Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
<1992> - (imdb) - "Lat sau san taam" (Hard Boiled) - 8/10
(2015.07.20)

Olyan régen láttam, hogy már nem is emlékeztem csak néhány momentumra, így majdnem teljesen új élmény volt.
Jó volt kicsit nosztalgiázni, elnézni a "dacos zsaru lenyom mindenkit", és a majdnem-végtelen táras lövöldözős, valódi pirotechnikás, zéró CGI-s törés-zúzást a 90-es évek stílusában.
A nosztalgia faktor komoly volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Final Girl 2015

Néhány fiatal pszichopata srácnak az a hobbija hogy fiatal lányokra vadásznak baltával az erdőben. Adnak nekik 5 perc előnyt majd utánuk vetik magukat és kicsinálják őket. A következő jelöltjük viszont egy magasan képzett bérgyilok lányka, így a szopóálarcot bizony most nekik kell viselni.

És mivel a plot nem hangzik rosszul, már kattintottam is a filmre és megnéztem... de sajnos ezen még lett volna mit javítani... kissé amatőr lett a kivitelezés, pedig nem kezdődik rosszul a film. Mégis valahogy jobbra számítottam. Ugyan a rendezőt nem kezdtem le szidni a végén, de valami mégis hiányzott ebből a filmből. Nagyon egyszernézős, sőt kissé gyenge lett.

4,5/10

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

IMYke2.0.0.0
Papírból van, csak nem nyomja össze 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bokafix2
A hátára ült egy sárkány. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

zorrobomber
Trailer-ért is jár már Oscar díj?

LoSA
Reméljük, hogy ezért már megkapja végre az Oscar díjat! <#eljen>

IMYke2.0.0.0
<2002> - (imdb) - "The Twilight Samurai" - 8/10
(2015.07.19)

Tetszett, és nem unatkoztam a 129 perc alatt - Hiroyuki Sanada jól nyomta, Rie Miyazawa meg gyönyörű volt (és 2015-ben sem más).
Történetünk egy családi okokból "visszavonult", és földműves, valamint a királyi gabona raktárbeli munkájából próbálja ellátni 2 leánygyermekét, és szenilis öreganyját - látszólag nehezen, mert még a saját tisztaságára is nehezen tud időt, pénzt és energiát fordítani .
Mindenki úgy véli, hogy egy dolgos asszony kéne csak, és Iguchi élete rendbe jönne... de vajon ki lenne önként szegény, egy szánalmas szamuráj oldalán?
Remek film volt.

Count Adyn
olyan mint az aranylabda kb😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

A torkánál ragadtad meg a kérdést! 😊 Éreztem én ,már írás közben is hogy valami nem stimmel...

Igen a lényeg a Felhőatlasz Vs Vaslady felállás volt + az hogy Leo úgysem kap Oscart akárhogy is igyekszik. 😊
IMYke2.0.0.0
<2014> - (imdb) - "Backcountry" - 5/10
(2015.07.18)

Az alapfelállás hasonlított az ausztrál "Véres hétvége" (Long Weekend (2008)) c. filmre - abban a karakterek és a páros jobban ki voltak dolgozva, erősebb volt köztük az érzelmi töltődés és kötődés. No, és a Természet...
Persze, ebben a műben is volt tunkolás és (meg)menekülés, csak másként. A 2008-as ausztrált ajánlom, ezt a filmet nem.

//Érdekes mód, ha az imdb-pontozásra ad az ember, fordítva lenne "reális".

Blasta

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tyler1
Az a Diana, ami valójában a Vaslady és Margaret Thatcher-ről szólt, és ami egy évvel korábban készült, mint a Felhőatlasz, amit nemhogy legjobb smink kategóriában, de semmilyenben nem jelöltek?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Ebben az esetben majd Leo legföljebb végigviszi a trailerben látható bosszúhadjáratát csak most az Oscar biztosság ellen...

Mondjuk az én agyam a "legjobb maszk" a Felhőatlasz vs Diana -nál dobta le végleg az ékszíjat, ahol Felhőatlasz (minden szereplő 4-5 féle smikben) helyet a Diana nyert ahol Merly Streep et egy idős hölgyből egy másik idős hölgyé maszkírozták... 😊
Tikal
Belenéztem, ez szar. Négy rész után se fogott meg igazán...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

tigeroo
de, én élvezem. 😊
Jim Morrison
Ezek szerint beszélni se lehet róla?😞

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Ted 2 - Seth Macfarlane humora olyan, hogy utálják vagy szeretik. Én szeretem. Így a Ted 2 is jó lett. Le se tagadhatná hogy Family Guy készítője az író/rendező.

tigeroo
fú még mindig vannak olyanok akik szerint az oscar jelent valamit? 😮
Kongy
Akkor folytatja tovább a környezetvédelmi törekvéseket, bár szerintem a színészkedést, és azt is párhuzamosan űzi.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

LasDen
igaz. lesz az is

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
De lesz még egy filmje, ahol vagy 20 énje lesz nem? Hardynak meg már kb kész a filmje amiben egy ikertestvért játszik... Ez is érdekes lesz 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

LasDen
az is előfordulhat. De akkor szegény Leo végképp nyugdíjazza magát mérgében 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Jim Morrison
inkább Tom Hardy kap majd oscart mint legjobb mellékszereplő <#zavart1>

LasDen
kell egy nagy ágyú, aki tökéletesen asszisztál DiCaprio oscarjához

Kongy
Nagyon jónak tűnik, kiváncsian várom. 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Jim Morrison
TomHardy ebben is? :o nem is tudtam

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

LasDen
nem állítólag, hanem már rég nézhető az egész évad Sense8 címen.

Tikal
Állítólag most sorozatot készítenek a Netflix-nek...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

RatBaG
én a gyíkarcoknál dobtam le a láncot végleg...

Per Aspera Ad Inferi.

Synchronous
Tipikusan olyanok mint az egyslágeres előadók, akiknek egyetlen nagyobb dobásuk van, a többi munkájuk viszont értékelhetetlen. Ők a Mátrix 1-el dobtak nagyot, azóta semmi. Esetleg a Felhőatlasz, bár annál Tom Tykwer is ott volt mint rendező. De kétségtelen hogy amit ketten rendeztek abból csak az első Mátrix ér a 0-nál többet.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Tikal
Jupiter Ascending

egy újabb fos a Wacho testvérektől, a kérdés már csak az, hogy miért kapnak ezek még mindig munkát?

4/10

dartonite
Ted 2:
Sajnos ugyanolyan gagyi mint az elso.Ha valaki betep hozza akkor lehet hogy elvezheto, de nem en vagyok a celkozonsege ennek sem.
Nem ertekelnem, tegye meg inkabb olyasvalaki akinek ez a tipusu humor fekszik.
Bokafix2
Megacápa vs Kolosszus

<#hehe>

-1/10

(ha még nem volt ZS utáni kategória, akkor ezzel a filmmel lett)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

tigeroo
nem, kuncogó női hang volt undorítóan😄 nem ezek, utánanéztem
genndy
Bogdányi Titanella is lehet. Simpsonsból Liza mondjuk hirtelen, de minden kislányt ő szokott szinkronizálni ha nem valódi kislány.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

UUUU
http://www.magyarszinkron.hu/?module=news&action=show&nid=69322

Szerintem ra gondolsz. Miss April 😊 Idezet "Néhány tanár azonban nem tudott kibékülni különleges, fátyolos hangjával"

RatBaG
ha már fos szinkron...
pont a múlt héten volt a tvben a "nagyon nagy ő". minden alkalommal feltépi a sebeket. egy tök jó jack black-film, de magyarul egyszerűen nézhetetlen.
nem tudom ki lehetett az az agyhalott barom, aki szerint lang györgyi ideális választás a szinkronhoz. 200 kilós a filmben a csaj, akkor legyen az a valóságban is, höhö... vagy nem tudom mi járhatott a fejükben. nulla tehetséggel, monoton hangon feldörmögte a szöveget, és a végeredmény egy kritikán aluli szűk két órás "élmény"...

Per Aspera Ad Inferi.

Jim Morrison
emlékszem, hogy volt valamit amit a képernyőre kellett ragasztani, de miért is? 😄

tigeroo
és ki volt az a magyar szinkronszínésznő akinek nagyon kislányos-kényes hangja volt? őt már rég óta nem hallani filmben. asszem a beverly hills ben volt vmi szőke csaj, meg a fanni magazint reklámozták vele. kurva idegesítő kislányos hangja volt. a többieknek egy ilyen se rémlik hogy lett volna ilyen csaj. de én emlékszem rá😄

a másik ilyen a tv2 TAP, amit a képernyőre kellett ragasztani, én emlékszem rá baszki, de senki más az ismerőseim közül...
Dynamic
Sorozatokra is gondoltam, nemcsak mozifilmekre, szerintem ő lesz az. Ahogy nézegettem a színészeket akiket szinkronizált, egy rakás néger van benne 😛
Pedig asszem ő az: katt
repvez
Már ott sem volt szimpi
Dynamic
A tipikus néger női szinkron meg beugrott. Ő azt hiszem Kocsis Mariann. Most nem tudom letesztelni, mert nincs hangszóró a gépemen 😊
Köszönjük Emese volt az!
Dynamic
Szerintem tutira Stefanovics Angéla volt.
repvez
A chappy filmben a szöke punk csaj szinkronja nem tudom ki volt,de mégegyszer nem szeretném meghallani semmilyyen filmben.Mikor először megszólalt, arra gondoltam, hogy most azonnal abbahagyom a filmet mert kibirhatatlan az a nyávogó magas gyerekes beszéd amit ott produkált.
Egyébként a magyar szinkronokkal nekem nincs bajom, elég jól elszokták találni a karakterhez illő hangokat.
Dynamic
Ja ja, van még egy tipikus néger női szinkron. Minden filmben szinkronizál, amiben van néger nő, főleg, ha zsaru az illető. Nem jut eszembe a neve, de biztos, hogy egyre gondolunk 😊