Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Voltam fiatalabb koromban kinn Franciaországban - 2 hetet, vidéken, idilli környezetben. Emberek kedvesek voltak, ételek tűrhetőek, de a francia nyelvtől én is a falnak mentem.
Pedig, a világ egyik legszebbjének tartott nyelvről beszélünk.

Szerk.: Clermont-Ferrand környékén, Saint-Pierre nemtommár mi volt a neve...

Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.02. 13:55:21

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kongy
Jól látod. Szenvedve néztem végig anno, mert untam is, meg a francia ugatástól agyfaszt kapok. Amúgy tudok franciául valamennyit, de rühellem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

mulli1986
Na akkor én is beszállok. Tekintve hogy VD hangja finoman szólva se átlagos, egy szinkronhang nem tudja megütni azt a szintet ami neki valóban jól állna. 2-részt, a magyar szinkron fordításoktól, már hányingert kapok. Lassan egy szaros vígjátékot nem lehet végig nézni, hogy ne lenne benne szakmailag vagy csak simán szarul leforditott dialógus. Nem vagyok hajlandó szinkronos filmet nézni, csak ha valaki olyannal nézek filmet, akinek a felirat olvasás rontja a film élményét (mondjuk ez is mekkora bullshit már), szóval moziba se véletlenül nem járok...

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

IMYke2.0.0.0
Hál istennek, nem kötelező egyetérteni sem veled, sem velem.
Nekem Kálid Artúr hangja jobban illik Vin Dieselhez. Neked nem. Nem nagy kaland.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tyler1
Még mindig jobban illik hozzá, mint Kálid Artúr, vagy Gesztesi. Ettől függetlenül baromira elütnek az eredeti orgánumoktól, és élményromboló néhol a fordítás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
Az ég világon semmi bajom Péterrel, jó az orgánuma is - de vannak szinkron munkák, amikhez egyszerűen nem lenne szabad az ő hangját felkérni, mert nem illik hozzá.
Ráadásul, mélyíteni sem tud a hangján.

Kálid Artúr például jobb lenne.

mulli1986
2010: A kapcsolat éve 8/10
Hát nekem ez a film adott magyarázatot és értelmet az első résznek. Igaz ez is vontatott, de messze nem annyira mint az előző rész. Bár lehet hogy a fáradság és a sok nyugis zene és dialógus miatt hatott rám altatóként a film, de alig bírtam fennmaradni. Oké elaludni se bírtam mert érdekelt mi lesz a vége.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt viszont megint nem értem /lehet egy pár perces bealvásos komázós jelenet miatt kimaradt az info/ hogy miért volt olyan nagy dolog vagy jó dolog, hogy született még egy nap? Miért kellett ennek mindenképpen megtörténnie? És mi ebben a csodálatos? Oké a monolithok szépen fekete lyukat csináltak a bolygónak, aminek hatására összement és megnőtt a tömege. De még se ekete lyuk lett belőle hanem egy fehér törpe. Vagy valami ilyesmi. Tudom a napok, fehér törpék és fekete lyukak keletkezése nem éppen így történik, de nekem az jött le, hogy ezeket kombinálták azért, hogy ezt a napot létrehozzák a filmben. Egyébként az isteneknek miért jó, ha nem mennek az európára?!

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Sir Quno Jedi
áááállat, kell

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

LasDen
a kettő összehasonlítva akkor persze, hogy Galambos gyengébb. De szerintem nincs baj a hangjával, én bírom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
A hangján kívül? Semmi.

Érthetőbben: Vin Diesel (video) Galambos Péter (video) hangján: <#wilting>
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.02. 13:08:05

LasDen
mi a bajod Galambossal?

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

IMYke2.0.0.0
Várható fordulatok, de attól még érdekel 😊

//Szinkron nélkül, mert Galambos hangjától rosszul vagyok.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.02. 12:55:05

LasDen
az "uccsó menet"...

mulli1986
Halott menyasszony - Nagyon jó film, többedszerre nézem meg, de még mindig leköt és még mindig végig tudom nézni 8/10
Éjsötét árnyék - Amennyire nem volt csábító számomra anno a maszk és smink abban a filmben, ettől eltekintve a sztori és a kivitelezés nagyon jó lett! Csajjal nézős film, engem és a leányzót is igen beindította a sok erotikus jelenet. Vagy csak mi voltunk már nagyon beindulva 😄 nagyon erős 7/10
Álmosvölgy legendája - Sajnos a végére elaludtam mert későn kezdtük el nézni, de amíg néztük elég jó volt 😊 Majd max beszámolok a végéről is 😄 8/10

Shep
Tényleg erre van itt szükség? Nincs elég vita amúgy is a filmek miatt?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Én is úgy érzem, hogy nem gombafej kezdte a személyeskedést...

IMYke2.0.0.0
Ilyen felütés után: "nem a véleményed a baj faszfejkém, hanem ahogy előadod." te sem gondolhattad komolyan, hogy bárki is repost nélkül hagy...

Bokafix2
Exists 2014

Suttyó kézikamerás horror, amelynek keretében néhány kempingező idióta az erdei jeti magánszférájába furakodik be hangos bulizással és egyéb csendet felverő tevékenységgel. Helyi seriff hiányában a lény úgy dönt hogy saját kézbe veszi a dolgokat és garázdaság vádjával kivégzi az elzüllött fiatalságot.

Azért nem full gagyi a cucc, van itt izgalom is, de a kézikamos megoldásnak köszönhető össze-vissza rángatózás nagyban megnehezíti a környezet szemügyre vételezését. Valamint pozitívum az is hogy nappal is van akció, nem mindig éjszaka végzi humanitárius tevékenységét szőrös barátunk, így jobban lehet látni a dolgokat. Na meg szép az erdő, jól néz ki a táj, a helyszín mondhatni tökéletes.

Az filmvégi jelenet viszont egy banális fasság, nem értem ezt hogy gondolták. Ez kissé lerontotta az értékelést.

a gyilkos jeti a csapatból uccsónak maradt emberkét egyszerűen elengedi... pedig minden oka megvolna rá hogy kinyírja és ráadásul egy állatról van szó akiből hirtelen előtör az angyali könyörület és a fickót a teljes dokumentációs anyaggal amit róla vettek fel hagyja elmenni a faszba

5/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

LasDen
a személyeskedés az megy, gratula...

faszfej vagy ám te, te ostoba dedós mangagyerek
a dedós hülye haverjaidat faszfejezd, ostoba sosedolgozott semmihezseértő majom

mulli1986
Jól látom, hogy 3 verzió van kint belőle, annak ellenére hogy 2010-es film és nincs szinkronos? Pedig kurva franciát, de rühellem....

davidka003
Hazudós jakab

Halál unalmas volt. Robin Williams is szörnyen hiteltelen volt.
Pedig imádom a 2. vh-ús filmeket. De ez nagyon rossz.
4/10

Sin City 2

Első rész 10/10, azt kb 8 alkalommal láttam. Ahhoz képest ez nem volt nagy szám.
Valahogy kicsit gagyinak is éreztem a CGI-os képregénystílust pár helyen. Szerintem az első részben nem volt ilyen gagyizás.
5/10

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tikal
nem ironizálok 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Csak ne tudnám, hogy ironizálsz 😊))

Tikal
szerintem nem dobálja a karjait, épphogy normálisan használja őket mint egy sprintelő, párhuzamosan a testével, zsebből fejig 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
Ő merev nyakkal és fejjel fut*. Nem sokan teszik ezt. Talán, ezért is parodizálják.

* S persze a karjait robotikusan dobálja
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.11.01. 12:53:48

Tikal
de hogy így? nem értem? 😊 milyen a nem "ilyen" futás?

Bokafix2
Dead within 2014

Komolyan sajnálom azt a 15 dollárt amit a gyártási költségekre fordítottak... odaadhatták volna az aluljáróban egy csövesnek, azzal többet tettek volna az emberiségért, úgy gondolom. A téma is rettentő nagy újdonság: vírusfertőzés, zombik.

De hogy az egész fertőzésről semmit nem tudunk meg, hanem egyik pillanatban még jóízűen falatoznak az ebédlőasztalnál, és minden normális, utána a köv. pillanatban már van egy csomó fertőzött és el kell barikádozni a házat nehogy bejussanak. Mindenféle átmenet nélkül belecsöppenünk ebbe a baromságba és a film meg se próbálja magyarázni hogy mi van.

A kaszparovi logikával megáldott fertőzöttek úgy próbálnak bejutni egy kétszárnyú ajtón hogy a bal oldala már teljesen leszakadt, de ők bőszen ütik tovább a jobb oldalát hogy bejussanak a házba. Komolyan, aki ilyen faszagyúak mellett nem képes életben maradni az meg is érdemli hogy vízszintesbe pakolják az ekg-ját. De gyakorlatilag a házban játszódik az egész film két kemény szereplővel, néha arra poroszkál pár zombi, meg zombikutya akiket jól el kell ijeszteni... és ennyi.

Ez borzalmas volt, ebbe még részegen se fogsz szórakozást találni. A rendezőt addig mártogatnám oltott mészbe míg le nem ég az arca, mert az én pofám égett helyette is rendesen... nekem volt kínos amit látok. Ilyen filmet még 50 éve is szégyen lett volna csinálni.

0/10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

CalebJoe
De te állandóan ezekbe kötsz bele, mi a pöcsnek nézel ilyen filmeket ha utálod, én se megyek be egy foci topikba és irkálom be minden meccs után hogy utálom a focit mert tiszteletben tartom hogy mások szeretik azt a sportot ennyi.
Annyira utálod ezeket a CG-s filmeket és neked ezt állandóan ki kell fejtened hogy szarok miért nem tartod magadban miért érzed a késztetést hogy beírd ide hogy ez meg az a film szar<#kerdes>
Most gondolom ebből az jön le hogy fan vagyok és védem ezeket a típusú filmeket hát persze.<#szomoru1>
Kongy
Ezeket a butaságokat olvasod valahol, vagy te találod ki?

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
nem a véleményed a baj faszfejkém, hanem ahogy előadod. Pont telibeszarom a véleményed, de ez még mindig egy fórum. Próbálj kultúráltabb lenni egy kicsivel....

jaja trollszagú. a világcsordaszellem már el se tudja képzelni hogy valakinek más véleménye lehet 😄😄😄

starsky and hutch 2004: na ez viszont elég korrekt volt. semmi extra, de egyenek jó

Dynamic
Klasszikus troll, nem érdemes foglalkozni vele.
Sportot űz abból, hogy zsigerből utálja a képregény filmeket, és csak azért is mindig megnézi, utána menetrendszerűen fikáz.
LasDen
eléggé trollszagú a hozzászólásod...😄

tigeroo
legalább camosan nézted?
a képtelen állítással a brutál kifejezhetetlen nullaságot próbáltam kifejezni 😊

de most így utólag belegondolva ez még a szennyformersznél is rosszabb volt 😄
mindig van lejjebb!

az a "röhelyes" az pontos j... de ha nem grammarnáciskodnék, akkor is bele lehetne kötni a kommentedbe mert olyan fogalmatlan... a Galaxis őrzői egy nulla film aminél még az Avengers is jobb pedig az egy dupla nulla... de ha az dupla nulla akkor hogy lehet jobb a Galaxis őrzőinél, ha az csak simán nulla...? nem értelek

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

mono01
Elég klassz fílm volt amúgy... De mindenki más véleményen van 😄
a galaxis őrzői

haha, röhelyesen nulla, ötlettelen, sivár nulla film
ennél még az avengers is jobb volt, pedig az is egy dupla nulla

LasDen
képregényfilm esetében 90perc szóba se jöhet. 120-ról indul...😄

Totti5
Nem kell várnod semmit, ignorálod az egészet és olvasod a képregényeket mondjuk. Egyik sem lesz drámai és meghökkentő story, mert ez nem erről szól a filmvásznon. Látvány, akció, látvány felépítve az álltalános sémára az adott szuperhősre igazítva + poén. 90 vagy több perc szórakozás, persze csak annak aki kedveli ezeket, aki nem az sokat fog bosszankodni rajta hál isten, nagyon sokat a következő években is. Hát hajrá...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tyler1
Igen egy párszor már meglovagolták 😊

IMYke2.0.0.0
Eddig nem is tűnt fel, hogy Tom így fut.
Mondjuk, engem nem is zavar 😊

zorrobomber
'Tom Cruise running' jó poén volt 😊 ... bár ahogy nézem nem új 😊

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2014.10.31. 15:23:02

Tyler1
Kamuzsaruk

Ez sem hozott semmi újat, szokásos sablon akcióvígjáték, mindenesetre én többet nevettem ezen, mint pl. a 22 J.S.-n (amin konkrétan semmit). Bár ebben is többnyire csak Damon Wayans karakterén, aki sikeresen örökölte a fater génjeit, amelyek a hülyeségért felelősek 😊

Blasta
Ugyan, miket beszelsz, Marianna arok-hoz hasonlithato melysegu sztorikrol van szo kerlek, en mar alig varom, hogy az osszeset lassam!
Sot ha jol tippelek legkorabban 2018-ban fogjak a sokkkkkkal megmelyebb mondanivaloval biro marvel fuzeteket filmre vinni, addig meg kicsit altatva vagyunk, epulnek a karakterek, szinesedik az univerzum, bonyolodnak a tortenetek (pl. "ha ezt a kék varazskavicsot megszerzi Zargaburga tabornok, orokre vege az egesz vilagmindenseguniverzumgalaxisnak!"😉, nade ami majd utana jon, attol a hajunkat fogjuk letenni! En egyertelmuen a Lila MarvelDiszkoszveto nevu szuperhos sajat filmjet varom legjobban 2021-ben, addig persze vendegszerepelni fog az HyperTeam 3-ban es feltunik majd a VarázsBoy negyedik stablista utani jelenetében is!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

zorrobomber
Debil mesefilm az egész, ne tévesszen meg senkit hogy hús-vér színészek játsszák a szerepeket.

CalebJoe
Köszönöm az anatómiai órát<#smile>, az tuti hogy szinte az összes hős befogható ilyen varázslattal legyen buta vagy okos, de ha már varázslás akkor nem azt mondom hogy Scarlet Witch meg Enchantress ne lenne erős, de Dr. Strange vagy Dr Fate (DC) mellett eltörpülnek.

Itt van egy harc Dr. Strange és Hulk között.

http://arousinggrammar.com/2013/07/28/how-doctor-strange-lost-his-sorcerer-supreme-title/
Synchronous
Mert az ilyen varázslatok intelligens ellenfelekre hatnak jobban, Hulk borsónyi agya erre nem nagyon reagál. Gyakorlatilag ha átváltozik egy pár éves gyerek értelmi színvonalára degradálódik vissza, az agyi működése kimerül az alapvető funkciókban: izmok, végtagok mozgatása, és az ellenfél minél hamarabbi pozdorjává zúzása. Kb. olyan szinten van mint Solomon Grundy a Legion of Doom-ból. Ő egy kötegelt zombi és a neve ismételgetésén kívül egyébre nem képes.

Igaz Grundy messze alatta van Hulk erejének, de ilyen elmetrükkökkel őt sem lehetne elintézni vagy sokáig kordában tartani. Mivel DC karakter Hulkkal sajna nem fog összekerülni.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

genndy
Még egy kis visszakanyarodás egy előző témára:
A Menekülő ember is jó feldolgozás lett Swarzival, ugyanis az is King-novellából készült (álnéven írta, és elég sokat is változtattak rajta, de összességében nekem nagyon tetszik a film még mindig, nemrég újra is néztem). Szórakoztató akció, jó kis csatákkal meg verekedésekkel, de a média tömegre gyakorolt hatása már akkor is nagyon tetszett mint komolyabb társadalomkritika-szál, mostanság meg még aktuálisabb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.