Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egész jól tartja magát a srác, kb. 12 éve láttam utoljára, de nem sokat változott 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
viszont nem tudom ki emlékszik még Randy "Macho Man" Savage-re 😊)) tökjó volt látni újra 😊)
az mondjuk télleg szomorú volt, hogy elsö végignézésre találtam benne bugokat 😞
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Valahogy a fõhõs is közelebb állt a szivemhez, hogy nem volt olyan tökéletes 😊
Viszont az tényleg nem volt jó, hogy egy az egyben a rajzfilmsorozatra /képregyényre épült a cselekmény. Valami újat s mutathattak volta.
koszontem.
(bocsi, fel vagyok dúlva)
Most jöttem ki a 40 nap, 40 éjjszakáról! Ma csajos mozinap volt! Már bánom! EMBEREK, AKI MÉG NEM LÁTTA, AZ MEG NE NÉZZE, MÉG HA OLTÁRI ORÁLPARTY-T IS IGÉR A PARTNER A FILM UTÁN! EZ NEM ÉR ANNYIT SEM!
Egyszerüen iszonyat gáz! Annyira elegem van ezekböl a filmekböl, hogy na! Hány ilyen jön még??? Eme filmek stilusjegyei, amik már megöritenek:
"A srác tesz egy barom fogadalmat, hogy megyszerzi/a bankettig megdugja/40 napig nem dugja meg/kékre festi a haját/leszopatja/bálkirájnöt farag a NÖBÖL! Ami szépen is megy, de a film 3/4-énél a csaj úgyis rájön/elmondja neki a srác haverja/elmondja neki a srác ellensége/elmondja neki a srác ex-nöje/olvassa az interneten, és felháborodva a következö szavakat modja: (kivétel nélkül mindegyik müben) ÉS ÉN MÉG BÍZTAM BENNED!!!
Ezek után a szerencsétlen krapek (hiszen ö már szarik a fogadalomra és igazából fallin' in love a csajba) ahelyett, hogy ész érvekkel megmagyarázná a picsának, hogy mi is történt, hagyja, hogy az elrohanjon, kibögje magát és majd csak a film vége elött 2,45 percel bocsássa meg az egészet, a srác BORZASZTÓAN ROMANTIKUS, SHAKESPEARE-I MONOLÓGOKKAL ÉS SZÓVIRÁGOKKAL TELETÜZDELT "ÁJLÁVJU"-JA UTÁN!
Emberek! Ez hányás...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Meg míg Magyarországon a képregénybõl 150 vag mennyi füzet jött ki. addig Amerikában több ezer különbözö címeken, és persze ott nem 10 hanem 40 éves múltja van a Pókembernek. Lehet, hogy a közönség 70%-ának nem jön be, de mivel ekkora kultusza van az anyaországban ezért sokan kiváncsiak rá.
Ha már a Street Fighternél tartunk korántsem rendelkezik ekkora multal és birodalommal mint a pókember, nyilvánvalóan nem fog rekordokat döntögetni mert mondjuk az Amerikai 45 éves csalédapa azt hiszi az anyját szidják ha megghallja a Street Fighter nevet, míg a pókembert még ö is ismerheti.
Egyébként például még ott van a SW Episode 1 amit biztos nem csak 10-en néztek meg és mégis mindenki leugattja.
Na csak azt akartam mondani, hogy nagy multja van és hosszú várakozás elõzte meg, ezért biztos, hogy millióan kiváncsiak rá.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
0-6 éves korig nem ajánlott az télleg nagyon komoly 😄
Kicsit fura az, h. maga a film elég gyerekes és primkó, míg mondjuk a "ribanc" bekiabálásokat nem vágták ki....sebaj, ezektõl eltekintve 1x jó volt újra lengeni a házak között 1 szálon 😉
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Mike JÓARC™ SENATOR
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Riszpekk
végül is tök ugyanaz szurkolni (ingyen) egy csapatnak, meg ezer forintért kellemes szórakozást remélni......
Riszpekk
Ezen csodálkozol Freak? Te ugyanígy vagy az olasz focival. Ugyan minõsége nincs, de legalább továbbjutottak és még ott vannak.
Sajnos.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
tökjó, sorban jönnek a szuperhös-filmek, jókis rágógumi mind 😊 majd lesz biztos FantasticFour is, meg Amerikakapitány, meg Xmen2, meg.... van alapanyag, kb 50 év képregénytermése
ittvan dvdn 😄
kivancsivagyok a hulk ra 😄 az is tuti remes lesz 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Riszpekk

mivel nem filmdráma, így talán nincs is rá szükség
õk CSAK katonák, akik egy iszonyatos parancsnoki hiba miatt haltak meg, ennyi
ez a film csak és kizárólag ezt akarja elmondani, hogy hiába a hi-tech cucc, a modern fegyverek, ha ész nélkül berontasz az oroszlánbarlangba...
Riszpekk