Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Star Wars: The Force Awakens (ez lesz a hivatalos cím) és már a forgatással is megvannak. Na ki várja még nagyon rajtam kívül 2015. december 18-át? 😄

https://twitter.com/starwars/status/530404275957293056

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Tikal
és elsőként elmondani, hogy milyen fos, mert Nolan nem tud rendezni, csak egy felkapott rendező 😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Köszi neked is. <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dynamic
Így van. Gyorsítólabda, csepplabda, ütőlabda, reflexlabda... Lehet választani.
IMYke2.0.0.0
"pedig annak hívják idehaza is" --- na, pont ezt nem akarom elfogadni.
A csepplabda tetszik. Köszi.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Hátőőő pedig annak hívják idehaza is, illetve olvastam olyat, hogy "gyorsítólabda" és gyorsítólabda platform. Jah meg csepplabda.

pl.

http://www.szafarisport.hu/sportszer-box-c2-gyorsitolabda-platform-ac53.html

Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.11.06. 15:11:57

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Boyhood

Ízlések és pofonok, nekem nagyon bejött. Végig lekötött az elejétől a végéig este 10-től. A sok lassú, de szükséges jelenet és azokat gyakran felváltó feszültségekkel teli viták odaszegeznek a képernyőre. Szeretem azokat a filmeket, amiben a karaktereket, ill. a jellemfejlődéseit hosszú éveken át lehet követni. Kicsit Szégyentelenek c. sorozat utánérzésem volt e film alatt, ami szintén kegyetlen jó anyag. Megértem, hogy másnak nem jött be ez a film, nagy türelemmel felvértezve kell nekiállni...

8,5/10

IMYke2.0.0.0
GIGA OFF:
Páran jelezték, hogy boxolnak X éve ... A speed baget KÉP magyarul minek hívják? Fontos lenne.
A "speed bagnek" hozzászólásoktól kíméljetek, ha lehet 😊))

cobol
ja,meg néztem a herculest és a sin city 2. Nagyot csalódtam mind kettőben.
A sin city-t vártam nagyon,mert az első részt többször is megnéztem,de a második rész a közelébe sem ér.Viszont Eva Greent dugnám éjjel nappal budapesten 😊

cobol
Horns. Nálam 8/10

Tetszett,lehet jókat röhögni is.Még ez a potter gyerek is tűrhetően játszott. Ajánlom mindenkinek a filmet.

Dynamic
Tekintve, hogy ma adják először, szerintem max. péntektől lesz róla komment (bár gondolom már ma lesznek elsőzők, akik kritikájukkal mindenképp reklamírozni óhajtják, hogy ők elsők között látták ). Azt az egy napot meg ki lehet bírni, hogy nem nyitod meg a topikot. Nem?
IMYke2.0.0.0
<1983> - imdb - "Once Upon a Time in America" - 10/10
Extended Director's Cut - 251 perc (229 perc az eredeti)

Mestermű még mindig. Úgy 10-12 éve láttam a rövidebb DVD verziót, és emlékszem, a végével nem tudtam dűlőre jutni.
A restaurált plusz jelenetek tényleg kellettek. Főleg a végkifejletnél. Nem is értem, hogy ezeket miért nem lehetett bennehagyni a véglegesben.
Robert De Niro fenomenális volt. James Woods is hozta a kötelezőt.
Elizabeth McGovern (milyen gyönyörű volt ez a nő, és a hangja is rendkívül izgalmas!) (Jennifer Connelly játszotta a fiatal Deboraht), azok a szemek! Tuesday Weld (Carol) és Darlanne Fleugel (Eve) is gyönyörű volt.
Ami mellett nem szabad elmenni: a környezet és a sminkek, frizurák és persze Ennio Morricone. Mindez együtt hihetetlenül jó még mindig. A mai klasszikus értelemben vett kompjúter grafika nélkül.
A történetről nem mesélnék, mert vagy mindenki ismeri, vagy elsőkézből érdemes.
Aki még nem látta ezt a Sergio Leone klasszikust, annak mindenképp ajánlott (van itt minden: barátság, szerelem, szex, villantás, erőszak, humor, akció, drog, gyilkosság, árulás és Joe Pesci is) - senkit se riasszon el a közel és 4 és negyed órányi játékidő, el tud az röppenni, akár egyben, akár két részletben nézi az ember...

k0trapali
Sracok!

Itt az Interstellar.
Lehetoleg teljesen spoilerbe irjatok mar rola akarmit is mert szombaton tudom megnezni! Utana mehet minden! Köszi <#idiota>
Sir Quno Jedi
Nos ahogy a trailerben is elmondják ő egy kisgyerek. Gyakorlatilag egy csecsemő, aki alapból tud már járni és lát/hal meg gyorsan tanul (pl. beszélni). Frissen hozták létre az önfejlesztő intelligenciáját. Még fel kell "nőnie" és közben átmegy a szokásos periódusokon, amiken az emberek is átesnek (de még a kutyák is stb.). Természetes módon alapból naív lesz, kíváncsi és mindig rácsodálkozik a világra. Így kezdjük mi is. Ősbizalommal, ami persze jórészt infomrációhiányból ered. Erkölcs, morál, jó és rossz, ezeket csak tanuljuk. Nomeg megtanulunk félni és gyűlölni...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Tyler1
Ja közben kiderítettem, hogy volt már ilyen rövidfilmje, amiben ezek voltak a rendfelügyelők a dél-afrikai gettókban 😊 Mindenesetre ez a családi melodráma vonal továbbra sem jön be, na meg hogy játékrobotot csináltak belőle. Kicsit mint az A.I. játékmacival, meg kisfiú androiddal. Akkor inkább csinálta volna meg nagyban ugyanazt a projektet.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
Az egy porrá lőtt rendőrségi robot. Jó hogy figyeltél. 😄

Tyler1

Neill Blomkamp puncit növesztett? 😄 Vagy milyen közönségnek szánja ezt a filmet, 8 éves kislányoknak? Félelmetes ahogy az a robot kinéz. Gondolom minden tudós ilyen aranyos, színes, ártatlan nyusziba építené be a mesterséges intelligenciát. Cukiság faktor kiakadt.
De a posztertől is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Seth
Tenyérbemászó banda az biztos

PSN ID.: Beegabor

tutituti
tuti megyek rá!most láttam pont a trailert.
Ha már az autómata-t itthon néztem meg ezt nem hagyom ki ahogy az interstellart se

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

cylonflatus
Na, Sharlto Coply helyett most Die Antwoord képviseli a hihetetlen D-afrikai accentet? 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

batman
az lehet, hogy a film szar, de a háttere (a valós világháborús részvétele az indiánoknak) szerintem megdöbbentő. pláne, hogy azzal vették rá őket, hogy ha nem jönnek, akkor elveszik a külföldi betolakodók a földjeiket. na de nem offolok

[...] Te romboló állat! Te sátán!

ZilogR
Utána fogok járni, miről is dalolnak, de messze a legjobb trippelős sci-fi klip. Olyan érzés, h OK, űrhajózunk, meg szerelünk, meg MI-t csavarhúzózunk, de alig várjuk, hogy újra betépjünk és csillámpóni alagútban jöjjön a szűkpupillás kerekszemes bokáigfosás.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

IMYke2.0.0.0
2 órát és 40 percet néztem meg eddig ebből: "Once Upon a Time in America" Extended Director's Cut - 4 óra 11 perc.
A bővített jeleneteket nem lehet eltéveszteni, mert sokkal rondább a minőségük a 4K-ra felújított változatnál. Viszont, valóban mélységet adnak 2 olyan jelenetnek is, aminek az eredetiben (mozi és DVD) elcsúszott az értéke.
Ma este a folytatás.

Kicsit Rövidzárlat utánérzés.

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

LasDen
az eleje jó, de aztán totál klisésnek és csöpögősnek tűnik...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG
ez jó lesz, komoly kis szereplőgárda 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Blasta
Hát ja, a kérdés jogos, 2061-nek kellene jonnie

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Pedig ezt én véresen komoly kritikának szántam 😄
Ez az egyik legdrágább háborús film, nagyobb büdzséből készült, mint a Ryan közlegény, vagy mint a Sólyom végveszélyben, de elmondani nem lehet mennyire értéktelen, aljas, blőd, és hazug minden egyes jelenete.

zaki
Calver
ajókurvaéletbe, ez a sértés... ezt mocskosul le fogom nyúlni, 5 perce itt röhögök <#vigyor3>

"The trees move. Do you not see it?"

Tyler1
A fegyverek szava

Úristen, ez a háborús filmek Transformers-e. Bár ezzel a hasonlattal még a TF-et degradálom. Minden egyes momentuma egy késforgatás az agyban. Nic Cage, mint az overacting földi helytartója, valami fenomenális (ebben is). Hihetetlen, hogy ez a pali oscar díjat tudott nyerni...

IMYke2.0.0.0
"Once Upon a Time in America"
Extended Director's Cut - 4 óra 11 perc.
Én ezt fogom megnézni például. Az eredetit láttam már régen, s kíváncsi vagyok a kihagyott, restaurált jelenetekre.

imdb
"A former Prohibition-era Jewish gangster returns to the Lower East Side of Manhattan over thirty years later, where he once again must confront the ghosts and regrets of his old life."

Tudni kell, hogy nem a teljes film játszódik a kiemelt helyen, csak a lurkó korszakuk.

lippet
Hali!

Tudtok olyan filmeket ajánlani, amelyeknek "középpontjában" New York áll? Olyan filmek érdekelnének, ahol a Nagy Alma mindennapi életéből sok jelenet megelevenedik.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

RatBaG
ha már ennyit emlegetjük a space odyssey, ez a maszek klip az egyik kedvencem.
az angol verzióval lehet egyértelműbb a szöveg is, de az eredeti jobb 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Kongy
SzerinteD. Ezen van a hangsúly. Szerinte meg máshogy van. Ennyi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

zorrobomber
Szerintem még csak ez sem igaz... a sima 2, és a First Class is jobb.

genndy
Nagyon jó, szerintem az összes X-Men film közül eddig a legjobb. <#eljen>

@Imy: Szuper! És mi lesz a 2061-el? Ha már folytatás, akkor annak kellene jönnie <#gonosz3>
Baromi látványos is lehetne az Európa miatt. Na mindegy. Tipp: összecsapott, olcsó, nézhetetlen katyvasz lesz nevenincs színészekkel.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0

zorrobomber
Nem jött be, ipari hulladék.

Blasta
2001 Space odyssey
Huhh, hat erre nehez barmit is mondani, plane ertekelni. Eddig meg nem lattam elejetol a vegeig, csak reszleteket (vajon miert, á nem azert mert folyton belealudtam), igy ideje volt bepotolni.
'68-ban biztos odaszegezett a szekhez ez a latvany.
Manapsag mar kinszenvedes vegignezni, sosem akarom ujra latni de legalabb mar nem fogok butan pislogni tarsasagban amikor errol lesz szo.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Kongy
Nekem bejött, szerintem jó film lett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Halihó! Nagy Hugh Jackman rajogó vagyok és arra gondoltam, hogy megrendelem a MM-ból a legújabb X-Men filmet. <#awink> Meg érdekel Jennifer Lawrence is, mert szerintem nagyon jó ő is! Az Éhezők viadalában nagyon tetszett! Nektek bejött a legújabb X-Men? Köszi előre is a válaszokat!
IMYke2.0.0.0
Én ennyire nem vagyok bátor: pötyögök angolul (jól olvasok angolul, jól megértem az angolt, de beszélni egyáltalán nem - ingerszegény környezet), és én erőltetem is az olvasását filmekkel, animékkel, játékokkal.

extra sensory
Zombihódok (2014)

Kétségtelen hogy ez a film szándékosan akart a trash királya lenni, mert ebben az égvilágon nem lehet komolyan venni semmit. Még plüssállatnak is ótvar zombiállatok, súlytalan és ízlés nélküli szereplők, elmeroggyant sztori... minden egy nagy halom trágya ebben a filmben. De ez még nem is lenne baj ha szórakoztató lenne... csakhogy nem az.

1/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

LasDen
tudok angolul, beszélek eleget angolul. Igazad van, de az én esetemben nem áll. Nekem nem kell...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

cylonflatus
Annyira nem felesleges, hogy szerintem kifejezetten hasznos. Nagyon frankón lehet csiszolni az angoltudást, de legalábbis a szövegértést karban lehet ezzel tartani, vagy lehet fejleszteni ha még kezdőbb az ember.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

LasDen
amit érdemes megnézem felirattal, a többi szinkron. Szar, közepes filmeket minek nézzem felirattal? Felesleges...

Shep
Ázsiai filmeknél ha csak angol felirat van, vagy akár szinkron is, én mindig azt érzem ,hogy valami nem stimmel, néha olyan érdekes párbeszédek vannak, hogy csak nézek. Valahogy nehezen hiszem, hogy minden egyes ázsiai filmben ilyen rosszul van megírva a forgatókönyv, inkább a rossz fordításra tippelnék.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ahogy írtam, én meg kényelmes ember vagyok, és megvárom, míg a saját nyelvemen beszél hozzám a film. (eddig nagyszerű magyar szinkronokat hallgattam végig)

IMYke2.0.0.0
Én mondjuk nem hányok a szinkrontól. Csak kerülöm, ha van alternatíva.

Szerk.: A felsoroltak közül egyedül az angol megy állítólag középfokon. A többihez még szagolni sem tudok 😊 Azok azt hivatottak jelezni, hogy ilyen, eredeti nyelven szóló filmektől sem riadok meg, ha kapok, szerezhetek hozzá angol, (nagyon ritkán) magyar feliratot (mert nem szoktam turkálni magyarért a netet, és többnyire nincs is még, mikor adott premier filmet nézem).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.03. 16:12:15