Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd egyszer lehet kiveszem tékából, ha épp nincs más dolgom.
Eccer majd kinövitek... :-DDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nekem nagyon tetszett.Látszik, hogy egy alacsony költégvetésû film, de ezért nem kell, hogy rossz elõítéletünk legyen a filmmel szemben, mert vannak az ilyenre is pozitív példák.
Egyszóval a köcsög mozinet persze, hogy lehúzta kapott is kemény 0%-ot, de hát le kell szarni, megszokhattuk már, hogy ennek az idióta sznob bandának semmi sem tetszik.(amúgy az imdb, meg 7,1 pont)
Szal farkasemberek, kommandósok, meg ami ehhez kell,de nem igazán horror(nem baj, de a mozinetnek ez sem tetszett, barmok) inkább akció.Bár azért a itt is folyik a vér rendesen Blade2 módjára (a kiömlõ belekrõl már ne is beszéljünk😊)
Szóval szerintem mindenképp megéri megnézni, mert ennél jóval szarabb filmek is vannak.
30%osnak itélem a filmet:
moziban bûn meglesni otthon meg vétek.. halálosan gagyesz a film.. tök cink ez az egész sikongató, gyügyögõ, röfögõ, nevetõ(!!!),köhögõ(!!!)pokos dolog.. a graf szerencsére nem lett gagyi dehát nemtökmindegy??
halál gagyesz a film...arra tökéletes hogy 2 ora unatkozást elûzz vele de ezt is szigorúan ugy hogy netrõl leszeded...pénzt kiadni érte hülyeség!!
és inkább vígjáték mint horror...csak az a baj hoyg egy viccen sem tudtam még mosolyogni sem...
más:
lilo és stitch mesefilm.. egész ari.. egykicsit eltulozták..mindenki halál könnyen vette hogy füldünkívûliekkel van dolguk..de nézhetõ volt...
De a kissrác az jól játszott, igazából miatta is néztem meg.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintem nem más, mint egy giccses pinokkió sztori felnõtteknek....
Annyi maradt meg bennem, hogy kisrobot keresi a kék tündért. Semmi több. Amit el akart mondani, azt már Asimov is megtette, szal semmi újat nem tudtunk meg a cyborgok lelki világáról, max annyit, hogy nem képesek eldönteni, hogy egy szobor élõ-e vagy csak egy tárgy....
A vége meg túl volt húzva. Már vártam a végét, de csak nem akart befejezõdni...
Egyszer érdemes volt beülni rá a képi világ miadt, de többször meg nem nézném...
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A medve nem játék.
Jelek: még mindíg rulez!!!😊 azé moziba parásabb volt😊)
Bõvér szálló... hát van egy két értelmesebb jelenet de ez sem egy nagy movie..
Lilo & Stitch: Hollywood (vagyis a Walt Disney meg a Dreamworks) egyre jobb rajz/trace filmeket csinalnak. Az utobbi idoben keszultek kozul mind tetszett ... hmm lehet bennem van a hiba?
Ennek is jo az alapotlete (bar szvsz azert tobbet is kihozhattak volna belole) es remek poenok vannak benne. Kar hogy a vege a szokasos hollywoodi cukormaz
. Na mind1, ez utobbitol ezuttal eltekintek, mivel vegul is gyerekeknek (is) szol. 5/5
(Azert attol meg hogy egy film megkapja a max pontszamot nem lesz tokeletes, vagyis nem kerul egy szintre a 12 Monkeys, A.I., Unforgiven vagy akar a Torrente cimu filmekkel. Ez utobbiak hibatlanok, vagyis nem is lehetnenek jobbak. Kar hogy olyan keves van beloluk ... szoval ezek kulon jelolest kapnak)
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
A Végállomás se rossz. Jól játszik benne Nicolas Cage.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
elaludtam rajta fel orat es fel sem tunt 😄DD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Az a film A fless....
Az egész múvi arról szól, hogy milyen drogoktól, milyen flesseik vannak az arcoknak....
Zúzós film...
ha már las vegas, legyen végállomás... na az milyen depi film...
Szégyen-gyalázat! "Csak egy Jedi törörlhette az adatokat. Na, majd meditálok rajta! by Yoda" . . .a látvány télleg fasza, de ezek a semmitmondó párbeszédek...VLEEE!!!
Viszont életemben elõször megnéztem a Félelem és Reszketés LAs Vegasban-t, és valami hatalmas film!!! Ennyit rég nem röhögtem!! Aki még nem látta, azonnal pótolja!! 😊
Ellenben tudom ajanlani a Salton Sea nevu filmet Val Kimmer -el ... nah az film
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Akkor nem is nézem meg!
A bemutató alapján már folytam le a nyáltól a székrõl......
panic room: elõzetes alapján nem vártam sokat, de kellemes csalódás. kicsit lájtos thriller (még én sem kaptam szívrohamot 8). klisék megvannak (a legjobbszívû és egyben legintelligensebb rosszfiú persze a fekete), de azért ok. nem egy fight club szintû kultfilm, de (legalább) 1x nézhetõ.
Hollywood valsagban lehet, ha profi modon megfilmesitenek olyan forgatokonyveket amiket en egybol vagnek a kukaba. 2/5, de csak mert a helyszinek tetszettek. Vegre nem a szokasos foiskola vagy getto 

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Hát mitmondjak. Láttam már sokkal gagyibb és uncsibb filmet!
Klisék naná hogy voltak benne, de azért ki lehetett bírni!
A sztori gázos (sárkányok miatt elpusztul majdnem az egész bolygó 2020-ra...pfff), nem tudták kihagyni a "öldmeg a fõszörnyet és minden okés lesz" elemet sem, de én pl. nem unatkoztam rajta és olyan marha nagy mese dolgok sem voltak benne...
Az elején meg kifejezetten bejött a 3 arkangyal.
"csak 17 mp-ig élnek"...
Szal szerintem egy normális akciófilmmet láttam, amiben a szokásos kliséken kívül hibát nem nagyon fedeztem fel, és még izgulni is tudtam rajta, bár csak a végén....
A grafika természetesen állat, de szerintem manapság már nem mérce, hogy egy filmben jól alkalmazzák a 3d-s trükköket.
Szerintetek meddig meg? Lehet fogadni!
Ez a rovid velemenyem a TV csatornakrol:
Az a pasi egy rejtely szamomra, nehany filmben egesz jo ... most azota fejlodott, vagy a rendezon mulik, vagy esetleg csak egy fajta karaktert tud eljatszani?