Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nagyokat hibáztak benne, pedig Tom Clancy nem nagyon szokott...
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Hat az otlet jo de lehetett volna jobb is a muvi 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Megy még a moziba??
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Javasolhatok valamit??? (pusztán barátian, építõ jelleggel)
Ha legközelebb moziba mész, szerintem (csupán szerintem) érdemes egy keveset megtudnod a választott filmrõl.
Gondolom a plakátot csak megnézed elötte.
Vagy ne adj Úr Isten, belelapozol a Pesti Est-be.
Ott még némi kritikát is olvashatsz róla! De a web mellett viszont iszonyat sokat lehet megtudnod a filmekrõl, ezt gondolom nem kell ecsetelnem.
Ezt csak azért javaslom, mert néha megkimélheted magad felesleges pénzkidobástól, ha tisztában vagy vele mondjuk, hogy ki a rendezõ, illetve kinek a regényébõl készült a film.
Télleg nem árt szerintem!
Ja, és Shyamalan a 6. érzékkel lett világhírü.
az a cool mikor a dilis kiment egyedûl a kukoricásba vagy hova..meg amikor benézett az ajtón a késsel... bazzeg kezdek bediliznji a filmtõl😊))))))ki rendezt ezt a filmet?😊
Nameg a végén az üres TV képernyõje......
Vááááááá
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Miért nem lehetett átvenni a képregénybõl a bevett neveket ?
Nemsokára láthathuk a második részt is, asszem jövõre lesz magyarhonban.
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
Sztem nagyon király! Fõleg az érdekelt hogy mi történt a Farkassal (mármint a karmokra meg ezekre gondolok) Meg amugy is királyak voltak az akciojelenetek is. Szal jo film
De marhaparás volt az egész, az biztos!
A vége meg kicsit összecsapott volt.
Már konkrétan az ügy megoldására gondoltam.
De egyértelmüen best film ez tuti!
Most neztem meg a Donnie Darko cimu filmet es megkerek valakit hogy surgosen magyarazza el nekem mirol szolt mert enn em ertettem!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Egyébként szemkápráztató az új logód. 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
AvsP? Jó lenne!
xXx-et láttam, kalapszar, de neked tetszeni fog!
Alien 5-öt én nem várom, vicc már az egész....
AvP-t inkább, régi filmálmom valósulna meg, ha jól csinálják meg a filmet!!!!
51st state: boondock brothers, tarantino és guy ritchie utánérzés. nehéz eldönteni, hogy a koppintmányok közül ez, vagy az ocean's eleven a rosszabb. hosszas tûnõdés után az utóbbi. pedig nagyok voltak a remények, mivel itt eléggé dícsérgettétek, szóval tök pozitívan ültem le elé...