Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kicsit (nagyon) zavaros, egyszer meglehetett nezni, de tobbet asziszom nem szentelek ra (idot)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Iszonyatosan eredeti film, nagyon különleges történettel. Ha valaki szereti az elvont filmeket annak kötelezõ!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
distro ftp server (thx Satyika)
ip: 193.6.61.69
port: 21
login: public
jelszó: public
sajna nincs külön felirat hanem magára a filmre van rátéve,de nagyon jol megvan csinálva..
SZEDJÉTEK EZERREL!!!!!
hja és még csak az elsõ két rész...de én nagyon örülök neki...
GERA!!!! KÖTELEZÕ😊)) HOLNAPRA MÁR MEGNÉZVE LEGYEN😊)))
NAGYON FEKA!!!
Az az idióta nyomja benne, aki a New Guy-ban.
Meg a kisebbik a Diszkópatkányokból, Corky Romanoból stb.
Kiba.... yoo film!
BD Williams
Denise Richards
A feka srác a már megint egy dilis amcsi filmbõl.
(Aki mindig fikázza a fehéreket: "Mindig meghal a tinimoviekban egy feka srác ...)
Itt Conspiracy Brother a neve.
Itteni poénja:
Minden fekete férfi mögött (itt elvile a fekete nõ jönne) de helyette:
- a rendõrség
- sok lassú fehér futó
- alapos gyanú
stb.
áll. 😊
Vagy van a filmben egy golfpályás "üldözés" Top Secretes végkifejlettel ...
vagy:
- Who are you?
- Kung?
- Kung who?
(Betöri az ajtót) Kung Fu!
etc.
Az utóbbi idõk egyik legszellemesebb vígjátéka. Tulajdonképpen egy hülyeség, de akkora nyelvi és ötletbeli és "fehérfóbiás" kijelentések és ugratások vannak benne, hogy atom, a kiejtés meg "sirály".
(Sistah Girl v. Sister Girl)
Nagyon feka a film, de nem vontatottan, mint például egy Eddie Murphy féle Klump család, vagy a medvés - nem tom mi volt a címe, amibe benyomták a bazitai Darth Vader és az Atomcigaqurva Judit szinkronját a maciknak (magyarul van benne poén).
Ha ezt a filmet leszinkronizálják magyarra, a mozikba - csak azért, hogy IQ betyárok is megnézhessék, ha már olvasni nem tudnak -, akkor szétba..... az egész filmet. Kár lenne érte, mert nagyon yoo!!!
A medve nem játék.

\':..:\'
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Bait (Csali) Jó kis film. A WTCben van a szövetségiek irodája, jó sok kis totált nyomnak róla. Vmikor 2001 nyarán készült ... Niggel rablós film kategória.
"10 dolog, amit útálok benned" is bejött. Elég régi, de csak most szerzetem meg. Julia Sitles, Larissa Oleynik meg a Knight Talebõl és a Hazafiból az ausztrál srác. CCC. Pö ... : )
\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"
És az ágyammal szemben ott a tévé! 😊
Juuujjjj...
Aki látta tudja miért gázos ez! 😊
Még jó hogy nem moziban láttam!
AKi akar egy hatalmasat PARAzni az nézze meg feltétlenül. VÉGRE egy jó kis film!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
amugy is a kiscsajé lesz ez a játékauto
Ma este szerintem nem mozizni, hanem UNREAL 2-zni fogok! 😊))
Viszlát egy pár nap múlva! 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Tudod a pasi, azzal a menõ kocsival aki bevágja a nõket a hátsó ülésre."
A medve nem játék.
Jah most láttam: Behind Enemy Lines. Nem rossz kis film. szerintem érdemes megnézni, bár van benne egy két nagyon LOL jelenet. DE mikor levadásszák az amerikai vadászgépet, az valami nagyon félelmetes.
Bazze, a méteres gandzsájukkal.....
Rulez arcok, nagyon....
Viszont megneztem az Igby goes Down muvit ami igen erdekes volt nekem legalibb teccet 😊
Ennyire zsenge vagy még? 😄D
Viccet félretéve:
Nem hinném, hogy valahol is megtalálnád õket a neten, mert ezek már tényleg "klasszikusok"!
Kelly Hõsei,A halál 50 órája : Ezek mind olyan filmek, beleértve az elsõt is, amik zsenge korom miatt mind kimaradtak az életembõl, de eddig csak jó hallottam felõlük. Nem tud valaki címet mondani, ahol ezek fent vanak, és le tudnám szedni õket?
Akár emailben, akár itt, de dobhatna valaki linket.
Elõre is köszi.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Hááát....nem is tudom! Alapjában véve nem egy rossz film, nomeg olyan Mel Gibsonosan hosszú is, de valami mégis hiányzik belõle! Talán az, hogy Vietnámban pont az ilyen "nagy" csatákból volt a legkevesebb? Talán az, hogy nem voltak igazán kidolgozott karakterek, éppen ezért nem is igazán tudtam átérezni a halálukkor a depressziv hangulatot? Talán az, hogy itt is, mint általában minden amcsi háborús filmben, mindenki hõs lett a végére? Szóval nem tudom! Tetszett is meg nem is! Egyszer mindenképpen érdemes, aztán ki-ki döntse el maga!
A hid túl messze van:
Nos..igen! Kelly Hõsei, A halál 50 órája és Õ! Az igazi klasszikusok!
Amúgy a rózsaszínû barbiekocsi enyhén röhelyes.
Ja télleg, film!!!
Megnéztem a Török, a tökös az õr meg a nõ c. francia filmet!
Hát kissé vegyesek az érzéseim!
Az elsõ felében marjajókat röhögtm rajta, az üldözõs jeleneten tátva maradt a szám, ilyet még nem láttam filmen (életben se :-))) aztán kicsit leült a dolog afrikában! A vége meg olyan HÁTHOGYISMONDJAM volt.
Azért nézzétek meg, mert eccer jó! Az üldözõs jelent miatt meg pláne!!!!!
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Remélem hamarosan fenn lesz az FTP-n és lecsekkolhatom!
Valamit nem ertettem a filmben de amig nem nezitek meg addig nem kerdem meg mert lelovom a poent!