106837

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Meghalt Zsigmond Vilmos... -
a telefonomon nem neznek gagyi minosegu filmet. Eleg idegesito mikor egy youtube video nincs feltoltve 720p ben es a pixelhaborut kell bamulnom. -
Tarantino filmet siman... -
Nem értem mit pattognak itt egyesek. Ahhoz, hogy itthon az 1440x900-as felbontású laptopomon megnézzem tökéletes volt az az Aljas nyolcas verzió is...
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.03. 13:12:28 -
Egy Tomb raider filmet láttam, arra sem emlékszem. Inkább arra próbáltam utalni, hogy SW univerzumban kalandozásra tökéletes alapanyag lenne némi mesével körítve. -
gombabácsi #91855 "a csajból könnyen lehet még a Star Wars univerzum Lara Croft-ja..."
hajjjaj... de amúgy jó észrevétel.
a gond csak az hogy míg han solo 10/10-es karakter, addig lara croft meg kb 0/10-es... (mint film szereplő. a játékok állítólag jók, persze azok se a karakter miatt) -
DantesHUN #91854 Sőt, kép nélkül is jó. Elég csak hallgatni. -
szegény Tarantino ezért forgatott 70mm-re 
-
Stockbauer33 #91852 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Star Wars Vll 6,5/10
A film Prometheus-szindrómában szenved. Minden adott volt egy jó film elkészítéséhez, de ahelyett, hogy belecsaptak volna a lecsóba, biztonságra játszva csináltak egy remake-et. Ami nem is lenne egy rossz dolog, de a hozzáadott érték, ami millió-egy érdekes kérdést felvet, mind megválaszolatlanul marad, mert a nosztalgia jelenetek elveszik az időt ezeknek a kifejtésétől. A készítők ugyanúgy várnak a magyarázattal, mint anno a Prometheusban történt. Legjobb példa erre a főgonosz, ami nem önmagában gyenge, hanem két másik szereplő viszonyába, akik konkrétan háborús hősök, és nekem folyamatosan az járt a fejemben, hogy ezek mi a lófaszt csináltak a megelőző 20 évben, mert amire a jelenből lehet következtetni az baromi égő. Szóval valahogy nem ér össze a múlt és a jelen.
Pozitív dolog, hogy a szereplőkben rengeteg lehetőség maradt, főleg a főhőscsajban, ha kicsit jobban elmennének kalandfilm vonal fele, a csajból könnyen lehet még a Star Wars univerzum Lara Croft-ja... -
hapi #91850 Hidd el ezen a filmen csak az olló segített volna!
-
Ex Machina
Nagyobb csavarra számítottam. Alapvetően érdekes a témája, De végül mégiscsak egy robot ribancról szól a film. :) Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Már csak azért is, hogy elgondolkozzon az ember azon, hogy vajon a google mihez kezd a szokásainkkal. :)
6/10 -
Van amikor en sem adom alabb, de vannak olyan filmek ahol ez a legkevesbe sem erdekel. Csak letudjam... -
The visit
Most neztem meg. Sötét szobában, fullhd-ben 102 centin így ejszaka nagyon ütött.
Nagyon beteg. Hideg kirazott pedig nem bírom a rendezőt.
8.5/10 -
Ha 1 pixel CGI sincs benne, akkor is emeli a film minőségét élvezeti faktorát a kristály tiszta képminőség és hang. -
Ugyis csak nonstop duma megy. Ahhoz meg a screener is eleg... -
Elég jó. A main theme szerintem rohadt jó lett. -
Ennio Morricone
-
Tarantino filmben jó a zene megint? Ebben a hónapban megyünk mi is nézzük moziban
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.02. 20:20:03 -
Inquisitor #91841 The Subjects (tv film)
Egy marék idegen embert összezárnak egy hangstúdió pincéjében gyógyszerkísérlet céljából. Elvileg 8 órát kell bent lenniük, az automata lezárja a kijáratot és ... Persze a történet közben mindenkiből kijön a valódi énje, pláne amikor különös dolgok kezdenek el történni. A szereplők hozzáállása az ami a történetet előre viszi vagy érdekessé teszi. A dolog egy szépséghibája, hogy úgy éreztem csak három szereplő van normálisan kidolgozva és ezen a színészi játék sem segít. Meg az elején sejteni véltem miről fog szólni a film, de nagyot tévedtem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért a nyitva hagyott befejezés vagy a stáblista végére eldugott fotók nem biztos, hogy mindenkinél pozitív megítélés alá esnek.
6/10 -
Én is ezen merengtem el valamikor... -
Aljas nyolvasbol ti dvdscreener verziokat neztek? Ertelmes verzio meg nincs kint ahogy elnezem. -
Az Aviatorban,The Wolf of Wall Street,Blood Diamond,What's Eating Gilbert Grape cimű filmekben is.
Az Aviatorért is megnyerthette volna, de mondjuk Jamie Foxx is teljesen megérdemelten nyert abban az évben Ray Charles alakításáért.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 15:14:46 -
Ha jól emlékszem DiCapriót a Véres Gyémántért is Oscarra jelölték már, de abban pl szerintem nem alakított kimagaslót, csak a kötelezőt hozta. Itt, a The Revenant-nél azért mindent beleadott. -
Én pedig meglepődnék, ha erre Oscart kapna, mert voltak sokkal jobb alakításai. Persze amilyen furcsán itélik meg a szerepeit, még az is meglehet, hogy a rosszabb a zsűri számára a jobb.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 13:31:19 -
Igen, Tom Hardy is nagyon jól játszott, szinte alig lehetett felismerni a szerepben. De őt szerintem max mellékszereplőként jelölnék, ebben a filmben DiCaprio volt a főszereplő. -
Igen, a filmiparban dolgozóknak, színészeknek. Azt hogy a júzer az internet mögül mennyire fikkantja vagy nézi le, na az nem számít. -
wow, 2016-ban még számít valakinek is valamit egy oscar jelölés? -
Én imádom Di Capriot....és szerintem és érdemelne Oscart...de én úgy éreztem Tom Hardy is legalább olyan erős volt a jeleneteiben, mint Di Caprio. -
"A videó nem érhető el."
//Bejelentkezett profil mellett. -
Aljas nyolcas
Zseniális. Bár Tarantino-tól nem is vártam kevesebbet. Nem való mindenkinek, de aki pl szerette a Ponyvaregényt, Kutyaszorítóban, Jackie Brown-t, tehát a régebbi filmjeit, az ezt is imádni fogja, mint ahogy én is. :) És külön örülök, hogy ez a film nem a Django-féle történetmesélést folytatja, hanem kicsit visszakanyarodik a régebbi típusú filmjeihez. Nagyon tetszett. 9/10
A visszatérő
Érdekes film volt. Helyenként talán kicsit vontatottnak hathat, de mindennek megvan a célja benne. Nekem bejön a rendező stílusa, bár értelemszerűen kicsit más volt, mint a Birdman, ugye témából adódóan, de a jellemző vágások, snittek, kameranézetek itt is megvannak ismét, és zseniálisak. DiCaprio ismét félelmetesen jól játszik egy olyan szerepben, ahol kb 5 mondata van. Nem is a szövege által színészkedik itt, inkább a gesztusaival, arckifejezésekkel, amik zseniálisak, és néhány kép bele is rögzült a fejembe. Ha ezért nem kap Oscart, akkor semmiért. Lehetett volna valamivel rövidebb, kicsit éreztem a hosszát, nem úgy, mint az Aljas nyolcasnál, de ez is egy nagyon erős film, mindenképp ajánlom. 8/10 -
The Machinist (christian bale) ingyen megtekinthető youtubeon! -
Hidden
Rendhagyó posztapokaliptikus horror, merész befejezéssel.
8/10
The Visit
Kicsit vontatott, de nem szokványos thriller, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
The Atticus Insitute
7/10
Ez is elég vontatott, de rendhagyó, dokumentumfilmnek álcázott horror..., egyszer ezt is érdemes megnézni, már csak a szintén rendhagyó befejezés miatt is.
6/10
Extinction
Zombis dráma, nekem nagyon bejött az elcsépelt téma ellenére is.
7/10
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.01.01. 22:01:42 -
Star Wars: Az ébredő erő
Most jöttem haza a moziból. EZ. EGY. KURVA. JÓ. STAR. WARS. FILM.
Nem hibátlan, nem tökéletes, de bazi jó. Abszolút meg tudom érteni aki megnézi többször is moziban. Én is gondolkozom rajta.
(fontos megjegyzés: fan vagyok, összes filmet láttam többször, olvastam könyvben őket, olvastam könyveket, játszottam játékokkal, olvastam rajongói teóriákat és ötleteléseket. És simán megvett kilóra, nem kötekedtem, nem kerestem a hibákat, inkább figyeltem a részletekre és tátott szájjal élveztem a filmet.) -
Hungover Games
Értékelhetetlen. Kb. a 30. percnél kikapcsoltam. -
Sikerült rátapintanod a lényegre. Az egész filmnek nem volt így értelme. A története kukába való kellett volna, hogy legyen. -
Ha felépítettek volna egy olyan parkot ahol minden oké, és minden biztonsági intézkedés megfelelő, akkor egy 2 órás állatkertes parklátogató videót néztél volna, nem Jurassic World-öt. Ez jobb lett volna? Mi értelme lett volna ha nem adnak alapot rá hogy elkezdődjön a cselekmény? -
The hateful eight
Jogos a 8,1 pont IMDB-n. Az érdeklődést számomra végig fenn tudta tartani annak ellenére hogy egy házban játszódik szinte végig.
Az igaz, hogy 20-25 perccel simán lehetett volna rövidebbre is vágni.Vége is tetszett.
Tarantino rajongóknak ajánlott.
-
Rhonin7 #91822 Srácok! Brad Pitt miért kajál vagy iszik minden filmjében szinte az összes jelenetben? az Oceans trilógiát végigzabálja :D -

Én azok táborát erősítem, akik gyerekként látták az első filmet. Nem vagyok egy hatalmas rajongója, de szerettem (szeretem) a történetet.
Mivel a film egy sci-fi/fantasy (?) sok mindent el tud fogadni az ember. Meg tud birkózni azzal a tudattal, hogy teremtettek egy olyan szuper intelligens "dinót", aki képes megváltoztatni a saját hőmérsékletét, meg a színét, meg ki tudja kaparni a nyomkövetőjét... stb. Már nehezebben, de még sikerül legyűrni azt az Asylum stúdiót idéző, orgazmikus jelenetet, amikor megküzd egymással az Indomius rex, meg a T-rex, meg a raptor, meg a moszaszaurusz egyszerre...
De, hogy MEGINT sikerült felépíteniük egy olyan parkot, ahol nincsenek megfelelő biztonsági intézkedések... Ez elrontja az egész filmet. A történet a saját világában is hiteltelenné és logikátlanná válik. Ha legalább a JW egy reboot vagy remake lenne és nem venné alapul a '93-as filmet, még talán... de így??
Bakker... az egész kib@szott parkban egy rohadt CIVIL helikopter van (amihez persze nagyítóval kell keresni a képzett pilótát) amire hip-hop felszerelik a egész parkban lévő EGYETLEN komolyabb fegyvert, amivel persze nem sikerül eltalálni a célpontot pedig annak a fegyvernek aztán tényleg van szórása...
Számomra ezek teljesen elrontották a filmet.