Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

koszontem.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Na melyik filmben volt helikopter(a címben is) az utóbbi időkben, és melyik film söpörte le a Gyűrűk urát az első helyről amint kijött? Na? Segítek: BHD
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Az derék! DE mikor lesz mán három talán fél éve olvastam, hogy akarnak ilyent, de lehet az lett a vége mint az AvsP filmnek.
Erõt, egészséget elvtársak...ugye?
Nekem ez az 1ik kedvencem.
Kevin Spacey asszem, erre a szerepre született. Nagyon kedves film, érdemes megnézni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Viszont Jennifer Connelly RuLeZ!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t :)
koszontem.
Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás")....
koszontem.
nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt...
koszontem.
Az a film a filmtörténelem egyik legigénytelenebb filmje a Harry Potter után!
jah és tegnap néztem meg a Piszkos 12-őt kb 8adszorra!!!!!
koszontem.
nagyon komoly film , igy még jobban , hogy a szoba telefan kis hangfalakkal , dts , d sorround , ISTEN FILM
Tegnap néztem meg, k..va nagy film! Russel Crowe hatalmasat alakított benne.
Még megfogom majd nézni a Training Day-t, hogy összehasonlítsam, hogy ki érdemelte volna meg az Oscart.
Hátmég a zenéje!
Azóta is az egyik kedvencem a 2. cd-ről a
PF Project - Choose life -ja!
Egy kis tudatmódosító szer meg ez a zene, és teljesen készen vagyok!
Ajánlom minden "szálós" zene kedvelőnek!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
:-))))))))))))))
Meg az 5. elem is!!!!!!!!
(aztat én nem is kultiválom annyira)
ahol sok a drog meg a fegyver én nincs hepiend, az jöhet
Riszpekk
Riszpekk
Star Wars 4-6: 20+ alkalom (gyerekkoromban kéthetente kellett vinni rá :) - videóval együtt több mint hatvanszor láttam összesen a három részt
Mátrix 4*
Gyűrűk ura 3*
De a mai árakkal nem nagyon nézek meg többször moziban semmit, inkább divx vagy dvd a második alkalom. Meg néha sok jó film jön egyben, és akkor inkább mindet egyszer.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Matrix 9x
Toy Story 2 4x (főleg a Dinosaur előzetes miatt)
Starwars I. 4x (2x szinkron, 2x eredetiben)
Gyürük Ura 3x
rengeteg filmet 2x
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
egyébként én erre azt találtam ki, hogy mindig a leglehetetlenebb időben megyek moziba, délben vagy éjjel. Akkor már nincsenek kiskölykök. Csak a jegy kurvadrága
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Csak hát ugye: ne keverjük a japán kultúrát az amerikaival, mert ez lesz belőle :(
Velem is ez volt! Egymás után kellett megnéznem párszor! Egyszerüen igényelte a szervezetem!
to alkoholista:
Dr. Szöszi a kategóriájában tényleg nem rossz, csak nekem már hányhatnékom van magától a KATEGÓRIÁTÓL!
Aszittem már rég túl vagy rajta!