Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az avengers óta nem szórakoztam ilyen jól marvel filmen. végre volt a gag (végre! NEM PISI-KAKI POÉNOK)
a ZENE (soundtrack szinten ráadásul), a táncika, a humoros és szívszorító részek
akinek bejöttek az eddigi marvel filmek garantáltan minden percét élvezni fogják, ez tempójában és hangulatában felrázza a "szériát" (azzal hogy kellően más a környezet - nem a földön vagyunk :))
De ha lelketeknek jó akkor mehet a hasonlítgatás.<#levele>#levele>
Next PC upgrade: 2022
Azért csak mert a 9/10 az Iron Man részek s 10/10 az Avengers 1 volt.
Minden Jackie Chan filmet láttam, imádom a faszit és a munkásságát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
WARNING!!! saját vélemény<#nezze>#nezze>
Samuel papa az agyonpáncélozott kocsijából szétlőtte a cg fegyverrel a cg kocsikat<#smile>#smile>, ok látványos volt mint az a Winter Soldier-es autópályás jelenet aláírom, de ez nem nevezhető koreográfiának, az biztos hogy egy kicsit agyalnék rajta hogy is legyen simán összedobnék egy ilyen jelenetet, csak egy kis fantázia meg némi kreativitás kell hozzá, ezért sem díjazza a szakma az ilyen filmeket.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2014.08.15. 17:18:42
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.08.15. 16:58:45
Frankó volt ez is akárcsak az első rész. Samuel L. Jackson akció jelenete nagyon adta, ahogy a többi is rettentő látványos és jól koreografált. Story és minden más rendben volt, nem unatkozott az ember rajta. Egyértelmű hogy a Thor részek az Iron Man és America mögött kullognak a szériában, legalább is számomra.
8/10
Jöjjön már az az Avengers 2!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Aki igen azoktól kérdem putri 3d van benne vagy 1-2 jelenetnél azért "jönnek ki" a cuccok?
Next PC upgrade: 2022
Jól szórakoztam, popcorn movienak elmegy szerintem :) Újra nézéshez viszont nem érzek kényszert... gyengécske volt a sztori, a főgonosz motivációja érdektelen és súlytalan. Groot és a "mosómedve" karaktere viszont jó volt, az izomagynak is voltak jó pillanatai :) A látvány hibátlan volt. A főszereplő srác karaktere kicsit erőltetett volt, az avataros leányzó karaktere pedig egyenesen érdektelen.
De legyünk igazságosak, egy könnyed Marvel movie, az ilyenek felett el lehet siklani, főleg úgy hogy tényleg volt 1-2 jó poén benne. A film végén a moziban a közönségtől a tapsot viszont túlzásnak éreztem :)
7/10
Bazinga!
Nagyon tetszett. Sci-fi-nek is jó volt és a humora is szerintem eredeti volt.
Nálam: 8/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Kellő kreativitással a Marvel filmeket is könnyedén verhetné...
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Isteniek ezek a Marvel filmek, alig várom, hogy lássam a következőt...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
@LasDen; Igen, ilyen szempontból nem panaszkodhatok, mert az információhiány nem vált a film élvezhetősége kárára, csak ilyenkor szar rádöbbenni, hogy ha két, alig pár másodpercet szereplő figuráról ennyi a háttérinfó, akkor mi lehet a többiekkel... :)
A 2008-as képregénybe ő is a Gotg tagja volt. Telepátiával tudott kommunikálni és ő volt az egyik agya a csapatnak.
"The greatest example of wasted potential in the known galaxy."
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2014.08.14. 22:26:03
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.08.14. 21:20:13
Ha nem is lett az év filmje nálam, azért azt kaptam a hype-ért cserébe, amit vártam. Kikúrt jól szórakoztam rajta. Furcsa érzés volt úgy beűlni a filmre, hogy 1 előzetest láttam csak meg néhány képet. Alig volt fogalmam a sztoriról is. Régen volt már ilyen az biztos. Amit Kongy ír azzal egyetértek. A karakterek, a cg, a sztori, mind pont jó mennyiségben voltak eltalálva. Az ütemek, mikor mi jön mesterien volt kivitelezve. Egy pillanatra sem unatkoztam. A látvány lehengerlő volt. De kicsit sajnáltam, hogy a végén nem mutatták többször nagy totálba a csatát. Mikor Thanos megjelent, ott nekem leesett az állam. Nem is azért, amit mondott vagy olyan epic volt a belépője, de az összhatás kiútött. Az apró kikacsintások, mint Eson vagy Cosmo jók voltak.
Azt hiszem azon túl, hogy nagyon jól van összerakva a film, azért lehet sikeres, mert nem klasszikus szuperhősök játszanak, hanem csak szimpla űrbetyárok. Totál imádom a filmet. :D
Lehet, hogy fordításban voltak hibák - még nem láttam angolul, de majd - viszont maguk a hangok jól vizsgáztak. Kálloytól féltem, hogy degradálja majd Rocketot valami ugráló vinnyogó patkánnyá, de jól csinálta. A vége főcím utáni jelenet pedig feltette a koronát...
8/10
+ "bónusz"
A csodálatosan szar Pókember 2
Még az első részt is alulmúlja. Egy darab szar...
Karakterek szerethetők, CGI pazar, sztori egyszerű, de szódával elmegy, mert nem is vártam ennél bonyolultabbat.. Jó kis kikapcsolódás, végig szórakoztató, és vannak benne jó poénok. De ne szinkronosan nézzétek meg, mert elég gagyi a fordítás egy-két helyen. Ja, és Groot! 8/10
Harley Quinn félrekefél. Kb ez a leglényegesebb eleme a történetnek. Na meg, hogy srévizavé kapcsolódik a játék sztorijához (kb. 2 évvel előtte járunk). Van Suicide csapat meg sok nyúlás minden honnan.
Olyan 6/10 de csak Harley miatt.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Látványosak, mint az állat, de közben olyan mértékben hiányzik ezekből a filmekből egy igazán fordulatos, nem kiszámítható történet, hogy az már fáj.
A Galaxis Őrzői is agyon van dicsérve mindenhol, de én félek megnézni moziban. Félek, hogy unnám.
Mellesleg megnéztem nemrég (megint) a Warrior-A végső menet c. filmet. És megint csak 10/10.
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
Két részletben bírtam csak megnézni, a végét pedig tekertem. A 4 pontot csak Scarlett néha felbukkanó hátsója és a helyenként tetszetős CGI akció miatt kapja.
4/10
Régebben nem néztem meg mert azt hittem egy tucat animációs film. Aztán a minap felfedeztem, hogy Pixar csinálta ezért aztán letöltöttem.
Nem volt rossz, inkább ez a barátnővel nézős film. Próbáltak komoly mondanivalót tenni a filmbe.
Viszont nekem a képi megvalósításban nem hozza a Pixar minőséget.
7/10
Számomra azok az orbitális baromságok, amit a film állít, elveszik a sci-fi jellegét a filmnek én inkább fantasy filmnek mondanám.
Ha csak az agyunk 10%-át használnánk, akkor elég sok "funkcióról" kellene lemondanunk. Még álmunkban is aktív szinte minden agyterület.
Nem beszélve arról, hogy az agy nem egyetlen nagy egészként működik, hanem különböző területet, különböző feladatok elvégzésére használja.
Nehezen tudtam magam a film során ezeken a hülyeségeken és áltudományon túltenni :). Ezért nekem annyira nem tetszett.
Akció jelenetek elmentek 1-nek de többet vártam ettől a filmtől. Scarlett Johansson mondjuk ennyit tud (csinos szöszi) ez a droid szerep jól áll neki de komolyabb alakítást igénylő filmekben nem tudnám elképzelni.
Számomra 1x nézhető kategória. 6/10
Mindegy, a lényeg, nehogy vicceskedjetek itt autónevekkel mert ha egyszer nem úgy írják akkor nem írhatod másképp :))
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2014.08.14. 01:24:39
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
jó szereplőgárda, érdekes korszak, helyszín, story, a végeredmény kb mégis egy vontatott fos...
5/10
Per Aspera Ad Inferi.