Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

repvez
Én még nem láttam a második részt,de az előzetesek alapján abban több a káromkodás és mintha arra mentek volna rá.Az első azért volt jó ,meg ude folt, mert nem követte a magyar filmek skatulya tipusát, tehát nem politikai vagy rendszer kifigurázó filmek.

Blasta
Én sem értem az Argo 1 kultstátuszát. Kalap szar, egy jelenet vagy poén sem maradt meg bennem.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

tigeroo
argo (2004)

fú ez de szar volt. nekem ez kimaradt, két hete láttam az argo 2-t moziban, azon szarrá röhögtem magamat. és még azt sem tudtam ki az a "tejesember", a második részben még el is ment egy poénnak hogy csak annyit tudtam róla hogy egy profi, akit helyettesíteni kell.

de az első rész nagyon, de nagyon szar film volt.

hint 1: a sok bazdmegelés nem vicces, attól egy kínos jelenet sem lesz vicces

a kettő fényévekkel jobb
mulli1986
10 helyen az ország teljes hosszában? Szóval akkor a teljes hosszán vagy 10 helyen?<#conf>

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Jé valaki olvasta Komatsu Sakio-tól A Sárkány Halálá-t?

IMYke2.0.0.0
És a Vénusz meg Mars történet már nem is igaz...?
Egy világ omlott össze bennem. <#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Synchronous
ez megmagyarázza Obama testőrét

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Jim Morrison
első olvasásra nehezen, de másodikra megértettem és elhiszem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

vérpocok
Hát kapja is be... a ma élő emberek őseit a reptiliánok telepítették ide 76 millió évvel ezelőtt a Proxima Centauriról. Polgárháború dúlt és Shang gyíkkirály néhány reptoid fajt átmentett egy másik bolygóra. Máskülönben kihaltak volna.

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Szerintem nem gondolta komolyan Ádámot és Évát. :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

ProGabe
Paradoxon? Hát elég nagy, lévén nem léteztek bammeg :D
Vagy szerinted volt két ember, akikből mi mind lettünk? Darwin meg kapja be, mi? :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Most gondold már el hogy odamegy a terminátor Ádámhoz meg Évához: "Szükségem van a ruhádra a csizmádra... oh... ja... bocs..."

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

ha nem lett volna emberiség nem lehetett volna skynet sem :P
LasDen
balra a 2. ajtó

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ZilogR
Kingsman - Annyira azért nem jó, de megér egy 6/10-et, ami közepes. Ellenben sose hittem volna, hogy EZ a színész EZT leműveli.

BTW: Ha a Skynet olyan okos, miért nem Ádámot meg Évát merényli meg a T1000-es (mert akkor nem is lenne emberiség?) - ez egy paradoxon lenne?!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Jim Morrison
mert 1 hsz erről szólt? ennyire azért nem vészes a dolog, viszont így már a tökre irreleváns dolgokat megemlítő topiknak jó lenne ez.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

UUUU
Elnézést a filmek, amiket most láttunk topicot merre találom, mert azt hiszem eltévedtem és és valami Tarantino hater klubba keveredtem helyette.

Jujj, micsoda szófordulat. :D A Négy szobát is megnézted? A film utolsó részét is ő rendezte. :)

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Jim Morrison
az tegnapelőtt ment a tv ben :c
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 09:09:59

extra sensory
Nemrég Tarantino maratont tartottam és alkonyattól pirkadatig néztem a filmjeit. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jim Morrison
Meh, meg se erdemled hogy ebbe a topikba irj<#mf2>

LasDen
én utálom mint a szart...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zaki
wow, a legtobb nekem teljesen uj volt benne :D

Ez afféle tisztelgés Tarantino részéről. Még egy ok amiért szimpatikus rendező. :)

repvez
Nem rég volt szó a tarantinós filmek világáról
erre mondják, hogy egy ujszulöttnek minden uj.
n000rbi
<#eljen>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

eksy
Volt ez már sok minden, volt pl robocop topic... az mondjuk szórakoztatott:)

Kincs ami nincs

9/10 erős nosztalgia faktorral!

"...és...szerintem...bizony."

vérpocok
Haphead 2015

Amennyire vártam ezt a kis cyber sci-fit, épp akkora csalódást okozott. Ennyire silányra megcsinálni tényleg nagy hiba volt mert hatalmas potenciál rejlett volna benne. A virtuális világ-részek rövidek voltak és kevesek, de elnagyolt is volt az egész. A nindzsa-nyúl grafikai ábrázolása a 90-es évek árkád ügyességi játékainak a színvonalát idézi... a 21. században ez nevetséges színvonal, tényleg.

A csajszi jó választás volt a szerepre, de nem tudta kihozni magából a maximumot a katasztrofális megvalósítás miatt. Vagy elsőfilmes rendezők lehettek vagy kevés volt a pénz, de nagyon mellényúltak a Haphead-el, igazi vérbeli cyber akciófilm is lehetett volna. Kár az elfuserált ötletért.

3/10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

UUUU
The Captive (2014)
6/10

Egynek elment.

IMYke2.0.0.0
Remélem, csak a személyigazolványán fog villogni a neve, és nem a topik fejlécében...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mulli1986
Legyen! +1

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Jim Morrison
ha megszavazzátok...

Kongy
Nevezzük már át a topikot Szirmai topiknak.. komolyan gyerekek..

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

IMYke2.0.0.0
Vélhetően nem is nézi

Bucser
Van egy jo tanacsom: Ne nezd.:)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

UUUU
A fárasztó szinpadias és túlzó széles kézmozdulatokról nem is beszélve.

Tikal
pedig nem mond hülyeséget...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kmarha
Így aludva rá párszor, rájöttem miért élveztem ezt annyira. Minden túlzását és kegyetlenségét beleértve, ez egy az egyben gyerekkorunk képzelgéseit adták elénk. Mikor 8-10 évesként a szőnyegen matchboxokkal, legóval/gyurmával (vagy manapság gondolom PC/konzol előtt valami carmageddon utánzattal) játszott, általunk elképzelt világát valósították meg.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bucser
Hogy tudsz egy vadidegen embert gyulolni akinek a videoit sajat elhatarozasodbol nezed?

Erdekes...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kongy
Nekem se Dancsó, se Szirmai nem szívügyem. De ha választani kéne ki szimpatikusabb, mint ember, akkor Szirmait mondanám.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
legalább nem dancsó, mert ő meg vicces akar lenni és rohadtul nem az. Hiába adtam neki újabb és újabb esélyt, egyszerűen...meh az egész amit művel.

eksy
...és talán még szereti is csinálni. Továbbléptem.

"...és...szerintem...bizony."

LasDen
Azért csinálja, mert sokan vevők rá. Sokan nézik, keres is rajta valamit és még média jelenlétet is szerez vele, ami segítheti a későbbi karrierjében. Tovább léphetünk?

fifi
hát pedig elég röhejes amit hadovál...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kongy
Asszem félreértelmezted a kommentem.

IMYke2.0.0.0
Nyilván szívjóságból készíti őket, és nem azért, hogy kapjon valami elismerést innen-onnan... Jútyúk pölö... meg hogy "bekerüljön a médiába"...

Kongy
Mondjuk Szirmai pont nem humorista, nem azért csinálja a videókat, hogy röhögj rajtuk :D Nyilván azért is, de szerintem nem ez az elsődleges.

mulli1986
Mondjuk régen jóval többet röhögtem rajta. A South Parkon is. Sztem mind a kettő túl komoly lett :)

Addig bírtam...