Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az előzetesek nem mindig a végleges szinkronnal vannak felvéve, sőt a legtöbb esetben nem. 😊 Persze ettől még simán lehet szar a szinkron.
Amúgy szerintem például a Ponyvaregény szinkronja tök jól sikerült. Persze ez sem jobb, mint az eredeti, de korrekt, és aki nem tud angolul, és nem szeretne olvasni, annak szerintem megfelelő.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A "Shield"-ben például. De játszott már Tarantinónál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Már annyiszor felbukkant mellékszerepekben, hogy illett egy létfontosságú pozíció is neki. Remélem, innentől fel lesz kapva.
Ez a film pont egy olyan, hogy tényleg bűn szinkronosan nézni. Főleg ha Sam L. Jackson monológjairól van szó, de a seriff is mocsok jól játszott.(nem ugrik be a színész neve)
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nekem simán elröppent ez a 2 és fél óra anélkül, hogy egy percre is lankadt volna a figyelmem, sőt ahogy a végéhez közeledett a film, kicsit sajnáltam is, hogy ilyen "rövidre" fogták. Nem mondom, hogy hibátlan, a karakterekből többet ki lehetett volna hozni, ezáltal a sztoriból is, de engem elszórakoztatott.
Ja és ez esetben a mozit hanyagolja mindenki, vagyis a magyar szinkront...
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Remek film, csak mikor pörgetik a spanyolt és a felirat meg negyedmásodpercenként változik.. 😊 pfff...
Egyébként még ajánlom ezt is, ez meg francia gyöngyszem, egy cellában játszódik, 4 szereplős, és nagyon perverz, meg micsoda csavar van a végén:
MALÉFIQUE
nézzétek meg!
Döbbenet figurák vannak benne.
Meg kicsit a horror felé kitekintve remek kamaradráma: HUNGER (éhség)
Elrabolnak kb. 5 embert és összezárják őket, ki adja fel hamarabb az emberségét és eszik emberhúst ha muszáj..?
Az hogy problémám van a low budget filmek egyes megoldásaival még nem jelenti, hogy csak az agyatlan szarra utazom. Mert nézd meg az ex machinat, az sem úszott a pénzben mégis faszan nézett ki minden.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
La habitación de Fermat
The Killing Room
Unknown
Meg hát a Kocka trilógia.
Utoljára szerkesztette: stargatelost, 2016.01.07. 21:09:17
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Elfogadom hogy ez nem az a műfaj mikor szétbontják a várost a hiper-szuper hősök... meg minden törik-reped, orbitális bunyók, stb... ez itt csak kamara-műfaj. De attól még lehet olyan jó mint egy látványfilm ha jó a sztori és elgondolkodtató + van tanulsága... a látványfilmek mit csinálnak? Csak jól megkavarják a felszínt, semmi több. Mintha egy olyan sütit ennél aminek a külseje nyakon van öntve csokival, de belül csak levegő... semmi tartalma.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Coherence (2013)
Hold (Moon) (2009)
Locke (2013)
Szerintem te Ethan Hawke-val a Predestination-ra gondolsz, a Tape az más (és én is fölvettem a listára 😄 ).
LasDen: szinte minden kamaradráma low-budget (de ettől még lehet bazi jó!), de nem minden low-budget kamaradráma (Birdemic, jaj istenem <#wilting>#wilting>)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
The Man from Earth nagy kedvenc, az Ethan Hawke film lesz a ma esti, neki több filmje is tetszett, a kicsit gondolkozós, többször újranézős kategória, + jó kis mindfuck a végén.
Külön köszi a műfaj megnevezést,egyszerűbb így leírni, mint ahogy én körbeírtam 😊
Triangle (2009)
Mentőexpedíció (The Martian) (2015)
The Rover (2014)
Retroactive (1997)
Repeaters (2011)
Ex Machina (2015)
Time Lapse (2014)
Időbűnök (Timecrimes) (Los Cronocrímenes) (2007)
The Man from Earth, mint alapmű
A műfaj megnevezése egyébként 'kamaradráma'. (de ezek se azok mind)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Tape, Ethan Hawke és Uma Thurman plusz Robert Sean Leonard a Houseból
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tudnátok hasonló, 1-2 helyszínes, kevés szereplős, filmet ajánlani?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet netflixet nézni aki szereti eredeti nyelven a filmeket, sajna szinkron nincs még se felirat nálunk,remélem lesz rá megoldás hamár legális.
Sok olyan dolgot tudnánk mondani, ahol az emberek kockáztatják az életüket és mégis megkapják a segítséget.
Lásd egy banális példa: dohányzás, ami büdös, szennyezi a környezetet, ha más mellett szívja, akkor még a másik egészségét is rontja mégis megkapja az orvosi segítséget. Furcsa világban élünk.
Az előd filmnél sem értettem miért mondták hogy jó. Egy klisékupac volt totál átlagos tipikus amerikai humorral, alig volt 1-2 jelenet ahol vigyorogtam. De ez a második rész még ezt is alulmúlta, egy humortalan baromság idegesítő karakterekkel. Egy nulla....Csak azért 3 pont mert háluistennek nem 2 órás és láttam már ennél is gázabbat....
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Csináljanak amit akarnak de ne várja már el senki hogy az önkényes baromsága miatt kockáztassa érte bárki is az életét, vagy hogy 1 percig is sajnáljuk az ilyeneket...
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
(Elkezdtem egy gondolatmenetet, de azt hiszem én itt inkább kilépek, mert felesleges)
Kockáztassák más emberek is az életüket az ilyen idióták megmentéséért (például a pilóta), csak mert van pár idióta akik célul tűzik ki hogy játszadoznak a saját halálukkal. Így jártak, egy másodperceig nem sajnálom az ilyeneket. Még ha valami magasztos célt próbáltak volna elérni amit odáig senki más....
Bocs az offért elkanyarodtunk befejeztem.😊
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.01.06. 14:08:39
A "mert ott van" dologba sajnos sok minden belefér. Többek között - nem bántva a tisztes, szabálykövető tulajokat - a bivalyerős, gyors autók, motorok tulajai, akik mások kárára akarják a napi adrenalin-löketüket.
Csak erős idegzetűeknek. A pécsi motoros baleset, ahol a kameránkat használó túlélte
S motorosunknak nem ez volt az első szerpentin-gyorshajtása.
Sorolhatók az élet minden területéről az ilyenek.
Csak emlékeztetőül: az Everest c. filmből indultunk ki, és nem oktalan a beszélgetés.
Csak vannak az "idióták" (nem adrenalin-rasszizmus!), akik a családjuk mellett/ellenére (rosszabb esetben bátorítására) is felmásznak egy veszélyes hegyfalon, leugranak 10000 méterről
De lássuk csak, ennek mi a társadalmi hasznossága? Főképp, ha neki sikerül csapódnia a szikláknak...