106837

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Mentol #91980 Mi van??? -
Jaa, hogy Jackie? :D legyél egyértelműbb :D -
Kösz, nyilván erre értettem :D -
dehogynem. ez a legújabb 1 hetes... Ha patreonon elég pézt adnak, akkor jön új rész...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.01.12. 13:31:44 -
már sose készít több ilyet
-
-
Jennifer Lawrence új filmje pont valami ilyesmi. -
Prof William #91973 "Ha nem lett volna a videó, akkor nem tudom mikor készült volna el a film."
Meg hogy milyen lett volna... -
Meg a gerilla kampány (aka teszt videó szivárogtatás) megmutatta, hogy van kiút a development hellből. Ha nem lett volna a videó, akkor nem tudom mikor készült volna el a film. Mert az is látszik a relatíve gyors elkészüléséből, hogy szinte minden meg volt már a forgatáshoz, csak zöld utat nem adtak.... -
Igen, mert ez az egész Ryan Reynolds "gyermeke" - évekig lobbizott a stúdiónál, hogy a marvel mozis univerzumban helyet adjon Deadpoolnak.
-
Prof William #91970 De komoly. Mint valami romantikus Valentin napi mozi. :)
Úgy érzem (legalábbis a marketing alapján) hogy jól eltalálták a karaktert. -
Deadpool - never dies. Ilyen címmel fasza romkom lenne :DD -
Ezt azért, mert ez jó marketing :))
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miert kell nyers hust enni a lobogo tuz mellett??? Talán azért, mert ha már az éhség elhatalmasodott rajtad, akkor már az ösztöneid dominálnak rajtad és nem a józan ész
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.11. 22:26:58 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én már várom a gifet, ahova bevágják mindenhova az oscar díjat, ahogy kúszik/mászik érte, stb :D amúgy ja, voltak benne jó kis jelenetek, elején a vágás nélküli kis harc is jóó volt. -
gombabácsi #91965 érdekes hogy mindenki a medvés jelenetet dícséri pedig szerintem
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor leesnek a lóval (ami után bemászik a döglött lóba) is tök jó, bár egy kis rövid jelenet, de brutál ütős volt -
spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha mindegyik úgyis meghal pár napon belül akkor nem mindegy? :D amúgy igen, nekem is feltűnt, de a végére világos lett... :D -
Sequoyah #91963 The Revenant
Fagyos, nedves, nyers, brutalis es kenyelmetlenul realis. Ereztem az arcomon a medve lehelletet, ereztem ahogy ramfagy az atazott ruha es ne is almodjak arrol, hogy a kovetkezo napokban akar egy fel orara is felmelegedhetek. A kuzdelmek sem Hollywoodi karatezasok, hanem olyan nyersek, ahogy a valosagban is megtortenhetnek. Nincs tabu, mindent megmutattak abbol, hogy milyen volt ott es akkor az elet amikor nagy a szivas. Vilagossa valt, hogy nem akarok az 1800-as evek elhagyatott videkein elni.
A tortenetben nincs semmi kulonos, de a latvany es a szenvedes erzekeltetese csillagos otos. Nem a vilag legjobb filmje, nem biztos hgo evek mulva is emlekezni fogunk ra, de ezt a tortenetet nem lehet szerintem jobban a vaszonra vinni.
Kivetel ket aprobb kritika ami zavart:
- Tom Hardy bar nagyon jol jatszott, az akcentusat tulzasba vitte, nagyon mesterkeltnek tunt.
-SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miert kell nyers hust enni a lobogo tuz mellett???
Az emberfeletti melo es szenvedes amit a stabtagok ateltek latszik a filmen, es meghozta a gyumolcset, felolem mehet nekik az Oscar:)
8/10. -
ejha
most kezdett el igazán érdekelni a creed :)
-
Creed 
Stallone Golden Globe megérdemelte!
-
Igen, köszi! :) -
Katalizátor #91959 "Szerintem Tarantino kiszámíthatatlansága mára simán kiszámolhatóvá vált. Én szinte egyiken sem lepődtem meg, illetve volt, ahol már előtte mondtuk, hogy ez meg az lesz."
De hát ez mindig is így volt a film történelmében. :) -
Szerintem Tarantino kiszámíthatatlansága mára simán kiszámolhatóvá vált. Én szinte egyiken sem lepődtem meg, illetve volt, ahol már előtte mondtuk, hogy ez meg az lesz.
Madsen meg egy vicc volt. Olyan jelentéktelen volt az egész ember, mintha csak Tarantino haverja utolsó pillanatban kegyelemből beleerőltette volna, mert éppen panaszkodott, hogy elfogyott a zsebpénze. -
Aljas Nyóc (filozofálgatások)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A film maga tetszett, de kicsit meglepő volt a végeredmény. Meg mertem volna esküdni hogy Jackson megmurdel miután tökönlőtték. A legtöbb filmben amúgy is kinyírják a szerencsétlent szóval totál biztos voltam benne hogy miután Tatum tökönlőtte alulról, úgy is marad.
Na, Tatumon meg csodálkoztam... alig volt szerepe, alighogy feljön a pincéből meghámozzák az agyát. Na jó ez Tarantino... itt tényleg nem lehet túlzottan kiszámolni előre semmit.
Kurt Russellt meghagytam volna a végéig... túl hamar elbicsaklott, pedig fő karakter volt mert sok játékidőt kapott a film első felében és az elsők között is mutatták meg, szóval olyan igazi badass karakter volt aki sosem választja a könnyebb utat és inkább végigcipeli a csaj seggét a fél Amerikán a kőkemény télben, de akkor is lógnia kell... "ha egy hóhér kap el, lógni fogsz".
Szóval bírtam a karakterét, sajna elég méltatlan módon csinálta ki Tarantino bácsi. Na és Domergue... ez a csaj valami rohadt irritáló karakter volt... igazi számító, alattomos picsa akinek már a szeme is furán áll... de utáltam. És éppen ezért játszotta remekül a szerepét JJ Leigh, mert teljesen elérte a megfelelő hatást ezzel a karakterrel.
mivel Tarantino film nem hiányozhatott a jó öreg Madsen sem... ugyanazt a nyugodt "mindentleszarok" laza egyéniséget hozta mint a Kill Billben. Azt mondjuk kitaláltam előre hogy őt tuti kinyírják. Roth, az öreg és a többiek is hozták a formájukat, de nekem a pálmát mégis Jackson fasszopatós jelenete vitte mikor elmesélte hogy szoptatta le az öreg fiát akit meneteltetett a fagyos télben egy szál semmiben. szerintem nincs az a birkatürelmű ember aki ne csapta volna ketté egy ilyen szemtelen, kárörvendő duma után... legjobb jelenet volt. Itt volt a Tarantino-hatás a legerősebb... igazi, vérbeli, izzadságszagú és mocskos... csakúgy mint a Kill Bill nyitó jelenete. Én ezt a filmet erősebbnek éreztem mint a Djangót, annak ellenére is hogy sok volt az üresjárat. De itt az üresjáratnak is volt tartalma hiszen felvezette a cselekményt hogy megértsük mi miért történt, hisz nem úgy nézett ki a helyzet abban a fogadóban mint ahogy elsőre látszott. -
Gondolom, ez megvolt: "Snatch" - Blöff. -
Sziasztok, tudom, nem filmkérős topik, de biztosan van ötletetek olyan filmre, ahol a kisember, aki a semmiből jön és rohadtul rájár a rúd, gondol egyet és vért izzadva vagy röhögve mindenkin, felülemelkedik és megcsinálja a tutit. Nem ilyen bankrablós, mindent ellopósra és utána a Bahamákon lazulós feel good sztorira gondolok, hanem életszagúra vagy akár megtörtént esetre is.
Előre is köszönöm! -
Retroactive
Mondhatni kis költségvetésű, gyakorlatilag 1-2 helyszínen játszódó időutazós film James Belushival.
Szerencse, hogy csak másfél órás. Nagyon vártam már hogy vége legyen.
6/10 -
gombabácsi #91953 django elszabadul
másodszorra néztem meg, zseniális :)
és hogy mennyi tarantinot nem láttam még! király lesz :) -
ajaj, ha redneck-et kell játszani sorozatban, biztos ő lesz az :D -
és a The Machinist-nél még ennél is lejjebb akart menni..
elképesztő -
Bale bele elég durván átváltozott egyszer-kétszer :D :D -
A tanulság pedig, hogyha megfizetnek, akkor könnyebben megy a fogyás, tömegnövelés....:D
Mondjuk kíváncsi lennék Bale esetében (mert a többi még simán elmegy) mennyire segítettek be nem természetes anyagokkal ezekbe az elképesztő átváltozásokba... -
Nagyon nagy méretű (magas) kép, ezért a link: "The Most Extreme Body Transformations Done For Movie Roles" -
van amit a szinkron nem tud vissza adni. Ilyen az akcentus. Egy pontig lehet varálni, de nagy mennyiségben csak szarul hangzana. Viszont Mo a szinkronok országa és moziban így lehet a legnagyobb sikert elérni. -
Nekem a Django-ból rémlett csak, mint a meleg cowboy, Candie csicskása :D
Az előzetesek nem mindig a végleges szinkronnal vannak felvéve, sőt a legtöbb esetben nem. :) Persze ettől még simán lehet szar a szinkron.
Amúgy szerintem például a Ponyvaregény szinkronja tök jól sikerült. Persze ez sem jobb, mint az eredeti, de korrekt, és aki nem tud angolul, és nem szeretne olvasni, annak szerintem megfelelő. -
Természetesen eredeti nyelven, viszont kíváncsiságból megnéztem a szinkronos előzeteseket (2 előzetes, 2 szinkronváltozat...wtf), borzasztóan erőtlen mindegyik, sokat el fog venni az élvezeti értékéből. -
Számos jó karaktere volt már.
A "Shield"-ben például. De játszott már Tarantinónál. -
Walton Goggins.:)
Már annyiszor felbukkant mellékszerepekben, hogy illett egy létfontosságú pozíció is neki. Remélem, innentől fel lesz kapva. -
Magyar szinkronnal nézted?
Ez a film pont egy olyan, hogy tényleg bűn szinkronosan nézni. Főleg ha Sam L. Jackson monológjairól van szó, de a seriff is mocsok jól játszott.(nem ugrik be a színész neve) -
Szigorúan feliratosra megyünk, de azt 1* játsszák csak egy nap. Nem is értem...