Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk
és ha láttad a final fantasy-t, akkor tudod, hogy már ez sem probléma....
Riszpekk
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
már bocs, de vess egy pillantást ezekre :
azért erre nem mondanám, hogy "még nem tart ott".............
Riszpekk
Az egész film olyan mintha Lucas elfelejtette volna mit is szeretünk a régi részekben.Én szét untam magam a film alatt:
rossz:-gyenge szinészi játék
-sok szereplõ,kevés jellemel
-gyenge megvalosítás(amikor Anakin motorral vagy valami ilyesmivel megy a sivatagban az egyszerûen horribilisen szar)
-szar történet
szoval minden
csak 2 dolog tetcet:Yoda fénykardos harca
rohamosztagosok
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
- SkyNet elszabadul.
- Igen. Rakétákat lö ki Oroszországra.
- Miért pont oda? Nem szövetségesünk?
- Mert SkyNet tudja, hogy az Orosz ellencsapás elpusztítja itteni ellenségeit.
nemrég néztem meg (újra) a kibövített kiadást... naggggyon nagy film 😊
A nagy Lebowski
szerintem hatalmas alakítások vannak benne, Goodman egyik legjobb szerepe, a sztori rendben van, poénok a helyükön, több ilyen laza film kéne a sok "szuperhõs 46" jellegû szar helyett
Riszpekk
Nem láttam mostanában semmit, mert nincs pénzem!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Most mondtad el a másik végletet 😊 Szóval véleményem szerint egyik oldalon se essünk már túlzásokba 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk
Igen, ebben is egyetértünk, de hát ahhoz, hogy kiemelkedjen a többi drogos film közül, szélsõségesnek kellett lennie. Nincs is ezzel semmi gond. Amúgy oké, így már értem, hogy mire gondoltál.
A hûtõs para tényleg nagyon komoly volt 😊
nekem viszont geci mód bejött a hûtõs para 😊)))) bár már volt hasonlóm magnóval, úgyhogy csak kívülrõl 😊))))))
Riszpekk
Az utolsó mondatodra pedig csak 100%-ig bólogatni tudok 😊
Annak, aki teljesen "szûz", elveheti, de aki tisztában van a helyzettel, annak ez olyan, mint mikor jogász néz egy "ügyvédes" filmet. Elõször csak mosolyog, aztán a végén elkezd zokogni a sok baromságtól 😊))
Egy a lényeg : Jenny Connelly az anyaistennõ!!!!
Riszpekk
Rekviem egy álomért - huhh, nagyon komoly cucc volt, az asszonnyal vitatkoztunk (értsd: ordibáltunk) is utána rajta egy fél órát 😊 Nagyon tetszett, egy-két nyilvánvaló marhaságtól eltekintve (pl. fûtõl hallucinációk) nagyon komoly film. Az, hogy tényleg elveszi-e a kedvet a cucctól, az más kérdés, lehet rajta vitázni reggelig, én most itt nem teszem.
Mélyen az erdõben - a szívemnek nagyon kedves, nyolcvanas évek eleji horrorfilmeknek tiszteleg ez az alkotás 😊 Valahogy pont nem a franciáktól vártam, hogy 2000-ben elõrukkoljanak egy ilyen horrorral, de nagyon kellemes meglepetés volt. Csak az nézze meg, akinek van erre affinitása: monjuk az amerikai tinihorrorok után üdítõ volt egy ilyet látni, de ettõl még nem nevezném mûvészfilmnek 😊
Star Wars I - na igen, kb. tizenötödször újranézve kezdek megbarátkozni vele 😊 De komolyan, jót tett az epII az egész sorozattal, legalábbis nem gondoltam, hogy valaha fogom ennyire élvezni az elsõ részt. De most, mivel nem volt kedvem harmadszorra is elmenni moziba epII-t nézni, be kellett érnem az elsõ résszel, és kezdek barátkozni vele 😊

Anakin már a film elején "átáll" a sötét oldalra, hisz szembeszáll (megtámadja) mesterével...
Sidious él mondjuk 100-110 évesen a végén, ami a földön se lesz ritkaság mondjuk 20 éven belül. plusz neki van rásegítés is.
Yoda meg... mondjuk a fajának az átlag élettartama 700 év, és akkor az ö 900 éve nagy dolog 😊 hogyteccik? 😊)
Továbbá mi történt Yodával, h. kiírtották a Jedi rendet, legyengült ?
Sidiousal meg mi van ? Már az elsõ részben is õsz volt a haja, a 6 részben meg mennyi lehet a srác ? 100 felett 1 ember ? Vagy csak a sötét erõ táplálja ? Télleg% Yodát táplálhatta az erõ és ezért élhetett, olyan sokáig ? 😊
de hülye vagyok, de hát SW láz elkapott mán' megint 😄
Utánna meg rögtön megnéztem a Birodalom visszavág-ot, hmm még mindig az 1ik legjobb rész sztem 😊
De olyan fura, van 1 dolog amit nem értek.
Ott van Yoda. Namármost a "fõjedi", akkor miért hal meg az EPVI-ban ? 800 évig él aztán kész ? Errõl nincs vkinek infója ? Vagyis Yodáról bõvebben, hogy miért is vonul vissza a Dagobah rendszerbe, miért hal meg stb.
21 órányi pókerarcozás után én nem tom milyen arcot vágnék! Nem piskóta!
Ismét megnéztem Ford Fairlane kalandjait eredeti szinkronnal (magyarhangja Nagy Feró). Király.
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy rám és a cimboráimra akkora hatást tett a film, hogy havonta egyszer (azért csak egyszer, mert szét vagyunk széledve az országban)összeülünk egy hatalmas pókerpartyra. A rekord 21 óra volt eddig.
Egyébként a Macskajaj mindent üt.