Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://twitter.com/starwars/status/530404275957293056
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A csepplabda tetszik. Köszi.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pl.
http://www.szafarisport.hu/sportszer-box-c2-gyorsitolabda-platform-ac53.html
Utoljára szerkesztette: Sir Quno Jedi, 2014.11.06. 15:11:57
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ízlések és pofonok, nekem nagyon bejött. Végig lekötött az elejétől a végéig este 10-től. A sok lassú, de szükséges jelenet és azokat gyakran felváltó feszültségekkel teli viták odaszegeznek a képernyőre. Szeretem azokat a filmeket, amiben a karaktereket, ill. a jellemfejlődéseit hosszú éveken át lehet követni. Kicsit Szégyentelenek c. sorozat utánérzésem volt e film alatt, ami szintén kegyetlen jó anyag. Megértem, hogy másnak nem jött be ez a film, nagy türelemmel felvértezve kell nekiállni...
8,5/10
Páran jelezték, hogy boxolnak X éve ... A speed baget KÉP magyarul minek hívják? Fontos lenne.
A "speed bagnek" hozzászólásoktól kíméljetek, ha lehet 😊))
A sin city-t vártam nagyon,mert az első részt többször is megnéztem,de a második rész a közelébe sem ér.Viszont Eva Greent dugnám éjjel nappal budapesten 😊
Tetszett,lehet jókat röhögni is.Még ez a potter gyerek is tűrhetően játszott. Ajánlom mindenkinek a filmet.
Extended Director's Cut - 251 perc (229 perc az eredeti)
Mestermű még mindig. Úgy 10-12 éve láttam a rövidebb DVD verziót, és emlékszem, a végével nem tudtam dűlőre jutni.
A restaurált plusz jelenetek tényleg kellettek. Főleg a végkifejletnél. Nem is értem, hogy ezeket miért nem lehetett bennehagyni a véglegesben.
Robert De Niro fenomenális volt. James Woods is hozta a kötelezőt.
Elizabeth McGovern (milyen gyönyörű volt ez a nő, és a hangja is rendkívül izgalmas!) (Jennifer Connelly játszotta a fiatal Deboraht), azok a szemek! Tuesday Weld (Carol) és Darlanne Fleugel (Eve) is gyönyörű volt.
Ami mellett nem szabad elmenni: a környezet és a sminkek, frizurák és persze Ennio Morricone. Mindez együtt hihetetlenül jó még mindig. A mai klasszikus értelemben vett kompjúter grafika nélkül.
A történetről nem mesélnék, mert vagy mindenki ismeri, vagy elsőkézből érdemes.
Aki még nem látta ezt a Sergio Leone klasszikust, annak mindenképp ajánlott (van itt minden: barátság, szerelem, szex, villantás, erőszak, humor, akció, drog, gyilkosság, árulás és Joe Pesci is) - senkit se riasszon el a közel és 4 és negyed órányi játékidő, el tud az röppenni, akár egyben, akár két részletben nézi az ember...
Itt az Interstellar.
Lehetoleg teljesen spoilerbe irjatok mar rola akarmit is mert szombaton tudom megnezni! Utana mehet minden! Köszi <#idiota>#idiota>
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Neill Blomkamp puncit növesztett? 😄 Vagy milyen közönségnek szánja ezt a filmet, 8 éves kislányoknak? Félelmetes ahogy az a robot kinéz. Gondolom minden tudós ilyen aranyos, színes, ártatlan nyusziba építené be a mesterséges intelligenciát. Cukiság faktor kiakadt.
De a posztertől is...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha már az autómata-t itthon néztem meg ezt nem hagyom ki ahogy az interstellart se
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
[...] Te romboló állat! Te sátán!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
A bővített jeleneteket nem lehet eltéveszteni, mert sokkal rondább a minőségük a 4K-ra felújított változatnál. Viszont, valóban mélységet adnak 2 olyan jelenetnek is, aminek az eredetiben (mozi és DVD) elcsúszott az értéke.
Ma este a folytatás.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ez az egyik legdrágább háborús film, nagyobb büdzséből készült, mint a Ryan közlegény, vagy mint a Sólyom végveszélyben, de elmondani nem lehet mennyire értéktelen, aljas, blőd, és hazug minden egyes jelenete.
"The trees move. Do you not see it?"
Úristen, ez a háborús filmek Transformers-e. Bár ezzel a hasonlattal még a TF-et degradálom. Minden egyes momentuma egy késforgatás az agyban. Nic Cage, mint az overacting földi helytartója, valami fenomenális (ebben is). Hihetetlen, hogy ez a pali oscar díjat tudott nyerni...
Extended Director's Cut - 4 óra 11 perc.
Én ezt fogom megnézni például. Az eredetit láttam már régen, s kíváncsi vagyok a kihagyott, restaurált jelenetekre.
imdb
"A former Prohibition-era Jewish gangster returns to the Lower East Side of Manhattan over thirty years later, where he once again must confront the ghosts and regrets of his old life."
Tudni kell, hogy nem a teljes film játszódik a kiemelt helyen, csak a lurkó korszakuk.
Tudtok olyan filmeket ajánlani, amelyeknek "középpontjában" New York áll? Olyan filmek érdekelnének, ahol a Nagy Alma mindennapi életéből sok jelenet megelevenedik.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
az angol verzióval lehet egyértelműbb a szöveg is, de az eredeti jobb 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Per Aspera Ad Inferi.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
@Imy: Szuper! És mi lesz a 2061-el? Ha már folytatás, akkor annak kellene jönnie <#gonosz3>#gonosz3>
Baromi látványos is lehetne az Európa miatt. Na mindegy. Tipp: összecsapott, olcsó, nézhetetlen katyvasz lesz nevenincs színészekkel.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Huhh, hat erre nehez barmit is mondani, plane ertekelni. Eddig meg nem lattam elejetol a vegeig, csak reszleteket (vajon miert, á nem azert mert folyton belealudtam), igy ideje volt bepotolni.
'68-ban biztos odaszegezett a szekhez ez a latvany.
Manapsag mar kinszenvedes vegignezni, sosem akarom ujra latni de legalabb mar nem fogok butan pislogni tarsasagban amikor errol lesz szo.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Kétségtelen hogy ez a film szándékosan akart a trash királya lenni, mert ebben az égvilágon nem lehet komolyan venni semmit. Még plüssállatnak is ótvar zombiállatok, súlytalan és ízlés nélküli szereplők, elmeroggyant sztori... minden egy nagy halom trágya ebben a filmben. De ez még nem is lenne baj ha szórakoztató lenne... csakhogy nem az.
1/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szerk.: A felsoroltak közül egyedül az angol megy állítólag középfokon. A többihez még szagolni sem tudok 😊 Azok azt hivatottak jelezni, hogy ilyen, eredeti nyelven szóló filmektől sem riadok meg, ha kapok, szerezhetek hozzá angol, (nagyon ritkán) magyar feliratot (mert nem szoktam turkálni magyarért a netet, és többnyire nincs is még, mikor adott premier filmet nézem).
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.03. 16:12:15