Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
de még mekkorák biza, de akkor is hatalmas lenne !

Efreet
meg az egyik alienben (asszem a 3?) is volt ragadozó-alkatrész kirakva valamelyik snittre... szóval közös az univerzum, csak szerintem senki nem mer belekezdeni, mert nagyon nagyok az elvárások...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
"jo késön volt"... hát, akinek a 20:15 jó késö, akkor igen, késön volt...

Blasta
A Pred 2-vel semmi gond nincs! A maga műfajában korrekt lett! Ha nem jön be, azt viszont megértem, mert eléggé szélsőséges a rendezési és fényképezési mód!
Nekem legalább annyira bejön mint az 1.
Viszont, hogy mi a bajod a játékkal, azt nem tudom! Az AvP2 a műfaj egyik legjobb alkotása lett. Egy olyan játék, ami jobb lett mint az első része! És erre nem sok képes!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

CSOCSO
😊)))))))))
Alien!
a mélypont:

"ne a gumibotot biztosúr,a pisztolytáskát".....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
nekem igy is tetszik...
Alien!
Ráadásul ahogy nézem meg is van nyírbálva...Kifejezetten szar lett a film...😞((

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Barátok közt szinkronizálásunk amit nemrég csináltunk a legyen ön is millilomosos részből! 😊))

koszontem.

Alien!
Nézem,de ócska szar a szinkron,szerintem John Lithgow-ból semmi nem fog így visszaköszönni...

CSOCSO
ma lesz a visszakézbő😊
CSOCSO
hja én is láttam jo késön volt bazzeg😊 sateliten ugye?😊
Efreet
egy-kéthetente... de havonta legalább 1x 😊 meg kirándulásokon, meg mindenhol végigidézgetve...

Efreet
tizedszer? nagyon le vagy maradva... legalább 2-300X láttam már... a legnagyobb 😊)

Efreet
tegnap este volt Macskafogó 😊 kivételesen bekapcsoltam a tvt 😊

D3t0nat0r
Látszik támában vagy 😊

Na melyik filmben volt helikopter(a címben is) az utóbbi időkben, és melyik film söpörte le a Gyűrűk urát az első helyről amint kijött? Na? Segítek: BHD

CSOCSO
miylen rekordod milyen helikopter?
Waterhorse
Pókember megdöntötte az eddigi csúcsot amit a helikopter tartott 90 millióval. 150 millióval csak így lazán kenterbe verte. Nálunk valami junius 6-ától lesz vagy mikor?

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Predator 2-öt?
Az derék! DE mikor lesz mán három talán fél éve olvastam, hogy akarnak ilyent, de lehet az lett a vége mint az AvsP filmnek.

Összeesküvés Elmélet - Mel Gibsonnal és Julia Robertsel.
Nekem ez az 1ik kedvencem.

Fickót beviszik a diliházba, mert aszondja, hogy ő a K-Pax nevű bolygóról jött.

Kevin Spacey asszem, erre a szerepre született. Nagyon kedves film, érdemes megnézni.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Denzel Washingtonnak a nyomába sem ér. A Training day abszolúte kenterbe veri az Egy csodálatos elmé-t.

Viszont Jennifer Connelly RuLeZ!

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

kössz asszem megnézem 😊
jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t 😊

koszontem.

Látta már valaki a K-Pax című filmet Kevin Spaceyvel? Miről szól a film, ha tud vki infót róla, ne kíméljen, írja le😊 Mert ha nem jó, nem is töltöm le. Csak egy részletet láttam belőle, de az meggyőző volt. Meg a zenéje is jó.
Alien!
Szerencsémre "csak" letöltöttem minap a Megint egy Dilis Amcsi Film-et,nagyon örülök,hogy nem moziban néztük meg ezt a szemetet...A reklámja szerint minden tinifilm paródiája,csak szerintem pont a humor hiányzik belőle...Katasztrófa az egész úgy ahogy van,semmi ötlet,arcátlanul átvett "poénok"(Tök Alsó - szenvedélyesen anyázó madár),stb...Említésre sem méltó....

Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás")....

Coine
ma volt centrifuga2őn a Brilliáns CSapda, nekem nagyon bejött, máyer filmecske volt 😊

CSOCSO
remélem az mer meg akarom nézni
az a pánik szoba vagymi az jó film?

koszontem.

CSOCSO
hehe egjöttem.. egnézten a filmet.. it is ondjak?😊))))
nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt...
Coine
egaszond meg ha egjöttél :-)

CSOCSO
majd egaszondom ha megjövök
Coine
na és milyen ?

CSOCSO
ma este nézem meg a skorpio king et
jah és aki nem tette még az nézze meg legalább egyszer a Terminátort Szolvákul!!! a szlovák adón hetente legalább 1x leadják!! NAGYON ISTEN!

koszontem.

mostanában láttam a Tévében azt a Swarcis filmet amiben 11 órája van hogy megmentse a lányát 😊)))

Az a film a filmtörténelem egyik legigénytelenebb filmje a Harry Potter után!

jah és tegnap néztem meg a Piszkos 12-őt kb 8adszorra!!!!!

koszontem.

JarŁ
sok , fater a legdrágább csomagot vette , abba van magyar hang , felirat , meg minden szar , itt vette belgába de kb.34 ezer forint
Coine
és én nem láttam még....mennyi volt az ára ?

JarŁ
fater megvette DVD , bőrkötésba a keresztapát , mind a 3 cd + 1 ajándék , plussz
nagyon komoly film , igy még jobban , hogy a szoba telefan kis hangfalakkal , dts , d sorround , ISTEN FILM
Coine
nagyon komoly, ma láttam Amerikai Pite 2 DVD változatot, adnak hozzá 1 ingyen óvszert :-DD

Alexease
A Matáv intézkedések elleni demonstráció koordinációs oldala.
http://www.nyoc.hu/matav
Waterhorse
A lé meg a Lola lesz m2-ön holnap tíztol.

Alien!
Igazad van,botrány jó film,és sajnálom,hogy nem kapott Oscart Russel Crowe....Sokkal jobban megérdemelte volna,mint a Gladiátorért,vagy mint jelen esetben Denzel Washington a Kiképzésért...Gondolom az lehet mögötte,hogy sokan "pofáztak",hogy Hollywoodban elég eljátszani egy testi fogyatékost,és máris megvan az Oscar....És sajnos ez pont mostanra csúcsosodott ki...

Az Egy Csodálatos Elmét nem látta senki? Még meg sem említettétek.
Tegnap néztem meg, k..va nagy film! Russel Crowe hatalmasat alakított benne.
Még megfogom majd nézni a Training Day-t, hogy összehasonlítsam, hogy ki érdemelte volna meg az Oscart.
Gery1980
Ismerős a dolog😊

Blasta
Alap múvi, az már biztos!
Hátmég a zenéje!
Azóta is az egyik kedvencem a 2. cd-ről a
PF Project - Choose life -ja!
Egy kis tudatmódosító szer meg ez a zene, és teljesen készen vagyok!
Ajánlom minden "szálós" zene kedvelőnek!

Coine
/még ma is az...

Coine
Trainspotting jó film volt !

Blasta
Trénszpotting az hepiendes!
:-))))))))))))))
Meg az 5. elem is!!!!!!!!
(aztat én nem is kultiválom annyira)

FREAK
én a Trainspottingot néztem meg soxor meg az 5. elemet meg blöfföt meg a ravaszazagyéskétfüstölgőt meg ponyvaregényt meg mittomén

ahol sok a drog meg a fegyver én nincs hepiend, az jöhet

Riszpekk

FREAK
Final Fantasyt a napokban néztem meg. A sztori valami hulladék, rég nem csináltak ilyen szart (persze a skorpióboj vezet), viszont a hangulat és a látvány kegyetlen. Viszont annyira, hogy EZÉRT megéri megnézni.

Riszpekk