Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Számomra azok az orbitális baromságok, amit a film állít, elveszik a sci-fi jellegét a filmnek én inkább fantasy filmnek mondanám.
Ha csak az agyunk 10%-át használnánk, akkor elég sok "funkcióról" kellene lemondanunk. Még álmunkban is aktív szinte minden agyterület.
Nem beszélve arról, hogy az agy nem egyetlen nagy egészként működik, hanem különböző területet, különböző feladatok elvégzésére használja.
Nehezen tudtam magam a film során ezeken a hülyeségeken és áltudományon túltenni 😊. Ezért nekem annyira nem tetszett.
Akció jelenetek elmentek 1-nek de többet vártam ettől a filmtől. Scarlett Johansson mondjuk ennyit tud (csinos szöszi) ez a droid szerep jól áll neki de komolyabb alakítást igénylő filmekben nem tudnám elképzelni.
Számomra 1x nézhető kategória. 6/10
Mindegy, a lényeg, nehogy vicceskedjetek itt autónevekkel mert ha egyszer nem úgy írják akkor nem írhatod másképp 😊)
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.08.14. 01:24:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jó szereplőgárda, érdekes korszak, helyszín, story, a végeredmény kb mégis egy vontatott fos...
5/10
Per Aspera Ad Inferi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nekem eddig kimaradt, de a 2. rész miatt pótoltam, na meg mostanában rákattantam a noir filmekre/játékokra 😊 Nagyon tetszett is a film, egyedül a végét nem értem, de biztos csak én nem figyeltem eléggé.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
a nő eljut létezésének csúcsfokára, A-ból B-be majd C-be és így tovább -ahogy pörgeti fel az agykapacitása kihasználtságát.
egészen jó kis esti film, a film vége pedig egyenesen a Her c. film egyenes ági előzménye.
kár hogy átbassza Joaquin P. agyát és másnak a szürkeállományát szopogatja😞
Minden a Joaquin Phoenix féle szomorkodásban folytatódik.
Tetszett ahogy feldogozták az agyi kapacitás növekedésének fokozatait.
Vhogy így képzelném el, ha sok Cappyt-Kubut (sárgarépás) innék velem is hasonló történne.
7 per 10 = 70 százalék
Méltatlanul kevés szó esik a Nora Roberts könyveiből készült filmekről, pedig igen-igen jók. A misztikus thriller vonulatot követik, és erősek is ebben a műfajban. A jelen film is simán megállja a helyét, a sztori cseppet sem érdektelen, és mikor már azt hinnénk minden kártyáját kijátszotta a film, még rátesz egy lapáttal.
8/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem csalódom benned sosem pozitívan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
//Nem, nem kell megmagyaráznod: tudom, hogy ótókázik.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Harmadszorra néztem meg, nagyon jó film. Bár lennének még ilyen filmek.
Arra is rájöttem hogy a legprofibb fickó a főhős volt (aki megtalálja a zsét). Ugyanis ő az aki egyedül túléli a "gonosszal" való találkozást és csak egy csapat maffiózó tud végezni vele. A "gonosz" csak utána következik. 😊
Amúgy a végén a nőt is megöli a "gonosz", szerintem erre utal hogy a csizmája talpát nézegeti, nem lett-e véres.
Javier Bardem-et nem tudom miért emelik ki folyton hogy ő volt a legjobb a filmben, szerintem mindenki ugyanolyan jó volt benne.
Az alábbi hosszas írás pedig a Top Gear-ből van, ők így írták fel a lap time falra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vicceskedésre adhat okot, mert fonetikusan nálunk obszcén
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:53:38
Tehát, nem "Königzeg".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:50:06
Ha már itt vagyok akkor Amerikai kapitány kap tőlem 7/10-et, nekem az első is jobban tetszett, mint ez, pedig nagyon dicsérve volt a mozibemutató idején, azt hittem majd jól leteszem a hajam én is tőle. Harcok meg a hajók stb. egész jó volt, de úgy az egész nem állt össze nekem.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Kb. úgy elfelejtem egy hónap múlva, mint az első részét. Az első bő 80 perc siralmasan unalmas, a maradék némileg javít az összképen, de közepesnél az sem erősebb. El kéne már a felejteni ezt a "gonosz vagyok, ezért bármiféle szándék nélkül értelmetlen dolgokat akarok véghez vinni" történeteket, meg a mértéktelen időhúzásokat, hogy az emberek még véletlenül se cselekedjenek logikusan, mert akkor csak 1,5 óra lenne a film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Se az autók se hangok még csak a közelébe nem jártak az igaziaknak - replica, kávédaráló.
Kár hogy nem moziba néztem. Ami tetszett a frankó autók, amik nagyon sokat szerepeltek, frankó vágásokkal, kamerákkal ( játék feeling ), nade a HANGOK az brutálisan jók voltak. Shelby V8-at majd 1 órán át hallgatni, úgy hogy idétlen zene nem nyomta el, nagyon adta.
Story gyenge, színészek gyenge ( amennyire jó a Breaking Bad-ban annyira gyatra volt itt ), de ezek mellékesek voltak, ez az autókról szólt az akciókról a rendőr üldözés, a száguldás szép tájakon hyperautókkal. Nagy pozitívum h CGI nélkül tolták le.
Hangok és a Shelby miatt még meg fogom nézni 2odjára is : 7/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
//Szerk.: Az egyetemi tanulmányok, otthoni dolgok, honvágy - nem pécsi volt, hanem az ország másik végéből jött Baranyába - stb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 12:06:51
Ez igaz, viszont depresszió esetében gyakorlatilag mindegy a körülmény vagy az anyagi helyzet. Egyformán rossz neki, akármilyen helyzetben is van.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A The Angriest Man in Brooklyn
Nagyon sajnálom nyugodjék békében.
Óriási színész távozott sajnos.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Kb. Enemy és a Brazil film keveréke. Ez a téma elég szépen le van rágva, ráadásul csupa metaforából kevés film áll meg a saját lábán(az Enemy is elég szar ezért). Itt is van egy íve, feedbackje a sztorinak de ez kevés mert maga a történet vérszegény. Aki eddig nem szerette Jesse Eisenberget az nem fogja megszeretni itt sem.
5/10
Locke (2013)
Na kérem, ez bizony egy állati jó film. Tom Hardy(már most életműdíjat neki) monodrámája - kb. végig a kocsiban ül és telefonál - olyan szinten odaver, hogy csak úgy zörög. A Her éppen hogy maga alá nem fosó férfiszereplőjéhez képest ez egy igazi férfi karakter, valószerű, reális problémákkal és hozzáállással.
Ritkán adok 10/10-et, de most megtettem.
De persze nem látunk be a "kulisszák mögé". Mindenesetre nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
Az Éjszaka a múzeumban 3 című filmben még látható lesz, de remélem, hogy nem az az utolsó alakítása, mert az a film nem annyira méltó hozzá, és nem a filmben nyújtott alakítása miatt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."