építve az egész film, van itt minden, dráma, akció, rejtély, csavar és van pár előre nem várt dolog is. Azt nem mondanám ,hogy páratlan színészi alakítások tarkítják a filmet, de egy közepes szintet azért hoznak a résztvevők. Összességében egy jól összerakott film több ilyenre lenne szükség. Akinek a trailer tetszik az nem fog csalódni szerintem.
8/10
Filmnek még a trailere is unalmas...
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Egy csillogó vámpír folytatás elkészítésének leghosszabb része a megszervezés... 😊
Vérbeli kalandfilm meg ***va drága dolog. Lásd azt a mittoménmiacíme dolgot, ami meg is bukott... valami férfi név volt a cím.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.