Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
k19 cd2-be belenéztem, de hányingerem lett. már bánom, hogy cdn van, törölném le. ezt sem fogom soha megnézni.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

CSOCSO
changin lines és a k19.--hát az atomcsapda lehett volna sokkal jobb😞 az ütközéspont meg eléggé ratyi
CSOCSO
nem..most first
Blasta
Beza.
A klóno ktámadása is rohadt gyenge szinkronizálva.
Másodjára szinkronnal néztem meg és abszolute nem élveztem annyira mint eredeti nyelven.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Laalee
arrol nem a film tehet hogy szar a szinkronja... :C

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Az elképzelhetõ, mert az a film hatalmas, de persze egy bizonyos szemszögbõl csak...
Nekem marhára bejönnek azok a filmek, amikben sikeres hálivudi sztárok égetik le magukat kvázi...

Sephi
Jezus... Hat nem tudom ki ismeri a Jay & Silent Bob Viszavag filmet de hogy ez mekkora baromsag. Jo bisztos megvan az oka ennek. Magyar sinkron!

Ennek a filmnek egyszeruen ugy elbasztak a szinkronyat hogy az valami fortelmes.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

a.carkey
A gépállat is jó kis film ... (Mean Machine)

A medve nem játék.

Blasta
Deaztmá láttad eccer, nem?

CSOCSO
xXx.. nem volt rosz szerencsére de lehett volna jobb is...
Lteebee
A Szállítót néztem meg.

Tök atom.
Végig akciók, meg bunyók.
Persze elég sok képtelen dolog is van, de tök jó ötletek is vannak.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Laalee
hat akkor nezzed az ai-t a FILMekrol meg ne nyilatkozz 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
Nem robotok, hanem SZÁJBORGOK!!!!
Nagy különbség!

Blasta
Ugyanmár kiskomám!
Azért mert ez a film -szerinted- arról szól, hogy mitõl ember az ember és mitõl isten az isten attól még:
1. Te nem vagy ez alapjánjobb itt senkinél (filmesztétikai szempontból meg pláne)
2. Az AI még ebben a szemléletben sem hozott semm újat, amitõl esetleg el kellett volna gondolkoznom olyan dolgokon, hogy "ember" meg "isten" meg "élet"...
Az a film egy mûvészieskedõ cukormáz volt, frankó színészekkel...

Az Amerikai História X után már kissé elgondolkozik az ember...
Az olyan.....de egy A.I.....

Amúgy meg szerinted ez itt valamiféle verseny?
Mivel Te itt elvileg jobbnak tartod magad a többieknél, akkor plíz meséld már el nekem, hogy az AI milyen mély gondolatokat tartalmaz az ember-Isten témával kapcsolatban!
De vigyázz, mert pontozunk. És lehet, hogy az elõdöntõbe sem kerülsz be!!!!
Ja, majdnem lemaradt egy

[HUN]PAStheLoD
NA akkor már 2-en legalább vagyunk okosak 😄D mert tényleg nem a robotokról szólt a film, de elég hosszú és uncsi volt... persze amikor robbangatták a mechákat 😊))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zippofcy
Orom latni hogy az atlag nem ertette meg az A.I.t. Ezek szerint csak jobb vagyok a tobbieknel Az a film nem robotokrol vagy mikrol szol, hanem arrol hogy mitol ember az ember meg isten az isten. Na persze az emberek tobbsegenek meg a 12 Monkeys is magas, hat meg ez
Uvegtigris: a magyar valosag. Valahol feluton a Balkan meg Europa kozott. 2/5 de csak mert lattam mar rosszabb filmet is. Raadasul tele van klisekkel meg sablonos is. Hmm tulertekeltem volna?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Manta
Igen az eleje az elég jó kedvcsináló, de nem ilyen az egész film. Iszonyat komoly karakterek vannak benne, rengeteg szálon fut a sztori egyszerre, 3 óra, és még a Tom Cruise se zavaró.
És hogy idézzek is valamit a filmbõl: "Tiszteld a faszt, és gyõzd le a pinát!"

Amúgy most BMW-s filmeket töltögetek, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Gery1980
Neeem, most elkezdtek üzemeltetni egy ftp-t is.

Gery1980
Jaja, végignéztem a szitut.Nagyon hard volt, alatta meg a narrátor kommentje😊

CSOCSO
hub ra gondolsz?
Manta
Jó film, de hiába német, a hepiend itt sem maradhat el...
Manta
Tetõrõl ugrik le, és az ablaknál lövik hasba 😊
Érdemes leszedni.
Gery1980
Te is jársz az Ftp-re amit a Neo-jék üzemeltetnek?

CSOCSO
hm.. nemtom én a legutcsót szedtem le és az Üsd el volt...
Gery1980
Amit én leszedtem subot, ott sózz oda volt.

CSOCSO
Merryl-nek üzenem: Sózzon oda😊)
a moziban ez a szöveg volt.. a sub ban amit leszedtem: Üsd el.. ahh azonnal elõ a subtitle editor.. átír Sózz oda-ra..😊
CSOCSO
hja😊))
Gery1980
Konkrétan azt amikor a csávó kizuhan az ablakon😊

Gery1980
Sajnos csak egy kis részt, de felkeltette az érdeklõdésemet.

Manta
Magnólia. Kurva jó. Látta valaki?
Gery1980
Meg azt a 2.5 órát ami alatt leszedtem az Ftp-rõl😊)

Gery1980
Na az a kiscsaj sem volt teljesen épp.Az a vízparája húzós volt.Ez volt, ami a leginkább tetszett a filmben, a karakterek.Épp amiatt lett jó a film, hogy egy ilyen sérült családon keresztül mutatták be a szitut.

Blasta
Szó mi szó, jó kis film volt.
Megérte a pénzét...

Punker
meg mikor a kiscsaj meg akarta itatni a kutyát.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Blasta
Házivideó iszonyat komoly volt....
Meg a végén a TV tükrözõdés....

Gery1980
Kicsit Függetlenség napja feeling volt egy két rész, de ez is belefér.De az a család nagyon beteg volt, és ez iszonyt jól kijött.Házi videó tényleg durva volt.Tudtam, hogy egyszer csak megjelenik majd a képernyõn a Grincs, de mégis para volt mikor bevillant a bokor mögött😊

Alien!
Mondjuk az az erõtér,az elég bitang,legalábbis ahogy a hírekben mutatják....Akkor is a házivideó a legnagyobb shot a filmben...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gery1980
Azokat az idegeneket a legkissebb jóindulattal sem nevezném high tech-nek.😄DDD

CSOCSO
high tech alien? te😊) tényleg nem látta a haverod sem..
1) high tech?? semmi különöset nem tudnak az elienek..nincs lézerágyujuk vagy protonágyú vagy elmebizbasz..
2) egy alien gyõznek csak le..
3)NÉZD MEGA FILMET ÉS SUXOLD LE A HAVERODAT😊))
Gery1980
Én már akkor tudtam, hogy parás lesz, amikor a fõcím bevillant.Az a zene kikészített😊))

GregSB
Ok, meggyõztetek, a jövõhéten meglesem ha tudom 😊

CSOCSO
hja😊
Alien!
"egy amcsi család legyõzi a többmillió fényévet utazó, high-tech alieneket"...

Hááát,szerintem a haverod sem látta...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
ügyes vagy.. ez meglátszik a neveden is..
CSOCSO
jeleket lesd meg.. kevés iylen film van sajna.. nem csicsázták tul a filmet soha nem mutatnak többet mint kellene stb.. én végigparáztam..és nem vagyok parás tipus.. utcso film amin paráztam 10évvel ezelött az alien filmek... nagyon zoral film és tényleg 10 pont a szereplõk, a zene meg minden más!!!
GregSB
Hmm, akkor mégis adjak neki 1 lehetõséget? A rendezõ elõzõ filmjei (6.érzék, Sebezhetetlen) nagyon bejöttek, de errõl eddig csak negatív kritikát hallottam.

CSOCSO
LOLOL grincs😊) nekem nem jutott rola eszembe😊)
Gery1980
Jelek nagyon rendben volt.Nem az a sablon ufós baromság, sokkal inkábbl lélektani alkotás.Mel Gibson oriásit alakít.Az egész film feszült hangulatot teremt, mellõzték a speciális effekteket, semmi giccs, csak a letisztult történet.Jól komponált zene, tökéletesen kiválasztott szinészek.Az egyetlen dolog, ami nem tetszett, hogy a földönkívüliekrõl azonnal a Grincs jutott eszembe.Na de annyi belefér😊

GregSB
Jeleket nem néztem meg. Haverom, aki elég rég óta haverom és hasonló az ízlésünk filmek terén eléggé lehordta, szerinte dögunalmas, teli van lehetetlen baromságokkal(pl az alaptörténet: egy amcsi család legyõzi a többmillió fényévet utazó, high-tech alieneket).

Majd egyszer lehet kiveszem tékából, ha épp nincs más dolgom.