Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amúgy Jennifer Lawrence-nek nagyon megy ez a "nagypofájú, alkoholista, problémás nő" alakítás... 😊 Éhezők viadalában nem olyan egyedül, azok közül a filmek közül, amiket tőle láttam. Ott meglepően higgadt is tud lenni 😄
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért mert a rendőrség és az állam védte a kartellt. Élet és halál urai ott, gyakorlatilag bármit megtehetnek. Kellett a pénz, hogy negvesztegesse a főrendőrt, aki csak azért adta ki a nevet, mert tudta, hogy egy hadsereggel sem érne semmit. Nos ő nem is szándékozta túlélni a dolgot eleve... 😄
Az ő "állama" viszont nem mentette ki a családját és nem is mentek elkapni az elkövetőket, pedig ő aktív parancsokuk volt állományban. Ennyi. Megoldotta azt, ami a bürokratáknak nem ment (nem is nagyon törték magukat).
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyébként szakmai szemmel nézve, tetszett az épület harc, nem az a hallywoodi eszetlen berohanás , hanem tényleg egymást fedezve szisztematikusan haladtak, pirospont érte.
összességében én egy 7/10-et azért adnék rá.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2014.08.11. 19:48:36
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Én Abramsékben bízom. Amit láttam az alapján jó úton haladnak. Anélkül is jó lesz ez, hogy meg kellene nézniük 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Why so serious?
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
---------------------------------
Erre sem tudok 5nel kevesebbet adni, mert bar az egvilagon semmi extra nincs benne, Swarczi ugyan olyan bena mint az osszes ujabban (es jopar regebben) keszult filmjeben, sot lenyegeben nem is szerepel sokat, megis 1x nezhetonek ertekelnem. A mellekszereplok sokkal jobbak voltak, gyakrolatilag Swarczi nelkul is majdnem ugyan olyan lett volna a film, sot jobb is. Arnold csak ugy ott van a filmben, sok vizet nem zavar sem a jateka sem a ra irt szerep.
A csapat tobbi tagja es az oket jatszo szineszek viszont sztem korrektek voltak, korrektul alakitottak, az O jelenletuk mentette meg a filmet nalam a 3as/4es osztalyzattol.
Akciofilmkent minimum megbukik a film, mert alig van benne akcio, leginkabb egy krimirol van itt szo. Veresnek viszont meglepoen veres, kiontott belek, fejlovesek (csajokat is) es durva halalnemek tarkitjak a sztorit.
En kedvelem Arnoldot, ikonikus alakrol van szo, rengeteg kultfilm tartozik hozza, de mar tenyleg abbahagyhatna, foszereplokent egyszeruen mar nem mukodik, szineszkent pedig sosem volt emlitesre melto. Vallaljon el evente 5-6 filmet es jatsza el az oltonyos oreg tanacsadot, az O szineszi kvalitasaihoz merten meg siman eljatszhatja vmi mellekszerepben es csokolom, nem kell ezt mar eroltetni.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nem tudok rosszat mondani a filmről, mind a 2 órát élveztem, amíg néztem. Nem az a tipikus szerelmes langyi film, ezért is nagyon tetszett. <#love12>#love12>
8/10
1. részt nagyon bírtam, de ez már nekem sok volt.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.11. 13:38:55
Mi az isten pék f.sza volt ez?/10
majd most jön a galaxis őrzői, nagyon várom ha premier napján nem is, de pénteken megnézzük 😊😊
Elmegyógyintézet, doki, 5 csaj... meg egy kísértet... vagyis annak tűnik, és a falakon belül kemény macska-egér játék veszi kezdetét, a kérdés csak az, hányan vesznek részt végül is ebben a játékban? Mert ez a nem mindegy... Amber Heard érti a dolgát, Carpenternek pedig volt már jobb filmje is, de a plusz pontok azért járnak mert ügyesen álcázza a film a valódi arcát, hogy a végére úgy essen le a sztori hogy halld a koppanást.
7/10
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
olyan rég láttam valamikor a tvben, hogy gyakorlatilag új film volt.
7/10
Per Aspera Ad Inferi.
Nem nagyon véleményezném, szerintem az Avengers után ez a legjobb marvel film eddig!
(Szigorúan magán vélemény)
Csillagjainkban a hiba
Erre sem nagyon tudok mit írni, 30leszek lassan, szeretem az ilyesmi filmeket is, engem szétvágott, tehát amire szánták azt elérték 😊
Utoljára szerkesztette: kill3r21, 2014.08.10. 23:46:13

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
lol 2/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Igazából a filmekkel össze sem lehet hasonlítani, mert egy bóvli komédia volt a sorozat, bár gyerekként imádtam.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Next PC upgrade: 2022
Yeah. Frankesz popcorn movie. Everyone is happy.
8/10
star wars - az új remény
kegyetlen jó filmek még mindig. az új trilógia első és második részére nem volt erőm most, de a sithek bosszúja bejött, nagyon jó alapozás és kiegészítés a trilógiához. az új remény felújított változatát még nem láttam, de megállja a helyét látványban az új filmek között is (például a CGI Jabba), plusz amikor Luke a tatuini naplementét nézi és felcsendül John Williams komponálta zene... libabőr. Jöhet az V és VI rész is majd még
az egyik legjobb filmre vitt mese/történet a világon.
Ha kerek érték kellene: 10/10, mert annyira "egész". Éjjel (fél 1 tájban) kezdtem neki, gondoltam úgyis beszunyálok - hát szó sincs ilyesmiről. Asszem kell a könyv is, ezt el is kell olvasni. És ma újra megnézem 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Úrristen. Nagyon buta.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Bocsi, akkor én vagyok hülye!
//Nekem ez jött át.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.10. 11:46:30
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!