Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
RIP, 57 évesen... <#shakehead>

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

R.I.P Bajor Imre
Kongy
De mondd már el mi csöpögött 😄 Nekem az a csöpögős, amikor az a tipikus hollywoodi szar klisé megy, hogy valami kis hülyeségen összekap az álompár, aztán húzzák-vonják, meg indul a repülő, de a pali éppen odaér, hogy bocsánatot kérjen a nőtől... na én ettől vagyok rosszul 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

tomsolo
meh...

Pont az a csöpögős, klisés sztori ami... a „He was a quiet man”-nek a nyomába sem ér.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Kongy
Her

Elgondolkodtató, nem az a csöpögős, klisés love story aminek nagyon örültem. Voltak benne nagyon jó gondolatok, filozofálás, és mondanivaló is akadt rendesen. Színészek is hozták a kötelezőt. Nem hittem volna, hogy pont ennél a filmnél mondom majd, de rég láttam ilyen jó filmet, ami ennyire lekötött volna végig. 8/10

Ja, és itt olvastam, hogy sokan szerintem félreértelmezték a címet. A magyar fordítás sz.r, azzal ne is foglalkozzunk, de a Her ugye azt jelenti tükörfordításban, hogy Ő (nőnemű vki), és szerintem ez az Ő magára az OS-re utal, nem pedig A nő-re, mint egy jelenség.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Persze, abszolút nincs is azzal baj, ha valaki szereti ezeket a filmeket, én is imádok számtalan olyan alkotást, amit mások ki nem állhatnak. De, ahogy írod, te is inkább a kocsikért vagy oda és nem, mint filmélmény (történet, színészi játék, stb.) nyújt neked sokat az FF. A véleményemet meg igazából a Need for Speed-del állítottam csak párhuzamba, mert úgy gondolom, hogy semmivel nem gyengébb vagy butább, mint egy Halálos Iramban rész.
zorrobomber
Lol 😄
"homokféreg hátán lovagolni a Dünén"

Blasta
LOL, kurvara imadom ezeket 😄
Es tenyleg, nekem fel sem tunt a durvan uberpancelozott repulo anyahajok uvegkupola moge rejtett iranyitokozpontja, fajdalmas 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kmarha
The Mummy

Anno nem nagyon érdekelt, sosem voltam kaland film rajongó és sosem vágytam Egyiptomba se (Grizzly medve mancsot szerettem volna sütni az apacsokkal, vagy homokféreg hátán lovagolni a Dünén). 99-ben meg még annyira se érdekelt az egész. Így hát most hétvégén pótoltam, és azt kell mondjam, remekül szórakoztam. Az egész film úgy hülyeség ahogy van, de szerethető. Végig leköti az ember, és egy percre sem áll meg a történet. Egy két horrorosabb jelenet még hatott is rám, főleg a film eleje tetszett. Már ott éreztem, hogy ez kicsit jobb lesz, mint az átlag gagyi kalandocska filmecskék.

Lehet próbát teszek a második résszel is (a többivel tudom hogy nem kell).

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

IMYke2.0.0.0
<2010> - Nude - 7/10

Az a bizonyos "felnőtt téma", női szemmel, meglepően jól tálalva - kellett is hozzá a jó biográfiai írás, a remek színésznő. De mindenképp szót érdemel még a két mellékszereplő, az ellenpólusok, a barátnő és a manager is.
Persze, ez nem olyan, mint mondjuk a Boogie Nights (1997) vagy a hírhedt Deep Throat (1972).
Mérlegre kerül a gyerekkori barátság és szerelem. Lassú, melankólikus, dramatikus, de nem hosszú film, ami mintha romantizálná is az AV-bizniszt. Nem kizárt, hogy a filmben látott odafigyeléssel zajlik minden, de meglehetősen érdekes, európai szemmel.
Kell egy kis elfogultság a japán (filmes)kultúra iránt hozzá, s hogy érthető legyen pár dolog , különben unatkozni fogsz. Annak ellenére is, hogy látni ezt-azt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
<2011> - Mysterious Island - 4/10

Egy elhagyatott szigetet tulajdonló vállalkozó reality-túlélő show-jának keretében, 4 krapek és 4 remekbeszabott hölgyike indul az 1.000.000 dolláros fődíjért. A kétfős, vegyes csapatok feladata, hogy ellátmány nélkül életben maradjanak, és megtalálják a szigeten elrejtett egyetlen sárga zászlót. A 4 kiscsoportot a hongkongi, angolul beszélő vegyes páros kíséri, kamerával.

Ázsiai horrorocska, melyben a beszélt nyelvtől függetlenül megértik egymást ,
- amerikaias klisékkel
- ZS-kategóriás CGI-vel és trükkökkel,
- fincsi csajokkal
- vér sincs.
S hogy mégis miért néztem végig?
Van az a bizonyos érzed, hogy bűn-rossz film, de érdekel, mi lesz a vége ennek a szenvedésnek-kategória, ami valahogy nézeti magát. Na, ez is olyan.
S az az érdekes, hogy ha csak kétszer annyi pénzük lett volna rá, talán több is lehetett volna a DVD-s horror szintnél.
Nálam 1 ponttal azért többet ér, mint az imdb-n.

Dalle Ardenne all'inferno (Dirty Heroes) (1967) 10/6

Aki szereti A WW2 Classic filmeket annak tetszeni fog.
Gåten Ragnarok

http://www.imdb.com/title/tt2363213/
RatBaG
ha már winter soldier...

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
én emg tegnap az amerika kapitányról álmodtam. 😄 néztem sokad magammal a filmet, ment vagy másfél órája, mikor kérdem, hogy ez az amerika kapitány, de hát nem is szerepelt benne. aztán nézem, hogy van még 2,5 óra belőle és elkezdtem üvölteni 😄D pedig még nem láttam....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

A tél katonája

Hosszú de minek. Unalmas az egész, nem történik semmi, a tél katonája is addig volt érdekes amíg le nem esett róla a maszk. Amúgy sem értem miért a tél katonája a címe amikor alig szerepelt a filmben. Inkább Amerika Kapitány és az ellenszenves Scarlett Johanson kalandjai.
4/10
dartonite
Amerika kapitany kalandjai a teli harcossal:
Sokkal jobb lett mint vartam.Ha igaz amit nemreg irtatok hogy ez mar a bosszuallok koalicioja utan van idorendben akkor nagy hianyossag kihagyni belole a tobbi szuperhirot,tenyleg megmagyarazhatatlan.Viszont ha ettol eltekintek,kapok egy latvanyos es izgalmas akciofilmet ahol meg a szineszek sem irritalnak.Siman hozta nalam az Avengers szintet.
7/10

The art of steal:
Hat ez viszont egyaltalan nem tetszett.Feluletes es klises szereplok,gyenge dialogusok.Kar,pedig a szineszek nem lennenek rosszak.
4/10

Better living through chemistry:
Egynek elment de nem valtja meg a vilagot.Ha nem Rockwell es 13 jatszana benne akkor total felejtheto lenne.
5/10

Need for speed:
WTF?!Aaron Paul-tol azert tobbet varna az ember a sorozat utan.Igaz nem az o hibaja a pocsek forgatokonyv es kiabrandito dialogusok.Na ha a FF-t lehuztam akkor ez nem tudom hol szerepel az autos filmek kozt,de szamomra valahol a minimum szinten.Borzaszto.
3/10
mulli1986
Nekem nagyon bejönnek, bár most ahogy írtad a dolgokat igazad van, de legalább jókat lehet röhögni 😊
BTW én szerintem már "a kint játszunk a prérin, mert még épületek se nagyon voltak a környéken, nemhogy számítógép" kategóriába tartozok. Ellenben annyira szeretem a kocsikat, hogy melót hagytam ott hogy még megcsináljak egy Járműmérnök MSC-t. Szerintem független a film és sorozat szeretete az új korosztálytól.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Anélkül, hogy nagyon belefolynék a lenti, Halálos Iramban kontra Need for Speed vitába, de szerintem a mérhetetlen középszerűsége ellenére is elviselhetőbb, mint akármelyik FF. A Need for Speedben tetszett az operatőri munka, a zene, a Mustang, a főszerplő csávótól nem másztam a falra, a csaj pedig teljesen normális volt. A Halálos Iramban cuccok, meg az "úgy erőlködök, hogy majd beszarok" típusú, igazi műmájer szarok, ahol a "színészek" teljesítménye alulról súrolja a Barátok Köztöt (főleg a meghívott divatrapperek), a sztori bizonyos fordulatai (meghalt a csaj, de nem, csak majdnem, de amnéziája lett) meg az Izaurával vetekszenek. Ezek mellett rémostoba párbeszédek sorakoznak egymás után, na meg ez az egész felfogás, hogy "gyere rajos tessvír, lopjuk együtt a verdákat a családér', niga broda!", hát ettől egyszerre ver ki a víz, meg kap el az intenzív röhögőgörcs. Az FF széria tipikusan az arcoskodó, műmájer facebook nemzedék "akciófilmje".
Shep
Egyik legjobb Marvel film, szerintem. Amúgy azt nem értem ,hogy te köztudottan nem kedveled ezeket a szuperhősös filmeket, ennek ellenére mindet megnézed és utána jól lehúzod. Elfogytak az ázsiai semmibe révedős művek a vinyódról? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
<2014> - Captain America: The Winter Soldier - 6/10

Naaaagyon hosszúúú... 90-95 perc bőségesen elég lett volna.
A creditsben elrejtett 2 jelenettől sem dobtam hátast.
Személyes: a játékidőtől eltekintve, ez is puszta nagyvásznas tévésorozat epizód volt. S ez elszomorító.

LasDen
először nézdmegnek olvastam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tomsolo
Her

Eleve "a nő"-ségből csak a hisztis picsákodást, tüzelést, anyáskodást tolták vonták - olyannyira hogy a kezdeti na megint egy ostoba nő írta a forgatókönyvet, kénytelen voltam módosítani vmi ostoba buzira módosítani. (Ehhez képest a Tüskevár latens homoszexualitása - nincs ilyen egyébként - említésre se méltó.) Ugyanis nem csak a nőiség, hanem a férfiasság is kb. teljesen hiányzik belőle. Ez még persze nem lenne kötelező elem, de bakker erről szól(na) a film.

A sztoriban nagy nehezen összerakott képeket - ha már plátói szerelem(ami egyébként eredetileg persze homoszexuális kapcsolatot jelöl) - sikerül rendre elrontani. A technikai részeken - jövő ide vagy oda - már nem volt kedvem kiakadni(pedig lenne miért) de hónalj nadrág sűrű alkalmazásért (+ rózsaszín ing omg) már veszélyességi pótlék járna az egyszerű nézőnek.

Egy nagy tanulsága van a filmnek: néha az első benyomás a jó.

nenézdmeg/10

LasDen
Monuments men

Hmm. Fura volt. Úgy a felénél kezdtem kicsit ásítozni, mert a történet eléggé ellaposodott addigra, de aztán sikerült életet verni beléje. Mindent összevetve jó volt. Úgy 1,20 környékéig eléggé leszálló ágban volt a film, de utána pörgött fel, ami a végéig kitartott. Igazából ez mentette meg a felsüléstől. Érdekes volt viszont. Nincsenek nagy lövöldözések, akciók, feszültség valahogy mintha igazán nagy tétje sem lenne. Minden történik, ahogy lennie kell, elvarrják a szálakat, de nincs igazán min izgulni. A halál is olyan semmilyen. Nem érint meg, nem érzed át a fontosságát, csak egy dramaturgiai elem hatás nélkül. De mégis, jó volt. A rendezés is nagyon tetszett. Clooney szépen csinálta. Néha olyan kellemes érzés fogott el egy-egy jelenet láttán. A humora is a helyén volt. Nem túl sok, nem túl erőltetett, pont amennyi kell. Amit igazán fellehet róni neki, hogy még így is sok volt ez a 2 óra.
Egy hetest megér, azt hiszem...
7/10

Kongy
Jólvan már, agyf@szt kaptam, mikor szerkesztési időn kívül vettem észre... 😛

Shep
Szerintem 1 kezemen meg tudom számolni, hogy hány komolyabb történettel rendelkező akciófilm létezik, na jó lehet kell hozzá mindkettő, bááár 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bokafix2
Faék egyszerűségűnek kell lennie... sok szálon futó bonyolult thriller nem lehet, mivel ez csak egy akciófilm, aki erre beül ezt akarja látni, úgy gondolom...

Ki az a Gibsion?

oké tudom...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

<#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
Expendables 3

Hát nem vártam tőle sokat, de egyszer bőven nézhető volt szerintem. Gibsion meg Banderas nagyon jól nyomták, lopták a show-t rendesen 😄 Dee... Kellan Lutz WTF?! Ki a halál nyomja előre ezt a kölköt? Nem tud színészkedni mégis idén már ez a 2. filmje. Iszonyatos ez a csávó. Harrison Ford meg ülhetne inkább otthon a jakuzzijában, öreg már ehhez. De ez igaz Stallone-ra meg Schwarzira is... 😊 De összességében nem volt vészes. 6/10

Ja és stáblista: Story by Stallone... oké, szóval ezért volt ennyire faék egyszerűségű.... 😄 Grat

Shep
Nekem már az első is tetszett.

Shep
Hát ha a legvégére gondolsz az nagyon gáz volt de előtte szerintem jó volt amit felépítettek, csak nem kellett volna a legvége. Na de ettől függetlenül szerintem jó film.

Tyler1
Még a 2. rész is fényéveket ver az NfS filmre. Bármely FF movie ezerszer jobban megírt, és jobb karaktereket tudott felvonultatni, jobb színészekkel. És ez igaz az NfS játékokra, nem is értem, hogy bólinthattak rá ennyire amatőr forgatókönyvre.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
Nekem a sztori néhol túl ellaposodott két akció között. A kiszámíthatóság mellé nem volt semmi xtra. A vége meg főleg hervasztó volt, figyelembe véve az abszurd alapfelállást...

RatBaG
nem hát, sőt, pont ezt írtam, hogy szerintem sokkal jobb lett.

Per Aspera Ad Inferi.

tomsolo
A könyv is kb a harmadik könyvre lett sirály.

Shep
Snowpiercer

Amerika Kapitány lenyomja a gonoszokat. Ja nem, ez nem az a film, csak a főszereplő közös. A Föld élhetetlenné vált (embertelen hideg) egy félresikerült chem trailezés miatt így a megmaradt pár száz túlélő egy a golyóbist folyamatosan megkerülő száguldó vonaton tengeti mindennapjait. Ahogy az már lenni szokott itt is vannak elnyomók, meg elnyomottak, ez utóbbiak ezt nem nagyon tűrik így időről időre megpróbálkoznak több, kevesebb sikerrel átvenni az uralmat a vasparipa felett. Az alap helyzet tehát ez, főhősünk aki nem akar vezér lenni de mégis vezeti az embereket, lekaszabol legalább 20 embert és közben nézi ahogy hullanak mellőle a többiek a végén pedig ... A film bizonyos dolgok miatt engem kísértetiesen emlékeztet a Bioshockra (nem írom le miért, mert túlságosan spoileres lenne) és ez szerintem nem is baj. Elég jól fel van építve az egész film, van itt minden, dráma, akció, rejtély, csavar és van pár előre nem várt dolog is. Azt nem mondanám ,hogy páratlan színészi alakítások tarkítják a filmet, de egy közepes szintet azért hoznak a résztvevők. Összességében egy jól összerakott film több ilyenre lenne szükség. Akinek a trailer tetszik az nem fog csalódni szerintem.

8/10

IMYke2.0.0.0
Á, köszi. 😊

mulli1986
Hát én még mindig tartom magam ahhoz, hogy az első 3 FF-rész messze túlmutatott az előző filmeken. Na jó talán a kettő lapos lett. De az 1-3 messze jobban kiemelkedik. A többi már csak a szériára épített és a szereplőkre. Mellesleg az első 3-4 részben legalább a különleges autó valóban különleges volt. Nem egy több száz milliós luxustök, amit "bárki" be tud menni és megvenni a kereskedésbe... NFS is így kezdett lassan elhalálozni nálam. Underground 1-2 király. Karbon elkezdett lassulni, most wanted nekem alapból nem tetszett. Pro street volt az utolsó ami tetszett.
Filmnek még a trailere is unalmas...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Shep
Ja így már értem mire értetted. Persze van benne igazság de azért pl. a Nemzet Aranya elég szépen hozott ha jól emlékszem. John Carter meg jó film is lehetett volna ha kicsit jobb a forgatókönyv, mert így elég sok dolog érthetetlen volt a könyv ismerete nélkül.

extra sensory
én látom

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tomsolo
John Carter

Dynamic
Az NFS semmivel nem rosszabb, mint egy random FF epizód. Annyi, hogy az utóbbiban több a látványos parasztvakítás.
IMYke2.0.0.0
Egy Tin Tin 2 elkészítése több év...

Egy csillogó vámpír folytatás elkészítésének leghosszabb része a megszervezés... 😊

Vérbeli kalandfilm meg ***va drága dolog. Lásd azt a mittoménmiacíme dolgot, ami meg is bukott... valami férfi név volt a cím.

Shep
Ok, bár nem tudom ennek mennyi köze van ahhoz ,hogy nincsenek manapság kincskeresős kalandfilmek.

Shep
Köszi de ezeket mind láttam. Valami újabb kellene.

Tikal
nem jelenik meg a hozzászólásom, vagy csak nálam nem... ??

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
'96-ban elvesztette a fonalat...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

A smaragd románca vagy az Allan Quatermain filmek... ezekből inkább az előbbit ajánlom.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

IMYke2.0.0.0
Egy render-film nem fél év alatt készül el, mint mondjuk egy élőszereplős csillámvámpír... 😊

Shep
Na igen, az tényleg jópofa volt de azóta semmi?