Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
szvsz az episode 2 fos folytatásnak de szvsz filmnek nagyon is joo!! szép meg jo.. nem a legjobb de azért jo!! bizti meglesz dvd-n..
mglestem a black hawk down vagy mit.. szal a solyom végveszélyben.. A FILM KIRÁLY!! szvsz... nekem nagyon tetszett... vannak benne kis hibák pl amikor az ember fut lönek rá de csak a földön látszik a golyozápor de se hang meg hasonlok..igaz ehet hogy az scvd volt a szar mert néha elcsuszik a hang a felirat a kép zizeg stb😊
FREAK
ja, ott legalább lehet rosszalkodni is, ha szar a film 😊

Riszpekk

Jasmin
hát ez az!!!! A Corvinba szoktunk járni....de már megtaláltuk a megoldást: LEGUTOLSÓ SOR!😊
Mike
Régebben volt hogy lézereztek, volt hogy röpködött a kukoricásbödön, kiscsákó üvöltözött, hogy a melette ülõ haverja elõvette, és hasonlók.
a legrosszabb azonabn nem is ez, hanem amikor a sok paraszt bekiabal, meg rohog, amikor nem kene, pl. ilyen volt az AI, vagy a Sarkany nemtommi ahol röpködtek a szereplõk össze-vissza, és egy társaság hangosan röhögött

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FREAK
a Corvin egyik termében pl. el sem lehet érni a másik sort 😄D

Riszpekk

Efreet
kellett neked nagyobbra épülni a szabványnál 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Laalee
na jo de nemfer el a labam es ha zsibbad kenytelen vagyok mozgatni, az meg egyutt jar avval hogy beglogdosom a szeket, szarok ezek a mozik kossuth4 az a jo 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jasmin
amúgy a témához hozzászólva,szerintem alap és nem esik az imidzs, hogy ha beméssz a moziba, legalább néma üzemmódba nyomod a telcsit (ha már annyira nélkülhetetlen személyek vagyunk, hogy nem bírja a külvilág nélkülünk 2 óráig)...ya és még azt is utálom, hogy ha a fotel hátát rugdossák, kedvesen és kultúráltan felhívom a figyelmét, hogy egy "kicsit zavaró a dolog"...
Efreet
azótais mindennap megkapja a napi betevöt 😊

Jasmin
eltaláltam, mi? balkezes!
Jasmin
saját tapasztalat mi....jobb oldali pofin mindig anyuci praclinyomát viseled, mi?😊
Laalee
napi 2 pofon az egeszseges neveles titka 😄

Efreet
azon meg, hogy 5 év múlva mi lesz, egyedül nem lehet mit kezdeni, mert nem a mi gyerekeinkröl van szó, akik meg vannak "nevelve". innentöl meg szociológiai eset...

FREAK
ugyan már.......... ezzel nem oldod meg a problémát, max a mozi után lesz egy fightclub élményed, ha nincs szerencséd

itt most nem az a lényeg, hogy akkor azt az egy köcsögöt hogy hallgattatod el, hanem hogy mi lesz itt 5 év múlva, ha így haladunk

egyesével kidobatni õket kb. annyi, mint a dohányzás ellen köhögéssel küzdeni........

Riszpekk

Efreet
lehet szólni a biztonságiaknak, hogy zavarja az elöadást, plusz lehet szólni neki is, hogy ne zavarjon... csendben morogni talán a legkevésbé okos dolog, csakis vérnyomás-szempontból van értelme.

FREAK
neked mindegy?

Riszpekk

Annyiban nem mindegy, hogy elrontja mások szórakozását 😞
Van akit nem érdekel, de van akit kimondottan zavar.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
ha kifizette a jegyet, bemehet. bent meg, amíg nem kergetik ki a biztonságiak, addig azt csinál amit akar... ha játszik a telefonján, akkor azt... nem tökmindegy?

Laalee
jellemzö csak a nokiasok ilyenek 😄

Ezt nem teljesen értem. Miért nem megy ki az ilyen? Hideg van kint és fûtenek bent? Amúgy azt kell mondjam: vagy ritkán jársz moziba, vagy nagyon szerencsés voltál eddig.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
és? mi közöd hozzájuk?

Efreet
én 6X néztem meg a Gyürükurát 4 moziban, 6féle stílusú közönséggel... volt a dumálós bulizóstól kezdve a hangosan ijedezös éljenzösön át a csendes, szónélküliig mindenféle.
a jégkorszakot matinén fogtam ki, az átlagéletkor 9 év körül volt. (lassan eljött az az idö, amikor már nem a diákokat, hanem a nevelöket nézegetem 😉 )

Ezt mozija és nézõközönsége válogatja. Nekem nagyon kellemes meglepetés volt, hogy a Westendben (oda nem szeretek menni, mert elég paraszt közönsége van néha) sikerült úgy végignézni a Trafficot, hogy végig egy pisszenés nem volt. De nem ez az általános. Megszámoltam, a SW2 alatt 12-szer csörgött a környezetemben mobiltelefon. A Másvilág alatt közvetlenül mellettem 15 percet beszélgetett egy szûzkurva telefonon megállás nélkül. De hogy lásd, hogy mennyire nem a film minõsége határozza meg a nézõk parasztsági szintjét, tavaly a Mûvészmoziban egy francia mûvészfilmen a mögöttem lévõ sorból a nyakamba tette egy kancsó a lábát, és úgy kellett megkérni, hogy ugyan már, vegye le onnan... Na ennyi köze van egy film értékének a nézõk viselkedéséhez. Én pont emiatt már alig merek elmenni moziba 😞

Efreet
képzeld, hogy a Jégkorszak alatt meg hangosan merészeltek röhögni... hogy micsoda emberek vannak... rettenetes...

Laalee
akit nem erdekel a film az mennyen ki de ne pofazza vegig, mert az ritka nagy parasztsag, lehet van akit erdekel

Laalee
legalabb kiderult jodarol hogy egy tb csalo 😄

Efreet
dehogy dobáltam 😊 (persze, beszélgettem néha... dehát nem volt még film, amin nem 😊 )
amikor én néztem moziban, ott pl Yoda kardelövétele szórványosan meg lett tapsolva 😊 (tudod, a 60-40 arány a tetszik-nemtetszikre ilyen kiosztást is tud hozni 😄 )

Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy öt rész után megkaptuk az elsõ Star Warsot, aminek van története...

De Efreetnek van igaza, ízlések és pofonok...

Efreet
- Luke, én az apád vagyok.
- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM!
- De.

😉

Laalee
"Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplõktõl"

hat nemtom mert pont most jutottak ezek eszedbe, az összes sw kb ilyen 😄

Efreet
ízlések és... 😊

Hát kérem...mélységesen le vagyok sújtva!
Tegnap este sikerült megnéznem moziban az EPISODE II-t. Ha egy szóval kellene jellemeznem > FOS!!!
Annyi köze van a Star Wars feelinghez, mint a nagyanyámnak a party-drogokhoz!!!

Képi világ --> Már túlságosan is csilli-villi, néhol meg egyenesen gagyi. Amikor pl. Anakin "mocizik" a sivatagban...vleee...az jutott róla eszembe, amikor a régi filmeken az autós jelenetek mögé vetitették a tájat. Borzasztó!

Történet --> Csak annyit kérdeznék: "MI VAAAN???"
Össze vissza csapkodnak! A végén nem is volt igazán tiszta, hogy miért tört ki a háború?! 😊)

Szereplõk --> Natalie Portman szépsége az egyetlen jó a filmben. Semmitmondó monológok, párbeszédek, borzalmas játék a szereplõktõl, vleee! ("Csak egy Jedi törölhette az adatot az adatbázisból....Majd meditálok rajta!" .. by Joda) NA BAZD MEG!!!!

Összegzés --> Életem legszomorúbb napjává nyilvánitom június 11-et!

Ehhez képest a Baljós Árnyak egy mestermû!!!

PEACE
CSOCSO
Nah meglestem a Driver-t, a Stallone filmet.. nem 10 pontos film de szvsz jo volt!szal nem kéne kihagyni de nem az a film amit 10 szer fox megnézni!
Nincs meg valakinek cd-n a film??
Alien!
Brain Dead...És az a Peter Jackson rendezte, aki a Gyûrük Urát....Jó mi???....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mateos
Cruel Intentions Rulezzzzzz
Jano
Deadline

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Efreet
http://uk.imdb.com/Title?0103873

FREAK

Riszpekk

Jano
😄DD
Hát ez hullajó! 😄DD

FREAK
nem furcsa, beteg 😄

Riszpekk

Efreet
látod, milyen furcsa a világ...

FREAK
nem értem, hogy lehet, hogy EZ A CSODA nem tetszik valakinek.............

SZINGAJA!!!!!!!

Riszpekk

Jano
Ezt ne akard bemesélni magadnak! 😄

Ez a film übereli a legnagyobb alámondásos zombifilmeket is.

Efreet
nem tetszett a film, na.

Jano
Alapvetõ mû. Úgy kaptam meg, hogy nem mondtak róla semmit, csak hogy nézzem meg, mert jó. Akkor kezdett gyanússá válni, amikor már az elején kiírják a speceffektek megvalósítóinak nevét...
:-E

FREAK
no comment, ha mindez komoly lenne

de nem hiszem, hogy pont te nem fogod fel a lényeget

Riszpekk

Efreet
mint a videótékában a kazidoboz hátulján:
"színes szinkronizált új-zélandi vérbentocsogó"
...
no comment.

Jano
😄

A HULLAJÓ A VILÁG LEGJOBB FILMJE, ÉS EZT TE IS TUDOD!!! 😄

Vér, mint statiszta. (Micsoda mondatokat tudok kitalálni!)

Braindead-et nem bántani! 😊
Legjobb!