Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem csalódom benned sosem pozitívan.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
//Nem, nem kell megmagyaráznod: tudom, hogy ótókázik.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Harmadszorra néztem meg, nagyon jó film. Bár lennének még ilyen filmek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Arra is rájöttem hogy a legprofibb fickó a főhős volt (aki megtalálja a zsét). Ugyanis ő az aki egyedül túléli a "gonosszal" való találkozást és csak egy csapat maffiózó tud végezni vele. A "gonosz" csak utána következik. 😊
Amúgy a végén a nőt is megöli a "gonosz", szerintem erre utal hogy a csizmája talpát nézegeti, nem lett-e véres.
Javier Bardem-et nem tudom miért emelik ki folyton hogy ő volt a legjobb a filmben, szerintem mindenki ugyanolyan jó volt benne.
Az alábbi hosszas írás pedig a Top Gear-ből van, ők így írták fel a lap time falra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vicceskedésre adhat okot, mert fonetikusan nálunk obszcén
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:53:38
Tehát, nem "Königzeg".
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 18:50:06
Ha már itt vagyok akkor Amerikai kapitány kap tőlem 7/10-et, nekem az első is jobban tetszett, mint ez, pedig nagyon dicsérve volt a mozibemutató idején, azt hittem majd jól leteszem a hajam én is tőle. Harcok meg a hajók stb. egész jó volt, de úgy az egész nem állt össze nekem.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Kb. úgy elfelejtem egy hónap múlva, mint az első részét. Az első bő 80 perc siralmasan unalmas, a maradék némileg javít az összképen, de közepesnél az sem erősebb. El kéne már a felejteni ezt a "gonosz vagyok, ezért bármiféle szándék nélkül értelmetlen dolgokat akarok véghez vinni" történeteket, meg a mértéktelen időhúzásokat, hogy az emberek még véletlenül se cselekedjenek logikusan, mert akkor csak 1,5 óra lenne a film.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Se az autók se hangok még csak a közelébe nem jártak az igaziaknak - replica, kávédaráló.
Kár hogy nem moziba néztem. Ami tetszett a frankó autók, amik nagyon sokat szerepeltek, frankó vágásokkal, kamerákkal ( játék feeling ), nade a HANGOK az brutálisan jók voltak. Shelby V8-at majd 1 órán át hallgatni, úgy hogy idétlen zene nem nyomta el, nagyon adta.
Story gyenge, színészek gyenge ( amennyire jó a Breaking Bad-ban annyira gyatra volt itt ), de ezek mellékesek voltak, ez az autókról szólt az akciókról a rendőr üldözés, a száguldás szép tájakon hyperautókkal. Nagy pozitívum h CGI nélkül tolták le.
Hangok és a Shelby miatt még meg fogom nézni 2odjára is : 7/10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
//Szerk.: Az egyetemi tanulmányok, otthoni dolgok, honvágy - nem pécsi volt, hanem az ország másik végéből jött Baranyába - stb.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.08.12. 12:06:51
Ez igaz, viszont depresszió esetében gyakorlatilag mindegy a körülmény vagy az anyagi helyzet. Egyformán rossz neki, akármilyen helyzetben is van.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
A The Angriest Man in Brooklyn
Nagyon sajnálom nyugodjék békében.
Óriási színész távozott sajnos.<#sir>#sir>
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kb. Enemy és a Brazil film keveréke. Ez a téma elég szépen le van rágva, ráadásul csupa metaforából kevés film áll meg a saját lábán(az Enemy is elég szar ezért). Itt is van egy íve, feedbackje a sztorinak de ez kevés mert maga a történet vérszegény. Aki eddig nem szerette Jesse Eisenberget az nem fogja megszeretni itt sem.
5/10
Locke (2013)
Na kérem, ez bizony egy állati jó film. Tom Hardy(már most életműdíjat neki) monodrámája - kb. végig a kocsiban ül és telefonál - olyan szinten odaver, hogy csak úgy zörög. A Her éppen hogy maga alá nem fosó férfiszereplőjéhez képest ez egy igazi férfi karakter, valószerű, reális problémákkal és hozzáállással.
Ritkán adok 10/10-et, de most megtettem.
De persze nem látunk be a "kulisszák mögé". Mindenesetre nagyon sajnálom. Nyugodjék békében.
Az Éjszaka a múzeumban 3 című filmben még látható lesz, de remélem, hogy nem az az utolsó alakítása, mert az a film nem annyira méltó hozzá, és nem a filmben nyújtott alakítása miatt.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Amúgy Jennifer Lawrence-nek nagyon megy ez a "nagypofájú, alkoholista, problémás nő" alakítás... 😊 Éhezők viadalában nem olyan egyedül, azok közül a filmek közül, amiket tőle láttam. Ott meglepően higgadt is tud lenni 😄