Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.24. 20:25:11
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A helyzet az, hogy nem. Alant a kotozkodo megjegyzes is azert jott, mert az a film nagyon nem ennyi. Es raadasul ezt eleg egyertelmuen kimutatja.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az oktatas egy olyan kategoriajat mutatja be a film, ami kurvara veszelyes es helytelen -es erre kapunk kello igazolast es ellenigazolast is.
Lathatod a filmben, hogy a lehetseges tehetsegek verbalis es fizikai kinzasa hova vezethet (depresszio, ongyilkossag), ugyanakor a legvegen azt is megmutatja a film, hogy bizony elkepzelheto, hogy ez a modszer -annak ellenere amilyen karos- megis hatasos LEHET.
Nade helyes vagy helytelen? A cél tenyleg szentesiti az eszkozt?
Errol szol a film, es ezt nagyon hatasosan, tisztan es ugyesen abrazolja.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Nézd meg a Birdman-t, az szuperhősös, lesznek benne szörnyek meg robbantás piff puff minden <#ravasz1>#ravasz1>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nagyon pörög, nagyon jók a színészek, nagyon jó minden! Végig lekötött és elveztem minden percét!
(nyilván láttunk már ilyet, de attól még ütős volt...)
Anno a Foxcatchernél panaszkodtam, hogy nem értem a filmet létjogosultságát, sem a karakterek reakcióját. Pedig az ehhez képest színes szagos képeskönyv volt. A "zene" hasonló szinten mozog, ha van, akkor idegesít. Nem tudod hol játszódik, mikor játszódik, kikkel történik és hogy miért így (sokszor rezignáltan) reagálnak. Nem mondom, bele lehet magyarázni, dolgokat.
És nem művészi, mert itt meg se próbálja mondanivalónak álcázni magát a cselekményt vagy legalább egy-két jelent. Vagy csak bennem nem talált jó hallgatóra/nézőre. Konkrétan, mintha 5-6 db 20 perces színészi jelenet gyakorlatot nézne az ember.
A színészek kitűnőek. De tényleg, le a kalappal. A többi.. nem nekem való. Nem mondom, hogy teljesen kár volt megnézni, de újra nem fogom, az egyszer biztos. Pattinsont viszont többször nem írom le előre a múltja miatt, várom a következő alakítását.
Utoljára szerkesztette: Kmarha, 2015.02.23. 22:59:17
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nem azért mert nem fizetném ki szívem szerint a filmért az 1500 ft-ot hanem mert rossz élmény nekem a mozi. Érzékeny vagyok a nagy hangerőre és rosszul leszek tőle (konkrétan összeesek).
Így marad az otthoni TV és a saját fülhöz szabott hangerő.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
A Whiplash, és az Interstellar kölcsönözhető már jó minőségben? 😉
Szegény Thor, szépen összehajtogatták... de jobban belegondolva, esélye sem volt. A tanulság: ha valami nagyot és zöldet látsz, futáááááááás.
8/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Birdman,4/10 unalmas volt,volt pár jó jelent de ennyi.
Wild Card,4/10 ez is gyenge volt.A szereplőkben semmi eredeti,csak a vontatott nevetséges karakterek.
The angriest man in brooklyn ez is 4/10,már nagyon untam.Próbáltak erős drámát csinálni de nem jött össze.
Best of me,3/10 klisé 1000-rel.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
De szép bauxit, honnan van?
A történet gyenge, a karakterek unalmasak, a párbeszédek jelentéktelenek. Nem is említhető egy lapon az első résszel. Alba kb. 1 perces bevadulós táncbemutatója a végén tetszett, meg Marv, aki szerencsére maradt olyan badass hentelőgép, mint az elsőben. Rourke-nak még 60-on túl is jól állnak ezek a szerepek, inkább ezeket erőltesse, ne a ringben idétlenkedjen már vén szarként.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Na, ettől megfeküdtem. <#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
Köszi, hogy felvidítottál <#worship>#worship>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ordas pszichomackó tizedeli a helyi bugrisokat Alaszkában, a megnövekedett fakitermelés ellen tiltakozva. Faék egyszerűségű sztori, az ismert klisékkel teletömve ahogy az lenni szokott.
Csak most idegen túrázók helyett egy család merészkedik a vadonba. Így próbálják a készítők növelni a kohéziót a karakterek között, több-kevesebb sikerrel. Viszont elkövetik azt a hibát hogy az egész történet a bundás imposztor köré épül, így két medvetámadás között gyakorlatilag unalmas üresjáratokat kapunk.
Szerencsére a gyönyörű táj valamelyest elfedi a történet laposságát. Alaszka bármely évszakban impozáns, a fenyőerdőkkel teli hegyek minden filmben jól mutatnak. Ismert szereplőkkel van dolgunk: James Marsden és Thomas Jane is produkált már jobb szerepet ennél, de azért itt is odateszik magukat amikor kell. Vannak jó kis akciójelenetek, a mackó előszeretettel lepi meg a vadonban barangolókat egy-egy fára akasztott testrésszel mely iránytűként jelzi merre trollkodott aznap.
Egyszer meg lehet nézni.
6/10
Nem értem a sok negatív kritikát, nekem tetszett! Egyszer nézős, többször nem hinném, hogy megnézem, de egynek jó volt. Wentworth Miller karakterét külön kiemelném, mert szerintem nagyon jól játszott, de a többiekkel sem volt nagy gond. A 'The Drop'-ból ismert csávó itt is ugyanazt játszotta nagyjából, mint ott. 😊 Én mindenképpen ajánlani tudom, mert izgalmas, és fordulatos 7/10
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2015.02.21. 23:13:56
Valami irdatlan nagy sci-fit akartak itt összehozni, ment is a titokzatoskodás, rejtélyeskedés, aztán egy halvány püffenésre futotta belőle. Látszik a rendező erőlködése de valahogy kicsúszott a kezéből ez az egész téma. És még azt hittem az X látogatók a világ legrosszabb ufós filmje.
értékelhetetlen/10
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.02.21. 13:29:15
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Tehat meg ebben is hasonlosagot velek felfedezni a ket film kozott. Szoval mint irtam nem sok kulonbseg van a ket film kozott ilyen teren.
Sot ha leegyszerusited ugyanazt kapod meg. A fogonoszok vilaghatalomra tornek es ez ellen a bator jofiuk fellepnek, hogy megakadalyozzak. S a vegen jon a happy end. De ki is lehetne akar bontani is , csak ertelmetlen, mert annyira hasonlit amugy a ket elozmeny es vegkifejlet.
A tortenete a Transzvesztitak4-nek ubergagyi volt, bar azt kell mondjam a GŐ-itol se esnek azert hanyatt az is egy kozepes, klises tortenet volt.
Humor meg eppen elment benne,azert nem volt az sem kiemelkedo, a T4-ben viszont eroltetett tipikus idiota humorral probaltak operalni.
Ugye a retrozene meg fogja a regi motorosokat, mikozben a masik filmnel nem is oda koncentralsz, mikor jonnek a latvanyra epulo jelenetek.
GŐ-t szerintem kicsit tulertekeltek, 6-7 koruli pontot azert hoz, de a 8-10-ig ertekeleseket tulzonak tartom. A T4bol meg mar lattunk eleget es a szinvonal szepen kuszott lefele a reszekkel egyutt 4-5 pont kornyekere. Ha a masikbol is jon majd a 4. lehet attol is herotod lesz mar.
Mindenesetre egyelore ujdonsagnak hatott.