Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Émmeg túrom a mozimûsort, hogy hol jáccák már a The Core-t....
:-DDDDDDDDDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az fasza rész volt....
ezt magyar moziban tettétek? :-DDDDD
Szerintem tuti! Semmi több! Csak ebbe nem szerzõdtettek sztárokat, úgy láttam....
ember...te nem vagy tisztában mit fikázol..
a dragon ball meg társai lehetnek ocsmányak..de a komoly anime filmek jobbak mint akármelyik film!,.,ilyen mint ghost in the shell...
amugy megjegyzem a matrix készítõi errõl az anime filmrõl mintázták a mátrixot!!!
rlvileg most behalt a szerver..
/most van sima film is vagy csak a klippek?/
Az összes külföldi oldalon mangának hívják a filmet.
Adtál régebben egy címet, amin csomó film volt, csak elfelejtettem.
2)fogalmam sincs.. szvsz kazaa,edonkey,esetleg DC...amugy ezek sima videoklippek..
a "28 nappal késõbb" erõsen ajánlott mû, csak ne felejtds el, hogy zombik nincsenek benne, csupán élõ, de fertõzött emberek, és akkor nem fogod amatõr zombifilmnek nézni 😄
Riszpekk
Ááááááá de szaar 😊)
(elsõ sorban ültem, a villanások meglehetõsen impresszív hatást gyakoroltak rám)
Haver aszondja ma: õk 3-an, divx-en nézték gép elõtt. Végén megcsörgette mobilról a telefont, mindenki enyhén összerezzent 😄
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
És meg akarja nézni a 28 nappal azutánt is... :-O
Riszpekk
GabonaKÖRÖK-rõl a Mel Gibson-os SIGNS szól :-DDDDD
Húbazzeg. Nem szeretem a parás filmeket, magamtól soha meg nem néznék ilyent. Ha tv-ben látok vmi kicsit is izgibb filmet, elkapcsolok a disney™ mozidélutánra 😄 De csaj meg ezt szereti, muszáj volt 😊
Húbazzeg. Én ennyire még nem sokszor paráztam. Végig fáztam, futkozott a hátamon a hideg. Voltak olyan gusztustalan dolgok is, pl. a kútban a köröm a falakon... ááá, belegondolok és fázok 😊
Amikor a csaj kimászik a tv-bõl, faszi mászik el, és ODAPATTANIK elé, hát aszittem beszarok.
Kurva jó volt 😄 De nekem még nincs kedvem szívrohamban elpusztulni, rá kéne állni csajjal az Álmomban már láttalak meg hasonló nyálfilmekre 😄
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Látta már valaki más is?
😊
(amúgy tizensok év után elõszõr néztem meg, és egész kellemes csalódás volt, 10 évesen imádtam, 15 évesen röhögtem rajta - ahhoz képest most eléggé bejött 😊 Öregszem.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Tegnap mást nem tudtunk elérni, így beültünk a Daredevil-re.
Hááááát.
Mint azt várni lehetett elég harmatgyenge volt. Collin Farrel tetszett benne egyedül, Célpont szerepében! Egyébbként abszolute DviX kategória a múvi!
Semmi extra történet/krimi. De de Niro nagyon jó itt is (persze hol nem ). Ami a feelinget adja, az a Long Beach tengerpart. Azzal indul, milyen volt a hatvanas években (kb. mint az Egyesült Kitályságban ma Blackpool). Egy szórakoztató, üdülõ tengerparti rész, zsibaj és élet / és milyen lett mára: mint Sheffield, Ózd vagy Diósgyõr (leszámítva a gyárakat). Lepusztult, elhagyatott, elfeledett. Ha az ember belegondol, hogy ott rendezték a leghíresebb amerikai F1-es futamokat, volt filmfesztiválja stb. elég siralmas amit láthatunk a területrõl. A film maga nem nagyon tetszett, de fucsa volt szemlélni a hajdan volt gazdagság romjait ...
Látta valaki?
A medve nem játék.
Tipikus tékás film.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az a film botrányosan rossz, igazi tömeghorror, semmi extra.Megnéztem, elkönyveltem, hogy ismét sikerül összehoznia valami nagy kalap sz@rt az álomgyár "nagymestereinek", majd azonnal delete.Az ilyen ne foglalja a tárhelyet😄
Nyuszis kakaóval elmegy 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Csak ha ismernéd közelebbrõl Gery-t, te is KB így reagálnál :-)))
Ide érdemes ellátogatni, ha gondolod.
Bár most nem túl nagy az aktivitás, de mindenki ebédel😄