106839
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Totti5
    Jobbnál jobb anyagok

S ugye ott vannak a sorozatok is, most a Flash-t és Arrow-ot nézem, mind a kettő remek ráadásul vannak közös részek.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.07. 18:23:27
  • IMYke2.0.0.0
    Te jó szagú...
  • LasDen #93341
    1. X-Men: Apocalypse (Fox)
    2. Suicide Squad (Warner)
    3. Doctor Strange (Disney)
    4. LEGO Batman (Warner)
    5. Wolverine 3 (Fox)
    6. Guardians of the Galaxy 2 (Disney)
    7. Wonder Woman (Warner)
    8. Spiderman Homecoming (Disney)
    9. Untitled Fox Movie
    10. Thor Ragnarok (Disney)
    11. Untitled Fox movie
    12. Justice League Pt. 1 (Warner)
    13. Black Panther (Disney)
    14. The Flash (Warner)
    15. Avengers 3 (Disney)
    16. Ant-Man and the Wasp (Disney)
    17. Untitled Fox movie
    18. Sony's Animated Spiderman
    19. Aquaman (Warner)
    20. Untitled DC movie
    21. Captain Marvel (Disney)
    22. Shazam (Warner)
    23. Avengers 4 (Disney)
    24. Justice League Pt. 2 (Warner)
    25. Untitled DC movie
    26. Cyborg (Warner)
    27. Green Lantern Corps. (Warner)
    +1 Gambit (Fox)
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.07. 16:20:05
  • IMYke2.0.0.0
    [spoiler]Hjaj, és még mennyi ilyen szuperhősös film lesz, te jó isten... :(
  • LasDen #93339
    Amerika Kapitány: Polgárháború

Értem a rajongást, csak nem értem. Nem rossz film vagy fogná az ember a fejét a megoldásoktól, de nem érzem a hatalmas körbe rajongást indokoltnak. Sokszor úgy éreztem, hogy a hősök köré dolgoznak, hogy megvalósulhasson a történet ilyen módú lefolyása. Gondolok itt főleg Visionre, aki jó deviceként csak alkalmanként szólt bele a dolgokba, mert így érdekesebb volt. Pókember is csak azért van itt, mert promózni kell egy kicsit. Se nem indokolt, se nem értelmes a bevonása. Ez valamennyire áll Ant-Manre is, aki meg csak azért jött, hogy feltöltse a hiányos rostert. Viszont ő legalább viccesebb volt kicsit, mint a saját filmjében. Az akció jó volt, ahogy mindig, bár nincs benne semmi újdonság. Valahogy teljesen feleslegesnek érzem ezt így...
    Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.07. 15:43:51
  • bcrics
    Sztem may neni jelenete volt a legjobb.
    Ugy az egesz filmből.
  • Seten
    Az Ultron-ban is mondja Vision, hogy ő még "újszülött".
    És minden újszülöttnek idő kell mire megtanul járni, beszélni, stb, stb. :)
  • IMYke2.0.0.0
    "A baj az, hogy egy szót nem írt a filmről."

Kötelező írni róla?
    Lehet, hogy semmit sem akart róla elspoilerezni (másokkal ellentétben).
    Lehet, hogy annyira értékelhetetlen a számára, hogy szóra sem érdemes.
    Ő dolga.
  • Katalizátor
    Ez tökre oké, alap, hogy nem szólunk hozzá ahhoz, amit nem ismerünk.
    A baj az, hogy egy szót nem írt a filmről.
  • DantesHUN
    Civil War...Sok kritika dícsérte hogy ilyen olyan nagyon jó és mennyire jó. Hát....

Az egyik bajom az vele, nagyon sok szereplőt mozgat meg, és nincs rájuk idő. Lehet két filmbe kellet volna, hogy beleférjen ez a sztori.
    Aztán a történet, alapvetően nem tetszett. Az a része, hogy ellenőrzés vagy nem ellenőrzés jó ötlet. De ez a Bucky-s dolog...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én nem tudtam komolyan venni, hogy jaj a Bucky így meg úgy meg ő volt nem ő volt, agymosás stb. Meg ,hogy a Kapitány annyira haverja, hogy felrúg mindent miatta. Sőt, önmagában Amerika kapitány motivációit és a társaiért nem tudtam komolyan venni. A hangya miért is segít neki? Mer fontos neki is Bucky? Vagy annyira ellenzi a Bosszúállókkal szembeni szerződést? Vagy miért? A Amerika kapitány team tagjainál egyáltalán nem éreztem, hogy ők ugyan miért vélekednek úgy ahogy. Vasembernél már igen, az hogy ő miért akar ellenőrzést, az hihető. Nem lóg ki annyira a lóláb. Bár, ott is, Spiderman miért is segít neki? Mert...mert...hogy benne legyen, azért. A Fekete Párduc jól belevolt építve, az ő motivációja érhető.

Aztán az hogy Zmó manipulál..és és az egész szál...tehát Bucky-t elfogják erre kitör a börtönből és azért fogták el hogy aztán onnan kitörjön...nem láttuk már ezt? Loki, Bosszúállók? Na és az a kínlódás és szarakodás, hogy jaj nem hisszük el elhüsszük, akkor Tony megvilágosodik...a bántóan fafejű tábornok aki egyszerűen nem is foglalkozik semmi bizonyítékkal...és a vége. Ő ölte meg az apámat...tudom hogy agymosott volt, de most akkor is neki látok verekedni...nagyész kapitány meg akkoris védené Bucky-t ha csecsemőket reggelizne...Zémó meg főbe lőné magát...mert csak azért kavart mert..mert...bosszúból.

Szóval, a motivációk és történet terén vannak ám problémák. Bezzeg a Batman vs Superman-t mindenki lehúzta, hogy jajdeszar. Pedig, és bár ott is akadtak ám lyukak a történetben meg logikai bakik, de azért ez a része jobban kidolgozott volt legalábbis szerintem, mert szinte az összes kritika azt magyarázza mennyire szar volt a forgatókönyv, meg érthetetlen a motiváció. Hát szerintem pedig jobb volt ilyen tekintetben, Batman motivációja világ volt, Lex Luthor-é is, nem csak annyi ,hogy durci vagyok bosszút állok. Az a film se volt tökéletes,vagy nagyon jó ilyen szempontból azért.

Aztán ami még nem tetszett Amerika Kapitányban: hogy vannak ám rohadt erős szereplők mint Vision...és mégis alig használják ezt ki a harcok során, miért nem nyom le mindenkit? Jó tudom, akkor mi lenne a film értelme, és akkor nem tartana eddig stb, stb. Oké tudom

A harcok viszont ettől eltekintve jók voltak, látványosak pörgősek.Ez nagyon tetszett. Némelyik szereplő kimondottan jól játszott. Az is jó ,hogy végre valami komolyabb gondolattal is megpróbálkoztak . Jók voltak a poénok. Pókember, Hangya, Fekete Párduc, Tony nagyon jók voltak.

De én jobbra, többre számítottam, az előzetesek meg az első kritikák alapján, így kissé csalódás.

Azon vaciláltam 6 vagy 7 pontot adnék rá. Megérdemelné a 6 pontot...de van pár dolog ami felkerekíti nálam, mint a látvány, meg pókember tök vicces és végre egy igazán jó Pókember-mégha nem is volt sok értelme hogy a filmben legyen!- meg az May néni laza és menő...jószívű leszek.
    7 pont.
  • Jim Morrison
    kevesebb időt vesz igénybe, ha megnyomnád a spoiler gombot....:) (és még csak véletlenül sem olvas bele senki)

Deadpool
    Tisztában vagyok a karakterrel, stb. de ez nekem akkor is nagyon erőltetett volt (értem ezalatt, hogy kb 2 jeleneten 'nevettem', a többi beszólásra kb ugyanaz a reakcióm volt mint a csajnak a végén). Popcorn mozinak jó lett volna (számomra), ha egy kicsit több időt fordítanak a poénokra amik miatt nem csak a 'ah, ez szar volt' érzés kelteti bennem.
    Azt mondanám közepes, de annál azért valamivel jobb. értékelnem kéne megér azért egy 6-6,5 pontot a 10-ből. Ha hozzácsapom, hogy ez azért nem olyan mint a többi, akkor lehet 7 is...
  • LasDen #93332
    de legalább elment és megnézte, minthogy megtekintés nélkül fikázná :D
  • Dynamic
    Gomba arról közismert, hogy gyűlöli a szuperhős filmeket, és bárhol bármikor készen áll egy jó kis okádásra és az csordaszellemezésre. Erre premier napon elmegy és megnézi az Amerika kapitányt, csak azért, hogy legyen jogalapja tovább okádni!! Gomba öregem, te kurva beteg vagy!
  • Seten
    Szerintem pedig az érzelmeket (meg a moralizálgatást) még túlzásba is vitték.

SPOILER

Az utolsó akció-jelenetben: "megölted az apámat......" bla bla, még véletlenül se használjuk az agyunkat, mert minek?!
    Ez annyira elcsépelt lett.
  • IMYke2.0.0.0
    Ő legalább elment moziba, és fizetett érte.

Én csak egy BD-rippel áldozok a Nagy Nyugati társadalom termékének.
  • Tikal #93328
    szar a film, tudja amúgy előre, de még is elmegy és megnézni, hogy utána meg tudja mondani itt a frankót a fogyasztói társadalomról...értünk teszi
  • vérpocok
    És maga a film? Mert arról egy szót nem írtál... bár ha a nézők ökörködéseit figyelted akkor túlzottan nem is köthetett le... de akkor meg mér basztál el rá másfél kilót...? Ezt nem értem.
  • gombabácsi
    keptön amcsi új rész

volt egy jó jelenet, amikor egyik néző felállt és a kezében volt két pohár. a fekete sziluettje a két pohárral olyan volt mintha valami fegyvert tartana a kezében. na ez érdekes és izgalmas rész volt.

XD
  • RatBaG #93325
  • mégvadabbdisznó
    "Először láttam egy Marvel filmben igazi érzelmeket..."

nem... először láttál Marvel filmben olyan színészi játékot, amelyben igazinak tűnő érzelmeket imitáltak :D
  • Prof William
    Holnap én is meglesem. :)
  • Kandurex
    holnap megnézzem jól :)
  • Kongy
    Captain America: Civil War

Kellemes csalódás volt a film, jobb lett, mint az Ultron kora szerintem, aminek nagyon örültem. Először láttam egy Marvel filmben igazi érzelmeket basszus, ezt is megértük :D Természetesen azért nagyrészt a látványos zúzás viszi el a hátán most is a filmet, de semmi gond, mert ismét minőségi a harcok koreográfiája, látványosak. Poénok is jók, amik vannak. Tetszett, hogy vannak komolyabb részek, de azért próbálják poénokkal feloldani a hangulatot. Jó lett, na, az Ultron után, amit untam nagyon, ez igazi felüdülés volt. 8/10
  • Totti5
    Mindenki azt néz és azt igazol ami tetszik neki... valakinek az kell h faszságokat mondjon, van akinek a röfögés, van akinek az hogy ordibáljon, van akinek önigazolásra, van aki meg csak kedveli azt amit néz és amit az a közsség kialakított magának. Az igazából h kinek mennyire nem tetszik nem lényeges.
  • IMYke2.0.0.0
    És ez jó is.
  • IMYke2.0.0.0
  • Dynamic
    Mert valami barom kitalálta, hogy a színpadias túljátszásokkal és mondatonkénti vágással (figyeld meg, MINDEN mondat után indokolatlan vágás van) lesz feszes és szórakoztató a videó, és azóta minden hülye ezt a receptet követi. Ráadásul elfedi a szereplő vlogger gyengeségét, mert nyilván nagy részük nem is tud folyamatosan beszélni, improvizálni és poénkodni. Oké, legyen vágás, de ne minden mondat után. Speciel számomra pont az teszi intimebbé és befogadhatóbbá valaki mondandóját és személyiségét, hogy folyamatosan beszél, improvizál, hibázik. Ezek az előre megírt mondatok, patikamérlegen kiszámolt vágások, és 10 másodpercenként beszúrt hatásvadász harsány poénok csak eltávolítanak a vloggertől és mondanivalótól. Ráadásul, amikor a vágásokra kezdesz figyelni, kurva idegesítő lesz az egész videó. Nekem nem tetszik.
  • IMYke2.0.0.0
    [2001] - (imdb) - "Killerdeului suda" (Guns & Talks) - 6/10
    (2016.05.05) (122 perc, dél-koreai)

Vannak dolgok az életben, amik sosem változnak, és mindig szükség lesz: többek közt bérgyilkosokra is.
    Szöulban egy 4 fős csapat osztja profi mód a halált, 2 testvér --- Sang-yun (Shin Hyoon-Joon), Ha-yun (Bin Won) ---, és azok barátai --- Jae Young (Jeong Jae-yeong), Jung-woo (Shin Ha-Kyun). Védjegyük, hogy kivétel és kérdés nélkül a klienseik által megszabott módon végeznek az áldozatokkal.
    Legutóbbi megbízásuk révén a nagyra törő Kim őrmester és Cho nyomozó látóterébe kerülnek, akik minden áron el akarják kapni őket. Ugyanis, egy kis szerencsével rábukkannak a bérgyilkosok tervére, és felkészülnek a helyszínen annak meghiúsítására, és az elkövetők elfogására.
    Hőseink, akiknek meg vannak a gyenge pontjaik, közösen rajonganak valakiért... egy gyönyörű reggeli tévé bemondónőért, akiért bármire képesek volnának...

A pont nem sugallja, de végül is szórakoztató film volt. Helyzetkomikumra játszottak, alapvetően nem ismerős eszközökkel, és nem pörgetve, nem szanaszét vagdosva.
    Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2016.05.06. 09:42:56
  • CSOCSO
    10 Cloverfield Lane

Egesz jo kis movie volt. Egyszer mindenkeppen erdemes meglesni. Azt irjak / mondjak mindenhol, hogy semmi koze a masik filmhez de ettol fuggetlenul akar lehetne ilyen mellekszalon futo film is ami egy masik varost mutat be, masik szemszogbol az idegenek tamadasa alatt. Mindenesetre az elso Cloverfield jobb es utosebb volt.
    Legyen 7/10
    Vegulis minden rendben volt de hangeffektusok, zenek, zorejek hianyoztak. Szineszi jatek jo volt. Foleg Goodmane. De hianyzik az "odabasz" faktor:(

Meg valami: rengeteg idiotaval van tele a net akik probaltak kisilabizalni elore a trailerek alapjan, hogy mirol szol majd a film. Szanaszet bontottak a trailert olyan faszsagokkal, hogy a parizsi ejfel torony biztos azert volt sokszor a trailerben mert majd parazitak lesznek a filmben. Mivel, hogy Paris-ite......

??!?!?!?!?!

Komolyan mondom agyhalott lettem mikozben megneztem egy-ket ilyen videot es elolvastam a kommenteket. Embereknek rengeteg idejuk van es most, hogy a filmet is lattam ezek a regi "kisilabizalom" videok akkor baromsagokkal volt tele, hogy az mar faj.
    Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2016.05.06. 06:50:39
  • repvez
    Még ha igy is lenne az még talán elviselhető lenne, mert azt is lehet normális stilusban csinálni, de ezek senem szórakoztatóak se nem lényegre török. ha amiatt vágnák össze, hogy minél több dollog belekerüljön, akkor nem nyomnák tele efektekkel meg felesleges szófordulatokkal hangutánzásokkal stb..

Ezek csak egyvalamiért vannak csak is azért, hogy minél ripacsabb irritálóbb legyen és gerjessze az indulatokat pro kontra ami a nézetséget növeli. Semmi másról nem szolnak ezek a videok a like és feliratkozás hajhászásról, mert az a menő ki tud a leghülyébb leg leg akit csak azért néznek sokan , mert felhivják rájuk a figyelmet, hogy mekkora hülyeséget beszl csinál.
    Ezért ezeket az embereket semmire nem tartom, és az a baj, hogy ezzel a szánalmas dolgaikkal jobbam megélnek mint az aki éveket tanul és kétkezi munkából probál megélni.
  • Tikal #93313
    Akkor őt ajánlom neked :)
  • Totti5
    8-10 perces tömör lényegretörő szórakoztató műsort rak össze, amit össze kell vágni, nem fér bele üresjárat és felesleg. Minden másra ott vannak a 40 percen át pofázók.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.05.05. 21:18:27
  • IMYke2.0.0.0
    Rühellem, amikor a lélegzetvételeket is kivágják, és hallatszik, ahogy a szavak is átfedik egymást... külföldi-belfoldi csatorna, tök mindegy, egyformán gyűlölöm ezt.
  • Totti5
    Hülyeségek a közönségnek szólnak akik sok sok éve a nézők, kialakultak a dolgok, poénok a csatorna arculata, amit az ért aki követi. Aki nem annak nem is kell ezekkel foglalkozni, sem érteni, engedje el koncentráljon a lényegre. Teljesen mindegy mit mondanak ezek az emberek, nem azért kell nézni mert valaki issza minden szavát, hanem azért mert szórakoztat és mellette érdekes infókat, s gondolatokat is ad. Azt hogy ha neki nem tetszik teszek rá, ha nekem igen.
  • repvez
    Ha valami értelmesen van tálalva akkor annak megnézem a többi részét is még akkor is ha nem csak 10 perces. Néztem már 50 részes tutorialt, mert az lépésről lépésre bemutatott mindent, és szinte megsem szolaltak benne, ahhoz nem kell terjegetni a kamerátől 10 centire, hogy valamit elmondj, nem vakoknak vagy süketeknek készül.
  • Jim Morrison
    nekem az első mondatodról a tutorial videók jutottak az eszembe. utálom, hogy egy tutorial videó 30 perces, mikor gyorsan, pikk pakk 8 percben is el lehetne mondani.
    Szerintem valami ilyesmi is lehet a háttérben, a 10 perces videó hossz egyfajta lélektani határ. Így viszont sok mindent belesűrítenek valahogy.
  • Nyiri
    Ezt a csávót nem kedvelem pont a ripacskodása miatt. Egy ideig néztem de hosszú távon irritáló. Kifejezettem idegesítő a videóklippes vágás. Egy kurva kamerába beszél, miért kell 3 vágás másodpercenként? Érdekes hogy a másik csatornája (gameday) az jó mondjuk inkább a társa Imi miatt.
  • repvez
    Azt mondja már el nekem valaki, hogy miért kell az összes ilyen YT-os elemzős bemutatós emberkéknek Hadarva beszélni és hatalmas gesztusokkal meg grimaszolva beszélni?
    Ha normális hanggal és beszéd tempoval mondaná nem ugyan azt a tartalmat mondaná el vagy mi.
    Annyira tud irritálni ez a ripacskodás ,hogy az már fáj, és néha csak azért szenvedem végog mert valami olyan van benne ami érdekel,Mondjuk a saját véleméynek pont nem azok, de amikor egy terméklet mutatnak be arról, jó ha minél többet megtud az ember, de igy kinszenvedés az egész.
  • Totti5
    Ha már Szirmai a szinkronról 1-2 "benfentes" infó.

• DantesHUN
    Nem tartozik nagyon a filmekhez, de az van Dancsó valaha vicces videókat csinált rossz magyar filmekről. Nem csak abból állt, hogy alávágott valami baromkondást, fingás vagy pisálás hangot. A film gyengéit fogta meg.

Na aztán népszerű lett, olyan sztárokkal is közösködött ( khm, ,,sztárok") mint Tomcat vagy éppen a legnagyobb megmondó ember Puzsér. Innentől semmi energiát nem fektet a videóiba. Abból él, hogy ő már híres youutbe celeb, összedob egy szart, és azt is százezrek nézik.