Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy rám és a cimboráimra akkora hatást tett a film, hogy havonta egyszer (azért csak egyszer, mert szét vagyunk széledve az országban)összeülünk egy hatalmas pókerpartyra. A rekord 21 óra volt eddig.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Egyébként a Macskajaj mindent üt.
csak kicsit rácsodálkoztam dedós dolgaid egyikére 😊
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
http://www.movie-mistakes.com/film.php?filmid=2254
gyülnek, gyülnek...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Minõsíthetetlen volt 😞 A Mammut 5-ös termében MONÓBAN !!! adták végig, azt hittem kimegyek jegyárat visszakérni, annyira idegesített.
Kb. mintha egy szórakozóhelyen szar minõségû mp3-akat nyomnának két 20 wattos hangfallal... ebbe a moziba nem megyek többször az biztos 😞
Amúgy a film maga másodszorra is ütött, most már lassan ideje lesz beszerezni otthonra is, mert rengeteg képkocka van a végén, amit ki szeretnék elemzni 😊
Pl. Fett kétszeri halála 😊 Ami nem bug, csak aranyos.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
és még ezer dolog van amit elõre megmondtam vagy hasonlo ( elöveszem telcsit megszolalok hogy csörögj és csörgött és az hivott akit akartam hogy hivjon engem.. vagy mi! ez többszöt is bejött.. stb..
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Efreet:
Újszülöttnek minden vicc új! Nekem borsódzott a hátam amikor a moziban megjelent bekapcsolt pengékkel és utána is végig!!! Ahogy az a gyermek mozog (Ray Park) az nekem már tánc. Szóval tök mind1, hogy mekkora shaolin iskolát látunk a filmben! Maul egyszerüen az über nálam!!!
(csak úgy a móka kedvéért: Akinek megvan az X MEN, az nézze meg újra azt a részt, amikor a végén a "békaember" lelöki a "doktornõt" a liftaknába, majd az ajtókat kitámasztó botot felkapja!!! Hát azért olyan gizda az a rész, mert a "békaembert" is Ray Park játsza!)
Freak:
Én télleg nem voltam SW fan kiskoromban! Megnézegettem a filmet, mert mindenki azt nézte, de nem akartam soha Luke vagy Han (de még Leia sem:-)))) lenni. Engem a régi játékok fogtak meg és tettek majdnem fan-ná. Az X-wing, a Tie fighter meg ami ezután jött. Azokkal sikerült beleélnem magam a sztoriba. A majdnem rajongásom tul.képpen a játékok óta tart!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
koszontem.
Nagyon jól kente a vén gengszter a fénykardozást!!!
koszontem.
Tehát mindenki inkább nézze meg angolul, ha már látta magyarul akkor mégegyszer, aki meg nem, az rögtön azzal kezdje! Azért az annyira furcsa, ugyanakkor jellemzõ is, hogy a behozott 38? (36) tekercsbõl mindössze 1 digitális, és 1 feliratos.
Nem tudom miért hiszik azt, hogy eredeti nyelven való filmnézegetés hazánkban marginális jelenség.
JUJ 😊))))))))) Asszem most omlott össze Blastáék háza 😊))))))))))))
Riszpekk

Szerintem messze szebb és jobb az elsõ résznél.Vannak benne jó poénok is.Pl.:amikor Obi-Van azt mondja Anakinnak,hogy egyszer még a sírba fogja vinni 😊)
Amúgy nagyon tetszett a film,régen láttam már ilyen igényes filmet.Lehet,hogy elfogult vagyok,de én imádom a Star Wars-t,imádom az összes részét,az elsõt is,mert akkor is jó,bárki bármit is mond rá!
Igazából az Ep.1-ben nagyobb/izgalmasabb jelenet nem sok volt(viszonyítva immár a 2.részhez) Volt a Pod verseny,a csata és a Jedi párbaj.
De itt,az Ep.2-ben sokkal több ilyen jelenet volt,melyek nagyon de nagyon tetszettek!
Azt mondta Réz András filmesztéta a filmre,hogy jó-jó,de inkább marketingfogás az egész.És,hogy már megszoktuk a "csodákat".Vagyis már nem lepõdünk meg a számítógépes jeleneteken,mint pl. a Birodalom visszavág-ban a lépegetõk(At-At a szerk.😊) és a lázadók csatáján,ahol bizony kemény modellezés és makettezés folyt a háttérben.
Nos ez igaz.De...amilyen remekül ábrázolják az Ep.2-ben a különféle lényeket,a csodálatos világokat(nagyon szép a Naboo is,mégha kicsit rózsaszín is az a jelenet),nos az tényleg lenyûgözõ.
Lehet,hogy sok a gépes jelenet,de ezeket a jeleneteket egyszerûen nem lehetett volna ilyen mértékben megvalósítani a sz.gépes technológia nélkül.
Szal nekem nagyon tetszett,tutira megnézem még párszor és közben készülök a 3. részre 😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
De hol van Jabba?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ha mégis van ilyesmi, akkor annak a magyarázata a TÖMEGVONZÁS. Mivel a Droid bolygó gyürüében repkednek.
Vegyes érzelmeim vannak a filmmel kapcsolatban:
Teccett:
-a kivégzéses jelenettõl kezdve a végéig,
-Joda mester harcmodora (KURVA JÓ VOLT) az eddigi legjobb harcjelenet!!!!
-a repülõs üldözõs jelenetek
-a klónozók bolygója
-a GRAFIKA ha szabad így fogalmazni!!! elismerésem a rajzolóknak
NEM teccett:
- a film elején közepén lévõ "nyálas jelentek":
amkor anakin meg amidala ingerlik egymást...(hátulról be is kiabált valaki hogy DUGD MEG NE SZAROZZ!!!
-Amidala magyarhangja (mint egy 6 éves kisgyerek
-a nyomokban fellelhetõ mûanyag feeling...
egyébkén én is vártam mikor esik ki a fej a sisakból 😊))
jah és hogy van az hogy az ûrben a szétrobbant meteor lefelé esik?
koszontem.
amúgy ma este megnéztem végre a Gyalog Galopp-ot is, eszméletlen nagy volt, Szt. Kézigránát über :-D
ez a fájl neve : STAR WARS Episode III.V (The-Dark-Redemption)
mindjá feltöltöm vhova, aztán szedjétek le és mondjatok véleményt !
én vártam, hogy kiessen belöle az apja feje... morbid?

Egyértelmû az a jelenet, amikor felemeli apja (saját maga) sisakját!
Összességében nagyon tetszett a film.
Negatív dolgok, amiket már mások is leírtak :
-primitív tõmondatos társalgások
-2 idióta robot megjelenése a csata közepén
-néhány szereplõ
Doku szvsz gyenge szerepet nyújtott, sõt ez nem is volt igazán szerep, odament és lealázott mindenkit simán.
Mace Windu szintén alig csinált vmit (bár már maga a jelenléte azzal a lila karddal nagy volt), ahhoz képest, hogy a 2. legerõsebb Jedi Yoda után.
Yoda power hatalmas volt, ahogy zúzta a kisöreg, hát óriási volt 😄
Anakin közepes szereplõ volt, szvsz kicsit fiatalos volt 18 éves kora ellenére.
Amidalával nem volt semmi gondom 😊
Obi van szvsz kicsit "gyenge" volt, nem volt képes betölteni Qui-Gon Jin (remélem jól írtam...) szerepét, mert szerintem QGJ volt az elsõ rész 1etlen kiemelkedõ szereplõje.
Mindezek mellett Obi Van jó volt.
Nagy poén volt, hogy a klónok, akik a jövõben birodalmi rohamosztagosok lesznek, a jó oldalon álltak 😄
Tetszett még az is, hogy végre fény derült ki Boba Fett apja, és hogy az õ klónjaiból van minden rohamosztagos. Már látom magam elõtt, hogy a köv. részben Boba megöli Windu mestert...
röviden ennyi, maga a film nagyon bejött, nem is értem, hogy tudták így elcseszni az 1. részt.
Nekem ez tetszett a legjobban az összes között, de ez azért lehet, mert nem voltam soha akkora sw fan, még kiskoromban sem.
Az EP 1-hez képest a történet, a szereplõk (az ûber Darth Maul-t leszámítva) mind jobb mint az elsõben.
A legegyszerûbb magyarázat arra, hogy miért is tetszett annyira nekem, annyi, hogy képes voltam egy délutánt átbeszélgetni a haverommal a filmrõl. És ez egyértelmûen pozitív visszajelzés.
Mike1:
A történet az összes sw filmhez képest SEM bugyuta, hátmég ha csak mint különálló filmként kezeljük.
Steril karakterek:sajnos ez már minden kék vászon elõtt forgatott filmre igaz, nem hinném, hogy kategóriájában mesterkéltebb lenne bármelyik álomgyáros "remekmûnél". Nekem nem volt bajom a karakterekkel, de szivesen venném, ha megemlítenél 1-2 karaktert, mely szerinted mesterkélt. Érdekelne bõvebben a véleményed!
Primitív ialógusok: Lásd az elõzõ magyarázatom, nem hinném, hogy a mítosz, a mûfaj vagy a történet kidolgozottabb, méllyebbrõljövõ dialógusokat követelne meg. Szerintem a többi részhez képes még mindíg komolyabbak a dialógusok.
Szereplõk kidolgozottsága: Nem vártam egy SW-tõl kidolgozottabb karaktereket. Hozta a formáját.
(egyedül talán Amidala karkatere volt gyenge, élttelen és a csaj - nem jut eszembe a neve- nem igazán játszott átéléssel. igazából sehogy sem játszott)
Rég nem szórakoztam ilyen jót SW film közben. Sokkal jobban beleillik a saga-ba, mint az elsõ rész.
SZERINTEM
Én az eddigi legjobb SW epizódot láttam csütörtökön.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Remélem, mert ha nem.....