Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A gagyiságról meg annyit, hogy nálam multitaszkban ment a két film: JaJar Binks feltűnik a képernyőn, so let'go check Anaconda. Komolyan mondom, hogy ha egyszer a Disney sci-fit fog csinálni, akkor az valami olyasmi lesz, mint az EP 1.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Az Anacondában legalább nézhetted J-Lo haaaaaatalmas s*ggét...
Pedig megérdemelné!
Hanem, hogy (állítólag) az első Alien előtt is létezett már ilyen. Csak nem volt képi világa, Giger még nem tette bele a saját elmebeteg tehettségét!
Csak én abban kételkedem, hogy egy AvP könyből készítenek 2 teljesen különálló sztorit, amit majd később újra összehoznak játékok meg könyvek formájában! Ez nekem kissé nonszensz.
Tennap hallottam egy csávótól, hogy a haverjának van valami iszonyat régi AvP könyve!!!!! És ő el is olvasta, nagy vonalakban a sztorit is elmesélte. Persze nem a Giger féle szörnyekről van szó, hiszen sztorik képi világa akkor még nem létezett. Normális fazonnak látszott, akár igaz is lehetne, de én igencsak kételkedem. Mondta, hogy ő is kételkedett, de aztán meggyőzték!
Állítólag kölcsön adja a könyvet! Na azt megnézem mikor lesz!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Mondjuk,az emberek is próbálkoztak már hasonlóval,de ők eddig mindig megszívták.(lásd AvsP 2)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Így németül kicsit másabb 😊) (angol nyelv rulzz😊)
I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

szerintetek melyik az erösebb alien vagy a predator? persze csak verekedés számit... nem arról hogy a predi 300 méterről kilvi az alient 😊))))))))
hiába láthatatlan hisz az alien akkor is látja az auráját... az alien gyorsabb... én szvsz jobban fosnék egy alientől ha személyesen találkoznék vele😊))))))) de a legzoralab a nagy fehér cápa😊)))))))))))) thx spielberg😊
A története az,hogy egyszercsak valami becsapódik a Földbe,és mire az emberek feleszmélnek,a fél világot ellepték az alienek.
Az emberek elkeseredetten harcolnak a szinte elpusztíthatatlan idegenek ellen,mikor nem várt segítség érkezik: a Predatorok.És innen már egy kicsit egyszerűbb a helyzet...
Na ugye milyen király sztori?
De látszik,hogy a Predatorok intelligens lények,mert a Pred.2 végén is odadobja a vezér a stukkert Danny Glovernek. Csak azt a szar szinkront tudnám feledni! 😊)
ha a szpájdörmen kasszasiker lett akkor ez is sikerülni fog!
koszontem.
koszontem.
az nem lehet hogy ugye megcsinálták az ALIEN 1 et és abba elképzeltek egy predato nevű fajt...
amit később különálló filmben megfilmesítettek?
ELLENÉREM SAJÁT MAGAMRA:
Az alien 1 sztorija 2300 körül vagy mikor jáccódik.. a predátor pedig valamikor a mi időnkben. Tehát a földön már ismerniük kellett volna a predatort mint fajt és nem ISMERETLEN űrhajóba szálltak volna be a alien film elején!
Nah ez kicsit zavaros lett de remélem értitek
koszontem.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Mondjuk ezt a "sötétség útját" nem tudom hol láttad, mert Mao-n is Mulhulland drive címen fut...
És ajáánlom figyelmedbe az előző Filmvilágot, van benne 8-10 oldal Lynch és Mulholland elemzés, megéri elolvasni 😊 Tanul belőle az ember, meg hát egy lehetséges értelmezést is ad a filmhez :-O
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Folytatásnak pedig azért nem Pred. hajó, mert akkor még nem is volt Predátor film (Pred 1 1987, Alien 1 1980 elötti) És ugye nem gondolja senki, hogy egy olyan sztoriból (tegyük fel papiron már létezett az AvP szori) amiben 2 idegen létformáról van szó, megfilmesítik az egyikről szólót, aztán majd a másikról is csinálnak és ha mindkettő bejött, akkor majd 20 év mulva jöhet a közös film????????
koszontem.
címe: a halál neve halál.. miskolcon forgatták... 😊)))) nem sámli film!!!
jah ma megnézették velünk a HÍDEMBER...
most már tudom miért tették kötelezővé: hogy valami bevételük is legyen...
koszontem.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Moat megy a mozikban, David Lynch rendezte. Eredeti címe: Mulholland Drive.
Ha láttátok mondjatok vmit róla, érdemes e megvizuálni?
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nekem legalább annyira bejön mint az 1.
Viszont, hogy mi a bajod a játékkal, azt nem tudom! Az AvP2 a műfaj egyik legjobb alkotása lett. Egy olyan játék, ami jobb lett mint az első része! És erre nem sok képes!