Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Nekem legalább annyira bejön mint az 1.
Viszont, hogy mi a bajod a játékkal, azt nem tudom! Az AvP2 a műfaj egyik legjobb alkotása lett. Egy olyan játék, ami jobb lett mint az első része! És erre nem sok képes!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"ne a gumibotot biztosúr,a pisztolytáskát".....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

koszontem.
Na melyik filmben volt helikopter(a címben is) az utóbbi időkben, és melyik film söpörte le a Gyűrűk urát az első helyről amint kijött? Na? Segítek: BHD
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Az derék! DE mikor lesz mán három talán fél éve olvastam, hogy akarnak ilyent, de lehet az lett a vége mint az AvsP filmnek.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Nekem ez az 1ik kedvencem.
Kevin Spacey asszem, erre a szerepre született. Nagyon kedves film, érdemes megnézni.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Viszont Jennifer Connelly RuLeZ!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
jah tegnap láttam a Halálos fegyver I-et már vagy n+1 szer,meg a predátor2-t 😊
koszontem.
Ellenben ha már szóbakerült Denzel Washington,leadja az RTL kedden,a Visszakézből c. filmjét,ami mellesleg az egyik nagy kedvencem...Kötelező darab mindenkinek,csak ahogy a bemutatóban néztem,valszeg a szinkront "ertéelesítették"(tehát lényegesen szarabb mint a "tékás")....
koszontem.
nem volt rosz de szvsz közepes 10 es skálán 5... jo volt rosz volt.. egy kicsit eröltették a dolokat voltak szar poénok is...jo poénok is... a szinkron változatsság kedvéért most is szar volt...
koszontem.
Az a film a filmtörténelem egyik legigénytelenebb filmje a Harry Potter után!
jah és tegnap néztem meg a Piszkos 12-őt kb 8adszorra!!!!!
koszontem.
nagyon komoly film , igy még jobban , hogy a szoba telefan kis hangfalakkal , dts , d sorround , ISTEN FILM
http://www.nyoc.hu/matav
Tegnap néztem meg, k..va nagy film! Russel Crowe hatalmasat alakított benne.
Még megfogom majd nézni a Training Day-t, hogy összehasonlítsam, hogy ki érdemelte volna meg az Oscart.
Hátmég a zenéje!
Azóta is az egyik kedvencem a 2. cd-ről a
PF Project - Choose life -ja!
Egy kis tudatmódosító szer meg ez a zene, és teljesen készen vagyok!
Ajánlom minden "szálós" zene kedvelőnek!
:-))))))))))))))
Meg az 5. elem is!!!!!!!!
(aztat én nem is kultiválom annyira)
ahol sok a drog meg a fegyver én nincs hepiend, az jöhet
Riszpekk