Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Factor_007
utoljára????

Blasta
Ezzel egyet értek!
Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Sephi
Most neztem meg a Sum Of all Fears...

Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Blasta
Naná. Csütörtökön mutatták be.

Factor_007
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ LÁÁÁÁÁÁTNI AKAROOM MOZIVBA MEGY MÉG VAGY NEM?????? HHOOOOL JJAAAA NE HÜLYESÉGEKETKEIRNI FÉDKFÁPÕSDFSD
Megy még a moziba??

Alien!
ja-ja...Az se egyszerû....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sephi
En nnal a resznel amikor elejeti a lampat es meglassa a ufo labat ahogy behuzodik a buzasba aszitem elajulok bazz. Olyan hideg ment vegig rajtam jeezuuuss!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

VinylToy
Tegnap néztem meg a Birthday Girl (On-Lány) címû alkotást (?) Nicole Kidman fõszereplésével hát nem erre számítottam, biztos hogy mégegyszer nem nézem meg! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Dzsini
ha máshonnan nem - www.est.hu

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Blasta
M Night Shyamalan redezte Csocso!

Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építõ jelleggel)
Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmrõl.
Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekrõl, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendezõ, illetve kinek a regényébõl készült a film.
Télleg nem árt szerintem!

Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü.

CSOCSO
Árghhh ne csigázz fel😊)))))))

az a cool mikor a dilis kiment egyedûl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtõl😊))))))ki rendezt ezt a filmet?😊
Blasta
Jaja! A hiradós jeleneten nekem is szó szerint felállt a szõr a hátamon!
Nameg a végén az üres TV képernyõje......
Vááááááá

CSOCSO
parázni akarok!!!!!!!mindjárt feldobom az avp1-2-t😊
CSOCSO

MUHÁHÁÁH
MUHÁHÁHÁH
MUHÁHÁHÁÁHHÁHÁÁ
CSOCSO
igenn igen igen😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))hááhháháhá látni akaromk a filmet!!ÁRGHHû😊))))))))))))) gec mennyit fog parázni a csaj mellettem😊))))))MUHÁHÁHÁ😊 én is akarok parázni
Alien!
Nekem is sikerült meglesni a Signs-t...Egyetértek avval a véleménnyel,hogy a vége elnagyolt,de ettõl függetlenül jó,nagyon para..Shyamalan tudja hogy kell látvány nélkül ijesztegetni,már az elõzõ filmjeiben is észre lehetett venni. A csúcspont szerintem a hiradó által bejátszott házi videó(gyerekzsúr)....Na az nagyon üt!!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
szerdán megyek megint sign et meglesem😊
Coine
Nekem is tetszett, bár szvsz a fordítás a mai napig idegesít...Farkas...Ciklon...stb.
Miért nem lehetett átvenni a képregénybõl a bevett neveket ?

Waterhorse
Na egy értelmes ember ezen a zárt osztályon.
Nemsokára láthathuk a második részt is, asszem jövõre lesz magyarhonban.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

Factor_007
ÁÁ láttam az X-ment(tom nem éppen új)
Sztem nagyon király! Fõleg az érdekelt hogy mi történt a Farkassal (mármint a karmokra meg ezekre gondolok) Meg amugy is királyak voltak az akciojelenetek is. Szal jo film

Blasta
A Signs téleg állat! Csak én komolyabb témára készültem. Pl. túlvilági dolgokra stb. Mint a 6.érzék volt.
De marhaparás volt az egész, az biztos!
A vége meg kicsit összecsapott volt.
Már konkrétan az ügy megoldására gondoltam.
De egyértelmüen best film ez tuti!

Sephi
Nah en meg vagyok remulve.

Most neztem meg a Donnie Darko cimu filmet es megkerek valakit hogy surgosen magyarazza el nekem mirol szolt mert enn em ertettem!

CSOCSO
JELEK c. film nagyon tetszett!!!!!!!! sok para😊)))))))) rég paráztam ennyit😊)a hangyák a gatyában pedig egész jó lett!! az elsõ résznél sokkal sokkal jobb!!!!!
Sephi
hoppa! Most neztem meg a Vidocq cimu francia filmet! Hat joggal mondhatom hogy megint lepadloztam! En ilyet meg nem lattam! ezmeletlen komolyan megeri megnezni! Szellemek akcio es kurvajo efektek!

na, megnéztem a minority reportot. kivételesen dícsérnem kell egy filmet. úgy látszik spielberg mégis tud valamit, és tán 10 év után újra elkezdem megnézni a filmjeit. jó sztori, remek operatõri munka (a sok kontrasztos képre és a színekre gondolok), öröm látni hogy von sydow mester még él , virul és dolgozik. pár "fordulat" mondjuk megjósolható volt, és kellett bele egy kis nyáladzás az amcsi nézõk kedvéért + talán nem kellett volna a véget ennyire hepiendesre venni, de mindenképp az utóbbi idõk kellemes filmcsalódása.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Punker
Tudja valaki, hogy mi a Code Hunter címû film magyar címe mert nem találok hozzá feliratot.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jano
Ide vele! 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Laalee
megneztem 😄 penge lett 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jano
Szép lenne.

Laalee
a te jano feliratod is ilyen lenne 😄

Laalee
ps6 sharpen filter sg kek hatterrel 😄

Jano
Paint, Photoshop, Coreldraw, zsírkréta? 😄

Laalee
ilyen a betutipus 😄

Jano
😄 Az L kicsit távol van aalee-tól.

Lteebee
Jól néz ki, csak szar nézni.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Laalee
es ezert kaptatok egy ronda logot buntibol 😄

Lteebee
Szóltunk neki a múltkor, hogy nincs már nyár...

Jano
De most akkó te büntetsz, vagy téged büntetnek? 😄

Laalee
buntibol van 😄

Jano
Nekem a 4 is tetszett vmiért. Bár természetesen a nyomába sem érhet az elsõ kettõnek. A 3 volt a leggyengébb.

Egyébként szemkápráztató az új logód. 😄

Sephi
Akkor mar eleven el lesz baszva mert a RE -t is erosen elbasztak.

Blasta
jogos...

Laalee
alienbol mar a 3 is eleg nyomi volt a 4et ne is melitsuk, ezekutan elkepzelem az 5öt

Lteebee
Vagy csak gondolta, miért ne húzza le egy kis pénnzel a sok nagy gamert.

Blasta
Elvileg tuti lesz, és a Resident Evil rendezõje késziti. Gondolom nagy gamer a srác....

Jano
Ja! Alien 5 butaság, de megnézem az elsõ részek klasszikussága miatt.
AvsP? Jó lenne!

Blasta
CSum.
xXx-et láttam, kalapszar, de neked tetszeni fog!
Alien 5-öt én nem várom, vicc már az egész....
AvP-t inkább, régi filmálmom valósulna meg, ha jól csinálják meg a filmet!!!!

nem olvastam vissza, úgy rémlett, több jót írtatok 8)

CSOCSO
azért a vissza a jövöbe kurva jó lenne. az alien-t várom remélem ergetegeset alkotnak..vagy avp lesz helyette???no mindegy.. xXx et vki látta?? még nem lestem meg de má meg kéne...
blues brothers 2000: öreg harcosok + (kevés kivétellel) vacakabb szongok, -belushi, idétlen történet, rossz trükkök. a második órában feljavul annyira, hogy egy napon lehessen emlegetni a remek elõddel, és bb kedvelõknek érdemes legyen 1x megnézni.

51st state: boondock brothers, tarantino és guy ritchie utánérzés. nehéz eldönteni, hogy a koppintmányok közül ez, vagy az ocean's eleven a rosszabb. hosszas tûnõdés után az utóbbi. pedig nagyok voltak a remények, mivel itt eléggé dícsérgettétek, szóval tök pozitívan ültem le elé...