Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem az a baj ha valaki ostoba, hanem az ha csakazért is erősködik hogy igaza van és önigazolásból még vissza is felesel és "nevetgél".😊
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 12:57:59
Még mennyire akarod megerősíteni amit leírtam? És te vársz bonyolultabb filmet bonyolultabb szereplőkkel? 😄
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.27. 11:47:49
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
De tényleg érdemes megnézni.
Maze Runner 2
Bevezetés megvolt, így ebben a részben már jóval több esemény volt. Mondjuk jó sokszor feltettem a 'MIÉRT?' kérdést (miért ezt meg ezt csinálták), de nem volt rossz.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Persze személyeskedhetsz, max mint irtam pofán röhöglek. Én leirtam a véleményemet a filmről, te leirtad, hogy én micsoda hülye vagyok, hogy úgy látom, ahogy.
Amúgy megsúgom neked Kylo nem örlődik, hanem a tette ahhoz kell, hogy beteljesítse küldetését Snoke felé, aki mellett már rég elkötelezte magát a korábbi tettével.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.27. 09:23:43
10/10! OMFG!
mestermunka!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Folytasd kérlek. <#taps>#taps>
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ja, hogy ha nem értenek veled egyet, akkor az a fél hülyét csinál magából ? Várj már kicsit.../hatásszünet/ hadd röhögjelek pofán 😄
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2015.12.26. 16:07:45
Nem gond ha nem tetszik,magánügyed, de ha hülyeségeket állítasz ne várd hogy készpénznek vegyék,és főleg ne várd ha gyakorlatilak burkoltan hülyének nevezed akiknek bejön. De nyugodtan vágjál vissza eszetlenül,végülis csak a komplett fórum elött csinálsz hülyét magadból.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.26. 15:18:38
A soundtracket is meghallgattam egyszer... semmi.... John Williams elvesztette a mojo-ját.
Remélem a másik kedvenc zeneszerzőm, Ennio Morricone nem fog csalódást okozni a The Hatefull Eight-ben.
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2015.12.26. 13:04:36
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
és pontosan ezek hiányoznak az új részből...
Te tipikusan az az ember vagy aki kap egy 2*2-es rubikkockát, és röhögve fennhangon közli hogy az tipikusan buta embereknek való és csalódott amiért nem 5*5-öst kapott....De közben a 2*2-est sem tudja kirakni...<#taps>#taps>
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2015.12.26. 11:14:43
Ez itt a probléma, hogy sokan ezt róják fel hibaként. Holott eleve nem is annak szánták!
Ezt miért nem lehet megérteni?
SPOILER
Az más kérdés, hogy a karakter - a nagyapa nyomdokain - az akar lenni. De MÉG nem az. Csak egy kezdő, aki egyértelműen a két oldal között vívódik. A film jelenetei ezt egyenesen a szánkba rágják.
Nem trollkodni akarok tényleg érdekel, hogy mi köze van annak, hogy nem folyik ki a szemen ahhoz, hogy milyen látvány lesz, mikor nem lesz sárga töle a piros fénykard vagy bármi ami befolyásolná a kép tartalmát.
hát... szerintem ez nem volt olyan túl jó. egy jó közepes...
kissé összevissza az egész. a művészieskedő/misztikus vonal nem tetszett.
realisztikusság néhol nem volt okés...
volt pár nagyon jó jelenet, de amúgy összességében nem kiemelkedő
@Bandicoot: <#worship>#worship><#worship>#worship>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az az igazi FAIL, amikor a fikázó kommentből az derül ki, hogy meg sem értette a film történéseit. Sajnos ha egy film nem szájbarágós akkor sokan képtelenek megérteni azt amit a vásznon látnak. (pl. Kylo Ren személyiségét, fejlődését (változását))
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Ugyanakkor annyi eszed nincs megnézéskor hogy amit te bakiként leírtál nem baki mert:
- Kylo a film elején még csak jó és rossz között örlődik,de totálisan nyeregben van, míg ez fokozatosan elmúlik és a film végén már retteg hogy elbukik épp kiiktatta akit kiiktatott + Chewie igendurva fegyvere által meg is van sebezve...
Ráadásul mitől kéne 20 évvel a Jedi után bárkinek is badassnek lenni? Húzzanak elő egy sith nagymestert ami totálisan értelmetlenné tenné az eredeti trilógiát?😊 Kylo egy "sith padawan", még a sötét erő sem járja át teljesen,fegyelmet sem tanult mint Vader (aki ráadásul az EP4-ben már egy idős férfi), jóval fiatalabb és még mestere sincs teljes kontrollal fölötte....Ugyanakkor örlődik durván magában...
Namármost ha ilyen dolgokat képtelen voltál felfogni a filmből akkor mégis miért város hogy még ennél is bonyolultabb legyen az SW film???
Meg sztem lényegtelen vagy legalább is nem a megjelenitő a legfontosabb része ha az emberi szem 25fps felett látja folymatosnak a képet.
Akkor az mindegy hogy mozivászonra vagy LCD TV-n jelenik meg mindenhogy szaggatva látod, attól, hogy 60 fpsel megy a kép nem azt jelenti, hogy máshogy kéne hogy lássuk a képek csak , hogy több részkép kerül bel, lehet, hogy egy részük már feleslegesen növeli csak a képkockák számát, de még mindig jobb mintha elmsodott képet kéne nézni.
Mert ugyebár ez történt a Hobbit leső részénél, pedig az még "csak" 48 fps volt
A tv-k képfrissítése tök más dolog, hiszen eleve máshogy működik. Vászonra vetítenek, a TV meg a képpontokat frissíti, ott nem mindegy, hogy ezeket milyen gyorsan, milyen váltakozásokkal teszi
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Erre a moziba meg kiszurják a szemünket (szó szerint) a 24p-vel. akkor most minek?
Olyan elmosodások voltak a SWVII-ben is a gyorsabb mozgásoknál, hogy csak azért nem tünik olyan zavaronak,mert gyorsan kapkodják a képet.
Ugyhogy hiába a felbontás meg szintér kiterjesztés fejlesztése, ha a képfrissités még mindig marad a béka feneke alatt.
Ez a film olyan semmilyen. Szintelen,szagtalan, ötlettelen mai kornak megfelelő látványorgia és más semmi.
Középszer a köbön. Lehetett volna akár a Transzformersz 127 is, ha nem lett volna előzménye az elöző részekkel.
Kylo aka kiló inkább pár grammocska a történetben, mintsem valami heavyweight badass főgonosz.
A történet tele van értelmezhetetlen bakival, mint pl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A trendhez persze hozzátartozik az eladási rétegek kiszolgálása, kis afroamerikanizmus, nehogy rasszizmussal vádolják a filmet, miközben szerencsétlen néguskirály olyan gagyi előadást visz a vászonra, hogy a nagyanyám bolhás kutyájában több játékszenvedély és szinészi képesség veszett el. A filmben egyetlen pozitivum Daisy Ridley szép szemei és kb ennyiben ki is merült a mutatvány, amivel engem elkápráztattak.
5.5/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Más kérdés, hogy ugye az új jogtulajdonos közölte nem érdekli a régi kánon, csak az alapfilmek számítanak, se a szerepjáték, se a lexikonok, se a könyvek.
Daniel Craig volt a storm trooper akit Rey felszolitott, hogy kotozze ki, tavozzon, hagyja nyitva az ajtot es ejtse el a fegyveret.
Simon Pegg meg Unkar-t jatszotta

De szép bauxit, honnan van?
Amúgy meg. miért pont olyan ember hozza ezt fel, aki amúgy se szereti az ilyen filmet?
10/10 Ma miért nem tudnak ilyen fergeteges filmeket készíteni?