Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
én most jövök a vetítésről, kurvára bejött. nagyon átjött a hangulat a nyitójelenet, epic volt, utána az egész film kb. egy flashback volt (szinte vártam hogy az infernal golem lepottyanjon, mint a reign of chaos introban 😊). minden apróság a helyén volt, stormwindben még a griff istálló is ott volt, ahol a játékban! tetszett elvynn forest, goldshire, tetszett azora tornya is hogy bennevolt. sok sok apróság. kibaszott jó film volt, annyit sajnálok, hogy talán túl keveset mutatott be a "háttérről", és túl sok szálat hagyott elvarratlanul (háttér alatt értem a démoni erőt, ami megszállta medivh-et is). ironforge-t amikor messziről mutatták amúgy, akkor kb. lepetéztem. nagyon, nagyon tetszett a film, rendben volt. mondom, aki nem ismeri a lore-t, annak talán túl sok lehetett a karakter, de teljesen jó volt a film.
khadgart valóban furcsa volt suhancként látni, révén hogy a jelenlegi wowban az egyik legnagyobb befolyással bíró ember származású karakter. amúgy, a varázs effektek annyira odabasztak, hogy az nem igaz. filmben ilyen jól mágia szerintem még nem volt ábrázolva. csillagos ötös, jóféle blizzard iparosmunka.
ha a következő film a warcraft 2-t fogja felölelni, akkor a soron következő filmekben annyi történés lesz, és annyira beindulnak az események, hogy kb. egy warcraft 3-as kampány lesz 1 film.. szóval el leszünk látva, nagyon remélem.
mondom a véleményem aktív wowosként, a lore nagy részét ismerve. hogy rendben volt ez.
Warcraft: A kezdetek
9/10, de csak azért, mert nem láttunk blizzardot 😊
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2016.05.26. 23:55:09
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Na mindegy szombaton kiderül. 😊
Imádom a last stand filmeket, van valami kurva jó bennük. 😄 Így erre is azért kíváncsi voltam. Baynek az ilyen földhöz ragadtabb filmekkel kéne foglalkoznia. Az ilyen normális ember vs ember történeteket jobban el tudja mesélni, mint bármelyik TF-t. Persze nem tökéletes, Bay minden "trükkjét" felvonultatja, de korrekt lett a végeredmény. Kicsit hosszúra nyúltak a dolgok, főleg az elejéről lehetett volna vágni. Mikor minden elszaródik, akkor ott először kicsit össze voltam zavarodva. Nem tudtam ki kicsoda, csak azt láttam, hogy egyik szakállas ürge beszél a másokhoz vagy Krasinskihoz. Viszont Bay ezekkel a tüzijáték robbantásokkal az agyamra megy. Utálom ezeket a szarjait, annyira idegesítő a TF-ben is.
6/10
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
bezzeg a szuperhősfilmek, azok ám... 😄
Hűha gyerekek... vannak itt gondok. Nem is tudom hol kezdjem. Talán az elején. Mikor bejött a zene, meg a Blizzard logo minden olyan epicnek tűnt hirtelen, aztán a kezdőjelenet sem volt vészes, de aztán megjelentek az emberek. Atyaég, mik voltak ezek az alakítások?! Nyilván nem vár az ember Oscar-díj gyanús színészi játékot, de ez mii?? Konkrétan Khadgar-t játszó gyereket egész film alatt szájba kívántam könyökölni, annyira idegesített. Lothar elment, abszolút átlagos, ahogy a többi színész is, bár ők inkább átlagon aluliak. Ugye nem feltétlen a színészek a lényege egy ilyen filmnek... de mi volt ez a CGI?! Jézusom. Helyenként komolyan a Hercules legendáját idézte, és ez nem dicséret.... Elhiszem, hogy relatíve alacsony a költségvetés, vagy tudom is én, de ennek a filmnek 1-2 snittől eltekintve egyáltalán NEM VOLT Warcraft hangulata, holott talán ez lett volna a lényeg, a fan service!
Sztori... hát hogy is mondjam, nagyon leegyszerűsített, bugyuta, úgy ahogy a párbeszédek is. Draenei, elfek teljesen kihagyva, ahogy jó pár más dolog is, de ettől tekintsünk el, nem lehetett mindent bemutatni. Jó, én megértem, ezek a WoWban kaptak szerepet inkább, ne rójuk fel hibának. De azok a párbeszédek, anyám borogass... Amikor a film vicces akar lenni, akkor is inkább agyzsibbasztó... A viccesnek szánt jelenetekről inkább ne is beszéljünk...
Szóval nagy csalódás volt nekem, lehet túl sokat vártam tőle, de ez azért elég gyenge lett, én egy olyan 4/10-et adnék neki, mert többet nem ér.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.26. 20:42:41
pedig a valódi színészek közül ritkán fut be ilyen, sokkal inkább az egyedi-jóképű vagy egyedi-nem-feltétlen-jóképű arcok a híres színészek. (ritka a kivétel, de akkor meg az arcán tükröződik mégiscsak valamiféle egyediség).
ezt most bénán fogalmaztam meg, de talán érthető.
de ott van pl a hl2 főhősnője, az is nagyon eredeti volt (tudom, élő emberről mintázták).
mondjuk játékokban még ritkább ez. ott méginkább a totálsablon megy.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ha jól elszórakoztat két órát, akkor már megérte.
Mellesleg ha sikeres lesz, akkor végre jöhet a többi Warcraft film is. Hátha a Blizzard is Marvel szerűen lát neki az univerzumépítének évente egy filmmel. 😊 És aztán egy nap talán... Starcraft? Diablo?
Reménykedjünk. 😊
Szombaton megyünk megnézni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2016.05.26. 11:06:50
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:42:51
Mondjuk a "nagyon" okos fia még nem érett be, mint színész, 5-10 év múlva megnézném merre változott.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ez érthető módon nem jött be a stúdiónak, szóval az elmúlt 20 év során hősi halált halt. 😊
Warcraftot meg majd szombaton megyünk nézni. Akkor majd kiderül. 😊
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.05.26. 10:28:16
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Ha már szinte az összes mellékszereplőt előásták, Willy fiút miért nem hozták vissza? Nekem sokat dobott volna rajta.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.05.26. 10:16:54
zsibbasztóan középszerű film volt... 😞
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
😄
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
A Deadpoolt imádtam, a BvS tetszett, a Polgárháborún elszórakozgattam, ezen meg... semmi. Néhány jó jelenet, karakter és ennyi. Elmondják a történetet, de nincs mesélés. Egyes karaktereknek nincs történetük, csak vannak, hogy aztán legyen +1 valaki, aki harcolhat. En Sabah Nur hatalmasabb és erősebb mindenkinél, de ez nem igazán nyilvánul meg a filmben. Nem volt hihető legyőzésének története. Viszont Quicksilver nagy jelenete jó volt. Plusz az előzőnél jobban kezelték a karakterét, így nem érződött, hogy mindent megoldhatna. Bár Sophie Turner nekem itt annyira nem tetszett, de Jean, mint karakter mutatott érdekességre utaló jegyeket. Mondjuk ez is tipikus, hogy filmekben Jean csak egy módon érdekes a készítőknek.
5/10
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE az anyaűrhajó szinte egy kontinensnyi méretű és mégis majd túlélik, miközben a dinoszauruszok állítólag egy 500m átmérőjű meteortól pusztultak ki és az egész bolygón jégkorszakot idézett elő.
Megértem, hogy film és látvány, de egy halvány realitás maradjon már meg ha földi környezetben játszódik az esemény , akkor elvárnám, hogy így is viselkednének a tárgyak .
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
átestek a ló túloldalára . amit már párszor említettem a mai filmekben a CGI miatt mindenből indokolatlanul többet tesznek bele, mert csak egy CRTL+C CTRL+V az egész a gépek meg mennek pár órával többet.
Pedig a hatás kedvéért a kevesebb néha több lenne.
Az első részben is egy kicsit eltúlozták a légi csatát, de itt meg aztán végképp mindent, a gépek egymásba lógnak , irreális manőverezés egymáshoz nagyon közel , az űrhajó pattog mindenen, de nem esik szét , sőt még az űrbe is kimegy, miközben tudjuk, hogy az Columbia űrhajó darabokra esett , mert egy hungarocel szigetelés eltalálta felszállásnál.
"Independence Day: Resurgence | Extended Trailer | 20th Century FOX"
Published on May 23, 2016
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Miért kéne?
"Akkor ezek szerint Győzike = egy Kossuth díjas színésszel."
Ha te össze akarod mérni, csak rajta. Te dolgod.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De, mondjuk ott a Félszemű, hiába tartják nagyra mihez képest? Bridges sokkal jobb volt az új feldolgozásban.
És mielőtt rákezdenél ,hogy de nem úgy van meg régen másképp volt...vele majdnem egy korosztály és szintén westernfilmekkel lett híres Eli Wallach, na ő jó színész volt. Tudott olyan dolgokat ami ahhoz kell ,hogy valakit jó színésznek tekintsenek.
Nem arról van szó, hogy Wayne nem fontos színész. Az, és karakteres, és voltak élvezhető filmjei. Mintahogy - más is szóba hozta- Schwarzenegger, Stalone, van Damme, Chuck Norris, meghatározó karakterek, egy meghatározó műfajt hoztak létre, de attól még a színészi képességeik, nem éppen magasak.
Ha teszem azt Swarci jó színész, vagy Sly, akkor mit mondjak mondjuk Daniel Day Lewis-ra? Vagy ha Wayne jó színész akkor mi mondjuk Brando? Vagy Spencer Tracy? Fonda? És sorolhatnék neveket még. Ne már, hogy Wayne velük egy kategória.