Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mglestem a black hawk down vagy mit.. szal a solyom végveszélyben.. A FILM KIRÁLY!! szvsz... nekem nagyon tetszett... vannak benne kis hibák pl amikor az ember fut lönek rá de csak a földön látszik a golyozápor de se hang meg hasonlok..igaz ehet hogy az scvd volt a szar mert néha elcsuszik a hang a felirat a kép zizeg stb😊
a legrosszabb azonabn nem is ez, hanem amikor a sok paraszt bekiabal, meg rohog, amikor nem kene, pl. ilyen volt az AI, vagy a Sarkany nemtommi ahol röpködtek a szereplõk össze-vissza, és egy társaság hangosan röhögött
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
itt most nem az a lényeg, hogy akkor azt az egy köcsögöt hogy hallgattatod el, hanem hogy mi lesz itt 5 év múlva, ha így haladunk
egyesével kidobatni õket kb. annyi, mint a dohányzás ellen köhögéssel küzdeni........
Riszpekk
Van akit nem érdekel, de van akit kimondottan zavar.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
a jégkorszakot matinén fogtam ki, az átlagéletkor 9 év körül volt. (lassan eljött az az idö, amikor már nem a diákokat, hanem a nevelöket nézegetem 😉 )
amikor én néztem moziban, ott pl Yoda kardelövétele szórványosan meg lett tapsolva 😊 (tudod, a 60-40 arány a tetszik-nemtetszikre ilyen kiosztást is tud hozni 😄 )
De Efreetnek van igaza, ízlések és pofonok...
- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
- De.
😉
hat nemtom mert pont most jutottak ezek eszedbe, az összes sw kb ilyen 😄
Tegnap este sikerült megnéznem moziban az EPISODE II-t. Ha egy szóval kellene jellemeznem > FOS!!!
Annyi köze van a Star Wars feelinghez, mint a nagyanyámnak a party-drogokhoz!!!
Képi világ --> Már túlságosan is csilli-villi, néhol meg egyenesen gagyi. Amikor pl. Anakin "mocizik" a sivatagban...vleee...az jutott róla eszembe, amikor a régi filmeken az autós jelenetek mögé vetitették a tájat. Borzasztó!
Történet --> Csak annyit kérdeznék: "MI VAAAN???"
Össze vissza csapkodnak! A végén nem is volt igazán tiszta, hogy miért tört ki a háború?! 😊)
Szereplõk --> Natalie Portman szépsége az egyetlen jó a filmben. Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplõktõl, vleee! ("Csak egy Jedi törölhette az adatot az adatbázisból....Majd meditálok rajta!" .. by Joda) NA BAZD MEG!!!!
Összegzés --> Életem legszomorúbb napjává nyilvánitom június 11-et!
Ehhez képest a Baljós Árnyak egy mestermû!!!
PEACE
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
SZINGAJA!!!!!!!
Riszpekk
Ez a film übereli a legnagyobb alámondásos zombifilmeket is.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
:-E
"színes szinkronizált új-zélandi vérbentocsogó"
...
no comment.
A HULLAJÓ A VILÁG LEGJOBB FILMJE, ÉS EZT TE IS TUDOD!!! 😄
Vér, mint statiszta. (Micsoda mondatokat tudok kitalálni!)
Legjobb!