Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lattad az uvegtigrist?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
shit happens
shit happens
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Aze lehetett volna venne egy uj egeret vazz!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
the count of monte cristo: két sztárságvárományos (kazinczy sikít) ifjú titán egy klasszikusban. sajna csak az alapanyag az, a film mehet a süllyesztõbe. guy pierce, aki a gonosz mondego haver persze meggyõzõbb, mint a tisztalelkû dantes (caviezel). erõsen megnyírbált történet + a dramaturgia okán némi szükségtelen plussz. utálom a franciákat dícsérni, de a depardieu-féle után ostobaság volt ezt megcsinálni (pontosabban csak az amcsi piacról befolyt bevételért volt érdemes megcsinálni). kizárólag a kötelezõ olvasmányt kihagyó középiskolásoknak (azok meg megbuknak belõle, annyi a változtatás 8)
serendipity: na ez egy romantikus nem-vígjáték. humor alig van benne, romantika annál több, ennek ellenére tetszett a remek alapsztori + annak remek kidolgozása okán.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Na, ja de akkor még csak 10 éves voltam! 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Amcsiknál még ma is az itthon 'vidéki'-nek nevezett kinézet dívik! Égõk! Bénák! Suttyók! 😄
Nekem se a japán kocsikkal van bajom, hanem a filmben a 'tuning' kivitelezésével. Borzasztó.
Most mondjam azt, hogy csak a németek tudnak tuningolni? 😄
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
A filmben szereplõ autókról (a dragster GTO-t kivéve) az a véleményem, hogy gagyi uv-piros-zöld szinû, baromi szar, búcsúban lõtt matricákkal még jobban elcsúfított, olcsó japán autókból 'kifejlesztett', agyonnitrózott (ami nem lenne hátrány 😄) mûgokartok.
Senkitõl sem kérek elnézést a véleményem miatt.
Herri potter....
Feláll tõl e szõr a hátamon....
Á lá Fast&Furious.
Meg most néztem meg az xXx-et...
Háááát.......

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
El nem tudom képzelni, miért kellett ezt a sztorit megcsinálnia....
De a bezárás miértje is ki volt fejtve a filmben, csak kicsit banálisnak tûnhet az 'emberi ok' (a 3 emberé), sok-sok ember élete ellenében.
Nekem az tetszett, hogy nem döntött szigorúan a film egyik verzió sem mellett, hogy a sors meg van írva és megváltoztathatatlan, vagy nem az. Szóval nyitott maradt a kérdés. Dehát ez nem is lehet másképp.
A cég ezzel a módszerrel elérte, hogy 6 éve az államokban egy gyilkosság se történjen....
Ez a dolog szerintem bárkinek elég lenne a mai világban, hogy tovább müködtesse az intézményt, csak 100%-os titoktartás mellett.
Ha belegondolsz, egy háborúban sokkal kisebb célokért áldoznak fel sokkal nagyobb tömegeket, értelmetlenül.
Én ezért nem tartom reálisnak a film végét.
100% film bake??????
Majd ha jövõ hónaptól AdSL-ezek otthoról, akkor tudok majd DC-zni...(talán)
A Signs - nal viszont komolyan mondom... 100% film bake.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szerintem nem reális, hogy egy ilyen intézményt bezárnak 3 jövõbelátó ember miatt. De ez csak egy film....
És szerintem ez a film nem "kötelezõ moziban" kategória...