Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A story-ról hallottam csak az alapján izgalmasnak ígérkezik, érdemes beszerezni?
A The Core-ról is érdekelne vélemény.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Amúgy nem volt rossz. Fõleg, ha az a kis vörös csaj idõsebb lesz egy pár évvel...hmm...jó lesz! 😊)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Csak nem ismerem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Azt a monokinit nem ismerem 😊
Tegnap elkezdtem nézni a Monokiki Hime-t (vagy mi a tököm a címe:-))))))....
Az elsõ 10 percet láttam, az egész faja volt....
Nyamm-nyamm! A filmrõl üvölt, hogy a hetvenes évek végén, a horror aranykorában csinálták. Ennek ellenére 2003-as film 😊
Nagyon finom horror, a készítõje valszínûleg rongyossá nézte a Texasi láncfûrészes filmeket - túl sok új ötlet nincs benne, de hangulatilag rendben van. A történet egyszerû, nagyon durván agresszív a megjelenítés - rendben van na, egyszer bõven nézhetõ -> csakis horror-rajongóknak.
Soha nem értem az anime fanyalgókat 😊
Ha gyerekes, akkor az a gond. Ha full akció, akkor az. Ha nyakatekert a történet, akkor az se jó. Ha japánosan elvont, akkor az is gáz. Ha dárma, akkor unalmas.
Akkor most mi kell? 😊
Amúgy a Vampire hunter D nekem is nagyon tetszett, habár nem a túlbonyolított cselekményérõl ismert 😊
Ennél tutibb nyomot már ne is hagyjatok srácok! :-DDDDDD

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
Megvan az új, 1.5.87-es verzió, 2003-as szlengszótárral és még komolyabb szókeverõ rutinnal! Ajánlom mindenkinek :-))))
Illetve biztos jó, de nem az én stílusom! Semmi akció. Dráma. Elaludtam rajta....
Nos
Most néztem meg a sokak által istenitett Ghost in the shell-t....
Nem mondom, érdekes a sztori, de nekem akkor sem tetszett, és itt nem a mangára mint stilusra gondolok, hanem a rendezésre.
Nem tudom megmagyarázni, de nem jött be!
A Vampire Hunter D szerintem sokkal jobban volt megcsinálva.
Hát ennyi! Mindjárt meglesem a Grave of the fireflies-t, mert ajánlották.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Viszont összességében Scorsese csinált már sokkal jobb filmeket..
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
1-2 észrevétel:
a Film nagyon pontosan, és mindenre kiterjedõen bemutatja az akkori helyzetet, ez a része rendben is van.
DE nemtudom hogy miért kell minden magyar filmet elb*szni valami apró hülyeséggel. Ebben a filmben mikor a csaj mondja a 10 éves gyereknek hogy " érintse meg" felrántja a szoknyát és ...stb..
Nemtudom minek kellenek ilyen jelenetek egy egyébként egész normális filmbe.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ott volt mellette a:
Chicago
A zongorista
Az órák
A Gyûrûk Ura - Két Torony
Mi kapta?
A Chicago.
Baz. Egy musical! Azért hentesként Daniel Day Lewis nem volt semmi. Caprio is zseniális volt, és Cameron Diaz is hozta a formáját. Annyi volt az amcsik problémája, hogy ismételten nem egy gyönyõrû és sikeres fejezetüket mutatták be, hanem egy sötét részét a történelmüknek - new york-i lázadás, sortûz, bandázás, tahát minden, amit most is csinálnak, és ami ma is létezik, bár eltelt majdnem 150 év ...
(Lázadás pl. 68-ban, uakkor sortûz is
bandázásból áll a jelenlegi amerikai történelem stb.)
Nekem nagyon bejött a GofNY. Zeneileg is, meg képileg is. Szönészileg meg szuper volt. A zongorista meg a varsói gettólázadás miatt kapott díjat, nem azért mert akkora szuper film. A Chicago + ...
Nyilván Mrs. Douglasnak is kellett már Oscar díj. Sokat nyammogott életmûdíjas apósánál és lõn: megkapta. Nem rossz film a Chicago, de akkor inkább már a GofNY. Szerintem. CZJ-nál meg emlékszik az ember a Sinbádban "nyújtott" emlékezetes alakítására ... Akkor mintha kisebb lett volna a melle!? Szép nõ, de ezért Oscart? Ez gáz!
A medve nem játék.
Riszpekk
1x megnézhetõ, jók a színészi alakítások, Dicaprionak hasonló szerepeket kellene vállania és akkor megint színésznek nevezhetné magát. A téma érdekes talán többet kilehetet volna hozni belõle.
Érdemes megnézni, vagy ez is csak a tucatvígjátékok sorába sorolandó?
Csak azért mert a barátnõmmel imádjuk Hugh Grant-et. De Sandra Bullock is aranyos tud lenni. 😊
Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!
Riszpekk
ID4 meg jo film volt az...ugy szolt a dolbys cuccon hogy jujjjj...de ezek nem katasztrofa filmek...az ilyen mint meteor,vulkán,víz stb.. legtöbbjük egész jo..végülis mindenhol siker volt...persze vannak benne idiotaságok
A medve nem játék.
Manapság a katasztrófafilmek egyet jelentenek a blõdséggel. Minden baromságot képesek belerakni, csakhogy a tisztelt nézõ baromira izguljon, csak azt nem veszik figyelembe, hogy ezek a blõd dolgok kizökkentik a nézõt és baszik már izgulni...
Persze ez nem lényeg, hisz a jegyet megvette....
Gyanitom, ha valami csoda folytán ilyesmi történne a bolygóval, már rég indulnának a hajók a Marsra.....:-DDDD