Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
fú ez de szar volt. nekem ez kimaradt, két hete láttam az argo 2-t moziban, azon szarrá röhögtem magamat. és még azt sem tudtam ki az a "tejesember", a második részben még el is ment egy poénnak hogy csak annyit tudtam róla hogy egy profi, akit helyettesíteni kell.
de az első rész nagyon, de nagyon szar film volt.
hint 1: a sok bazdmegelés nem vicces, attól egy kínos jelenet sem lesz vicces
a kettő fényévekkel jobb
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Egy világ omlott össze bennem. <#nevetes1>#nevetes1>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Vagy szerinted volt két ember, akikből mi mind lettünk? Darwin meg kapja be, mi? :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
BTW: Ha a Skynet olyan okos, miért nem Ádámot meg Évát merényli meg a T1000-es (mert akkor nem is lenne emberiség?) - ez egy paradoxon lenne?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.05.30. 09:09:59
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
erre mondják, hogy egy ujszulöttnek minden uj.
Kincs ami nincs
9/10 erős nosztalgia faktorral!
"...és...szerintem...bizony."
Amennyire vártam ezt a kis cyber sci-fit, épp akkora csalódást okozott. Ennyire silányra megcsinálni tényleg nagy hiba volt mert hatalmas potenciál rejlett volna benne. A virtuális világ-részek rövidek voltak és kevesek, de elnagyolt is volt az egész. A nindzsa-nyúl grafikai ábrázolása a 90-es évek árkád ügyességi játékainak a színvonalát idézi... a 21. században ez nevetséges színvonal, tényleg.
A csajszi jó választás volt a szerepre, de nem tudta kihozni magából a maximumot a katasztrofális megvalósítás miatt. Vagy elsőfilmes rendezők lehettek vagy kevés volt a pénz, de nagyon mellényúltak a Haphead-el, igazi vérbeli cyber akciófilm is lehetett volna. Kár az elfuserált ötletért.
3/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Erdekes...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...