106856

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"bár a mellettem ülő csaj zokogását kicsit túlzásnak tartottam"
Ezen nagyon felröhögtem :D -
The Voices: 7/10
Kicsit beteg film volt,de ennek legalább van valóság alapja.
RR jól játszotta a szerepét,megy ez neki :)
Kraftidioten / In Order of Disappearance : 7/10
Ez is tetszett,volt pár unalmas rész,így lehetett volna picivel rövidebb a film.
Ez egy john wick öregesen. -
Nem tudhatod, hogy nem-e ez történt, ezért kavarta fel érzelmileg a film befejezése... -
Late Phases
Erre a filmre mindent lehet mondani csak azt nem hogy szokványos. Egy vak fickó, féltucat farkasember ellen... bár nem túl magas a büdzsé de tetszett. Hajlandó voltam elnéztem az apróbb hibákat mert a sztori összességében jó volt. Az alapfelállás sem volt hiteltelen, mert emberünk magasan képzett vietnami veterán. Százszor rosszabb farkasemberes filmek vannak ennél.
7/10 -
mindenkinek van véleménye mindenről. Ergo arról is, hogy a másik, hogy bőg az adott filmen. Mert mondjuk nem érti, hogy hogy lehet azon a jeleneten úgy bőgni, mint egy kis gyerek Attól függ kire milyen hatással van a film, és hogy milyen személyiség.
Van egy sorozat, aminek egyes részein én is úgy bőgök, mint egy kis gyerek. Nem tehetek róla, hatással van rám. -

-
Úgy hogy annyira sírt, mintha most halt volna meg valami hozzátartozója. -
Meg kell, hogy cáfoljam, mert én már kétszer láttam és holnap megyek harmadszor (akkor már angolul, mert úgy is látni kell).
Illetve nem tudom értelmezni, hogy tarthatod egy másik ember sírását túlzásnak. -
Volt jopar ilyen szoveg a filmben. En elaludtam rajta, eleg gagyi volt a film.
-
Halálos Iramban 7
Egyszer nézhető, látványos akciófilm. Sztoriból kb semmi nem maradt meg, ellentétben a Trónok harcás csajszi idomaival.. :D De szerintem ez így is van rendjén egy ilyen filmnél. A lezárás megható volt, bár a mellettem ülő csaj zokogását kicsit túlzásnak tartottam. 7/10 -
A szomszéd fiú
Nem volt annyira gáz de nem érzem úgy hogy megérte volna a mozijegy árát.
De délutáni filmnek unalmas hétvégére jó lehet.
6.5/10 -
SzinesGeza #88775 Mekkora duma volt benne:
"Nicolas, CAGE them!" :) -
azaz, köszi -
Taken 3
Egynek elment. Moziban nem érte volna meg.
6/10 -
Mielőtt végleg elmegyek
6/10
Unalmas valami....
-
Taken 3
Elso resz a legjobb meg mindig, persze az se volt egy vilagmegvalto alkotas, de nagyon faszan volt osszerakva. A 2. resz elegge izzadsagszagu volt, hat ez a 3. resz is csak egy kicsivel lett jobb annal. Atlagos akciofilm, semmi extra. Ami qrvara nem tetszett az a vagasok. Komolyan mondom belefajdult mar a fejem. Ha lesz 4. resz megnezem, de ha nem lesz, akkor sem fogunk semmi jorol lemaradni. Legyen egy joindulatu 6/10. -
Mielőtt felkel a nap: Borzalmas. Én semmi romantikusat, vagy szexit nem találtam a filmben, de örülök neki, h. a film karaktereinek ennyi elég volt a true love-hoz.. Két unalmas karakter felületes locsogása. -
Az Interjú
8/10
Nekem bejött, szeretem az Ananász Expressz-es srácokat! :) -
Az is lehet, hogy a látogatásod pár perces volna csak... gengszter háborúk... -
20-30 evek Chicagojaba en is szivesen ellatogatnek :D -
Lawless? Tom Hardy jatszott benne meg Shia LaBoeuf -
a 40-es 50-es évekbeli Amerikában akarsz élni?
de ott nem lenne SG
....
hoppácska
-
Volt egy durván jó film ami ugyan kicsit korábban a szesztilalom idején játszódott, de ütött... sajna nem ugrik be a címe. Pedig nem olyan régi. -
Rony94 #88763 +1
Egyik titkos álmom hogy a 40-es, 50-es évekbeli Amerikában éljek. Tehát azok a filmek, amik ilyenkor játszódnak, azok jöhetnek ezerrel! <3 -
Na igen. Akkor úgy mondom hogy ami abban a korban játszódik az jöhet. :) -
hiper KOCKA #88761 én nem igazán nevezném ezt háborús filmnek... inkább egy emberi dráma ami a háború idején játszódik -
Rendíthetetlen (2014)
"Unbroken"
Nem volt ez rossz. Egyszer meglehet nézni. Mivel szeretem a háborús filmeket is így nálam ez 8/10.
Takamasa Ishihara játéka nagyon tetszett. ( Watanabe-t alakította)
-
Nem, projektor... viszont tök egyedül. Így is ütött. Persze embere válogatja ki mennyire érzékeny a műfajra. -
Moziba nézted? Úgy gondolom még jobban hatott. -
The Lazarus Effect 2015
Egyből a kedvencek temetője ugrott be, nyomokban hasonlít rá az alapsztori... uh de nyomasztó volt, kevés filmnél érzek ilyet utána. Természetfeletti horror némi sátánizmussal megspékelve... szval eléggé ki tud fárasztani idegileg főleg ha egyedül nézed. Mindenesetre nem szeretnék feltámasztott kutyát kapni ajándékba. Uh de bizarr volt ez a film.
8/10 -
American Heist. kb 4/10. Szerintem gagyi bank rablós film volt és micsoda befejezés. -
"a filmet nem a technológia érdekli elsősorban, hanem a morális kérdések."- az a baj, hogy az is csak felületesen, az üres részt meg kipótolja hatásvadászattal(?). Nem is merem rá ezt a szót használni, annyira művészien/mesterien.
Utoljára szerkesztette: sz4bolcs, 2015.04.05. 00:01:46 -
Most próbáltam megnézni az Interstellart, és nem vagyok tőle elájulva. Érdekes próbálkozás baromi szuggesztív elemekkel.
..viszont azonnal veszem elő Philip K. Dick - Figyel az ég című könyvét :) -
Sebaj, örülök, hogy jót nevetsz magadban -
az lett volna meglepő, ha leesik, mire célzok, de ez így még viccesebb. -
Az már tiszta, hogy Te se tudod akkor mi az irónia... Totti5 nem ironizált. Ez a baj. -
jajj, ha az irónia fájna... -
nyugodjon meg mindenki....
-
Te komolyan ennyire vaskalapos vagy? Figyeltél egyáltalán rám? Nem, inkább ne is válaszolj... -
Rony94 #88747 Hagyjuk.