Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO

a zene legalább jó a k19 ben, szvsz jo filmet lehetett volna csinálni...jobban oda kellett volna figyelni a zene komponálására, arra kellet volna figyelni mégjobban hogy mikor hogyan szol a zene az eseményekhez kapcsoltan...sokkal jobban megdobta volna a filmet... amikor az utcso képsorokat mutatták és a fénykép átment fekete fehérbe nah ott az embereknek könnynek kellett volna kicsordulni a szemükbõl..de nem hiszem hogy sok ilyen ember volt..max hozzátartozok vagy a nagyon nagyon érzékenyek...
Blasta
A K19-et láttam a minap.
Hát szerintem is ultra gyenge filmecske.
Olyan film, amit egyszerüen, egyfjta lelkiállapotban nézel végig. Unalmasnak ugyan nem unalmas, izgalmasnak sem épp az, látványosnak sem mondható és a lélektani részek lehettek volna sokkal léllektanibbak (szépszó:-D). A sztorival van a legkevesebb baj, hisz megtörtént eseményen alapul, de komolyan mondom, kár volt ezt a filmet ebben a formában megcsinálni.
Meg szerintem elve gáz van azokkal a filmekkel, amikor amerikaiak csinálnak filmet oroszokról...
Abszolute nincsenek képben az orosz mentalitással kapcsolatban, tehát ezek után hiteltelen film.
Moziba nem ajánlom senkinek.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
"Egyebkent szvsz az en izlesem jobb az Ebertenel is, mert voltak filmek amiket o nem ertett meg, en meg igen."

1. Kiaz az Ebert?
2. Attól hogy valaki megért egy filmet, nem az ízlése jobb a másiknál, hanem az intelligenciája nagyobb.

más:
"Amit nem értek, az nem is érdekel"

Hát lehet, hogy te így mûködsz, de ez kurva szürke látókörre utal, és egyáltalán nem így mûködik az emberek nagy része!
Szerintem lököd it a süket dumáidat az IQ-dról, meg a fasza ízlésedrõl meg az ultrafrankó -télleg nem egy szavas, hanem 1 mondatos- filmelemzéseidet, ellenben kijelented, hogy amit nem értesz meg az nem is érdekel.
Ezekután barátom a filmelemzéseid egy rakás kakit nem érnek. Most biztos büszke vagy arra, hogy Te fel bírtad fogni a Mementót meg a 12 majmot, de attól még nem fogok a padlóra kerülni, ha el se meséld azt amit Te a hatalmas IQ-dal megértettél.
Nem kötekedni akartam amikor kértelek, hogy magyarázd el mirõl maradtam le az AI felfogásával kapcs. mert tényleg érdekel mit nem érthettem meg azon a filmen (veled ellentétben) Viszont a fellengzõs reakciódra kinyílt a bicska...

És most teljesen jószándékkal írom a köv. sorokat:
Nekem marhára bejön, hogy valaki normálisan leír 1-2 mondatos elemzéseket a filmekrõl, teljesen szimpi a dolog. Attól még nem lesz egy Réz Bandi, de nem is ez a cél.
De mivel ez egy fórum, ezért akadhat olyan, akinek nem tetszik a véleményed és ezt fel is rója neked. Na ekkor lehet fasza kis vitába keveredni, ahol érvek feszülnek érveknek. Ha nem érdekel mások véleménye, akkor ne várd el, hogy másokat is érdkeljen a Tied!
Vita lezárva, inkább beszélgessünk a filmekrõl.
PEACE

Coine, The A&O
A Gyûrûk Ura : A Gyûrû Szövetsége kibõvített DVD változat.

3 és fél óra masszív élvezet, így még teljesebb "A" mese.

zippofcy
Hat en legalabb nem csak annyit irok egy filmrol hogy tetszett meg kiraly vagy szar es kesz. Egyszer talan leirom ide milyen szempontokat erdemes figyelembe venni a filmek kritizalasanal. De elobb leirhatja mindenki aki ugy erzi hogy ert hozza, garantalom hogy en nem ugyanazt fogom irni. Tudom hogy sokan nem fogjak fel se az AIt, se a 12 Monkeyst, se az Unforgivent, de meg a Mementot vagy a Wild Bunchot sem, amelyek pedig az elozoeknel sokkal egyszerubb mondanivaloval rendelkeznek. De ez nem baj. Sokan a szappanoperakat meg a fanndamm filmeket szeretik, nem is beszelve azokrol akik a valosagsokat bamuljak. ILyeneknek is lenni kell, nem lehet mindenkinek jo izlese. Van pl. aki a 6 eves kisfiukra gerjed, vagy a 120 kilos nokre, vagy a kecskekre, vagy eppen a hullakra. De akinek VAN izlese filmek teren, viszont nincs ideje vagy kedve az osszes filmet megnezni (velem ellentetben) annak talan megkonnyithetem a dolgat hogy mit erdemes megnezni es mit nem. Egyebkent szvsz az en izlesem jobb az Ebertenel is, mert voltak filmek amiket o nem ertett meg, en meg igen. Viszont nem lennek kepes tobb tucat mondatot irni a filmekrol amiket lattam, o meg igen. A tobbi filmkritikus szvsz csak egyszeru sznob. Legalabbis azok akitol olvastam kritikakat. Vagy leirjak a film cselekmenyet, de minek? Na mind1, hegyibeszed vege. Ha nem erted az AIt nezzed a majkat a vvbe, az valo neked Az am a fasza csavo, csak velem az a baj hogy akarhanyszor ugy viselkedek mint o mindig masnapos vagyok a kovetkezo reggel
A filmek "lenyeget", "mondanivalojat" vagy hivjuk akarhogyan meg nem fogom magyarazgatni mert pl. ha vki elkezdene nekem a relativitaselmeletet magyarazni rovid uton kuldenem a busba. Amit nem ertek az nem is erdekel, es mint tudjuk mindenki onmagabol indul ki.
Shadow of the Vampire: Na ez sem horrorfilm. Inkabb jatekfilm egy dokumentumfilm forgatasarol. De attol meg jo. 5/5 a nagyszeru alapotletert, jo kivitelezesert es azert a jelenetert mikor a vampirral beszelgetnek Bram Stoker konyverol A legintelligensebb vampirfilm amit eddig lattam. Es egyike azon 2nek ami tetszett (a masik a Fright Night volt o-de-nagyon-reg 😞 ) Viszont kedvet csinalt megnezni a Nosferatut ... tudom, tudom, az ide jarok tobbsege nem nez fekete-feher filmeket
Csocso avagy ... : haaat felemas erzesek. Ez csak amolyan nosztalgikus visszaemlekezes az '50es evekre. Inkabb gulyaskommunizmus feelingje van. Bar ki tudja, lehet hogy van akibol azt hozza ki a hadifogsag mint a foszereplobol, nekem akkor sem tunik valosagosnaka viselkedese. Raadasul az az undorito szokas, ami szerint csak felmondatokkal beszelgetnek a koltai filmekben itt is felbukkan. Ez lehet hogy divat a 21. szazad Pestjen, de az '50es evekben biztos hogy nem volt az. Azert a film nezheto, es mivel magyar ez nagy szo. (sajnos) Legyen 4/5.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

dikki*yysw
k19 cd2-be belenéztem, de hányingerem lett. már bánom, hogy cdn van, törölném le. ezt sem fogom soha megnézni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CSOCSO
changin lines és a k19.--hát az atomcsapda lehett volna sokkal jobb😞 az ütközéspont meg eléggé ratyi
CSOCSO
nem..most first
Blasta
Beza.
A klóno ktámadása is rohadt gyenge szinkronizálva.
Másodjára szinkronnal néztem meg és abszolute nem élveztem annyira mint eredeti nyelven.

Laalee
arrol nem a film tehet hogy szar a szinkronja... :C

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Az elképzelhetõ, mert az a film hatalmas, de persze egy bizonyos szemszögbõl csak...
Nekem marhára bejönnek azok a filmek, amikben sikeres hálivudi sztárok égetik le magukat kvázi...

Sephi
Jezus... Hat nem tudom ki ismeri a Jay & Silent Bob Viszavag filmet de hogy ez mekkora baromsag. Jo bisztos megvan az oka ennek. Magyar sinkron!

Ennek a filmnek egyszeruen ugy elbasztak a szinkronyat hogy az valami fortelmes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
A gépállat is jó kis film ... (Mean Machine)

A medve nem játék.

Blasta
Deaztmá láttad eccer, nem?

CSOCSO
xXx.. nem volt rosz szerencsére de lehett volna jobb is...
Lteebee
A Szállítót néztem meg.

Tök atom.
Végig akciók, meg bunyók.
Persze elég sok képtelen dolog is van, de tök jó ötletek is vannak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Laalee
hat akkor nezzed az ai-t a FILMekrol meg ne nyilatkozz 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Nem robotok, hanem SZÁJBORGOK!!!!
Nagy különbség!

Blasta
Ugyanmár kiskomám!
Azért mert ez a film -szerinted- arról szól, hogy mitõl ember az ember és mitõl isten az isten attól még:
1. Te nem vagy ez alapjánjobb itt senkinél (filmesztétikai szempontból meg pláne)
2. Az AI még ebben a szemléletben sem hozott semm újat, amitõl esetleg el kellett volna gondolkoznom olyan dolgokon, hogy "ember" meg "isten" meg "élet"...
Az a film egy mûvészieskedõ cukormáz volt, frankó színészekkel...

Az Amerikai História X után már kissé elgondolkozik az ember...
Az olyan.....de egy A.I.....

Amúgy meg szerinted ez itt valamiféle verseny?
Mivel Te itt elvileg jobbnak tartod magad a többieknél, akkor plíz meséld már el nekem, hogy az AI milyen mély gondolatokat tartalmaz az ember-Isten témával kapcsolatban!
De vigyázz, mert pontozunk. És lehet, hogy az elõdöntõbe sem kerülsz be!!!!
Ja, majdnem lemaradt egy

[HUN]PAStheLoD
NA akkor már 2-en legalább vagyunk okosak 😄D mert tényleg nem a robotokról szólt a film, de elég hosszú és uncsi volt... persze amikor robbangatták a mechákat 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zippofcy
Orom latni hogy az atlag nem ertette meg az A.I.t. Ezek szerint csak jobb vagyok a tobbieknel Az a film nem robotokrol vagy mikrol szol, hanem arrol hogy mitol ember az ember meg isten az isten. Na persze az emberek tobbsegenek meg a 12 Monkeys is magas, hat meg ez
Uvegtigris: a magyar valosag. Valahol feluton a Balkan meg Europa kozott. 2/5 de csak mert lattam mar rosszabb filmet is. Raadasul tele van klisekkel meg sablonos is. Hmm tulertekeltem volna?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Manta
Igen az eleje az elég jó kedvcsináló, de nem ilyen az egész film. Iszonyat komoly karakterek vannak benne, rengeteg szálon fut a sztori egyszerre, 3 óra, és még a Tom Cruise se zavaró.
És hogy idézzek is valamit a filmbõl: "Tiszteld a faszt, és gyõzd le a pinát!"

Amúgy most BMW-s filmeket töltögetek, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gery1980
Neeem, most elkezdtek üzemeltetni egy ftp-t is.

Gery1980
Jaja, végignéztem a szitut.Nagyon hard volt, alatta meg a narrátor kommentje😊

CSOCSO
hub ra gondolsz?
Manta
Jó film, de hiába német, a hepiend itt sem maradhat el...
Manta
Tetõrõl ugrik le, és az ablaknál lövik hasba 😊
Érdemes leszedni.
Gery1980
Te is jársz az Ftp-re amit a Neo-jék üzemeltetnek?

CSOCSO
hm.. nemtom én a legutcsót szedtem le és az Üsd el volt...
Gery1980
Amit én leszedtem subot, ott sózz oda volt.

CSOCSO
Merryl-nek üzenem: Sózzon oda😊)
a moziban ez a szöveg volt.. a sub ban amit leszedtem: Üsd el.. ahh azonnal elõ a subtitle editor.. átír Sózz oda-ra..😊
CSOCSO
hja😊))
Gery1980
Konkrétan azt amikor a csávó kizuhan az ablakon😊

Gery1980
Sajnos csak egy kis részt, de felkeltette az érdeklõdésemet.

Manta
Magnólia. Kurva jó. Látta valaki?
Gery1980
Meg azt a 2.5 órát ami alatt leszedtem az Ftp-rõl😊)

Gery1980
Na az a kiscsaj sem volt teljesen épp.Az a vízparája húzós volt.Ez volt, ami a leginkább tetszett a filmben, a karakterek.Épp amiatt lett jó a film, hogy egy ilyen sérült családon keresztül mutatták be a szitut.

Blasta
Szó mi szó, jó kis film volt.
Megérte a pénzét...

Punker
meg mikor a kiscsaj meg akarta itatni a kutyát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Házivideó iszonyat komoly volt....
Meg a végén a TV tükrözõdés....

Gery1980
Kicsit Függetlenség napja feeling volt egy két rész, de ez is belefér.De az a család nagyon beteg volt, és ez iszonyt jól kijött.Házi videó tényleg durva volt.Tudtam, hogy egyszer csak megjelenik majd a képernyõn a Grincs, de mégis para volt mikor bevillant a bokor mögött😊

Alien!
Mondjuk az az erõtér,az elég bitang,legalábbis ahogy a hírekben mutatják....Akkor is a házivideó a legnagyobb shot a filmben...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gery1980
Azokat az idegeneket a legkissebb jóindulattal sem nevezném high tech-nek.😄DDD

CSOCSO
high tech alien? te😊) tényleg nem látta a haverod sem..
1) high tech?? semmi különöset nem tudnak az elienek..nincs lézerágyujuk vagy protonágyú vagy elmebizbasz..
2) egy alien gyõznek csak le..
3)NÉZD MEGA FILMET ÉS SUXOLD LE A HAVERODAT😊))
Gery1980
Én már akkor tudtam, hogy parás lesz, amikor a fõcím bevillant.Az a zene kikészített😊))

GregSB
Ok, meggyõztetek, a jövõhéten meglesem ha tudom 😊

CSOCSO
hja😊
Alien!
"egy amcsi család legyõzi a többmillió fényévet utazó, high-tech alieneket"...

Hááát,szerintem a haverod sem látta...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
ügyes vagy.. ez meglátszik a neveden is..