Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
WWF rulez.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Oh yeah! 😊
Egész jól tartja magát a srác, kb. 12 éve láttam utoljára, de nem sokat változott 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
najó, azzal azért ne hasonlítsuk össze 😊)) de akkoris PP gyártotta... meg a rablós-pankrációs részt is átírták 😞

viszont nem tudom ki emlékszik még Randy "Macho Man" Savage-re 😊)) tökjó volt látni újra 😊)

az mondjuk télleg szomorú volt, hogy elsö végignézésre találtam benne bugokat 😞

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

FREAK
hehe, kicsit soxor lóg be a képbe a mikrofon

láma banda 😊)))))))

Riszpekk

Efreet
addig jó, amíg nem mutatnak újat (sajnos megtették, mert átírták rendesen az eredeti "mitológiát" 😞( )

Nah tegnap megnéztük a pókembert. Nem tudom nekem tetszett. Ez a film már kicsit eltér a szokásos szép erõs szuperhõsmegment mindenkit és utánna õvé lesz álmai asszonya sablontól.
Valahogy a fõhõs is közelebb állt a szivemhez, hogy nem volt olyan tökéletes 😊
Viszont az tényleg nem volt jó, hogy egy az egyben a rajzfilmsorozatra /képregyényre épült a cselekmény. Valami újat s mutathattak volta.

koszontem.

FREAK
na Blasta megnyugtatására a legtutibb új film

Riszpekk

Blasta
BASSZAMEG!
(bocsi, fel vagyok dúlva)

Most jöttem ki a 40 nap, 40 éjjszakáról! Ma csajos mozinap volt! Már bánom! EMBEREK, AKI MÉG NEM LÁTTA, AZ MEG NE NÉZZE, MÉG HA OLTÁRI ORÁLPARTY-T IS IGÉR A PARTNER A FILM UTÁN! EZ NEM ÉR ANNYIT SEM!
Egyszerüen iszonyat gáz! Annyira elegem van ezekböl a filmekböl, hogy na! Hány ilyen jön még??? Eme filmek stilusjegyei, amik már megöritenek:
"A srác tesz egy barom fogadalmat, hogy megyszerzi/a bankettig megdugja/40 napig nem dugja meg/kékre festi a haját/leszopatja/bálkirájnöt farag a NÖBÖL! Ami szépen is megy, de a film 3/4-énél a csaj úgyis rájön/elmondja neki a srác haverja/elmondja neki a srác ellensége/elmondja neki a srác ex-nöje/olvassa az interneten, és felháborodva a következö szavakat modja: (kivétel nélkül mindegyik müben) ÉS ÉN MÉG BÍZTAM BENNED!!!

Ezek után a szerencsétlen krapek (hiszen ö már szarik a fogadalomra és igazából fallin' in love a csajba) ahelyett, hogy ész érvekkel megmagyarázná a picsának, hogy mi is történt, hagyja, hogy az elrohanjon, kibögje magát és majd csak a film vége elött 2,45 percel bocsássa meg az egészet, a srác BORZASZTÓAN ROMANTIKUS, SHAKESPEARE-I MONOLÓGOKKAL ÉS SZÓVIRÁGOKKAL TELETÜZDELT "ÁJLÁVJU"-JA UTÁN!

Emberek! Ez hányás...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mateos

cruel intentions

TUTI FILM

Waterhorse
Ja és nézd meg a 70-es pókember filmeket, arról is mondj véleményt, érdekelne, ez most nem oldás tök komolyan érekel azt milyennek látjátok, de bárki leírhatja aki látta valamelyiket.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Waterhorse
Ööö...hogy is mondjam....egy film tetszési indexe nem attól a két magyar embertöl függ akiknek esetleg nem jön be.
Meg míg Magyarországon a képregénybõl 150 vag mennyi füzet jött ki. addig Amerikában több ezer különbözö címeken, és persze ott nem 10 hanem 40 éves múltja van a Pókembernek. Lehet, hogy a közönség 70%-ának nem jön be, de mivel ekkora kultusza van az anyaországban ezért sokan kiváncsiak rá.
Ha már a Street Fighternél tartunk korántsem rendelkezik ekkora multal és birodalommal mint a pókember, nyilvánvalóan nem fog rekordokat döntögetni mert mondjuk az Amerikai 45 éves csalédapa azt hiszi az anyját szidják ha megghallja a Street Fighter nevet, míg a pókembert még ö is ismerheti.

Egyébként például még ott van a SW Episode 1 amit biztos nem csak 10-en néztek meg és mégis mindenki leugattja.

Na csak azt akartam mondani, hogy nagy multja van és hosszú várakozás elõzte meg, ezért biztos, hogy millióan kiváncsiak rá.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Punker
tényleg jó film volt a pókfaszi viszont nagyon tréé

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Coine
Megnéztem a Spidermant, hát elég gyerekes film.
0-6 éves korig nem ajánlott az télleg nagyon komoly 😄

Kicsit fura az, h. maga a film elég gyerekes és primkó, míg mondjuk a "ribanc" bekiabálásokat nem vágták ki....sebaj, ezektõl eltekintve 1x jó volt újra lengeni a házak között 1 szálon 😉

Efreet
egy jó osztály, egy rendes oszt.fönök... jóvolt 😊)

Mike
mázlista

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Efreet
mi Mars Attacks!-ot 😊))

Mike
mi iskolai látogatás címén, mindig qrvaszar filmeket néztünk

Mike
nagyon szar volt?

FREAK
ez engem eléggé elszomorít...... ez az amit nem kéne....

Riszpekk

FREAK
OK 😉

Riszpekk

Efreet
ezt ne itt intézzétek jó? a palotaforradalmakra ott van a sajátfórumok rész 😊

Mike
amely nem sikerülhet, hiszen én teljes mértékig mindnben Padre-t támogatom.

Mike JÓARC™ SENATOR

FREAK
Csak úgy megjegyezném ám TÁBORNOK™ úr, hogy nem kerülte el a figyelmemet az utóbbi idõben tanúsított beszólogatós magatartása, és figyelmeztetem, fel vagyok készülve a puccskísérletekre, ha ilyesmin törné a fejét 😊

Riszpekk

FREAK
különbség csupán hajszálnyi 😊))

végül is tök ugyanaz szurkolni (ingyen) egy csapatnak, meg ezer forintért kellemes szórakozást remélni......

Riszpekk

"tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minõségét????"

Ezen csodálkozol Freak? Te ugyanígy vagy az olasz focival. Ugyan minõsége nincs, de legalább továbbjutottak és még ott vannak.
Sajnos.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Efreet
kuplung: szintén rajongó? 😊

Efreet
DEDEDEDEEEEE 😊)) büntessük a népet!

FREAK
na azt neee 😊

Riszpekk

Efreet
az se rossz ötlet.. vagy EdEddEddy 😄

FREAK
dexter nem lesz?

Riszpekk

Laalee
😄

az tapolna 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Efreet
az nemgond 😊 aszittem már valami elmebeteg nekiállt filmetforgatni... akkor már csak a cowNchicken film hiányzott volna, és teljes az életem 😊

Laalee
az 5 perc is tulzas lenne 😄

Laalee
aszem rajzfilm lesz, de egesz estes 😄

Efreet
PPG FILM???? 😄DDDDDDDDDD hogy szereznek 50centimagas kislányokat? 😄DD

Laalee
meg jon a powerpuff girls is 😄

azt a borzadajt 😄

Efreet
nekem is megvan az Xmen dvd.

tökjó, sorban jönnek a szuperhös-filmek, jókis rágógumi mind 😊 majd lesz biztos FantasticFour is, meg Amerikakapitány, meg Xmen2, meg.... van alapanyag, kb 50 év képregénytermése

Laalee
😄

ittvan dvdn 😄
kivancsivagyok a hulk ra 😄 az is tuti remes lesz 😄

Efreet
inkább megnézem az Xment 😊 az kicsikét jobb lett 😊

Laalee
efreet nezd meg mallrats ot benne van a pokember rajzoloja is kb 5 percre 😄

Efreet
nem teljesen, mert nem örülök neki, hogy ilyen gyengus lett... de nagyon örülök neki, hogy végre egy pókemberfilm 😊

FREAK
tehát a film létezésének ténye teljesen háttérbe szorítja a minõségét???? (bár csak sejtem, milyen lehet, megnézni nem fogom)

Riszpekk

Efreet
történetet jól átírták az eredetihez képest... a többi nagyjából stimmel, de akkoris... pókemberfilm! rengeteg éve újra 😊

Laalee
spiderman ritkaszar film 😄 az animacio borzalmas, tortenet a szokasos 20 eve ismerjuk, akcio nulla, csopoges meg bazisok 😄

Memento rulez
FREAK
nem tom, nekem nem tetszett a plakáton a "0-6 éves korig" warning 😄DDDDDDDD

Riszpekk

Efreet
Nya megnéztem a Spidermant... nagyon amerikai 😞 de naggggyon tutttiiii 😊)) Szpájermanus rullllaaa 😄 (bocsi, rajongó vagyok... pedig a film nemtúljó)

FREAK
no problem, annyira nekem se jött be, csak az amcsiellenes duma nem tetszett

Riszpekk

FREAK
"az amcsi szereplõknek sincs kidolgozott jelleme"

mivel nem filmdráma, így talán nincs is rá szükség

õk CSAK katonák, akik egy iszonyatos parancsnoki hiba miatt haltak meg, ennyi

ez a film csak és kizárólag ezt akarja elmondani, hogy hiába a hi-tech cucc, a modern fegyverek, ha ész nélkül berontasz az oroszlánbarlangba...

Riszpekk

FREAK
"én rohadtul nem az amcsiknak szurkolok"

hát ja, végül is a másik oldal, akik lelövik a saját éhezõ népüket sokkal szimpatikusabb ugyebár.......

no comment, itt egy újabb példa arra, hogy a többség nem látja a lényeget a filmben, és azt hiszi, hogy megint egy amcsi hõsfilmet lát....

Riszpekk