Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Avagy Ber Grillsz bekaphatja... Leo olyan profizmust rittyent a vadonban hogy Rambo is könyörögne a receptért. Egész szépen túlélegette a veszélyes helyzeteket és a környék is nagyon ott van ahol játszódik a történet.
de a többit csak spolierben...
Azt viszont nem igazán tartottam logikusnak hogy az ájkidós medve mikor félbehagyta a gatyaporolást, Leo miért maradt ott hogy megpróbálja megölni. Arrébb is kúszhatott volna míg a medve nem rá figyel és elrejtőzhetett volna, vagy ha ez nem megy akkor halottnak tetteti magát... állítólag akkor békén hagyja. Elvégre biztos nem fogja odatenni a mancsát a nyakához hogy megnézze a pulzusát.
Igaz hogy végülis elintézte, de cserébe még több plusz sebet szerzett a Round 2-ben. Az indián srác akivel véletlenül összefutott bölényzabálás közben miért lett kiiktatva olyan értelmetlen módon hogy egyik pillanatban még sátort készít a lábadozó Leónak, a másikban meg már fel van akasztva egy fára... és nem tudni mi volt, kik tették, stb. Valahogy nem volt ez rendesen felvezetve.
Az indián csajt is akit megmentett a fehérektől egyszerűen otthagyja... elköti a lovat és azonmód irány a nagy kerek erdő... na és nem utolsó sorban alaposan kijárna már egy oszkárdíj ennek a csávónak: szarrá fagyva elsüllyedt a tengerben, szívenlőtték, szétrágta a medve... és mégse... pedig ezért a filmért is megérdemelné.
8/10
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.03. 13:12:28
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
hajjjaj... de amúgy jó észrevétel.
a gond csak az hogy míg han solo 10/10-es karakter, addig lara croft meg kb 0/10-es... (mint film szereplő. a játékok állítólag jók, persze azok se a karakter miatt)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A film Prometheus-szindrómában szenved. Minden adott volt egy jó film elkészítéséhez, de ahelyett, hogy belecsaptak volna a lecsóba, biztonságra játszva csináltak egy remake-et. Ami nem is lenne egy rossz dolog, de a hozzáadott érték, ami millió-egy érdekes kérdést felvet, mind megválaszolatlanul marad, mert a nosztalgia jelenetek elveszik az időt ezeknek a kifejtésétől. A készítők ugyanúgy várnak a magyarázattal, mint anno a Prometheusban történt. Legjobb példa erre a főgonosz, ami nem önmagában gyenge, hanem két másik szereplő viszonyába, akik konkrétan háborús hősök, és nekem folyamatosan az járt a fejemben, hogy ezek mi a lófaszt csináltak a megelőző 20 évben, mert amire a jelenből lehet következtetni az baromi égő. Szóval valahogy nem ér össze a múlt és a jelen.
Pozitív dolog, hogy a szereplőkben rengeteg lehetőség maradt, főleg a főhőscsajban, ha kicsit jobban elmennének kalandfilm vonal fele, a csajból könnyen lehet még a Star Wars univerzum Lara Croft-ja...
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Nagyobb csavarra számítottam. Alapvetően érdekes a témája, De végül mégiscsak egy robot ribancról szól a film. 😊 Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. Már csak azért is, hogy elgondolkozzon az ember azon, hogy vajon a google mihez kezd a szokásainkkal. 😊
6/10
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Most neztem meg. Sötét szobában, fullhd-ben 102 centin így ejszaka nagyon ütött.
Nagyon beteg. Hideg kirazott pedig nem bírom a rendezőt.
8.5/10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.01.02. 20:20:03
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy marék idegen embert összezárnak egy hangstúdió pincéjében gyógyszerkísérlet céljából. Elvileg 8 órát kell bent lenniük, az automata lezárja a kijáratot és ... Persze a történet közben mindenkiből kijön a valódi énje, pláne amikor különös dolgok kezdenek el történni. A szereplők hozzáállása az ami a történetet előre viszi vagy érdekessé teszi. A dolog egy szépséghibája, hogy úgy éreztem csak három szereplő van normálisan kidolgozva és ezen a színészi játék sem segít. Meg az elején sejteni véltem miről fog szólni a film, de nagyot tévedtem.
6/10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az Aviatorért is megnyerthette volna, de mondjuk Jamie Foxx is teljesen megérdemelten nyert abban az évben Ray Charles alakításáért.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 15:14:46
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2016.01.02. 13:31:19
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
//Bejelentkezett profil mellett.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Zseniális. Bár Tarantino-tól nem is vártam kevesebbet. Nem való mindenkinek, de aki pl szerette a Ponyvaregényt, Kutyaszorítóban, Jackie Brown-t, tehát a régebbi filmjeit, az ezt is imádni fogja, mint ahogy én is. 😊 És külön örülök, hogy ez a film nem a Django-féle történetmesélést folytatja, hanem kicsit visszakanyarodik a régebbi típusú filmjeihez. Nagyon tetszett. 9/10
A visszatérő
Érdekes film volt. Helyenként talán kicsit vontatottnak hathat, de mindennek megvan a célja benne. Nekem bejön a rendező stílusa, bár értelemszerűen kicsit más volt, mint a Birdman, ugye témából adódóan, de a jellemző vágások, snittek, kameranézetek itt is megvannak ismét, és zseniálisak. DiCaprio ismét félelmetesen jól játszik egy olyan szerepben, ahol kb 5 mondata van. Nem is a szövege által színészkedik itt, inkább a gesztusaival, arckifejezésekkel, amik zseniálisak, és néhány kép bele is rögzült a fejembe. Ha ezért nem kap Oscart, akkor semmiért. Lehetett volna valamivel rövidebb, kicsit éreztem a hosszát, nem úgy, mint az Aljas nyolcasnál, de ez is egy nagyon erős film, mindenképp ajánlom. 8/10
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Rendhagyó posztapokaliptikus horror, merész befejezéssel.
8/10
The Visit
Kicsit vontatott, de nem szokványos thriller, egyszer mindenképpen érdemes megnézni.
The Atticus Insitute
7/10
Ez is elég vontatott, de rendhagyó, dokumentumfilmnek álcázott horror..., egyszer ezt is érdemes megnézni, már csak a szintén rendhagyó befejezés miatt is.
6/10
Extinction
Zombis dráma, nekem nagyon bejött az elcsépelt téma ellenére is.
7/10
Utoljára szerkesztette: balee4, 2016.01.01. 22:01:42
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Most jöttem haza a moziból. EZ. EGY. KURVA. JÓ. STAR. WARS. FILM.
Nem hibátlan, nem tökéletes, de bazi jó. Abszolút meg tudom érteni aki megnézi többször is moziban. Én is gondolkozom rajta.
(fontos megjegyzés: fan vagyok, összes filmet láttam többször, olvastam könyvben őket, olvastam könyveket, játszottam játékokkal, olvastam rajongói teóriákat és ötleteléseket. És simán megvett kilóra, nem kötekedtem, nem kerestem a hibákat, inkább figyeltem a részletekre és tátott szájjal élveztem a filmet.)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Értékelhetetlen. Kb. a 30. percnél kikapcsoltam.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Jogos a 8,1 pont IMDB-n. Az érdeklődést számomra végig fenn tudta tartani annak ellenére hogy egy házban játszódik szinte végig.
Az igaz, hogy 20-25 perccel simán lehetett volna rövidebbre is vágni.Vége is tetszett.
Tarantino rajongóknak ajánlott.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Én azok táborát erősítem, akik gyerekként látták az első filmet. Nem vagyok egy hatalmas rajongója, de szerettem (szeretem) a történetet.
Mivel a film egy sci-fi/fantasy (?) sok mindent el tud fogadni az ember. Meg tud birkózni azzal a tudattal, hogy teremtettek egy olyan szuper intelligens "dinót", aki képes megváltoztatni a saját hőmérsékletét, meg a színét, meg ki tudja kaparni a nyomkövetőjét... stb. Már nehezebben, de még sikerül legyűrni azt az Asylum stúdiót idéző, orgazmikus jelenetet, amikor megküzd egymással az Indomius rex, meg a T-rex, meg a raptor, meg a moszaszaurusz egyszerre...
De, hogy MEGINT sikerült felépíteniük egy olyan parkot, ahol nincsenek megfelelő biztonsági intézkedések... Ez elrontja az egész filmet. A történet a saját világában is hiteltelenné és logikátlanná válik. Ha legalább a JW egy reboot vagy remake lenne és nem venné alapul a '93-as filmet, még talán... de így??
Bakker... az egész kib@szott parkban egy rohadt CIVIL helikopter van (amihez persze nagyítóval kell keresni a képzett pilótát) amire hip-hop felszerelik a egész parkban lévő EGYETLEN komolyabb fegyvert, amivel persze nem sikerül eltalálni a célpontot pedig annak a fegyvernek aztán tényleg van szórása... <#falbav>#falbav>
Számomra ezek teljesen elrontották a filmet.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Viszont szerintem nem volt annyira kiemelkedő. Bár a film képi világa, ideértvén a tájakat(Kanadai és hasonló helyszínek is voltak) valamint az, ahogy a kamerával bántak az -szerintem- egyedi volt és elég jó. Viszont nem túl akciódús film, és szerintem Leonardo számára nem is Oscar-esélyes.
I met God. She's black
no para, attól hogy itt néhány embernek nem tetszett a JW, még nem jelenti azt hogy tényleg rossz lenne a film. Ha legalább a rajongók nagy része ki lett szolgálva - márpedig ki lett - már megérte elkészíteni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A Reddit felhasználó, aki már látta a filmet, rengeteg kérdésre válaszolt, és sok spoileres információt osztott meg, melyet a DC Comics Magyarország gyűjtött össze:
1. Jena Malone játssza Barbara Gordon-t.
2. A pletykákkal ellentétben James Gordon életben van, és nyugdíjas.
3. Scoot McNairy a metropolis-i csata alatt megsérült Jimmy Olsen szerepében látható, aki nem haragszik Superman-re, inkább támogatja.
4. Rengeteg a harcjelenet.
5. Dick Grayson volt az első Robin. Megemlítik, de nem tűnik fel.
6. Sok az utalás Joker-re,
7. aki körülbelül 5 évvel a film történései előtt végzett Jason Todd-dal, amit követően Batman kis híján megölte a pszichopata bohócot.
8. Van visszaemlékezés a gyilkosságra, de konkrétan Joker és Robin sem látható.
9. Joker küldte Bruce-nak a 'YOU LET YOUR FAMILY DIE' tartalmú üzenetet, ebből pedig egyértelmű, hogy tudja, kicsoda Batman!
10. A film alatt Joker végig gúnyolódik Bruce Wayne-nel.
11. Callan Mulvey a LexCorp biztonsági főnökét alakítja.
12. Van utalás az ARGUS-ra és Amanda Waller-re.
13. Zod-ból mutálódással lesz Doomsday.
14. Doomsday a film elején megszökik a LexCorp-ból,
15. és ekkor látható első alkalommal Victor Stone, aki akkor sérül meg, amikor meglátogatja édesapját az épületben.
16. Doomsday végső kinézete olyasmi lesz, mint a képregényekben.
17. Wonder Woman nem tud repülni, azonban gyors, nagyon erős, és hatalmasat tud ugrani.
18. A Batcave nagyobb mint hinnénk, ugyanis külön terem van benne Robin felszereléseinek, valamint több Batsuit is látható.
19. A Jeremy Irons féle Alfred nagyon badass!
20. Batman és Superman kétszer is összecsapnak.
21. A két címszereplő korán felfedezi egymás személyazonosságát.
22. Az előzetesben azért térdel Superman Lex előtt, mert Mercy Graves közben fogságban tartja Lois-t.
23. A Lex/OS keretein belül drónok fejlesztése történik, amelyek az idegenektől védenék meg a földet.
24. Lex látni akarja Superman-t elbukni, ezért szabadítja rá a drónokat, miután Batman nem végez vele.
25. Flash és Aquaman a film harmadik felében tűnnek fel, amikor is ezeket a gépeket kell megállítaniuk.
26. Flash jelmeze hasonló anyagból készült, mint Superman-é, de van rajta némi páncélzat is.
27. Ezra Miller csakis Flash-ként volt látható, Barry Allen szerepében nem.
28. Jason Momoa félelmetes Aquaman!
29. A "pimasz és vicces" szavakkal jellemzett Dan Amboyer féle Hal Jordan a drónok elleni harc alatt leplezi le magát, mint Green Lantern!
30. A jelmeze nem teljesen CGI, de van rajta olyan elem is.
31. Lex kriptonit általi mérgezéstől lesz kopasz.
32. Jesse Eisenberg Lex Luthor-ját megfogjuk utálni a film zárására,
33. ahol is összeáll a JUSTICE LEAGUE (Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg, Flash, Aquaman, Green Lantern)!
34. Jason Todd a Wayne Manor-ban halt meg, és robbantották fel, ezért olyan az állapota az épületnek, mint amit az előzetesben és a képeken láthattunk.
35. A visszaemlékezős jelenetben látható egy fehér kéz által fogott véres feszítővas, és a földön fekvő (halott) Robin.
36. Wonder Woman-nek van köpenye, de a Doomsday elleni harc erejéig leveszi.
37. Rengeteg a Riddler graffiti, megemlítik Harvey Dent-tet, a Batcave-ben pedig látható Mr. Freeze fagyasztópisztolya.
38. Swanwick tábornokot megölik, mert a Lex/OS útjában áll.
39. Finch szenátor is életét veszti.
40. Láthatjuk meghalni a Thomas és Martha Wayne-t.
41. Rengeteg az Oracle utalás.
42. Flash és Green Lanternt sokat ugratják egymást, olyan, mintha már ismernék egymást.
43. Batman-nek rengeteg felszerelése van, több, mint az előző filmekben.
44. Flash villámlása hasonló a sorozatoshoz, némi lassított jelenettel fűszerezve.
45. Green Lantern ezzel a mondattal száll be a harcba, miközben hatalmas mosoly van az arcán: "Nem gondoltad, hogy csatlakozni fogok a partihoz?"
46. Bruce sokszor használja a "bohóc" szót.
47. Kriptonit lézerrel győzik le Doomsday-t.
48. Hans Zimmer és Junkie XL nem okoznak csalódást.
49. Láthatjuk, ahogy Flash lefutja a szuper sebességét használó Superman-t.
50. Sok a poén a filmben, de megvan az egyensúly.
51. Kord Industries utalás.
52. Doomsday nem öli meg Superman-t.
53. Hogy honnan tudjuk, hogy Joker küldte Bruce-nak a levelet? Az egyik jelenetben, amikor Bruce és Alfred beszélget, előbbi arról beszél, hogy Superman után hogyan fogja majd elkapni a bohócot.
54. Kérdés: "Batman szívrohamot kap?" Válasz: "Nem, túl badass. Ő támadja meg a szívet."
Emberünk véleménye szerint az eddigi legjobb képregény adaptációt kapjuk a Nolan féle THE DARK KNIGHT óta.
Ha nem is igaz, mert miért lenne, legalább konteózik egy kicsit, az pedig mindig jó.
Utoljára szerkesztette: bcrics, 2015.12.31. 12:22:10