Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Coine
megjött a gémer 😄

FREAK
aha 😊))))))))

Riszpekk

Dikkma
A Doom 3-nak is lesz ilyen grafikája :-)
FREAK
a sztori egy hulladék, de ha nem szól a haverom, hogy melyik filmet látom, észre se vettem volna, hogy nem igazi embereket látok (a közepén toppantam be, épp beszélgettek...)

Riszpekk

A bárgyú sok esetben sajnos igaz. De a béna a grafikára értve...???

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
hmmmm, ha ezt a grafikára értetted, akkor szerintem nem ugyanarról a filmrõl beszélünk......

Riszpekk

Laalee
lattam, rem bargyu es bena...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

FREAK
ha jól sejtem Vucli nem az embereket akarta makett formájában látni......

és ha láttad a final fantasy-t, akkor tudod, hogy már ez sem probléma....

Riszpekk

Laalee
na igaz, de azert egy fen orat valamivel könnyebb leutanozni mint egy embert 😄 vagy barmilyen szervers anyagot, foleg mozgas közben

FREAK
bocs, ha kicsit lassan töltõdnek le, de nem volt kedvem magamhoz áttölteni

Riszpekk

FREAK
"nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághûen(kivéve a víz! az cool) vissza adja."

már bocs, de vess egy pillantást ezekre :

azért erre nem mondanám, hogy "még nem tart ott".............

Riszpekk

Bahhh Starwars epizóde 2 , egyszerûen nem értem hogy amit lehet miért nem maketezéssel csinálnták 100*élethûbb, egyszerûen még nem tart ott a számítástechnika hogy az anyagok felszínét valósághûen(kivéve a víz! az cool) vissza adja.
Az egész film olyan mintha Lucas elfelejtette volna mit is szeretünk a régi részekben.Én szét untam magam a film alatt:
rossz:-gyenge szinészi játék
-sok szereplõ,kevés jellemel
-gyenge megvalosítás(amikor Anakin motorral vagy valami ilyesmivel megy a sivatagban az egyszerûen horribilisen szar)
-szar történet
szoval minden
csak 2 dolog tetcet:Yoda fénykardos harca
rohamosztagosok

Efreet
kevés vagy, mint... (beszólások topic párszáz hozzászólása)

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
alulmaradtam 😊))

Riszpekk

Laalee
az informacio hatalma 😄

Efreet
tudod, ElektroModulator dva, special DVD edition, rengeteg kihagyott jelenettel...

FREAK
he?

Riszpekk

Laalee
ebbe mutik swarci fejet?😄

Laalee
lebowski üt 😄

Efreet
- Három év múlva a Cyberdyne lesz a legföbb szállítója a katonai rendszereknek. A lopakodó bombázókat komputer irányítja emberi személyzet nélkül. Automatikusan repülnek tökéletes programok szerint. A SkyNet-et a kormány pénzeli. A rendszer 1997 Augusztus 4-én kezd el müködni. Az emberi tényezöt kizárták a katonai döntésekböl. SkyNet öntudatára ébred. Hajnali 2:14-kor Augusztus 29-én. Megpróbálják hatástalanítani.
- SkyNet elszabadul.
- Igen. Rakétákat lö ki Oroszországra.
- Miért pont oda? Nem szövetségesünk?
- Mert SkyNet tudja, hogy az Orosz ellencsapás elpusztítja itteni ellenségeit.

nemrég néztem meg (újra) a kibövített kiadást... naggggyon nagy film 😊

FREAK
már láttam, de tegnap néztem meg eredeti nyelven, jobban szeretek ez alapján ítélni

A nagy Lebowski

szerintem hatalmas alakítások vannak benne, Goodman egyik legjobb szerepe, a sztori rendben van, poénok a helyükön, több ilyen laza film kéne a sok "szuperhõs 46" jellegû szar helyett

Riszpekk

Blasta
Szasztok!
Nem láttam mostanában semmit, mert nincs pénzem!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
a mûvészetben csak ez a két véglet van :

EXTRÉM és ÁTLAGOS...............

Riszpekk

Jano
Megnéztem ezt a Stephen King: Az évszázad vihara elsõ 2 részét a rötölön, és tetszett. Genyó hangulat, igen negatív figura, meg minden.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

"bámulhatnánk a sok virágcsendéletet és hallgathatnánk Kozsót....................."

Most mondtad el a másik végletet 😊 Szóval véleményem szerint egyik oldalon se essünk már túlzásokba 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
naja, szélsõséges példának meg is állja a helyét, csak a "nép" számára ez lesz a default, ami beugrik arról a szóról, hogy "drog"........... és még véletlenül se az a sok mûvész, akik "drog" nélkül nem alkottak volna maradandót.......... bámulhatnánk a sok virágcsendéletet és hallgathatnánk Kozsót.....................

Riszpekk

"ahhoz túl szélsõséges, hogy default példa legyen"

Igen, ebben is egyetértünk, de hát ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi drogos film közül, szélsõségesnek kellett lennie. Nincs is ezzel semmi gond. Amúgy oké, így már értem, hogy mire gondoltál.

A hûtõs para tényleg nagyon komoly volt 😊

FREAK
nem is az egészre értettem a baromságot, csak úgy általában.......... ahhoz túl szélsõséges, hogy default példa legyen

nekem viszont geci mód bejött a hûtõs para 😊)))) bár már volt hasonlóm magnóval, úgyhogy csak kívülrõl 😊))))))

Riszpekk

Nagyjából egyetértünk! Mondjuk azzal nem, hogy baromság lenne: engem õszintén szólva semmi nem tud érdekelni, ami a zöldön és a csokin túl van: ebbõl a szempontból a szívem sem szakad meg azokért, akik képtelenek ellenállni ezeknek (mármint ami nem lightos) - na jó, enyhe túlzással, mert azért nem vagyok egy szívtelem paraszt.
Az utolsó mondatodra pedig csak 100%-ig bólogatni tudok 😊

FREAK
"Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés"

Annak, aki teljesen "szûz", elveheti, de aki tisztában van a helyzettel, annak ez olyan, mint mikor jogász néz egy "ügyvédes" filmet. Elõször csak mosolyog, aztán a végén elkezd zokogni a sok baromságtól 😊))

Egy a lényeg : Jenny Connelly az anyaistennõ!!!!

Riszpekk

A hétvége termése:
Rekviem egy álomért - huhh, nagyon komoly cucc volt, az asszonnyal vitatkoztunk (értsd: ordibáltunk) is utána rajta egy fél órát 😊 Nagyon tetszett, egy-két nyilvánvaló marhaságtól eltekintve (pl. fûtõl hallucinációk) nagyon komoly film. Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés, lehet rajta vitázni reggelig, én most itt nem teszem.

Mélyen az erdõben - a szívemnek nagyon kedves, nyolcvanas évek eleji horrorfilmeknek tiszteleg ez az alkotás 😊 Valahogy pont nem a franciáktól vártam, hogy 2000-ben elõrukkoljanak egy ilyen horrorral, de nagyon kellemes meglepetés volt. Csak az nézze meg, akinek van erre affinitása: monjuk az amerikai tinihorrorok után üdítõ volt egy ilyet látni, de ettõl még nem nevezném mûvészfilmnek 😊

Star Wars I - na igen, kb. tizenötödször újranézve kezdek megbarátkozni vele 😊 De komolyan, jót tett az epII az egész sorozattal, legalábbis nem gondoltam, hogy valaha fogom ennyire élvezni az elsõ részt. De most, mivel nem volt kedvem harmadszorra is elmenni moziba epII-t nézni, be kellett érnem az elsõ résszel, és kezdek barátkozni vele 😊

Coine
És ma mint 3. filmet +néztem ingyér a Skorpiókirályt.............hát mit mondjak.................EKKORA BARBÁR primkó filmet RÉG láttam, az 1etlen (most ez komoly) pozitív dolog az a fõhõsnõ volt, hiába....ezek a távolkeleti szépségek mindig lázba hoznak

Coine
jah...akkor jó is, h. nem olvastam tovább 😊
amúgy a felirat.sg.hu-n volt fent.

Efreet
érdekes lenne a forgatókönyvet látni... Lucas még meg se írta... az Ep2-röl is voltak ilyenek, mindegyik tökéletes baromság volt 😊))

Coine
nyah, majd a köv. részben kiderül minden, leszedtem az eredeti angol forgatókönyvet és beleolvastam. 😊

Anakin már a film elején "átáll" a sötét oldalra, hisz szembeszáll (megtámadja) mesterével...

Efreet
szép dolog az Erö magasfokú használata... de az orbitális bombázók ellen szerintem keveset ér... majd meglátjuk.
Sidious él mondjuk 100-110 évesen a végén, ami a földön se lesz ritkaság mondjuk 20 éven belül. plusz neki van rásegítés is.
Yoda meg... mondjuk a fajának az átlag élettartama 700 év, és akkor az ö 900 éve nagy dolog 😊 hogyteccik? 😊)

Coine
Azt tudom, h. kiírtják a Jedi rendet, de Yoda miért menekül el Vader elõl, nem õ az erõsebb ? (mondjuk ez elég paraszti kérdés)
Továbbá mi történt Yodával, h. kiírtották a Jedi rendet, legyengült ?
Sidiousal meg mi van ? Már az elsõ részben is õsz volt a haja, a 6 részben meg mennyi lehet a srác ? 100 felett 1 ember ? Vagy csak a sötét erõ táplálja ? Télleg% Yodát táplálhatta az erõ és ezért élhetett, olyan sokáig ? 😊
de hülye vagyok, de hát SW láz elkapott mán' megint 😄

Efreet
addigra már nem "föjedi", mert a jedi-rendet kiírtják, és csak ö, valamint Obi-Wan éli túl... plusz Vader és Sidious. elmenekül Vader elöl ö is. és miért ne élhetne egy olyan faj mondjuk 8-900 évet? meg... kitanította Luke-ot, és kész.

Spenser
Én ma láttam a Star Wrsóót...
Nekem nagyon Bejött úgy ahogy van..........

Coine
Ma pedig megnéztem az elsõ epizódot a Baljós árnyakat eredeti angol nyelven felirat nélkül, Jar Jar még mindig 1 botrány.
Utánna meg rögtön megnéztem a Birodalom visszavág-ot, hmm még mindig az 1ik legjobb rész sztem 😊

De olyan fura, van 1 dolog amit nem értek.

Ott van Yoda. Namármost a "fõjedi", akkor miért hal meg az EPVI-ban ? 800 évig él aztán kész ? Errõl nincs vkinek infója ? Vagyis Yodáról bõvebben, hogy miért is vonul vissza a Dagobah rendszerbe, miért hal meg stb.

Igen, már volt nálunk is aki kidõlt, de akkor volt más aki beszáljon. A keménymagot négyen alkotjuk. Annyira fanatikusok lettünk, hogy mindig van nálunk egy vagy két pókerpakli. Még akkor is mikor nincs megbeszélve arra a hétvégére kártyaparty (sosem lehet tudni ugyebár😊)
Jano
Na ja. De én egy hálópartyt se bírok annyira sokáig. Kisebb szünetekkel is max 10 óra és finis. Pedig szeretem nyomni 😊

ÁÁÁ, nem nagy ügy, ha szeretsz valamit csinálni, mint például a póker, akkor hamar telik az idõ. Ezen kívül találkozik az ember a régi jó cimbikkel, és megy a nagy röhögés. Pizzát eszünk, isszuk a sört és tök happy minden (kivéve ha buksz, mert azért mi is pénzben játszunk).
Jano
Ugyan.

21 órányi pókerarcozás után én nem tom milyen arcot vágnék! Nem piskóta!

Kössz, és bocs!
Jano
Malkovich 😊

Ismét megnéztem Ford Fairlane kalandjait eredeti szinkronnal (magyarhangja Nagy Feró). Király.

Az, John Markovitch-nál jobb embert nem is találhattak volna. (reméllem jól írtam le a nevét)
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy rám és a cimboráimra akkora hatást tett a film, hogy havonta egyszer (azért csak egyszer, mert szét vagyunk széledve az országban)összeülünk egy hatalmas pókerpartyra. A rekord 21 óra volt eddig.
Mind a két filmet nagyon szeretem, a Pókerarcokban KGB felejthetetlen 😊

Látta valaki a Pókerarcok c. filmet? Nagyon nagy ász. Aki egy kicsit is szeret kártyázni annak nagyon be fog jönni.
Egyébként a Macskajaj mindent üt.
Mike
ugyan! ki vont téged felelõsségre

csak kicsit rácsodálkoztam dedós dolgaid egyikére 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray