Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
A klóno ktámadása is rohadt gyenge szinkronizálva.
Másodjára szinkronnal néztem meg és abszolute nem élveztem annyira mint eredeti nyelven.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nekem marhára bejönnek azok a filmek, amikben sikeres hálivudi sztárok égetik le magukat kvázi...
Ennek a filmnek egyszeruen ugy elbasztak a szinkronyat hogy az valami fortelmes.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Tök atom.
Végig akciók, meg bunyók.
Persze elég sok képtelen dolog is van, de tök jó ötletek is vannak.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nagy különbség!

Azért mert ez a film -szerinted- arról szól, hogy mitõl ember az ember és mitõl isten az isten attól még:
1. Te nem vagy ez alapjánjobb itt senkinél (filmesztétikai szempontból meg pláne)
2. Az AI még ebben a szemléletben sem hozott semm újat, amitõl esetleg el kellett volna gondolkoznom olyan dolgokon, hogy "ember" meg "isten" meg "élet"...
Az a film egy mûvészieskedõ cukormáz volt, frankó színészekkel...
Az Amerikai História X után már kissé elgondolkozik az ember...
Az olyan.....de egy A.I.....
Amúgy meg szerinted ez itt valamiféle verseny?
Mivel Te itt elvileg jobbnak tartod magad a többieknél, akkor plíz meséld már el nekem, hogy az AI milyen mély gondolatokat tartalmaz az ember-Isten témával kapcsolatban!
De vigyázz, mert pontozunk. És lehet, hogy az elõdöntõbe sem kerülsz be!!!!
Ja, majdnem lemaradt egy

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Az a film nem robotokrol vagy mikrol szol, hanem arrol hogy mitol ember az ember meg isten az isten. Na persze az emberek tobbsegenek meg a 12 Monkeys is magas, hat meg ez
Uvegtigris: a magyar valosag. Valahol feluton a Balkan meg Europa kozott. 2/5 de csak mert lattam mar rosszabb filmet is. Raadasul tele van klisekkel meg sablonos is. Hmm tulertekeltem volna?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
És hogy idézzek is valamit a filmbõl: "Tiszteld a faszt, és gyõzd le a pinát!"
Amúgy most BMW-s filmeket töltögetek, mindenkinek csak ajánlani tudom.
a moziban ez a szöveg volt.. a sub ban amit leszedtem: Üsd el.. ahh azonnal elõ a subtitle editor.. átír Sózz oda-ra..😊
Megérte a pénzét...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Meg a végén a TV tükrözõdés....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
1) high tech?? semmi különöset nem tudnak az elienek..nincs lézerágyujuk vagy protonágyú vagy elmebizbasz..
2) egy alien gyõznek csak le..
3)NÉZD MEGA FILMET ÉS SUXOLD LE A HAVERODAT😊))
Hááát,szerintem a haverod sem látta...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Majd egyszer lehet kiveszem tékából, ha épp nincs más dolgom.