Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szuper-nek szuper volt, de nem hős. Ezt ő maga is elmondta.
Biztos, hogy láttad a filmet? Vagy csak nézted? 😉
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.20. 18:13:33
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
VAgy kardos ázsiai kosztümös eposz, a red cliff
Utoljára szerkesztette: repvez, 2016.05.20. 18:09:14
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.20. 17:59:31
Valahogy a filmek paródiáit nem így szokták tálalni , ez sem jött át nekem .
Plusz pont a témáért ami eléggé el van hanyagolva, nem úgy mint pl a vietnami hadszíntér pedig ott (az amerikaiak) mindent buktak, itt meg viszonylag sokat nyertek. Főleg a dél-koreaiak. 😊
Hát nekem olyan semilyen volt. lehet a hangulatom miatt,de a poénokon nem tudtam nevetni egyszer sem . és én mint aki nincs benne ebben a hösös világban, egyáltalán nem tudtam hova rakni a 2 segitőjét a nagy fém fószert meg a got csajt.
A szüperhösök ereje is hagy kivánni valót maguk után.
ÉS az egész történet súlytalan, azért mert ilyen lett én nem mer visszamenni a csajához és ezért keresi a csávót hát minden nap megtörténik emberekkel , semmi nagy horderejű probléma nincs ami miatt ezt a felfordulást csinálni kell.
Kár is ragozni, egynek elment szódával.
* Helyey László
* Hollósi Frigyes
* Koroknay Géza
* Sinkovits Imre
* Szabó Gyula
* Szakácsi Sándor
* Sztankay István
* Zenthe Ferenc
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Selmeci Roland halála érintett meg anno eléggé. Nagyon jó szinkronszínész volt szerintem... autóbaleset...
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Christopher Lloyd, Gene Hackman, Tommy Lee Jones szinkronhagnja volt aki esetleg nem ismerte.
Azzal kezdtem, hogy NEM LÁTTAM a filmet eddig, de mostmárcsakazértis megnézem, mert utoljára ennyi negatív kritikát rég hallottam. Nesze marketing. Bakker, a Sharktopus-ról nem írtak ennyi rosszat.
Én nem a filmről írtam, hanem az itteni megnyilvánulásokról. Eddig bejött...
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.20. 08:35:18
Zseniális film, látni kell!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Szólíts Ismaelnek... Nem igazán értem, hogy anno a kritikák miért húzták le. Annyira nagyon nem húzták le, de a kritikák többsége negatív hangú volt. Ehhez képest egész kellemeset csalódtam. Persze nem váltja meg a világot, de egy érdekes történet az elejétől a végéig. A hajótörés után válik igazán érdekessé a dolog, addig elég langyos a víz. Bár azért az a bálnás jelenet kemény volt. Aztán a végén volt még két igazán erős jelenet. Nem ez lesz az a film amiért emlékezni fogunk Ron Howardra, de volt már ennél jóval rosszabb filmje...
6/10
Nézd meg a Piramist... olcsó b-kat horror, de ott is nagyobb mitológiai mélységek vannak, mint ebbe a híg kakalében... ott bmeg tényleg van súlya.... és érzed is, meg komolyság is sokkal több van benne... ezt egyszerűen nem lehet komolyan venni. Na... kellett ezt is leírnom... most csordatag lettem...
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.19. 14:05:53
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Abban egyetértek, hogy másvalaki ízlését nem érdemes analizálni, mert értelmetlen (állítólag úgyis mindenki különböző - kivéve a mai fiatalok). Mégis az ellenkezőjét lehet tapasztalni még ebben a topicban is alkalmanként (főleg sláger témákkal kapcsolatban).
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2016.05.19. 11:09:16
Csak épp, aki folyamatosan leszaroz minden képregény filémet, hogy értéktelen buta szar fos, értéktelen buta szar fos embereknek, annak miért tetszik ez? Mitől jobb mint a sokadik képregény fim? Az Egyiptom Istenei magasról telibe szarja a mitológiát , tehát az nem lehet, hogy valaki rajon az egyiptomi kultúráért.
De ezzel nincs is gond, csak nem értem, mitől jobb ez? Jobbak a színészek? Nem hiszem. Mélyebb a történet? Nem, ugyanolyan látványorgia az egész. Akkor? A képregény film szar, mert ugyan már hülyeség, hogy emberfeletti emberek csépelik egymást..de ez jó ahol istenek akik ember formában jelennek ,meg és emberfeletti erővel csépelik egymást az jó?
Persze a kérdést fordítva is fel lehetne tenni: mitől rosszabb az Egyiptom istenei mint bármely képregényfilm?
A csordaszellem egyébként igaz, az emberek és kritikusok is hajlamosak ugyanazt mondani, azért mert a másik is ugyanazt mondja. De ennek a fordítottja is ugyanolyan hülyeség, amikor valaki csak azért ellenkezik, hogy ne az legyen amit a többség mond. Erre utóbbira leginkább a buta troll kifejezést használnám, mert csak azért van ellenvéleménye, hogy ellenkezzen.
De mégegyszer: én el tudom képzelni hogy valakinek ez a film tetszett, csak ha ez jó volt, akkor más hasonló filmek miért szarok? Ez érthetetlen.
olyan szemét érvelés ez mint amikor a homoszexuálisok kritizálja valaki és rásütik hogy látens homó 😄
(2016.05.18) (149 perc, dél-koreai)
1950, Dél-Korea.
Egy szegény, de dolgos család két felnőtt férfi tagja - az idősebb Lee Jin-tae és a 18 éves Lee Jin-seok - belekeveredik az éppen kitört (észak dél ellen) koreai háborúba. A képzetlen és a tartalékos katonákból verbuvált egységek nem lehetnek ellenfelek az erősen kiképzett északiaknak, akik a háborúban elképzelhető minden eszközzel igyekeznek felőrölni a testi-lelki erejüket a frontvonalakon.
Csak egy valamivel nem számoltak a komcsik: nincs veszélyesebb a sorra elhulló bajtársai látványától, az elégtelen ellátástól és az éhezéstől egyre dühösebb és dühösebb katonánál.
A két testvér között a háború során ellentétek kezdenek feszülni -a hátországban pedig az élet nem könnyű, anyjuk felől rossz híreket hallanak, és Jin-tae jegyese is bajba keveredik. A háború mindenkire hatalmas terheket ró, és a testvérek egy valamiben egyetértenek: minden áron haza kell jutniuk. Minden áron!
//Nagyon-nagyon kemény film. Gyakorlatilag alig pár perces szünetek vannak és a háború (robbanások, vér, kegyetlen bunyók, bajonett harcok, és minden, amit csak el tudtok képzelni) csak úgy tobzódik a képernyőn. Úgy hullanak a felrobbant testrészek az égből, mint tornádó után a békák, olyan elképesztő kegyetlenséggel folynak a harcok, hogy nincs rá szó - feszültté válik tőle az ember.
A film nem spilázza túl az erkölcsi kérdéseket (kit ölünk meg és kit nem), a háború pszichológiáját (stresszt kevésbé bírók), és a politikai hullámzást sem (déliek között a komcsik boszorkányüldözése), de foglalkozik velük - de csak annyit, amennyi a főszereplőink körül érzékelhető. A dráma garantált.
Nálam ennyit érdemelt:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már elnézést, hogy ezt írom, de én gombabácsival értek egyet a csordaszellemet illetőleg.
A filmet még nem láttam, de amint lehet megnézem, mert annyian beszéltek róla. Előzetesen nem bírom elhinni, hogy a film nézhetetlen.
Részemről - hogy a mainstream vonalon maradjunk -, pl.:a Csillagok háborúja utolsó része (ez, amelyikben az emós csóka játssza a "gonosz"-t) akkora csalódás volt, hogy az egekig magasztalt rendezőjével kapcsolatban most már fenntartásaim vannak.
Utoljára szerkesztette: Mentol, 2016.05.19. 09:02:13
Most arra gyűjtöm a pénzt hogy ellátogathassak Egyiptomba mert nagyon megérintett a film... lehet oda is költözöm. Szeretnék fáraó lenni, nem tudom az ottani politika ezt mennyire fogja engedni. De ha ez nem is megy, a filmet minden fórumon és filmes oldalon népszerűsíteni fogom. Ez szent kötelességem. A világ nem volt méltó arra a napra mikor ez a film neki adatott.
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
Kifejezetten kapartam a szek karfajat az eloadas alatt.
Egyiptom.Istenei.2016.WEBDL.HUN.cinema.zsozso
😄
szegény angry joe is megnézte...
Utoljára szerkesztette: LasDen, 2016.05.19. 00:36:28
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sw7 9 körül áll, pedig egy bénább tévé sorozat egy rosszabb epizódjának szintje kb 😊
és még sorolhatnánk
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Utoljára szerkesztette: Blasta, 2016.05.19. 00:08:47
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
hát ez teljesen jó volt. látványos, szórakoztató, és ami nekem a legfontosabb: ötletes. kb 50x annyi vizuális és egyéb ötlet volt benne mint egy szuperhősfilmben (na persze ez nem nagy teljesítmény, mivel a szuperhősfilmek szinte teljesen ötlettelenek)
a látvány se merült ki abban hogy robban minden, hanem tök látványosak voltak az épületek, helyszínek
Kifejezetten nézhető annak ellenére hogy a koncepció lerágott csont (zombis). 6/10
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.