106839

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Prof William #93624 Egy gyors és spoileres kérdés azoknak, akik már látták Warcraft filmet és otthon vannak valamennyire játékban is.
A filmben benne van hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Medivh is áruló és éppen hogy ő szűrte össze a levet Gul'dan-al hogy megnyithassák a Dark Portalt? Mert emlékszem hogy ez a játékban ütött, szóval remélem, hogy a filmben is így lesz. Valamint Medivh-et már megölik a filmben vagy majd ezt következő filmre tartogatják?
Előre is köszönöm a választ.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.27. 14:26:32 -
Wow, kíváncsian várom mi lesz belőle. Jónak ígérkezik pedig én nem vagyok rajongója se a játéknak, se a stílusnak. -
hidd el, nem fogsz csalódni. kiszolgálja a régi motoros warcraftosokat, és a wowosokat is fanserviceben. nekem kéjhömpöly volt (SQJ-t idézve, nyugodjon békében), áhitattal néztem a jeleneteket, és a nagytotálokat az ismerős helyekről, hősökről -
Prof William #93621 Anno már nagyon halvány emlékeim vannak az első Warcraft játékról de ott még nagyjából tényleg annyi a sztori, hogy az Emberek boldogan élnek, majd hirtelen jönnek az orkok, akik nem mind rosszak de azért nagy részük igen, majd megy a hirig és belengetik hogy itt azért több minden van háttérben, mint gondolnánk.
Ha jól olvasom a kritikádat akkor ennek eleget is tett a film. :)
Holnap kiderül. :)
Remélem hogy sikeres lesz és akkor jöhet majd Warcraft 2 amiben már lényegesen több dolog történik és persze számomra máig etalon Warcraft 3.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.27. 09:21:44 -
A te kritikáidat is vicces olvasni... ja nem, hisz olyat még nem is írtál. -
-
Nyiri #93618 Warcraft. Én nem vagyok rajongó. Nem olvastam könyveket. Inkább csak a 2-es játékkal játszottam. Nekem nagyon bejött. Nem vártam semmit főleg a kritikák miatt. De kellemesen csalódtam. Azt azért éreztem, hogy nagyon pörgetik a sztorit. Remélem lesz valami 3 órás directors cut, mert néhol karakterfejlődés még elférne.
A cgi-re nem tudom miért van panasz. Közelieknél sokszor leesett az állam milyen részletesek. Mikor összecsapott két ork kézfogás gyanánt érezhető hogy kb 100 kilós karok feszülnek egymásnak. Olyan társasággal voltam akik szakmabeliek, konkrétan nyakig benne voltak olyan intrókban amikért a gamer társadalom jó részének feláll ha újra megnézi. Kérdeztem Őket és szerintük is nagyon rendben volt, sőt. Kiemelkedő. -
Örülök, hogy van min röhögni. :)
-
Mindig vicces olvasni a kritikáidat, de ez már a legalja. Fingod nincs a sztoriról ez látható. -
jesszusom, mégis mit vártál? hogy 2 órába még belefér sargeras, kil'jaeden, mannoroth vére az egész lángoló légió, draenor sorsa, az örökkévalóság vége? a warcraft 1 történetét dolgozta fel, ennyi. atya világ, nem is értem, hogy lehet valakinek ekkora elvárása! főleg úgy, hogy kvázi a warcraft 3. részére kellett várni, hogy megjelenjenek az elfek, és a draenei faj. (trollok és taurenek meg még seholsem!)
én most jövök a vetítésről, kurvára bejött. nagyon átjött a hangulat a nyitójelenet, epic volt, utána az egész film kb. egy flashback volt (szinte vártam hogy az infernal golem lepottyanjon, mint a reign of chaos introban :)). minden apróság a helyén volt, stormwindben még a griff istálló is ott volt, ahol a játékban! tetszett elvynn forest, goldshire, tetszett azora tornya is hogy bennevolt. sok sok apróság. kibaszott jó film volt, annyit sajnálok, hogy talán túl keveset mutatott be a "háttérről", és túl sok szálat hagyott elvarratlanul (háttér alatt értem a démoni erőt, ami megszállta medivh-et is). ironforge-t amikor messziről mutatták amúgy, akkor kb. lepetéztem. nagyon, nagyon tetszett a film, rendben volt. mondom, aki nem ismeri a lore-t, annak talán túl sok lehetett a karakter, de teljesen jó volt a film.
khadgart valóban furcsa volt suhancként látni, révén hogy a jelenlegi wowban az egyik legnagyobb befolyással bíró ember származású karakter. amúgy, a varázs effektek annyira odabasztak, hogy az nem igaz. filmben ilyen jól mágia szerintem még nem volt ábrázolva. csillagos ötös, jóféle blizzard iparosmunka.
ha a következő film a warcraft 2-t fogja felölelni, akkor a soron következő filmekben annyi történés lesz, és annyira beindulnak az események, hogy kb. egy warcraft 3-as kampány lesz 1 film.. szóval el leszünk látva, nagyon remélem.
mondom a véleményem aktív wowosként, a lore nagy részét ismerve. hogy rendben volt ez.
Warcraft: A kezdetek
9/10, de csak azért, mert nem láttunk blizzardot :)
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.26. 23:55:09 -
Nehéz leírni. Tiszta olyan sok jelenet, mintha egy szobában játszódna az egész. Hiába vannak a szereplők erdőben, gyakran volt bezártság érzésem. Lehet az én hülyeségem, de én ezt éreztem. -
Prof William #93613 Máshol meg éppen a CGI-t dicsérték...
Na mindegy szombaton kiderül. :) -
Elég csak megnézni, hány millióan játszottak a játékkal fénykorában... -
13 óra: Bengázi titkos katonái
Imádom a last stand filmeket, van valami kurva jó bennük. :D Így erre is azért kíváncsi voltam. Baynek az ilyen földhöz ragadtabb filmekkel kéne foglalkoznia. Az ilyen normális ember vs ember történeteket jobban el tudja mesélni, mint bármelyik TF-t. Persze nem tökéletes, Bay minden "trükkjét" felvonultatja, de korrekt lett a végeredmény. Kicsit hosszúra nyúltak a dolgok, főleg az elejéről lehetett volna vágni. Mikor minden elszaródik, akkor ott először kicsit össze voltam zavarodva. Nem tudtam ki kicsoda, csak azt láttam, hogy egyik szakállas ürge beszél a másokhoz vagy Krasinskihoz. Viszont Bay ezekkel a tüzijáték robbantásokkal az agyamra megy. Utálom ezeket a szarjait, annyira idegesítő a TF-ben is.
6/10 -
Miért, lehetetlen lett volna úgy megcsinálni hogy a fanokat is kiszolgálják és azt a réteget is amely nem játszott a játékkal? -
gombabácsi #93609 mennyi wow fan van? megérte volna csak fanservice-nak csinálni a filmet? -
Sajnos ez a film is ilyen. Ez nem Warcraft film, ez egy Warcraft ihlette ZS kategóriás fantasy-kalandfilm... -
Én hasonlóan szisszentem fel annak idején a Doom-on... se a sztori se a hangulat se semmi nem volt Doom. Még a BFG színe is kék volt... ezek az adaptációk sose a játékra hasonlítanak, csak a címet veszik kölcsön hogy meglovagolhassák a játék sikerét és hogy jópár rajongót beszédítsenek a moziba és legombolják róluk az aktuális összeget. -
gombabácsi #93606 mi van, beakadt a lemez? :)
bezzeg a szuperhősfilmek, azok ám... :D -
Warcraft
Hűha gyerekek... vannak itt gondok. Nem is tudom hol kezdjem. Talán az elején. Mikor bejött a zene, meg a Blizzard logo minden olyan epicnek tűnt hirtelen, aztán a kezdőjelenet sem volt vészes, de aztán megjelentek az emberek. Atyaég, mik voltak ezek az alakítások?! Nyilván nem vár az ember Oscar-díj gyanús színészi játékot, de ez mii?? Konkrétan Khadgar-t játszó gyereket egész film alatt szájba kívántam könyökölni, annyira idegesített. Lothar elment, abszolút átlagos, ahogy a többi színész is, bár ők inkább átlagon aluliak. Ugye nem feltétlen a színészek a lényege egy ilyen filmnek... de mi volt ez a CGI?! Jézusom. Helyenként komolyan a Hercules legendáját idézte, és ez nem dicséret.... Elhiszem, hogy relatíve alacsony a költségvetés, vagy tudom is én, de ennek a filmnek 1-2 snittől eltekintve egyáltalán NEM VOLT Warcraft hangulata, holott talán ez lett volna a lényeg, a fan service!
Sztori... hát hogy is mondjam, nagyon leegyszerűsített, bugyuta, úgy ahogy a párbeszédek is. Draenei, elfek teljesen kihagyva, ahogy jó pár más dolog is, de ettől tekintsünk el, nem lehetett mindent bemutatni. Jó, én megértem, ezek a WoWban kaptak szerepet inkább, ne rójuk fel hibának. De azok a párbeszédek, anyám borogass... Amikor a film vicces akar lenni, akkor is inkább agyzsibbasztó... A viccesnek szánt jelenetekről inkább ne is beszéljünk...
Szóval nagy csalódás volt nekem, lehet túl sokat vártam tőle, de ez azért elég gyenge lett, én egy olyan 4/10-et adnék neki, mert többet nem ér.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.26. 20:42:41 -
DantesHUN #93604 Hát. Bezzeg az Egyiptom istenei. Na, az jó film, eredeti, érdekes főhősökkel. Ügye? -
gombabácsi #93603 nem bírom megérteni ezeket a cg harcos művészeket :) hogy miért ilyen sablon-jóképű hősöket raknak mindenhova.
pedig a valódi színészek közül ritkán fut be ilyen, sokkal inkább az egyedi-jóképű vagy egyedi-nem-feltétlen-jóképű arcok a híres színészek. (ritka a kivétel, de akkor meg az arcán tükröződik mégiscsak valamiféle egyediség).
ezt most bénán fogalmaztam meg, de talán érthető.
de ott van pl a hl2 főhősnője, az is nagyon eredeti volt (tudom, élő emberről mintázták).
mondjuk játékokban még ritkább ez. ott méginkább a totálsablon megy. -
A Final Fantasy XV mellé kapunk a nyáron egy egész estés filmet is. A játék egy másik oldalát meséli el...
-
senki nem emlékszik már a warcraftra a rajongókon kívül, csak a WoW-ra... -
szakállas :) a warcraft 1-ben nem szedtél virágot... -
karajjj #93599 szóval...
-
karajjj #93598 Pont ezért kérdeztem, mert miután elolvastam, számítottam itt is a kommentekre. -
Prof William #93597 Én is így állok hozzá.
Ha jól elszórakoztat két órát, akkor már megérte.
Mellesleg ha sikeres lesz, akkor végre jöhet a többi Warcraft film is. Hátha a Blizzard is Marvel szerűen lát neki az univerzumépítének évente egy filmmel. :) És aztán egy nap talán... Starcraft? Diablo?
Reménykedjünk. :)
Szombaton megyünk megnézni. -
Vesztettünk volna. Jó poénokat és laza alakításokat. Sok jó filmje volt és remélem lesz is. -
a warcraft 1-et filmre vitték, én így fogom fel. élek-halok a blizz termékekért, nincs nagy elvárásom, de sztem élvezni fogom -
Oh, dehogy nincs... -
Ehhez a filmhez azért ő is hozzátartozott. Bár gondolom nem te vagy a célközönség. -
Ha már itt tartunk Will Smith sem egy nagy szám, kb minden filmjében ugyanazt az arcát mutatja. Maradt volna inkább a rapnél, senki sem vesztett volna semmit.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.26. 11:06:50 -
Na, ezt nem tudtam. Kár érte, mondjuk a fia nem egy nagy szám.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:42:51 -
Én azt olvastam, hogy a Suicide Squad -ot nagyjából egy időben forgatták a filmmel, ezért nincs benne.
Mondjuk a "nagyon" okos fia még nem érett be, mint színész, 5-10 év múlva megnézném merre változott. -
Prof William #93589 Will egyrészt nagyon sok (túl sok) pénzt kért a szerepért - bőven többet mint amit a többiek kaptak- ezen felül pedig azt akarta hogy a fia is szerepeljen a filmben de nem ám holmi mellékszerepben, hanem az egyik főszerepben.
Ez érthető módon nem jött be a stúdiónak, szóval az elmúlt 20 év során hősi halált halt. :)
Warcraftot meg majd szombaton megyünk nézni. Akkor majd kiderül. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.26. 10:28:16 -
ha jól emlékszem off-screen halál jutott volna neki, azt meg nem akarta... ha nem tévedek. -
karajjj #93587 Meglepő, hogy még egyetlen Warcraft fikázás sincs.
-
Nekem az tűnt fel, hogy a repülők milyen hiper-szuperek de a kocsik semmit sem fejlődtek.
Ha már szinte az összes mellékszereplőt előásták, Willy fiút miért nem hozták vissza? Nekem sokat dobott volna rajta.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:16:54 -
bcrics #93585 Rosszabb az egyiptom isteneinel is?