106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Így jobban festett :D -
Amerika Kapitány
Full gagyi volt. Ahogy a pajzsot dobálta epic. :D De a red skull vitte a prímet... irdatlan béna film, és béna akciók minden szempontból. 2/10 -
Ronda Rousey a 7. epizódban már látványosabb volt. S nyomokat is hagyott bennem.
Wonder Woman? [állítólag színészkedni is tud valamicskét] (+ http://rondarousey.net/)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.04.05. 20:08:49 -
Azt a filmet nem láttam, viszont a hatodik epizódban (Furious 6) sem tehetett nagy hatást rám, mert szikrám sincs róla. Sőt, a képe sem súgott. -
egy szóval nem állítottam hogy jó film :D -
Hát szerintem jobban is járt, hogy nem látta az a "műremeket". Egyébként az 5. vagy 6. FF-ban is benne volt, mondjuk színészkedni azt nem tud, csak bunyózni. -
Akkor tuti nem láttad a Haywire-t... ott is ezt csinálja: lecsapkod meg lerúgkapál mindenkit. -
Elég ismert mma harcos de kb ennyit tudok én is. -
Én azt se tudom ki ez a nő. Sosem láttam. -
Hagyjuk is a többi hőst
jó csaj nem vitás, felesleges vitázni ezen hogy miért nem néz úgy ki mint egy kitalált karakter mert mindenkinek más női alkat jön be.
Sokan Gina Carano-t akarták WW szereprére, de a Deadpool-t látván ő volt Angel Dust már túl buff lett volna a szerepre. -
Room
Nem bírtam :( súlyos. -
Annyira nem hülyeség, mert egészen a 10-es, 20-as évekig csak cirkuszokban mutogatták az izmos, erejüket fitogtató férfiakat. Aztán ahogy a testépítés, mint sport elkezdett a köztudatba is bekerülni, valamint ahogy a 50-es évektől a szteroidok már állandó velejárója lett, meg változott a szuperhősök, akcióhősök testképe is. Megjelentek a muszkuláris férfiideálok, és az ilyen Steve Reeves vagy Reg Park-féle fizikumok jelentették az evolúciót az addig átlag férfi mozihősök után.
Mellesleg egészen Schwarzeneggerig a filmipar kerülte ezt az ideált, és szerintem Christopher Reeve is teljesen hiteles Superman volt a maga átlagos férfi fizikumával. Aztán elkezdtek a képregény karakterek is abnormális irányba elváltozni, és a mitologikus, tökéletes vonalakat a szörny termetek váltották fel. De gondoljunk bele, elég röhejesen hatna egy 120-130 kilósra felhizlalt színészt Clark Kentként a mozivásznon viszontlátni.
Mondjuk a téma Gal Gadot-ból indult, nem a férfi szuperhősökből, és még mindig tartom azt, hogy a nőiesség megőrzése igenis fontos, még ha szuperhősökről is van szó. Gal Gadot fizikumával szerintem semmi kivetnivaló nincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Szerintem sem szép egy nőnek "férfitestet" adni... rettentően néz ki egy nő olyan muszklikkal mint amilyen egy férfinak van. Olyan disszonáns érzést kelt (legalábbis nálam) mintha egy férfi testére varrtak volna egy női fejet. Egy WW legyen nőies, "férfiizmok" nélkül, de ne olyan mint egy éheztetett kifutó-modell akinek minden lépésénél be kell fognod a füled mert a zörgő csontjai olyan hangot adnak mint Quint táblakaparása a Cápában.
Ne legyen futkosó zsírszövet sem, hanem épp a megfelelő alkatú... mivel WW egy nő, nincs is a testét érintően olyan elvárás mint egy férfinál, a mellméret az meg szerintem mellékes, hiszen nem azzal töri szét az ellenfelet. Én speciel meg vagyok elégedve Gadot-al. -
Igen muszáj az izomzat mivel szuperhősök állandó harc+edzés meg látszik rajtuk, ezért is írtam hogy nem tudták őket ábrázolni jól pedig régen is voltak testépítők úgy mint most csak gondolom nem volt ennyire menő jól kinézni.
Rá lehet keresni a hatvanas évekből képregényekre már ott is izmosak voltak Supermanék csak kicsit bénábban festenek mint most, szóval szerintem hülyeség ez a társadalmi megítélés dolog.
1958 Hercules furcsa lett volna egy pocakos hot-dog árus csávó a szerepre és nem egy bodybuilder.
Valamikor olvastam hogy elvileg Stan Lee a mitológiákból merített ötleteket a hőseihez, és az isteneket mindig is tökéletesnek ábrázolták és nem utolsó sorban izmosra faragták őket ki az ókori szobrászok.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.04.05. 16:45:42 -
Prof William #92929 Nem ők is ilyen misztikus-szuper erejű lények? Mert akkor mit számít hogy hogyan néznek ki?
Superman sem volt olyan hűdenagyon kigyúrva, aztán mégis olyan pofonokat osztogatott hogy a szomszédos csillagrendszer adja a másikat. -
Gyerekek, totál véletlenül rábukkantam a "A ház a tónál" (2006) eredetijére... ami - meglep valakit? - dél-koreai, 2000-ből. -
Nyilván 40-50 éve nem azért ábrázolták őket máshogy, mert fingjuk nem volt, hanem mert teljesen más volt a társadalmi megítélés. Szupererejük volt, nem szuperkinézetük. Egyébként egy nő maradjon nőies, mindegy hogy szuperhős, vagy sem. És a nőket 40 éve is nőiesen ábrázolták technikától függetlenül.
Persze a testkultúra megváltozott a testépítés és a szteroidok a társadalomba való beolvadásával, ma már a szuperhős csak akkor szuperhős, ha mértéktelen izomzattal van felpakolva, ez az elvárás, de ahogy Henry Cavill nem tud 130 kiló lenni, mint a képregény változatban, úgy Gal Gadot sem lesz 70 kiló masszív hús. -
Egyet kell értsek.
Én különben sem szeretem a dekára kimért csajokat :) - látványra szépek, de élni velük... -
Ez elvileg a 2017 WW promókép, kicsit lábra még gyúrna jól nézne ki, a mögötte álló 2 csaj jól ki van combosodva na kb neki is kéne annyi felesleg. 
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.04.05. 15:38:07 -
Már kezdtem megijedni, hogy a második kép lenne az ideális :) -
Úgy értettem hogy a férfi karakter mint mondjuk Captain America vagy Superman eléggé fel kellet magukat gyúrni mivel a hősök is izmosak nagy darabok, ez női karakterre nem vonatkozott csak annyira legyenek izmai mint kb mint WW-nek ezért is az első kép a megfelelő alkat az alatta lévő már túlzás.
Gal Gadot feje ráhúzva erre a testre na kb ennyi elég is.
Nem figyeltél.
"Ha a férfi színészek képesek felgyúrni magukat a hős szerepére akkor igeni is egy Wonder Woman is tegye meg"
A két kép felvázolta, hogy melyik lenne ideális egyik, vagy másik nézőpontból.
Én az elsőre voksolok. Bocs.
S annak, bárhogy is nézem, Gal Gadot meg is tud felelni. Még ha kitömött kosaras jelmezt is kap. -
Az első inkább a fitness atléta alkat, sose volt bodybuilder az inkább She-Hulk. -
Így?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Vagy így?
Talán mert akkoriban fingjuk sem volt meg nagyon a technika sem volt meg ahhoz hogy hogy kéne ábrázolni egy szuperhőst, be is baszna ha még mindig ott tartanánk, az 50'-60'-70' években amiket csináltak sorozatok elég ha belenéz az ember valamelyikbe Youtube-on elmosolyodik az tuti.
Ma szerintem sokkal realisztikusabb a hősök ábrázolása, ok néha el vannak túlozva de hát ez beletartozik ebbe a világba, mint a mitológiában gyakorlatilag itt is mindenki tökéletesnek van ábrázolva, tisztelet a kivételnek (a nagydarab szörnyek, robot stb.)
Ha a férfi színészek képesek felgyúrni magukat a hős szerepére akkor igeni is egy Wonder Woman is tegye meg.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.04.05. 15:13:10 -
A 32B has the same cup size as a 34A?- How Bra Sizing Works
Van egy kis ismertető, meg tábla is. -
Ha az eltúlzott képregényeket vennék alapul, akkor Supermant is minimum egy Jay Cutlernek kellett volna eljátszania.
Amúgy nekem nem rémlik, hogy mindig is egy agyon plasztikázott, bekokszolt "mű nő" lett volna ez a karakter. Vagy ez csak most lett trendi?
Mentol #92916 Akkor az nem csodanő, hanem ndk sportoló... -
Ezt úgy kell érteni, hogy erősebb, mint a többi nő. -
Mentol #92914 OFF
És ez a CSODANŐ? Na ne! Mégegyszer aláhúzom: csoda
Nekem, mint nemnőnek (de talán még a nőknek is), a szó jelentése: az átlagnál több/jobb/szebb/nőiesebb/stb.
Vagy, ezt nem szó szerint kell érteni? Csoda, hogy nő?
ON -
32B kosaras melltartót hord ha igaz... -
Lucy Lawless tökéletes WW lett volna fiatalon, és karakter színésznek sem rossz.
Ekkora jutott nekije:
Mentol #92910 Én még nem láttam. NINCS CSÖCSE??? Nebassz! -
A képregényben csöcsösebb. Meg vékonyabb a dereka. Meg nagyobb a segge. Meg csöcsösebb.
A filmre meg választottak egy olyan csajt, aki azért színészkedni is tud (gondolva a többi filmre, meg előzménytörténetre, ahol majd 5 év múlva is ki kell néznie valahogy és bírnia kell a forgatást), meg szálkásabb de kicsit azért kigyúrta magát, hogy tudjon ugrálni meg futkorászni (mármint a színésznő a valóságban). De nem jó, mert miért nem csöcsösebb, hiszen a képregényben csöcsösebb
-
azzal mi a baj? -
Nem is a tudásával van az embereknek baja, hanem a kinézetével.... -
"Military service[edit]
From the age of 18, Gadot served for two years as an enlisted soldier of the Israel Defense Forces, where she served as a combat instructor.[11] She says of her time in the army: "You give two or three years, and it’s not about you. You give your freedom away. You learn discipline and respect".[11]"
https://en.wikipedia.org/wiki/Gal_Gadot -
DantesHUN #92905 Nem csoda, hogy Wonder Wuman kisugárzása erős volt. A színésznő az izraeli hadseregben szolgált. Azt olvastam kiképzőként. Ott meg nem szarral gurítanak. -
A cím alapján egyből ez ugrott be. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!