Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként a magyar szinkronokkal nekem nincs bajom, elég jól elszokták találni a karakterhez illő hangokat.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
(2015.07.14)
Naomi Watts, Ben Stiller - sok éve házas (gyermektelen és a mindennapi életbe belekopott, fiatalos lendületüket, lázadásukat, és különbözni vágyásukat elhagyó) pár. Úgy adódik, hogy "véletlenül" megismerkednek egy sok-sok évvel fiatalabb házaspárral, akik (mit ád Isten) hasonló érdeklődési körök mentén, régi-új dolgok megismerésére, felfrissülésre és bátran változtatásra, újabb lendülettel élésre ösztönzik őket. A kötelező "de": viszont, nem eszik olyan forrón a kását. A nyugodt hétköznapok felforgatásával számos dologgal kell szembesülniük, mindannyiuknak. Legfőképp a korukkal, és az elvárt társadalmi szerepekkel.
A záró képsorokban mindez és még ennél is több benne van :)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Emlékeztetett a 90-es évek zs kategóriás, értelmetlen, minden klisét kijátszó akciófilmjeire. A zúzás néhol azért egész jól sikerült.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hülyére röhögtem magam rajta/10
Lucy
Idióta alapsztori ellenére szokásosan fasza, látványos Luc Besson akciófilm/10
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
rohadt sok popkultúrális utalás volt, jimi hendrix, beatles, stb... váó.. jó volt nagyon, élvezhető
(2015.07.13)
"There's no present like the time."
Bájos, szentimentális, érzelem dús, az első percektől humoros (!) és elgondolkodtató utazás elmúlt és hátralévő életekről, időskori és fiatalkori szerelemről, barátságról. Női tollból, férfi rendezésében.
Az elmúláshoz közeli idős karaktereink mellett --- (színészeink - bámulatos könnyedséggel hozták amit kell) --- a fiatalok jó partnerek voltak. Az indiai akcentus (tamilish?), mellé az amerikai-brit angol és szófordulatok, az indiai zene és tánc, az egyszerű-de-nagyszerű történet --- (fiatal főszereplőnk idősek számára tervez hotelláncot kiépíteni, közben még az esküvőjére is készül, közben az ő és idős barátainak sorsa fordulatosan alakul) --- együtt szórakoztató elegyet eredményezett.
Könnyed kikapcsolódásnak tudom ajánlani. Én imádtam.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2015.07.14. 10:08:11
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Jó féle film. Érdekes témát járt körül, érdekes befejezéssel. Bár annyi kérdés merült fel a film alatt, hogy inkább kikapcsoltam és csak néztem a filmet nem törődve a mélyebb részeivel. Kellemes meglepetés volt...
6/10
I met God. She's black

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Michelle Rodriguez <#szeret>#szeret>
A fene sem tudja miert de ez a resz tetszett messze a legjobban.Talan Russel es Statham miatt vagy mert tenyleg meghato volt a vege.(Foleg miutan utanaolvastam a sracnak hogy ki is volt es miket csinalt, milyen volt a szineszek kozti kapcsolat, stb.)
Mindenesetre az elso resz a sorozatbol amit tenyleg elveztem es kikapcsolt aggyal neztem a sok akciot.Sok megallas nincs a filmben, The Rock pedig egyre szorakoztatobb a vasznon komolyan :D
A kocsik tovabbra sem erdekelnek, a nok tovabbra is kurva jok.
7/10
(2015.07.12)
A 7 pont Rosamund Pike-nak köszönhető. Mellette egy olyan fiatalember feszít, akinek arcjátékáról kísérteties módon mindvégig a Gladiator-beli Joaquin Phoenix jutott eszembe. Nick Nolte is velünk öregedett, sajnos - és már 74 éves.
A vékonyan is még mindig bombanő Pike-ra úgy tűnik a Gone Girl-ös szerepeket írják vagy osztják.
"The trees move. Do you not see it?"
Annyira nem is volt gaz. Sot, sokkal jobb volt mint amit vartam. 7/10 et minimum megerdemel. Vizualisan rendben volt, Zene nem fogott megde a foszereplok jok voltak. Sztori is ok.
Next PC upgrade: 2022
Casting By
Jo Edna Boldin
Kristy Carlson
Lora Kennedy
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Láttál mostanában bevételi statisztikákat? Ez a híg fossal kevert hányadék film jelenleg az ötödik legjövedelmezőbb film a világon, mindjárt eléri a 1.5 milliárd dollárt
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
-------------------
A pofám leszakad, a barátságos T-REX a nap hose aki dolga végeztével elsétál a napfelkeltébe mert pontosan tudja melyik a jó oldal. A Velociraptorok pedig már-már bajtársiasan fedezékbe kuldik a drága idomárjukat. Remélem ezzel a résszel kifújt ez a frencsájz és sosem gondolják úgy, hogy mégnagyobb, mégjobban génmanipulált dinókat kell szabadon engedniuk, hogy osszeszarjuk magunkat és rohanjunk a moziba.
Bár Margot Robbie ügyesen terpeszt itt is. LOL és 1990-es születésű a csaj. Itt is meg az eddig látott filmjeiben (Wall Street FARKasa, Focus) is azt hittem, hogy már a 20-as éveinek a végén jár. Ez szed valamit vagy csak a sminktől (szerepe miatt) ábrázolják idősebbnek? <#idiota>#idiota>
Kezdem azt hinni, hogy nem a tehetsége és a szépsége miatt válogatják be a filmekbe, hanem azért, mert ő hajlandó terpeszteni. A Wall Street Farkasa filmben is szépen széttette lábait és itt is.
Én viszont nem igazán emlékszem, hogy Harley annyira terpesztett volna, meg hogy ilyen örömlányos stílusú lett volna. Sem a Batman-es rajzfilmekben, sem a képregényekben, amiket láttam. De aztán lehet, csak én kerültem el azokat a részeket.
Meg ugye ez a Suicide Squad, amiről valamiért ez jut eszembe. Nem tudom miért, nem tehetek róla. Valami ilyesminek tűnik nekem ez, csak rohadt drágán. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2015.07.12. 18:35:19
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."