Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Csak olyanok vannak 😊
Demon
Van mostanság olyasmi stílusú és minõségû film mint például a Szikla(The Rock)?
Coine, The A&O
LOTR - TTT
2xra

zakika
Vanilla Sky

kicsit (nagyon) zavaros, egyszer meglehetett nezni, de tobbet asziszom nem szentelek ra (idot)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

GregSB
HBO-n most ment a Being John Malkovich.

Iszonyatosan eredeti film, nagyon különleges történettel. Ha valaki szereti az elvont filmeket annak kötelezõ!!

CSOCSO
Ghost in The Shell - Stand Alone Complex HUN
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

distro ftp server (thx Satyika)
ip: 193.6.61.69
port: 21
login: public
jelszó: public

sajna nincs külön felirat hanem magára a filmre van rátéve,de nagyon jol megvan csinálva..
SZEDJÉTEK EZERREL!!!!!
hja és még csak az elsõ két rész...de én nagyon örülök neki...
GERA!!!! KÖTELEZÕ😊)) HOLNAPRA MÁR MEGNÉZVE LEGYEN😊)))
a.carkey
Undercover Brother 😊

NAGYON FEKA!!!
Az az idióta nyomja benne, aki a New Guy-ban.
Meg a kisebbik a Diszkópatkányokból, Corky Romanoból stb.

Kiba.... yoo film!
BD Williams
Denise Richards
A feka srác a már megint egy dilis amcsi filmbõl.
(Aki mindig fikázza a fehéreket: "Mindig meghal a tinimoviekban egy feka srác ...)
Itt Conspiracy Brother a neve.
Itteni poénja:
Minden fekete férfi mögött (itt elvile a fekete nõ jönne) de helyette:
- a rendõrség
- sok lassú fehér futó
- alapos gyanú
stb.
áll. 😊
Vagy van a filmben egy golfpályás "üldözés" Top Secretes végkifejlettel ...
vagy:
- Who are you?
- Kung?
- Kung who?
(Betöri az ajtót) Kung Fu!

etc.

Az utóbbi idõk egyik legszellemesebb vígjátéka. Tulajdonképpen egy hülyeség, de akkora nyelvi és ötletbeli és "fehérfóbiás" kijelentések és ugratások vannak benne, hogy atom, a kiejtés meg "sirály".

(Sistah Girl v. Sister Girl)

Nagyon feka a film, de nem vontatottan, mint például egy Eddie Murphy féle Klump család, vagy a medvés - nem tom mi volt a címe, amibe benyomták a bazitai Darth Vader és az Atomcigaqurva Judit szinkronját a maciknak (magyarul van benne poén).
Ha ezt a filmet leszinkronizálják magyarra, a mozikba - csak azért, hogy IQ betyárok is megnézhessék, ha már olvasni nem tudnak -, akkor szétba..... az egész filmet. Kár lenne érte, mert nagyon yoo!!!

A medve nem játék.

Blasta
Elég...!
:-)))))))

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

NaNoKuTyA
Most néztem meg az Anális Intrúder 4-et! A történet kicsit lapos, viszont az effektek és a karakterek nagyon kidolgozottak!!

\':..:\'

G@b0r
Magyarul nem tudom mi a címe.

G@b0r
Most láttam az Enough címû filmet és annak ellenére, hogy én nem szeretem a jennifer Lopezt, egész jó volt!

vizes
Most láttam én is. Jó kis film volt!

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

shaba23
The 51st State fsz:S.L.Jackson Cool
Sephi
SZal en megneztem aszonyal a A Walk To Remember c. filmet es be kell valjam hogy kurvara meghatott😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PREMIERE1
Stiles ...

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Erre a két filmre csak most volt idõm:
Bait (Csali) Jó kis film. A WTCben van a szövetségiek irodája, jó sok kis totált nyomnak róla. Vmikor 2001 nyarán készült ... Niggel rablós film kategória.

"10 dolog, amit útálok benned" is bejött. Elég régi, de csak most szerzetem meg. Julia Sitles, Larissa Oleynik meg a Knight Talebõl és a Hazafiból az ausztrál srác. CCC. Pö ... : )

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történő kihagyásáról ...\"

Coine, The A&O
Amelie csodálatos élete

most pedig Blájen élete következik 😉

Gery1980
Én vártam, hogy film után megcsörren-e a telcsi😊

gothic1
Én meg lefekvés elõtt néztem meg!

És az ágyammal szemben ott a tévé! 😊
Juuujjjj...
Aki látta tudja miért gázos ez! 😊
Még jó hogy nem moziban láttam!

The Garrett
HUJJJJUJ EMBEREK: THE RING
AKi akar egy hatalmasat PARAzni az nézze meg feltétlenül. VÉGRE egy jó kis film!

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Blasta
Az nem volt ilyen high-tech....:-DDDDDDDDDDDDDD

GregSB
Bár a középkonzolról a junoszttal a tetején a nájtrájder jut az eszembe.

GregSB
Bazz. Ez durván néz ki 😄 NOS powwah!

CSOCSO
a trabijába...
Gery1980
És hova ül az anyós?😊))

Gery1980
Ez a beszéd😊))

CSOCSO
skyline belûlrõl:
CSOCSO
Jovammá nah..akkor kell beszolni amikor nem is istenítem a kocsit?😊 csak beírom hogy: van supra is... ?😊 He?😊 amugy az a kis honda nagyon állatul néz ki...

amugy is a kiscsajé lesz ez a játékauto
Akkor nem is filózom tovább rajta! 😊

Ma este szerintem nem mozizni, hanem UNREAL 2-zni fogok! 😊))

Viszlát egy pár nap múlva! 😊
Gery1980
Azt a filmet a kukába rakd bele😊))Igazi agyalágyult gagyihorror, ami nemhogy "c" de még "z" kategóriába sem sorolható..

Sephi
Szal megneztema Mallrats filmet es kicsit csalodtam. Ahoz kepest hogy Kevin Smith muvi enyhen gyenge.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Demon
Van mostanság olyasmi stílusú és minõségû film mint például a Szikla(The Rock)?
a.carkey
Meg a Richard Kiel utánzat + amikor azt mondja a Bourvil utánzat James Bondról:
"Tudod a pasi, azzal a menõ kocsival aki bevágja a nõket a hátsó ülésre."

A medve nem játék.

a.carkey
BAT 21 kopp ...

Moziban az tényleg zseniális volt!!!

A medve nem játék.

The Garrett
és most nekiülök a 8 milesnek... 2x láttam eddig de nemértem mit is akar mondani... lehet csak nem vagyok otthon a rápkultúrában? 😄D

The Garrett
én megnéztem.. és még mindig olyan király volt mint mikor elõször láttam. élek halok a háborús filmekért.
Jah most láttam: Behind Enemy Lines. Nem rossz kis film. szerintem érdemes megnézni, bár van benne egy két nagyon LOL jelenet. DE mikor levadásszák az amerikai vadászgépet, az valami nagyon félelmetes.

Demon
DC -n fent van.
Blasta
:-DDDDDDDD
Bazze, a méteres gandzsájukkal.....
Rulez arcok, nagyon....

GregSB
A jamaikaiak a legnagyobbak benne! 😊) Tényleg érdemes egyszer megnézni!

Sephi
Ahh en nem szeretem a haborus filmeket 😞

Viszont megneztem az Igby goes Down muvit ami igen erdekes volt nekem legalibb teccet 😊

Kelly Hõsei asszem két hete volt a TV2-n! 😊
Ennyire zsenge vagy még? 😄D

Viccet félretéve:

Nem hinném, hogy valahol is megtalálnád õket a neten, mert ezek már tényleg "klasszikusok"!
Csacsi
A híd túl messze van : sajnos lemaradtam róla, mert nem voltam tegnap tv közelben.
Kelly Hõsei,A halál 50 órája : Ezek mind olyan filmek, beleértve az elsõt is, amik zsenge korom miatt mind kimaradtak az életembõl, de eddig csak jó hallottam felõlük. Nem tud valaki címet mondani, ahol ezek fent vanak, és le tudnám szedni õket?
Akár emailben, akár itt, de dobhatna valaki linket.

Elõre is köszi.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

We Were Soldiers:

Hááát....nem is tudom! Alapjában véve nem egy rossz film, nomeg olyan Mel Gibsonosan hosszú is, de valami mégis hiányzik belõle! Talán az, hogy Vietnámban pont az ilyen "nagy" csatákból volt a legkevesebb? Talán az, hogy nem voltak igazán kidolgozott karakterek, éppen ezért nem is igazán tudtam átérezni a halálukkor a depressziv hangulatot? Talán az, hogy itt is, mint általában minden amcsi háborús filmben, mindenki hõs lett a végére? Szóval nem tudom! Tetszett is meg nem is! Egyszer mindenképpen érdemes, aztán ki-ki döntse el maga!

A hid túl messze van:

Nos..igen! Kelly Hõsei, A halál 50 órája és Õ! Az igazi klasszikusok!
Dynamic
Bazze Csocso.Tudjuk, hogy szereted a Suprát...NAGYON jól tudjuk, hogy szereted a Suprát😊
Amúgy a rózsaszínû barbiekocsi enyhén röhelyes.
CSOCSO
van ebben minden.. itt éppen 1 rx7, hunda s2000,skyline,supra...
CSOCSO

ime az 2fn2f
azaz a 2fast and 2furious

legjobban persze a Slap Jack Suprája tetszik😊)))
Blasta
Ja nem, mert úgyis filmeztem meg 7-kor elmentem fogorvoshoz! Aztán folytattam a filmet amit félbehagytam!
Ja télleg, film!!!

Megnéztem a Török, a tökös az õr meg a nõ c. francia filmet!
Hát kissé vegyesek az érzéseim!
Az elsõ felében marjajókat röhögtm rajta, az üldözõs jeleneten tátva maradt a szám, ilyet még nem láttam filmen (életben se :-))) aztán kicsit leült a dolog afrikában! A vége meg olyan HÁTHOGYISMONDJAM volt.
Azért nézzétek meg, mert eccer jó! Az üldözõs jelent miatt meg pláne!!!!!

[Walaki]D`Lair
Nem kapcsolod be az ICQ-dat teee...? 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Blasta
Jópont! :-))
Remélem hamarosan fenn lesz az FTP-n és lecsekkolhatom!

Sephi
Te ez tipikus szellem movie. Van egy hajoamin mindeki meg halt es tele van atkozott szelemekkel. De nem akarmilyen a muvie mert telis tele van csatanokkal.

Valamit nem ertettem a filmben de amig nem nezitek meg addig nem kerdem meg mert lelovom a poent!