106442
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
#105104 nem tudom, hogy a filmes cikkek alatt is ki a moderátor, de szinte az összes kommentet törli , amiben mindegy ,hogy hogyan , ha negativ hangvételu a hsz , már törlik is pár perc alatt, de arra bezzeg nincs kapacitásuk és gondjuk, hogy ezt a szájbakurt forumot rendbetegyék, hogy ne legyen ez a fos felugroablak az oldalon már vagy honapok ota. -
#105103 A Writer's Odyssey - 2021, kinai - 7/10
Tessek, egy elejetol vegeig jo film - a "The Longest Day in Chang-an" kinai sorozat foszereploje adta ennek a filmnek is a hoset.
A tobb szalon futo akcio-fantazia kivalo CGI es kepi vilaggal meseli el egy apa toretlen faradozasat, hogy sok eve elrabolt, de mindvegig elonek hitt lanyat megtalalja.
A Kill la Killes pancel, a sztorivonal, a gyonyoru support szineszno, a zero unalom nalam indokoltta teszik a 7 pontot.
Imdb-n alatta all. -
#105101 Nem kell moge semmit sem latni, (be)kepzelni: egyszeruen 3 szamomra rossz film kovette egymast a megtekintesi soromban.
Legnagyobb csalodasom (sokat remeltem tole) a kovbojos film volt - nem gondoltam volna, hogy ilyen rossz lesz. Persze, megelozheto lett volna a dolog, ha ismerem a konyvet... -
#105094 Moonfall
Ugy ulten le ele, hogy tuti uber szar lesz. Az elso teaser igeretes volt. Azt hittem, hogy sima katasztrofa film ahol a hold leszakad. Majd a full bemutatoban meg mutattak olyanokat, hogy azt hittem elsirom magam. Ezekutan Imi is lehuzta 3asra. Imdb-n is csak 5 korul jar ugyhogy jo film nem lehet. Igaz? Hat nem tudom... Kozel nem volt olyan szar. Idiota faszsagokkal van tele az osszes hasonlo film. Nem szabad nagyon komolyan venni azt ami tortenik. Ha a film szar nem sokat lehet ellene tenni de ez tenyleg nem volt olyan gaz. Sot. Szerintem jobb volt mint a legutobbi holdas film amitol sokat vartam. Teljesen kulturalt a sztori. Sot. Szinte jobb mintha csak siman leszakadna a hold a nagy semmitol, megmagyarazas nelkul.
Az autos uldozes nagyon gagyin nez ki. A viz aradat sem nezett ki tul jol de azt amikor a hold elhalad kozel a foldhoz.. Na azt szerintem nagyon jol megcsinaltak!
7/10
3 dolog hianyzik belole. Igazan epic zene. Meg durvabb grafika es ertelmesebb szineszek. Kicsit tobb manit tettek volna bele es szerintem csucsszuper popcorn movie is lehetett volna. -
#105093 Imike... minden ok???
mindent lehuzol nagyon durvan. Mem mondom, hogy kibebaszott jo film a moonfall vagy a GB afterlife de egyik sincs 5 alatt kozel sem.. Hacsak nem valami nagyon utalkozo filmnezo vagy de akkor minek nezed meg? Sharknado film nalad mennyi? minusz 3?
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2022.04.03. 02:45:05 -
#105092 Ghostbusters: Afterlife - 3/10
Ipari hulladek.
Meg ugyis, hogy a regi nagyok ott vannak.
Nyilvanvalo a szandek, hogy megfiatalitassal a franchise eletre keljen.
Szvsz McKenna Grace (aki jo csaj lesz felnott koraban) be is lesz skatulyazva.
Sajnos, tinedzser kori berogzodessel ruhellem az okoska tiniket - igy ebben a filmben is.
A focimzene meg mindig ut. -
#105091 The Power of the Dog - 4/10
Szerk.:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A grumpy meleg cowboy meggyilkoltatasa egy meleg orvostanonc altal egy alkoholista anya kedveert.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.04.02. 18:48:46 -
#105090 igen , de mint mondtam, nem egyedül az ö hibája , hogy ilyen lett a film. -
#105089 Marvel eredetsztori 2022-ben -
#105088 Ha nem lenne az afázia, még mindig nyomná a filmezést. De hát lassan 70 évesen már nem úgy van, hogy rárobban egy felhőkarcoló, ő meg leporolja a fehér atlétáját és megy tovább. A 80-as évekbeli akciósztároknak már leáldozott. Kiöregedtek a picsába. Ha csinálják is még, csak egy vergődés az egész. Mondjuk ki veszi komolyan, hogy Arnold 70+ évesen még terminátor? Ott van az a kicseszett nagy villa csillámpónival, meg zsebkutyával, szal egyáltalán nem szorul rá, hogy filmezzen. Én a helyében egész nap döglenék a medence partján és szkáccsot iszogatnék. -
kutyakiki81 #105087 Morbius
Már a trailer-ből is áradt, hogy ez nem lesz a legjobb Marvel film...
Minden szempontból gyenge, látvány, színészek, sztori is teljesen B kategóriás. A stáblistás jelenetek jól előre vetítik merre indul el a Marvel univerzum. Persze ezek se mentik meg a filmet.
3/10 -
#105086 Úristen, de nagyon ZS!
(Igen, a Schwarzenegger-film rebootja)
(spoiler mögé rejtettem a trailert)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Eraser: Reborn" - Exclusive Official Trailer (2022) Dominic Sherwood, Jacky Lai
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.03.31. 17:14:05 -
#105085 ott a die hard széria,3 fasza film,egy elmegy ,és a végén az a fos :D ha ő nem vállalja el nem lett volna Die Hard sehogy :) vagy ha mégis,a rajongók nem tekintenék a cim ellenére sem annak...igy viszont hogy behúzta,nem lehet kikerülni sehogy :D -
#105084 Én azért nem varrnák mindent au ő nyakába, nyilván elválalta ez az ö döntése volt, de hulyeség lenne azt feltételezni, hogy ezek a filmek más szinésszel jobbak lettek volna.
Egy eleve szar történet és rendező vagy alacsonyabb kültségvetés az nem a föszereplö hibája. Ha nem ö játsza el akkor valaki más , lehet akkor nem is szerzel rola tudomást , de attol még elkészül és még talán rosszabb is lesz . -
#105083 Azok után a filmek után, amiket az utóbbi időben letett az asztalra, fogd fel szívességnek a visszavonulását. -
#105082 Ezt egy kicsit benéztem :-) -
MrAndree #105081 Mindjárt? 2007es film, van az már 15 is. :) -
#105080 Úgy úgy. Az utolsó (szerintem) valamirevaló filmje talán a die hard 4 volt. Az is mindjárt 10éves. -
#105079 azért mindent erre fogni kissé túlzásnak érzem. Megy ez már 7-8, akár 10, éve. -
#105078 Nem véletlen darálta a ZS kat. filmeket az elmúlt években, ahol szinte mindig fülese volt , úgy olvasták fel neki a szöveget, az meg fapofával elmondta, nesze 2 milla a két napra :) Betartalékolt gyorsan a nyugdíjra meg a családnak.
-
#105077 Bruce befejezte ... :( -
#105076 Moonfall - 2022 - 3/10
Olyan sok hibaval, agyatlansaggal, klisevel es PC-vel volt tele, hogy meg komedianak sem lehetett felfogni - ipari hulladek, sajnos.
Azt mar fel sem merem tetelezni, hogy barmifele folytatasra penzt es engedelyt kaphat R.E.... A vege alapjan... -
kutyakiki81 #105075 Ambulance
Tipikus Michael Bay film, faék egyszerű sztori, non-stop lens flare és rengeteg kameramozgás... Talán kicsit túl sok is, mert még egy szimpla párbeszéd közben is körbe-körbe forog a kamera két szereplő körül. De olyan szinten, hogy a film igazából még el sem kezdődött, de már szédülsz. De ezeken a tipikus M.Bay "betegségeken" túllépve kapunk egy egész estésre nyújtott autós üldözést közepes mennyiségű akcióval, meg kb 25 percnyi teljesen felesleges jelenettel. Nagyon tetszett az éneklős jelenet , az a kevés humor jól eltalált.
Eiza González pedig egy az egyben a fiatal Megan Fox!
6/10
X
Nekem egyik Ti West film sem tetszett igazán, de ez valahogy felkeltette az érdeklődésem. A film első egy órájában szinte semmi sem történikSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, a következő 45 percben sincs olyan, amit egy edzett horror rajongó ne látott volna már máshol. Van pár véresebb jelenet, és egy olyan "szeretkezés" amit nem biztos látni akartunk, eheheheee....Egyedül Brittany Snow mellei szakítják meg az unalmat
A film igazából aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!keveréke.Shyamalan féle The Visit és az eredeti Texasi Láncfűrészes
5/10 -
#105074 Már jó ideje nem felhőtlen a viszony Smith és Rock között. Erről már voltak információk a sajtóból is. Most betelt a pohár az ízléstelen tréfája miatt. Ennyi. -
#105073 Cikk irta rosszul, en lattam a taslit.
Oklostol meg is halt volna, val'szeg ;-)) -
#105072 tenyerest kapott nem öklöst :) amúgy hirességnek ezeket el kell tűrnie,az egész oscar arról szól hogy roastolják egymást a színészek. és nem az a megoldás hogy felmegyek aztán lebaszok egyet. sose nő fel az emberiség :)
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2022.03.28. 18:15:19 -
#105071 Nem volt megrendezett, mert le is keverték állítólag.
Csak a japánoknak köszönhetően hallhattunk mindent.
Chris Rock: "Jada, imádlak, és alig várom a G. I. Jane 2-t!"
//Jane ugye a filmben ugyanúgy nézett ki, mint most Jada... Will Smith felesége ráadásul alopéciában*** szenved, ami egy autoimmun betegség.
"Az élő közvetítésben csak annyit lehetett látni, hogy Smith elindul a színpad felé, amint Chris Rockhoz ér, ököllel megüti, majd amikor visszaér a saját székére, még valamit kiabál Rocknak, de a gála szervező eddigre már lekeverték a hangot. A szájáról olvasva ugyanakkor úgy tűnt, azt kiabálta, hogy „Ne vedd a kib*szott szádra a feleségemet.”"
//*** = "A latin alopecia kifejezés magyarul hajvesztést jelent, melynek több fajtája létezik, s gyakran nem csak a fejbőrt, hanem más, szőrzettel borított testrészt is érint. A hajvesztés az esztétikai következményeken túl lelkileg is megviseli elszenvedőjét, még ha ez esetleg nem is tűnik fel minden esetben. Kialakulásának számos oka lehet, az örökletes tényezőktől kezdve, a fokozott stresszfaktoron át a pajzsmirigy problémákig, ugyanakkor bizonyos típusainak kiváltó okai a mai napig ismeretlenek és autoimmun betegségnek tekintik." -
#105070 Hogy lett volna megrendezett? Ez mindenkinek vállalhatatlan esemény volt. És senki nem mondott utána semmit, ami azt sejtette volna, hogy kamu. Semmilyen poénra nem futott ki a dolog, csak Smith elküldte Rockot a picsába párszor. Az egész színház le sokkolt, a hangot le keverték, Smith meg bazmegelt élő adásban. Ha ez megrendezett, akkor nem így fut ki a dolog. -
#105069 Egy színész lekever egy pofont egy másik színésznek, a 96. Oscar-gálán. Vajon nem megrendezett?
Szerintem mindegy egyes ilyen mondatot/beszédet már hetekkel előtte megírtak, megrendeztek, jóváhagytak. -
#105068 Mondanám, hogy meglepödtem, de nem, csak idö kérdése volt, hogy mikor veszik át ezt a fajta stilust amit alapbol nyomnak, hogy tulgesztikuláltam minden dolgot tulreagálnak és nem tudnak viselkedni , hogy hol mit lehet.
ÉS ezen még ilyen szinten sem tudnak elszakadni.
Még akkor is ha megrendezett volt se kellett volna ilyens szintre sullyedni nekik, hogy beválalják, ha meg valos volt akkor meg a fenti állitás igaz.
ÉS azon sem a pénz sem az elökelö társaság nem tud változtatni , hogy mi vagy.
Amiota elkezdödött ez a fajta változás azota sullyed a szinvonal mindenhol ahol szóbakerül ez a mindenki számit dolog. -
#105067 hát nemtom... fura -
#105066 Azt hittem meg van játszva. -
#105065 Ez igazi? Amikor már nem nézem az Oscar-t, tuti történik valami :D
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.03.28. 05:55:23 -
#105064 ne viccelodjel Jadaval mert Will Smith lebasz neked 1et -
#105063 8 ev* utan ujraztam a "Sympathy of Mr. Vengeance" es a "... Lady Vengeance"-t.
Meg mindig 8 pontosak. A Lady erosebben.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2022.03.21. 19:54:11 -
#105062 Pontosan én is ezt éreztem, hogy semmi infó nem volt, hogy mikor hol mi miatt és kik között is tört ki a háboru és miért is kellene ennyire drasztikus megoldáshoz nyulni a befejezéshez.
Ezt kb egy 5 perces jelenettel mondjuk az eligazitás alatt vagy a visszaemlékezésekkel le lehetett volna tudni és máris jobban képbe helyezi magát a néző, de igy hatalmas hiánynak érzem és nem tudok jó véleménynel lenni róla.
ÉS a szokásos netflixes dolgok miatt sem . -
#105061 Rohadjon mar meg ez az adatvedelem pop up!
//OFF-ra: ja, igy mar ertem.
Svart Krabba (Black Crab) - 6/10
Noomi Rapace badass.
A sztori jo volt, s nyilvan a konyv alaposabb lehetett, de a filmbol szamos, a Nezonek akar alapvetoen fontos (szamomra biztosan) hatter info nem lett kozolve - mondjuk a haborurol, a felekrol, az erintett orszagokrol, etc.
A vege nem volt formabonto (de indokolhato), az akcio elozetes infojanak fenyeben tudhato, hogy tobb ilyen lehetoseg nem lesz, igy: vegleges is volt a megoldas. -
#105060 Off
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A fórumon beszéltetek az új Batman moziról, ahol szóba került a macskanő, miközben a hsz-ket olvastam a coubon pont szembejött ez a "vicces" klipp macskalányról.
"(Anne Hathawaynek vannak szep pozai, arcai - de Halle Berry utan a legrosszabb Macskano) "
-
#105059 Fekete Rák Hadművelet (svéd, Netflix)
6/10
Érdekes svéd film Noomi Rapace főszereplésével (igazából ő minden filmben amit láttam tőle jó), egy küldetésről, amiben egy Liam Neeson-féle Jeges Pokol keveredik az első Last of Us-al.
Izgalmas hülyeség, egy kivétellel unalmas és ki nem dolgozott karakterekkel. De, mint egyestés valami akciófilm pl. egy Matrix 4 baromsághoz képest még nézhető is.
Az Adam-projekt (Netflix)
7/10
Időutazós jóemberkedés, ahol Ryan Reynolds utóbbi éveiben készített filmjei alapján hozza a Ryan Reynolds nevű karaktert, csak itt éppen Adamnek hívják, nem pedig Guynak, Onenak vagy Wadenek ...
Jó szórakozás, akár családi is, de ennyi, viszont ez pont elég.
Amúgy "igazi" Netflixes film, minden ízében és hülyeségében. -
#105058 Godzilla vs king kong,
unalmas logikátlan klisé halmaz, tultolt CGI és következetlen történések . Sztem a titánok méretei sem mindig ugyan azok , jelenetfüggö, hogy mikor mekkora a két titán egyszer kisebb egyszer meg tulméretes.
És itt is a földön játszödik látszolag napjainkban, de mégse ugy hatnak a fizikai erök ahogy annak lenni kéne .
A szereplök cselekedetei is a szokásos agyatlanságok.