Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
The wave et látta valaki? Imdb n is elég jól szerepelt, de egy kis itteni vélemény (is) érdekelne.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bokafix2
Itt ebben a topikban láttam hogy több komment is méltatja a filmet és ezért döntöttem úgy hogy megnézem, de most csalódnom kellett... nincs ezzel gond, attól még másnak tetszhet.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Kongy
Érdekes, én netszerte csak negatívat látok 😄 ncore-on a kommentek 99%-a fikázza a filmet, nem tudom hol olvastál méltató írást átlag emberektől 😊 kritikusoktól már annál inkább. A legjobb, amikor azt kifogásolják, hogy szar volt a háttérben az a dobolás..... 😄DD Annak kb értelme sem volt megnéznie a filmet, akinek nem esett le az miért volt 😊
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 20:25:11

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

VinylToy
Pontosan, nem hiába olvasom én sem ezt a topikot, rengeteg filmet emiatt néztem meg, de ez most "mellément", viszont jó volna, ha ezt itt elfogadnák páran.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Blasta
"hogyan próbálja a legjobbat kihozni, és ösztönözni szép és jó, de ennyi?!"

A helyzet az, hogy nem. Alant a kotozkodo megjegyzes is azert jott, mert az a film nagyon nem ennyi. Es raadasul ezt eleg egyertelmuen kimutatja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Az oktatas egy olyan kategoriajat mutatja be a film, ami kurvara veszelyes es helytelen -es erre kapunk kello igazolast es ellenigazolast is.
Lathatod a filmben, hogy a lehetseges tehetsegek verbalis es fizikai kinzasa hova vezethet (depresszio, ongyilkossag), ugyanakor a legvegen azt is megmutatja a film, hogy bizony elkepzelheto, hogy ez a modszer -annak ellenere amilyen karos- megis hatasos LEHET.
Nade helyes vagy helytelen? A cél tenyleg szentesiti az eszkozt?
Errol szol a film, es ezt nagyon hatasosan, tisztan es ugyesen abrazolja.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Bokafix2
Én pl. nem az 'Ockádíí' miatt ültem be egekbeli elvárásokkal a film elé... hanem mondjuk a számtalan tömjénező komment miatt, s hogy mindenki agyonra dícsérte. Aztán nem is tetszett annyira mint elvártam volna, de ettől még másnak tetszhet persze. Nem is azt mondom hogy ők hazudtak, hanem inkább én szopattam meg magamat hogy mások ízlésére alapoztam ezen film kapcsán.

Tyler1
Ez nem leszólás volt, az az ultra, amitől mindenki odáig volt, nálam már az sem ütött. De ezen nem múlott a megítélése, pusztán megjegyeztem az értékelésnél.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

VinylToy
Bírom, hogy ebben a topikban mindig annyira okos emberek vannak, ha valaki nem az ő elképzelésüknek megfelelően nyilatkozik egy filmről, akkor jönnek a "személyeskedő, sértegető" dumák. Próbáljuk már elfogadni a másik véleményét, belőlem ennyit váltott ki ez a film, ettől még nem leszek egy olyan alak, aki csak a csihi-puhit bírja. Szóval kérlek továbbiakban inkább ne ítélkezz, és minősíts.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Tikal
végül is nem 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Az a durva, hogy nem is hazudsz 😄DD

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Tikal
"Az hogy egy tanár a diákból hogyan próbálja a legjobbat kihozni, és ösztönözni szép és jó, de ennyi?!" LOL

Nézd meg a Birdman-t, az szuperhősös, lesznek benne szörnyek meg robbantás piff puff minden <#ravasz1>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

VinylToy
Nekem nem voltak elvárásaim, sőt a doboláshoz, és a zenéléshez sincs sok közöm. Az hogy egy tanár a diákból hogyan próbálja a legjobbat kihozni, és ösztönözni szép és jó, de ennyi?! Többet nem nézném meg, és ez jelent valamit.

Kongy
Az a baj ezekkel az Oscar-díjas filmekkel, hogy mindenki egekbeli elvárásokkal ül be eléjük....

VinylToy
Whiplash-t néztem, én nem ájultam el tőle, sőt, volt amikor untam is.

Megnéztem a Rovert, mert sok jót olvastam róla. Aztán megnéztem a John Wick-t és rájöttem, hogy ugyanaz a két film csak míg a John nem akar több lenni mint ami ezért az jó. 😄

k0trapali
Birdman

Nagyon pörög, nagyon jók a színészek, nagyon jó minden! Végig lekötött és elveztem minden percét!
Tikal
pár hónapja láttad és máris hogy leszólód más rendező hasonló munkáját 😊

(nyilván láttunk már ilyet, de attól még ütős volt...)

Kmarha
The Rover

Anno a Foxcatchernél panaszkodtam, hogy nem értem a filmet létjogosultságát, sem a karakterek reakcióját. Pedig az ehhez képest színes szagos képeskönyv volt. A "zene" hasonló szinten mozog, ha van, akkor idegesít. Nem tudod hol játszódik, mikor játszódik, kikkel történik és hogy miért így (sokszor rezignáltan) reagálnak. Nem mondom, bele lehet magyarázni, dolgokat.
a végén konkrétan megmutatják, hogy ebbe a világban már a kutya élete is többet ér, mint az emberré
. De ez akkor is erőltetett.

És nem művészi, mert itt meg se próbálja mondanivalónak álcázni magát a cselekményt vagy legalább egy-két jelent. Vagy csak bennem nem talált jó hallgatóra/nézőre. Konkrétan, mintha 5-6 db 20 perces színészi jelenet gyakorlatot nézne az ember.

A színészek kitűnőek. De tényleg, le a kalappal. A többi.. nem nekem való. Nem mondom, hogy teljesen kár volt megnézni, de újra nem fogom, az egyszer biztos. Pattinsont viszont többször nem írom le előre a múltja miatt, várom a következő alakítását.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.23. 22:59:17

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

tommygear
lel
morcosqtya
Ezért sajnálom a White God-ot is, mert nem is hiszem, hogy meg fog jelenni..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

morcosqtya
Nem megyek moziba, nem is fogok.
Nem azért mert nem fizetném ki szívem szerint a filmért az 1500 ft-ot hanem mert rossz élmény nekem a mozi. Érzékeny vagyok a nagy hangerőre és rosszul leszek tőle (konkrétan összeesek).
Így marad az otthoni TV és a saját fülhöz szabott hangerő.

Bokafix2
mivel az egy ízlésficamos tinitaknyoknak gyártott bazárimajomkodás volt... poén, de még a róla készült paródia is hitelesebbnek hatott

Kmarha
The Rover - első 15 perc, Pattinson 30 másodperce szerepel. Már most több (hihető!) érzelem van a játékában mint az egész csillámpónivámpiros film sorozatban.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

genndy
Menjenek moziba, nézzék ott ha annyira türelmetlenek. Főleg olyat mint az Interstellar (bár a Whiplash is megérte volna, abból nekem is kimaradt a mozi).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
mert camos verziót nézzenek? na de kérem<#nezze>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
Lassan ott tartunk, hogy a megjelenés másnapján már HD-ben akarják otthon nézni az emberek....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

genndy
Whiplash igen, Interstellarból még csak DVDSCR van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Meg se jelent még. Hova kérjék?

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Sziasztok,
A Whiplash, és az Interstellar kölcsönözhető már jó minőségben? 😉

Tikal
miért kéne kérni? kérni olyat kell ami nincs...

zaki
Nem kell kerni, jon majd egy honap mulva kb 😄

morcosqtya
Interstellart nem hiszem el, hogy senki nem kérte nCore-on.... 😞

extra sensory
Hulk vs Thor (2009)

Szegény Thor, szépen összehajtogatták... de jobban belegondolva, esélye sem volt. A tanulság: ha valami nagyot és zöldet látsz, futáááááááás.

8/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

cobol
Meg néztem pár filmet,de minek?!

Birdman,4/10 unalmas volt,volt pár jó jelent de ennyi.

Wild Card,4/10 ez is gyenge volt.A szereplőkben semmi eredeti,csak a vontatott nevetséges karakterek.

The angriest man in brooklyn ez is 4/10,már nagyon untam.Próbáltak erős drámát csinálni de nem jött össze.

Best of me,3/10 klisé 1000-rel.

DarkHorSe
Murican sniper 6.5/10

Swedish people are albino monkeys&#65279;

LasDen
a varázsnyílpuska a végén mindent vitt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jakuza1
Vicces az egeszben az, hogy velemenyem szerint jol indult a film a bevezetes es a narracio teljesen rendben volt, akar lehetett volna jobb a film, ha azt a vonalat folytatjak es nem mennek at egy agyatlan es kreten csak az eroszakot eloterbehelyezo sztoriva az egesz es igy meg az osszeeskuves tortenetvezetesi resze is jelentektelen lett, mert annyira elnyomta a tobbi alacsonyszinvonalu csak a latvanyra fokuszalo megvalositas.

mégvadabbdisznó
A film végi final fight miatt én egy 7-est adok rá. Nem aprózzák el a végét hogy 2 lövés és fekszik a maci... kemény kézitusa, késharc, lobogó tűz... nem volt gyenge. De azért itt-ott tényleg van egy kis üresjárat.

De szép bauxit, honnan van?

Tyler1
Sin City 2

A történet gyenge, a karakterek unalmasak, a párbeszédek jelentéktelenek. Nem is említhető egy lapon az első résszel. Alba kb. 1 perces bevadulós táncbemutatója a végén tetszett, meg Marv, aki szerencsére maradt olyan badass hentelőgép, mint az elsőben. Rourke-nak még 60-on túl is jól állnak ezek a szerepek, inkább ezeket erőltesse, ne a ringben idétlenkedjen már vén szarként.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

IMYke2.0.0.0
"a mackó előszeretettel lepi meg a vadonban barangolókat egy-egy fára akasztott testrésszel mely iránytűként jelzi merre trollkodott aznap."

Na, ettől megfeküdtem. <#buck><#nevetes1>
Köszi, hogy felvidítottál <#worship>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
Grizzly 2015

Ordas pszichomackó tizedeli a helyi bugrisokat Alaszkában, a megnövekedett fakitermelés ellen tiltakozva. Faék egyszerűségű sztori, az ismert klisékkel teletömve ahogy az lenni szokott.

Csak most idegen túrázók helyett egy család merészkedik a vadonba. Így próbálják a készítők növelni a kohéziót a karakterek között, több-kevesebb sikerrel. Viszont elkövetik azt a hibát hogy az egész történet a bundás imposztor köré épül, így két medvetámadás között gyakorlatilag unalmas üresjáratokat kapunk.

Szerencsére a gyönyörű táj valamelyest elfedi a történet laposságát. Alaszka bármely évszakban impozáns, a fenyőerdőkkel teli hegyek minden filmben jól mutatnak. Ismert szereplőkkel van dolgunk: James Marsden és Thomas Jane is produkált már jobb szerepet ennél, de azért itt is odateszik magukat amikor kell. Vannak jó kis akciójelenetek, a mackó előszeretettel lepi meg a vadonban barangolókat egy-egy fára akasztott testrésszel mely iránytűként jelzi merre trollkodott aznap.

Egyszer meg lehet nézni.

6/10

Kongy
The Loft (2014)

Nem értem a sok negatív kritikát, nekem tetszett! Egyszer nézős, többször nem hinném, hogy megnézem, de egynek jó volt. Wentworth Miller karakterét külön kiemelném, mert szerintem nagyon jól játszott, de a többiekkel sem volt nagy gond. A 'The Drop'-ból ismert csávó itt is ugyanazt játszotta nagyjából, mint ott. 😊 Én mindenképpen ajánlani tudom, mert izgalmas, és fordulatos 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.21. 23:13:56

extra sensory
The Device 2014

Valami irdatlan nagy sci-fit akartak itt összehozni, ment is a titokzatoskodás, rejtélyeskedés, aztán egy halvány püffenésre futotta belőle. Látszik a rendező erőlködése de valahogy kicsúszott a kezéből ez az egész téma. És még azt hittem az X látogatók a világ legrosszabb ufós filmje.

értékelhetetlen/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Totti5
Akinek lebilincselő történet és kikezdhetetlen szálak, szövemények kellenek azok kerüljék a Transz, Galaxis, Avatar és hasonló filmeket. Egyszerűen nem nekik való, és lehet róla akármennyit beszélni a jövőben sem fog, mert ezek a filmek más területeken erősek, nem abba amit kerestek benne. Abban nem lesznek, mert nem az a lényegük.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 13:29:15

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Jakuza1
Mert mint irtam a 4. reszben ugyanarrol, mar nem sok mindent lehet eladni. Amugy az ok okozatrol, szerintem abban is van ok-okozat, dcsak egyszeru, mint a faek. Az elejen meg felesleges logikat felfedezni, az a GŐ-ben is ugyanolyan.Itt arra akarok utalni, amit mar korabban leirtal a T4-el kapcsolatban, a csalad a csurben , rallyversenyzo stb. Az mindossze a bevezetes, prologus, akar a halalosagyon fekvo anya, aki magnokazettat ad a fianak, aki aztan eltunik es belecsoppen a nagy "kalandba". Gyakorlatilag lenyegtelen a tortenet szempontjabol, csak annyit lattat,hogy a tortenet szereploi, hogy miert kerultek oda, milyen motivaciok hajtjak stb stb stb.
Tehat meg ebben is hasonlosagot velek felfedezni a ket film kozott. Szoval mint irtam nem sok kulonbseg van a ket film kozott ilyen teren.

Ez igaz, de T4-ben, még arra se veszi a fáradtságot a film készítője, hogy legalább kamuból legyen mondjuk egy olyan : hogy ok-okozat, következmény. Mintha egy 6 éves gyerek írta volna. Amikor ennyi idős voltam, én is találtam ki ilyeneket, és akkor...a semmiből elobukkan a szuper-giga-mega és baaang.
Jakuza1
Azert ezt a logikai szalat, ne boncolgassuk, mert ugyanugy mindkettonel kis fantaziaval fellehet epiteni, mint ahogy leepiteni is ugyanugy lehet.
Sot ha leegyszerusited ugyanazt kapod meg. A fogonoszok vilaghatalomra tornek es ez ellen a bator jofiuk fellepnek, hogy megakadalyozzak. S a vegen jon a happy end. De ki is lehetne akar bontani is , csak ertelmetlen, mert annyira hasonlit amugy a ket elozmeny es vegkifejlet.

Mind a kettő látványfilm, egyiknek sincs túl nagy története.De a galaxis őrziőben van színészi alakítás. Karakterek, mégha egyszerű karakterek, legalább vannak. A történeten nincsenek óriási logikai bakik. A Transformers4-ben csak azért következik az újabb jelenet, hogy legyen egy robbanás. Nincs értelme, hogy egy karakter miért jelenik meg, miért csinál meg valamit, csak úgy vannak dolgok. Nem mintha a galaxis őrzői túl bonyolult lenne, ott is az a lényeg, hogy az egyik akció jelentet kövesse egy másik, de legalább van benne egy logikai szál.
Jakuza1
Ha azert szigoruan veszed, mindketto latvanyfilm volt. Sot szerintem ha nem veszed szigoruan akkor is.
A tortenete a Transzvesztitak4-nek ubergagyi volt, bar azt kell mondjam a GŐ-itol se esnek azert hanyatt az is egy kozepes, klises tortenet volt.
Humor meg eppen elment benne,azert nem volt az sem kiemelkedo, a T4-ben viszont eroltetett tipikus idiota humorral probaltak operalni.
Ugye a retrozene meg fogja a regi motorosokat, mikozben a masik filmnel nem is oda koncentralsz, mikor jonnek a latvanyra epulo jelenetek.
GŐ-t szerintem kicsit tulertekeltek, 6-7 koruli pontot azert hoz, de a 8-10-ig ertekeleseket tulzonak tartom. A T4bol meg mar lattunk eleget es a szinvonal szepen kuszott lefele a reszekkel egyutt 4-5 pont kornyekere. Ha a masikbol is jon majd a 4. lehet attol is herotod lesz mar.
Mindenesetre egyelore ujdonsagnak hatott.

DantszEE
Véleményem szerint, ami kiemelte a mérhetetlen unalomból, az a magyar szinkron kivételes bravúrjának köszönhető. Gondolok itt konkrétan az ál tanyasi akcentusra. Az azért szinte mindig célbatalált.😄
Plusz az autósüldözés is tudott újat mutatni.