Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dikki*yysw
😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Blasta
JAHOGY TE MOST A xXx-re CÉLZOL!!!?????

Émmeg túrom a mozimûsort, hogy hol jáccák már a The Core-t....
:-DDDDDDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Aha...
Az fasza rész volt....

Blasta
jájjj...
ezt magyar moziban tettétek? :-DDDDD

Blasta
Mibõl gondolod, hogy nem az lesz?
Szerintem tuti! Semmi több! Csak ebbe nem szerzõdtettek sztárokat, úgy láttam....

Blasta
Csocsonak még mindig bennvan az xXx az elsõ 5-ben, szal érted mire célzok :-DDDDDDD

I.C.ram
Ne is szedd le, mert TS. Tehát moziban kamerával vették fel. Szar minõség, érthetlen hang.
CSOCSO
én kiváncsi vagyok rá..amcsiban második elyen áll...akkor csak nem lehet szar...ugyis rég volt ilyen katasztrofa film
CSOCSO
mi az europai???????
CSOCSO
aha hát arrol nemtok..csak a sima klipekrõl...
Manta
A klipek a film részei, de van egy egész film rendes story-val, és végig zenével.
I.C.ram
Hát a Ghost in the Shell az már európai változat, de amirõl Manta beszél az ocsmány, és így van a többi "régebbistílusú" magaával is.
CSOCSO
ocsmány rajzstílus??????????????????
ember...te nem vagy tisztában mit fikázol..
a dragon ball meg társai lehetnek ocsmányak..de a komoly anime filmek jobbak mint akármelyik film!,.,ilyen mint ghost in the shell...
amugy megjegyzem a matrix készítõi errõl az anime filmrõl mintázták a mátrixot!!!
CSOCSO
nem mangának hijják a filmet😊 hidd el.. de lényegtelen..amit ezsretnél az ftp.usteam.uw.hu
rlvileg most behalt a szerver..
/most van sima film is vagy csak a klippek?/
I.C.ram
Manga=azzal az ocsmány rajzstíliussal, amit a dél-kelet-ázsiaiak mûvelnek, az nem egy konkrét mûfaj.
Manta
Igen, a klippekbõl áll össze a film.
Az összes külföldi oldalon mangának hívják a filmet.
Adtál régebben egy címet, amin csomó film volt, csak elfelejtettem.
CSOCSO
1)az max anime ( a manga a képregény) de lényegtelen😊)
2)fogalmam sincs.. szvsz kazaa,edonkey,esetleg DC...amugy ezek sima videoklippek..
Manta
CSOCSO: nem tudod honnan lehet letölteni a Daft Punk manga videot?
CSOCSO
NÉZZÉTEK A SZIKLA FILMET... ha connery helyébe képzelitek snaket akkor tök kircsi MGS film!!😊)
FREAK
a végén, amikor kimászik a csaj a tévébõl, van egy közeli az ujjairól 😄

a "28 nappal késõbb" erõsen ajánlott mû, csak ne felejtds el, hogy zombik nincsenek benne, csupán élõ, de fertõzött emberek, és akkor nem fogod amatõr zombifilmnek nézni 😄

Riszpekk

dikki*yysw
Bár abban reményeim szerint nem fogok hülyét kapni attól, hogy pár csavar jön ki a padlóból, meg ilyenek. Ott beugrik zombi megijedek, de legalább nem sikít a fülembe, fehér villanás kíséretében semmi, amikor az elején Katie belép a szobába és meglátja a tv-t

Ááááááá de szaar 😊)

(elsõ sorban ültem, a villanások meglehetõsen impresszív hatást gyakoroltak rám)

Haver aszondja ma: õk 3-an, divx-en nézték gép elõtt. Végén megcsörgette mobilról a telefont, mindenki enyhén összerezzent 😄

dikki*yysw
Baszus ma reggel másik szobában nyikorgott ajtó, meg mikör jött haverom, kopogott. Frászt hozzák rám 😊 Én most egy hétig para leszek. 😄

És meg akarja nézni a 28 nappal azutánt is... :-O

dikki*yysw
Amikor bevillan a nõ fejében, ahogy szakadnak le a körmök? Vagy mi, mert az benne volt ebben is.

PResident Evil
valahonnan letölthetõ ???

FREAK
az eredeti japán verzióban a körmök helyét is mutatják a tv-s résznél 😄D azt kéne látnod 😄

Riszpekk

Blasta
csak simán A Kör!

GabonaKÖRÖK-rõl a Mel Gibson-os SIGNS szól :-DDDDD

dikki*yysw
Vagy Körök? dikkem tudja.

dikki*yysw
Húbazzeg. Tom, hogy mint mindenben ezzel is fáziskésésben vagyok, de ma megnéztem a Kört.

Húbazzeg. Nem szeretem a parás filmeket, magamtól soha meg nem néznék ilyent. Ha tv-ben látok vmi kicsit is izgibb filmet, elkapcsolok a disney™ mozidélutánra 😄 De csaj meg ezt szereti, muszáj volt 😊

Húbazzeg. Én ennyire még nem sokszor paráztam. Végig fáztam, futkozott a hátamon a hideg. Voltak olyan gusztustalan dolgok is, pl. a kútban a köröm a falakon... ááá, belegondolok és fázok 😊

Amikor a csaj kimászik a tv-bõl, faszi mászik el, és ODAPATTANIK elé, hát aszittem beszarok.

Kurva jó volt 😄 De nekem még nincs kedvem szívrohamban elpusztulni, rá kéne állni csajjal az Álmomban már láttalak meg hasonló nyálfilmekre 😄

Tikal

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Ezt még nem láttam csak a trailer-t, de Angelina Jolie miatt tuti megnézem majd: Lara Croft Tomb Raider: The Cradle of Life

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Eye-scream
Hmm látta valaki a 28 nappal késõbböt? Érdemes letölteni?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

Carlos
Terminátorok
és
Vissza a jövõbe
RULEZ!!!

Þór vígi þessi rúnar

Tegnap Terminátor 1.
Látta már valaki más is?

😊
(amúgy tizensok év után elõszõr néztem meg, és egész kellemes csalódás volt, 10 évesen imádtam, 15 évesen röhögtem rajta - ahhoz képest most eléggé bejött 😊 Öregszem.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Laalee
igen az egy szar film 😄 bar a pokembernel 1szinttel elvezhetobb

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

láttam a filmet, maga a sztori erõs 2, csak niro miatt néztem meg én is

Blasta
Én még nem láttam!
Tegnap mást nem tudtunk elérni, így beültünk a Daredevil-re.
Hááááát.
Mint azt várni lehetett elég harmatgyenge volt. Collin Farrel tetszett benne egyedül, Célpont szerepében! Egyébbként abszolute DviX kategória a múvi!

a.carkey
City By the Sea - Robert de Niro egyik filmje. Hozzám csak most jutott el. Régebbi, mert még áll benne a WTC ...
Semmi extra történet/krimi. De de Niro nagyon jó itt is (persze hol nem ). Ami a feelinget adja, az a Long Beach tengerpart. Azzal indul, milyen volt a hatvanas években (kb. mint az Egyesült Kitályságban ma Blackpool). Egy szórakoztató, üdülõ tengerparti rész, zsibaj és élet / és milyen lett mára: mint Sheffield, Ózd vagy Diósgyõr (leszámítva a gyárakat). Lepusztult, elhagyatott, elfeledett. Ha az ember belegondol, hogy ott rendezték a leghíresebb amerikai F1-es futamokat, volt filmfesztiválja stb. elég siralmas amit láthatunk a területrõl. A film maga nem nagyon tetszett, de fucsa volt szemlélni a hajdan volt gazdagság romjait ...
Látta valaki?

A medve nem játék.

FREAK
"Hoppá, ez kicsit hejtelen volt nyelvtanilag"

Hát még ez 😄

Riszpekk

Én egyébként csodálkoztam, hogy Mao-ra eljutott mozifilm formájában.
Tipikus tékás film.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Gery1980
De könyörgöm😄
Az a film botrányosan rossz, igazi tömeghorror, semmi extra.Megnéztem, elkönyveltem, hogy ismét sikerül összehoznia valami nagy kalap sz@rt az álomgyár "nagymestereinek", majd azonnal delete.Az ilyen ne foglalja a tárhelyet😄

The Garrett
Most néztem meg A Ghost ship -et. Nemrossz film fóleg az eleje.
Nyuszis kakaóval elmegy 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Gery1980
Lóf@szt, csak becsábítottam a kishölgyet a jóarctopicba😄

Na akkor ez most töcskölõs topik lesz?

ja, de te még nem ismered Gery barátunkat. : )))

Gery1980
Mit rombolod itt az imázsom bazzeg😄DDDDDDDDDD

Blasta
Jajj, nem akartalak megbántani, Husom!
Csak ha ismernéd közelebbrõl Gery-t, te is KB így reagálnál :-)))

Gery1980
Igen, hogy ne törõdj az ilyen hozzászólásokkal.

Gery1980
Tehát, van olyan, hogy saját fórumok, ezen belül pedig egy olyan topic, hogy "MI VAGYUNK A JÓARCOK"..
Ide érdemes ellátogatni, ha gondolod.
Bár most nem túl nagy az aktivitás, de mindenki ebédel😄

recepcica
Ezt az üzenetet nekem címezted?

Jáááá, spricc und spermáááá, jááááááá, dásziszt kőnig, hmmmmmmmmm, Hánsz dász iszt eksztrá szóóóóósz, fik mis!