Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Cipőbűvölőben nem tahóskodott, az csak szimplán egy unalmas, semmitmondó szar volt. De esküszöm még Sandler sem idegesített, ott tényleg nem vele volt a baj, hanem minden mással.
Eddie Redmayne-nek fele annyi lájkja sincsen szerintem, és egy zseni. Sandler nyomába sem ért soha, és nem is fog.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.01.15. 11:14:19
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
Ezt én se értem. Nem tartom jó színésznek.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Szerintem színészek lennének, ha az agyonfuttatott nevek helyet egy fiatal tehetséget választanának de valahogy Stohl-ra mindig többen kíváncsiak. Az is lehet, hogy a néző a hibás 😊
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.01.15. 09:38:37
Nemes Jeles László
Utoljára szerkesztette: VinylToy, 2016.01.15. 09:36:14
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Érdemes megnézni egy Open Grave (azt hiszem ez a címe) stáblistát, az Underworld franchise-ét (1-2), mindenki magyar... 😊
Kár, hogy az egésznek olyan barátok közt szaga van ezekkel a grimaszokkal meg dialógusokkal....
Mondom ezt úgy, hogy a Liza, a rókatündér tetszett is. Bár ha belegondolok a "díszlet" a szokásos csak a stílus újszerű.

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.01.15. 00:47:50
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Utoljára szerkesztette: CalebJoe, 2016.01.14. 22:40:34
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
Készült film a másik, sötét (vörös) oldalról is.
Íme (bár nem magyar és nem is mai): Gulág - 1985 | Gulág film a Youtube-on, angolul (rossz képminőséggel).
Megvallom, nem tudom ennek a filmnek a forgatása előtt v. után készült-e több film a gulágról, ami nem dokumentum film.
Ez ugyan semmilyen díjat nem nyert a világon, noha az író származását tekintve oda tartozik, de ezt mégsem egy olyan ember rendezte, mint a mozgólépcső-gyártó listáját, és a témáját tekintve, természetesen közel sem lehet olyan drámai. A szereplők listája sem olyan, de azért meg lehet nézni.
Noha sok zsidó járt a gulág-féle munkatáborokban is, az valahogy mégsem* olyan súlyos bűn, mint a másik... (nemcsak) számomra némileg talányos, hogy miért.
A fent linkelt filmet nem olyan rég láttam, de furcsa, hogy ezt évente nem adják le a TV-ben sem, DVD-n szinkronosan megszerezhetetlen, a neten sem fellelhető(?), és ez nem is kötelező semelyik iskolában sem, mint a korábban emlegetett csodálatos nagy művek.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Mondj egy olyan magyar szinészt aki az eddigi szerepei után, hitelesen tudna hozni egy olyan karaktert aki többször megjárta a háborut, vagy csak bármilyen egyéb szakmát vagy karaktert.
Stohl buci meg Rékasi és Gesztesi féle emberkékkel, ugyan már?
A holokauszton a mai napig nagyon nagyon keményen lehet profitálni a zsidóknak. Itt az ékes példa. (és ebben a mondatban egy szem zsidózás sem volt, sem negatív kritika)
Ha ez a film mondjuk egy másik bolygón egy idegen faj szenvedéséről, vagy továbbmegyek -> az örményírtásról PolPotról vagy egyéb hasonló ügyekről szólna, nemhogy Oscart, de még Cannest se nyerte volna meg...
Nemes Jeles Igéretes Jellegzetses valakinek a valakije, és legyártott egy tucatfilmet jókor, és épp időben. Szüretelje gyümölcsét, mert megérdemli, jó üzletember. De semmiképp sem tapasztalt rendező / művész. ÜZLETEMBER
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
LEhet már csak azért, mert az eddigi magyar filmekben ugymond leirták magukat a szememben. a kamera nézetek is egykaptafára készülnek semmi változatosság .
Furcsa, hogy azt irod, hogy tul nagy a kockázat ahhoz, hogy megcsinálják, mert az elözö hszben irták, hogy 1 mild-ot eltapsoltak a semmire az nem volt kockázatos?
Pedig azt nyomadták mindenhol reklámokban mégse nézte a kutya sem.
Ezt a filmet meg addig nem is hallottuk mig cannes-ban nem dijazták.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.01.14. 20:38:09
Utoljára szerkesztette: Bokafix2, 2016.01.14. 20:18:57
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Végül is félig stimmel <#ravasz1>#ravasz1><#nevetes1>#nevetes1>
“Well, if crime fighters fight crime and fire fighters fight fire, what do freedom fighters fight?”
Az nem lehet kifogás, hogy csak magyarül beszélnek, mert ahogy egy angol filmet le lehet szinkronizálni magyarra ugy egy magyart is angolra.
Ezért is nem értem, mi ez a idegen nyelvű kategória, ha angol szinkronnal vetitették volna akkor a mad maxal egy kategóriába teszik?
Lehet, hogy nem is értettek belőle semmit ha magyarul nyomták és esetleg felirattal.
DE részemről téma lezárva.
CSak örülnék ha egy kicsit változatosabb és jobb Magyar filmjeink is lennének.
Hőbörgőknek:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mig amiket én irtam azokból még egyet sem láttam egy valóban minden elemében Magyar vonatkozású 2VH-s filmet .
HA bárki akinek kapásból eszébe jut az nyugattan sorolja ,de nem hiszem, hogy hosszú lesz a lista.
ÉS vannak tehetséges operatőreink rendezőink a CGI embereink világhirűek, csak érdekes modon itthon nem csillogtatják meg a tudásukat.
A Magyar filmek kifulladnak a vigjátékban és a komikus párt rendszer emlegetésekben.Az összes azt a vonalat követi, (miniszter félre lép, zimmer feri, meseautó stb..)
Mégegyszer mondom, nem a konkrét filmmel van bajom, hanem azzal, hogy innen nemzetközi szinre csak ilyen témájú filmmel jutnak ki filmek, erre van támogatás, mig a valóban "nemzeti" vonatkozásúra nincs.
Hogy mi? Mi van? Csak ilyen témájú filmek? Nem tudjuk elereszteni? Mások nem forgatnak ilyet?
😮OOOOOoooooooooooooooooooooo SADF:ASDfasdfass
Kezdjük mondjuk ezzel: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Holocaust_films
Egy kevés kereséssel egyértelmű, hogy nagyon hiányos lista, a lengyelek (töriórán ha figyeltél, na ők aztán tényleg szopóágon voltak) legutóbbi filmje (http://www.imdb.com/title/tt2209300/) nincs is rajta
Legjobb leírni a "mi nem tudjuk elereszteni" kis mondatot és trianont egy hsz-ben 😄
Amúgy mindenről lehet jó és rossz filmet forgatni, én is remélem, hogy egyszer kapunk jó filmet azokban a témákban, amiket te is írtál
Amúgy én nem ezt a filmet próbálom védeni, hanem csak megpróbálok rámutatni arra, hogy jó páran kb. személyes sértésnek veszik ennek a filmnek még az elkészültét is, most meg, hogy kap pár jelölést, díjat, kb. fegyvert ragadnának és ölnék a készítőit. Magyarország, én így szeretlek^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Pedig szerintem igazad van. Igaz, hogy nem minden holokausztról szóló film lesz sikeres és golden globe díjas, valóban, és el is hiszem hogy jó a film megvalósítása(nem láttam még sajnos), de egy ilyen filmmel kezdeni a karriert egyből nagy tehert rak az ember vállára a későbbiekre, mert sokak akik nem így látják, elvárhatják majd hogy a többi filmje is hasonlóan sikeres legyen.
I met God. She's black
Lehet nem foglalkozni a nemzetisegunkkel, es objektiven azt gondolni, hogy nem ez a legjobb film.
De hogy szandekosan belerugni miert kell azt nem ertem. ..
Egyebkent akik itt haborognak, lattatok a tobbi filmet is a listan? Szerintetek melyik az amelyik egyertelmuen jobb?
Eddig számomra csak Antal Nimród emelkedett ki egyedül a mostani magyar filmesek közül még ha nem is alkotott kurva nagyot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak mi nem tudjuk elereszteni ezt ?
A don kanyarban meghaltak ezernyi Magyar nem érdemelné meg , hogy normálisan megfilmesitsék, vagy a MAgyar Vadászpilóták, akik erejükön felül védték a légteret?
Ja hogy abban nincs semmi ami nemzetközileg érdekelne bárkit is? Vagy ott van trianon, miért nem forgatják le filmen , mint a Bukást, hogy ne csak a történelem könyvekből olvassák el , hogy mi történt ott?
Ezernyi téma lenne ami igazán a Magyarokkal történt és nem egy kisebbséggel ? ÉS nem az előitéletek mondatják ezt velem, mert senkivel nincs bajom, csak azt , hogy mindenkinek lefekszünk minthogy a saját népünk ügyét hajtanánk és ez bosszant.
Az ilyen talentes müsorokban is, milyen furcsa modon , kik nyernek, (cigány, kövér, transfesztita, buzi,határon tuli magyar), egyik sem azért mert annyira jó lett volna magától is.
- nem is látták még a filmet (nem is fogják megnézni), de a zsidózás, az megy. Szóval még csak véééééletlenül sem lehetséges, hogy egy jó filmről van szó? 😊
- utálkozni, gyűlölni és gyűlöletet kelteni, igeeeeen, ettől kemény a magyar f*sz! szánalmas
Meg nem úgy megy az, hogy meglátják a kritikusok, hogy "jééé, holokausztfilm, szórjuk meg díjakkal". Meg lehet nézni, hány ilyen témájú film kapott díjat az elmúlt időben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A többi hasonló témájú film nem ilyen volt... ott a borzalmakat mindig megszakították egy-egy nyugisabb, vagy oldottabb jelenetsorral.... itt nincs ilyen. A kamerákat is teljesen máshogy kezeli mint a többi film.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick