Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(sunyi geci vagyok, biza :-)))
De a film közel nem olyan jó mint a BHD, lévén valóságalapja annyi van, hogy tényleg létezett Major Koenig ill. Vaszilij Zajcev.
Viszont ettõl még nagyon szeretem a sztorit...
DE BHD-t 2 havonta meg kell néznem a feeling miatt :-DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az ellenség a kapuknál azért nagyobb fikció mint a BHD...
Ridley Scott a BHD-ban a száraz tényeket tárta eléd, mindenféle hepiend nélkül, ami azért rendkívüli egy USA háborús múviban....
Amúgy az alattam szólók leírták a további véleményeimet, szal nem pazarlok karaktert erre...
A lényeg még, hogy erõsen bírálták a filmet mert a szomikat arctalan csúnya gonosz ellenségeknek ábrázolta csak, pedig valószínüleg nekik is voltak céljaik, eszméik, amik nem derültek ki a filmbõl! Ezzel én egyetértek....
Viszont tényleg marhára rendhagyó és MAJDNEM giccsmentes volt a BHD.
Ellenség a kapuknál meg a nácik vannak felsõbrendûnek és felfuvalkodottnak ábrázolva, miközben egy átlag német katona marhára nem volt ilyen, csak a vezetés volt olyan, amilyen. Persze minél többször nyersz csatát, annál inkább érzed magad legyõzhetetlennek.
Tény, hogy képileg kiváló, de nekem pl. az Ellenség a kapuknál az jobban bejön mint film, vagy mint történet. Merthogy története se nagyon van, inkább csak cselekménye.
hi púh
A BHD volt hosszu idõk óta az egyettlen amcsi háborús film, amiben olyan mint GICCS szinte nem szerepelt....
Ha már giccs akkor Ryan közlegény, vagy Katonák voltunk, vagy a Pearl Harbour....
De a BHD az kurvára nem giccses!
Mondj egy giccset belõle és megbeszéljük :-DDDDD
EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock
Jópofa film, de közelsem egy taxi ...
Azért érdemes megnézni.
BHD: Király film, eredeti angol nyelven ki is jön. Vannak benne részek, pl a srácban a rakéta, a páncélautóban hátul a sok hulla és sebesült stb.
TTT: Tegnap végre láttam, jó film, de tényleg hülyeség elkomolytalankodni néhány jelenetet. Samu ebben a részben nem volt olyan jól kidolgozott jellem, mint az elõzõben. A harc részben tényleg voltak baromságok. A deszkás rész - nyilazás -, a kirohanás - Zrinyinek uez nem jött be, de ott több volt a török -, a 2000 lovast meg a napfény. Ezt a poént már egyszer elsütötték a Dávid címû 66-os (?) eposzban, amikor a katonák pajzsaikkal elvakítják az egyiptomiakat, azok meg 100 ezren harciszekerestül berohannak a szakadékba.
J(imoo) Bond: Minden Bond ilyen hülyeség. A kezdetekben volt pár amibõl ezen fajta hülyeségek kimaradtak, de aztán ráálltak a képtelenségekre, mert egy JB filbe beleférnek. Talán a Thunderball volt az egyetlen, amiben kevés baromság és képtelenség volt.
A medve nem játék.
Nem sok film van amin nem tudom húzni a számat..
Az uccsó ilyen asszem a BHD volt...
Nézd csak meg a 007-est! Na én azon húztam a számat, de rendesen! Vlee!
Te kis drága! :-DDDD
Olyan az egész mintha MINDENKI marhára komolyan veszi a csatát, kivéve ezt a 2 egyént...
Nameg a végén amikor Gimli meg Aragorn feltartotta az egész Ork hordát a hídon, az kicsit gázos volt...
A csatában nem tetszett még, hogy pont olyankor nincs az orkoknál egy rohatt számszerij, amikor eme 2 egyént húzzák fel csigalassusággal a várfalon....
Nameg a kilovagolás is ferde volt kicsit.....
Annyi orkon keresztül lovagolni.....
Nem mondom, hogy nem tetszett a film, de ezeknél a jeleneteknél azért kicsit elhúztam a számat...
hat mast vartam, lenyegeben az interju a vampirral laza folytatasa, csak teljesen maskepp megcsinalva, Aaliyah pocsek benne, tortenet kusza, egyetlen ami jo benne a zene
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
THE LAST CASTLE (JAMES GANDOLFINI, ROBY REDFORD) 😊
DOMESTIC DISTURBANCE (JOHNNY TRAVOLTA) 😊
LES RIVIERES POURPRES (Bíbor folyók - még csak most láttam 😞 ... JEAN RENO) 😊
HIGH CRIMES (ASHLEY JUDD) Ashley 😊 , FILM 😞
SCARY MOVIE 2 (ezt is csak most volt idõm megnézni 😞 ... SOKAN NYOMNAK BENNE) 😊
SNOW DOGS (CUBA GOODING JR.) Huskey kutyusok 😊 , CUBA 😞
HEARTBREAKERS (JENNIFER "TITS" HEWITT) 😊
A medve nem játék.
Szerintem marha jópofa! Sci-fi vigjáték? Hm...az ilyesmitõl mindig tartottam egy picit, de szerintem kellemes kis filmecske kerekedett ki belõle! Julianne Moore persze itt is nagyon jó (hol nem?), David Duchovny bebizonyitotta, hogy az X-Aktákon kivül is van helye...stb. stb.
Egyszer mindenképpen érdemes megnézni!
Deep Impact! Na...azt is leszedtem! Sokkal szarabbra emlékeztem! Ki is szedtem pár komoly képet belõle! 😊
Pár allûrtõl eltekintve nekem nagyon tetszett.
Most meg megyek megnézem a Két tornyot.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Nem ártana egyszer ezt, vagy legalábbis ilyen filmet leadni néha szombat este csáknorrisz helyett.
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
http://www.feliratok.hu/index.php?keres=ali+g