Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Cavill ruhája is "kamu", nagyobbnak és izmosabbnak tűnik benne, mint amilyen valójában. Optikai trükk.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

LasDen
nem igazán értem a 3. rész utálatát. Ugyanaz volt sztoriban, mint az előző részek. Nem volt az annyira rossz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

repvez
Ha ez igaz akkor ugy mégnagyobb a baj, ha pont azért csinálták meg pont igy, mert azt mondák, hogy a 3-4 nem illett a sorba és, hogy emiatt ujra felélesztik az egész sorozatot egy uj trilogiával aminek ez auz első része , ami a régi 1-2-t összegyúrja.

TEhát röviden kukáztak egy A te értékelésed szerint egy 8,5 és egy 9/10-es filmet, hogy egy 5 össel helyettesitsék?
Hát gratulálok akkor , jól sikerül.
Bár a 4essel nem tudom ,mi volt a gond, sztem jól vitte tovább a történet szálat és a mostaninak ha azt folytatták akkor a jövöbeni harcokkal kellett volna , hogy foglalkozzon
CalebJoe
Az ok hogy a 3-nál jobb annál mindegyik jobb, de hogy még a Béles is ráver az elég gáz.

Kandurex
Most jöttem a Terminátorról....

.....egy jelenet volt ahol picit izgultam...ennyi....történet...az volt,...olyan lyukas volt mint egy ementáli. Pozitívum, hogy jobb, mint a 3. rész!

Terminátor I. 8.5/10
Terminátor II. 9/10
Terminátor III. 3/10
Terminátor IV. 6/10
Terminátor V. 5/10
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2015.07.02. 20:29:56

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LasDen
mikor ő jött, akkor kezdtem el olvasni WW-t....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

CalebJoe
David Finch<#eljen>
LasDen

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.
Az alkat témát is azért dobtam be, ha csak az számítana... mert akkor nyilván valami bokszolót, küzdősportolót, ne adj' isten testépítő hölgyikét dobtak volna be Noname szigetről, vagy elküldtek volna fél-1 éves edzőtáborba egy alkatilag amúgy sem vézna nevesebbet.
Gadot mutatós közelről és távolról is. Filmes eszközök meg adottak ahhoz, hogy tátott szájjal nézzük, ahogy helyben hagy majd mindenkit.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CalebJoe
Külsőségekről volt szó nálam nem a színészi tehetségéről, persze hogy lehet attól még jó mert máshogy néz ki.
IMYke2.0.0.0
Mindenkinek, így nekem is a vastag vállú és combú WW villan be, de ettől még alakíthatja ő is jól.
Ahogy Pókemberről is sokaknak Toby ugrik be elsőre, és nem az új 19 éves angol színészke--- még.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Felesleges kirohanás / kihátrálás volt a beszélgetésből a részedről, mert ezek szerint nem figyeltél arra, amit írtam és ahonnan elindultunk.

"Alkat számít? Ja kérem szépen, akkor ellene nem sok emberkének van esélye: Ronda Rousey"

ill.

"Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál."

És én üdvözöltem is a Csodanő szerepben annak idején.

CalebJoe
Igen ilyen szerepnél számít, annak a csajnak meg teljesen eltérnek a vonási WW-től inkább férfias mint nőies, akkor százszor inkább ez a Gadot csajszi csak kéne rá még pár kg+még egy kis izomzat.
LasDen
feleslegesen kötekedsz. Egyrészt WW szerepe nem olyasmi, amit olyannak kellene adni, aki most kezdte a színészkedést. Mert az, hogy úgy néz ki, ahogy sokan szeretnék látni a nagyvásznon WW-t, az nem elég. El is kell tudni játszani azt. Másrészről ha végletekben gondolkodnék (mint te tetted és teszed sokszor <#awink>), akkor Gadottal sem lennék elégedett WW szerepében, hisz egyértelmű, hogy nincs a legjobb színésznők között.

De részemről lezárva, nem érdekel a válaszod, te nyertél, igazad van stb....

Synchronous
Cavill az Acélember-re igencsak kipacsirtásodott, már az Immortals-nál is látszott rajta az izom, de az annál régebbi filmjeiben tök átlagos sőt mondhatni vékony alkata volt. Gézával sem lesz baj, a ruha meg úgyis tol még rajta.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

IMYke2.0.0.0
Váljék egészségedre. Szívesen.

Tikal
hogy elvállalta a szerepet...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
"De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni...."

Tehát, nem kell végletekben gondolkodni, és közben mégis csak igen... hiszen, aki nemrég kezdte a színészetet, ezek szerint és szerinted, nem is kaphatna esélyt, annak ellenére, hogy minden szempontból megfelelhetne egy adott szerepre, és már nagyvásznas filmben is virított... csak azért, mert dzsúdó- és olimpiai, és MMO-bajnok, de cserébe 60+ kiló és nem Gal Gadot*** a neve?

*** = aki nem mellesleg nekem is bejön, ezt már jeleztem a F&F-filmek élménybeszámolóinál.

Calver
köszönöm, ez a röhögés most jól esett.

"The trees move. Do you not see it?"

LasDen
mit kéne bánnia?

Tikal
LOL ez komoly?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
inkább ugy néz ki mint aki már bánja ezt az egészet...

IMYke2.0.0.0
Nem rossz "kiscsaj" 😊

LasDen
azért nem kell ám végletekbe gondolkodni. De úgy hiszem nála még Gadot is többet tud felmutatni....

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Nyilván csak Oscar-díjjal jutalmazottak játszhatnak el egy képregény hősnőt... Oh, wait...

LasDen
az, de filmen nem szívewsen nézném. Képzelem micsoda színészi kvalitásai vannak....

IMYke2.0.0.0
Alkatra reagáltam.
Amúgy meg, a maga nemében még jól is néz ki a hölgy.

Gal Gadot: 1,78 m, 30 év
Ronda Rousey: 1,70 m (izmos), 28 év.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.02. 18:49:11

LasDen
na az kellett volna még hogy ő legyen WW....

IMYke2.0.0.0

LasDen
Nem lesz baj Gadottal. Volt katona és a halálos iramban is maga csinálta a stuntjait. Lehet, hogy vékony, de a végén úgy sem az számít....

CalebJoe
Vagy a Faorát játszó csajt a Man of Steel-ből vagy a Dejah Thoris-t játszó csajt kellett volna John Carter-ből erre szerepre, alkatilag sokkal jobban néznek ki.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vérpocok
Nem tartom rossz csajnak, csak én jobban kedvelem a picivel teltebbeket (nem a kövéreket).

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

IMYke2.0.0.0
Ne vedd sértésnek, de sírnál az orgazmustól, ha az az "anorexiás" Gal Gadot csak hozzád érne <#beka3>

LasDen
bónusz Lex Luthor 😄

vérpocok
innye, minő egy felhozatal

borostás elhízott betmen, és anorexiás wunderwumen <#hehe>

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

CalebJoe
Batlfecknek olyan a rucija mint ha egy felfújt szteroidos testépítő lenne,<#smile> nem tudott olyan szálkás testet csinálni magának mint a Superman-t játszó színész.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2015.07.02. 18:11:12
LasDen
csak azért mert tudom milyen sokan várjátok 😄D

extra sensory
egy jelenet miatt amiben volt egy kis ötlet

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Tikal
Az Indexen meg magasztalták hogy milyen jó, amin meg is lepődtem, mert nekik semmi se, majd pont ez? <#fejvakaras>

Jim Morrison
mire föl a fél pont?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

extra sensory
Scarehouse (2014)

Nagyon gyenge tinihorror. 2 forintot nem ér. Abba kellett volna hagyni a felénél, de csak végignéztem. 0,5/10

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

tigeroo
mondd neked valamit az a szó, hogy jelkép?
IMYke2.0.0.0
Jézusom... inkább: <#wave>

mégvadabbdisznó
Én rólad már leszálltam a gondolatolvasós megjegyzésednél... ha inkább elkezded az ezotéria felé terelni a dolgot, mert nehéz elfogadni egy világos tényt akkor alapozz továbbra is asztrális síkokra a véleményemmel kapcsolatban... a te dolgod.

Viszont itt nem Brian kiszállása a lényeg, hanem Walker "kiszállása"... az ugyanis nem volt megalapozva. <#wave>

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
Brian kiszállása már az előző részben meg lett alapozva.
Ha ennyi nem elég neked, hogy megértsd, akkor tényleg felesleges neked (is) tépni a billentyűzetet.

mégvadabbdisznó
Nem kell a kioktatás a családról... de ez az érvelés gyenge lábakon áll... ha tényleg a családról szól ez a gesztus és nem a marketingről/pénzről, akkor minek ebbe bevonni a közönséget? Nem a mozinézők voltak a "családja". Pont ez az hogy a filmen kívül teszik meg ezt a dolgot ha itt a családról van szó... nem a filmben (is).

Nem lényeges hogy ez kinek tetszik hogyne, csak egy vélemény volt ennyi. Másrészt a végén azért te is kimondod a lényeget: "Nekik egy dolog a cél, hogy a film kaszáljon."

De szép bauxit, honnan van?

IMYke2.0.0.0
Én azt tenném. <#nyes>

LasDen
Vajon vannak olyan terveik, hogy Paul valamelyik testvérét behozzák új karakternek, mint a karakter testvérét? és csinálják ugyanazt tovább...😄

Totti5
Ha kicsit is képben lennél hogy a "család" milyen kapcsolatban van a filmeken kívül is ( mondjuk fészbukon követni Vin, Rodrigez-t avagy Walkert ), akkor tisztában lennél vele hogy a főszereplők közt baráti kapcsolat alakult ki a sok év alatt, és a filmen kívül is összeszokott jönni a csapat bulira, beszélgetésre, kajálása stb... hidd el egy nagyon jó barátot veszítettek el és ha bármi olyan lenne a filmben ( én még nem láttam ), ami bármi kivetnivaló után kiáltana, akkor ŐK ezt nem csinálták volna meg. Innentől kezdve teljesen lényegtelen hogy kinek nem tetszik ez. Nem a TE, vagy az ÉN barátom/munkatársam volt.

Mellesleg ez a szakmájuk. Nekik egy dolog a cél, hogy a film kasználjon. Ezért szerepelt benne Walker is. Pénzt keresett vele, rengeteget.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2015.07.02. 13:35:15

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10