Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ugye?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Grétsy
Grétsy = Grétsy

Mit nem lehet ezen felfogni?

😊))

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Grétsy
Mennyi lámer....😄DDDDDDDDDD

A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.

Tikal
miko?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

zaki
kérem kapcsojja ki

Tikal
Hopppá, ejtettem egy két hibát, kéretik javítani, aztán még jegyet is kérek rá (tisztára mint az oviban)

Tikal
Mivel meg ismeritek nem kéne ennyire melé állni, a végén még szentté avatjátok 😊))

Tikal
Tényleg mindegy hogy ki a grétsy, a lényeg hogy gyerekes a viselkedése 😊)))

Lehet hogy nektek jo moka, de az ilyenbõl hamar kiszoktak nõni a gyerekek, arrol nem is beszélve hogy ha már nem meri vállalni saját magát akkor ne parasztozzon...

Blasta
Hihi :-DDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Amúgy szerintem a többséget abszolút nem érdekli, hogy Freak és Grétsy egy vagy két személy 😊
Ha jól sejtem, akkor "savanya" mellett is van egy másik regisztrált nick, nemde?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Ismét elmondom:

Én nem hazudok. Freak sem hazudik! Az, hogy te kinek hiszel, az magánügyed, de lesznek még egy páran, akik az én verziómat fogják megerõsíteni, szóval pihenj kicsit!

Ja, és mégvalami.
Amikor Freak és Grétsy h.sz.-ai között alig volt 1 perc szünet, azt tudod hogy csinálták?
NA: SZERINTEG NAGYOKOS?
HÁT ÚGY, HOGY 2 KÜLÖN EMBERRÕL VAN SZÓ, AKIK OTTHON/M.HELYEN FÓRUMOZNAK!

Amúgy nézd meg! Amikor Több idõ tlet el Freak és Grétsy h.sz.-ai közt, az éjszaka történt (ez volt a Freak-nél) és amikor alig telt el egy perc, az pedig napközben.

Megoldás? Freak NEM=Grétsy.

Blasta
Harmadik h.sz.

Blasta
Elsõ h.sz.

Blasta
Mekkora lámer vagy...

Blasta
Kisfiam!

Nem ostoba vagyok, hanem PONTOSAN TUDOM MI A HELYZET!
Igen, percenként adták át egymásnak a helyet. Igen, Freak ismeri Grétsy-t, és képzeld, én is! Személyesen is a haverom, és itt a fórumon is nyomul, persze más néven!
Grétsy-t nem a Freak találta ki, hanem egy másik user, aki Freak és az én (és még pár SG-zõ) haverja!

Mi pedig jókat röhögtünk azon, hogy felbasztátok rajta magatokat!

A moderátor nem lát a gép elé, csak az IP-t tudja megmondani!

Te ne légy ostoba!

Blasta
Freak NEM = Grétsy!

Ez tuti kisfiúk, mivel én is tudom, hogy ki a tisztelt úriember! És még rajtam kívül egy páran!

Ami tény, az a következõ:
Grétsy-t ismeri Freak annyira közelrõl, hogy a saját otthoni gépéhez is odaengedi!
Én is ismerem tisztelt Grétsy tanárúr igazi SG-s nick-jét, de ez 7 oecsétes titok marad!!!!!

Tikal
freak, az itteni irogatások más kalap alá tartoznak mint mondjuk a levelek stb...ezt nem érti grétsy sem, az i betû kérdésétõl ne félj, nem ez fogja elkorcsositani a nyelvet, az az iskola padokban kezdodik...

"ez nem gerincesség kérdése, egyszerûen nem akarja a saját hozzászólásainak számát ezzel növelni, ez más téma"
Ne haragudj de ez nagyon lol, méghogy nem akarja a saját hozzászolásiat növelni, miért is? Talán mert nem akarja a jol bejáratott nevét leégetni, meg vitába keveredni vele...

Ha van kedvetek filmkritikákat írni, látogassatok el erre az oldalra:
Chris Filmes Honlapja

Írjatok minél többen!!!!!!!

U.i.: Ez nem Warez oldal!

FREAK
ez nem gerincesség kérdése, egyszerûen nem akarja a saját hozzászólásainak számát ezzel növelni, ez más téma

a szándékosan röviden írt hosszú "í" betûkkel meg az a helyzet, hogy szépen lassan elkorcsosítják a nyelvet....

Riszpekk

[Walaki]D`Lair
Not Another Teen Movie....Háát volt benne 1-2 olyan poén hogy lefordultam a székrõl...(bár lehet hogy faszság és nem hajnalban kéne filmeket néznem 😊))))

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Tikal
jaj, félreérted, nem a helyesirással van a gond, hanem a stilusával, nálam rosszal nyitott a pali, a másik hogy nem nagyon birom mikor ilyen gépelési hibákat javitgat meg szándékosan rovid i vel irt szavakat, ha ennyire unatkozik mondtam már neki hogy menjem tanárnak...

Pedig az emlitett monderátor ezt szokta tenni, csak látogas el oda, a roszat meg ugy gátolja meg hogy felfedi a kétszinu embereket meg hasonlo gerinces csávokat...

I.C.ram
Tuti, hogy nem Freak volt. Én Mantára tippelek. 😄
CSOCSO
csume.. tuti te vagy magyar ember 2 meg pusztulat 2 meg ilyenek😊)))))))))))))))
FREAK
Hát mert igaza van!! 😊)

Riszpekk

FREAK
hát egy fórumon aligha, kivéve ha ezzel valami rosszat gátol meg

és a helyesírás-oktatás pedig semmiképpen nem rossz dolog 😄

Riszpekk

Tikal
Gyanus is volt hogy igy kebledre vetted a proft😊)))

Tikal
Az emlitett moderátor szokása, és állitolag joga is leleplezni az ilyet...

FREAK
mellesleg csókoltatom az említett moderátort, remélem tudja, hogy visszaélt a jogaival, és ez csúúúúúúúúúnya dolog 😄

Riszpekk

FREAK
LOL, szerintem az a moderátor jobban körülnézhetne 😄DD

az egy dolog, hogy Grétsy írt az én gépemrõl, de nem én voltam az 😄D

Riszpekk

Jano
Na ja. Nézõpont kérdése!

Onnan is megközelíthetjük, hogy a fehér fiú meg akarja dugni a néger lányt, de ez a film alatt nem jön össze, viszont valami furcsa kór terjeng, azelõl viszont megmenekülnek. 😄

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Kandurex
Darkness Falls ---jó kis parázó film.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tikal
hm... ezt még elküldöm elemzésre az NSA-hoz 😊))

Tikal
hm... ezt még elküldöm elemzésre az NSA-hoz 😊))

FREAK
szóval, HA BELEGONDOLSZ 😄DD

Riszpekk

FREAK
a sztori sem, ha belegondolsz

mert ha belegondolsz itt nem magáról a fertõzésrõl van szó, hanem arról, hogy egy szigetországot gyakorlatilag kikapcsoltak az áramkörbõl önvédelembõl, és ez szerintem elég egyedi téma

Riszpekk

Tikal
huuuu, nagyon szigoruan tudnak ezek beszélni, szamuráj filmek rulez 😊)))

Jano
Pedig a sztori de. Inkább a megvalósításban van valami. Számomra.

Jano
Én a PIKÁÁÁCSU!-val vagyok így. 😄

FREAK
mert nem sablonra épül, azért

Riszpekk

FREAK
Sõt a DOA3 meg DOA:XBV óta nem tudom kiûzni a fejembõl azt a hülye picsa "HÁRIKIKKIKÓ" felkiáltást 😄D

Riszpekk

Jano
El is kezdtem lehúzni kazaa-ról.

Meg naponta megnézem a hómpédzset. 😄

Bár igazából nem is tudom miért tetszik annyira.

FREAK
"Mostmár sajnálom, hogy nem az usa szinkronnal láttam, de a japán is jó volt nagyon!"

Hát vannak idegeid, öreg, én ölni tudnék, ha öt percig azt hallom "MÁSZÁKÁRIMÁ!!! HIRIKIKKI HINGCSUÁ MISZKUDÁ SZÁKE KIROMOSIKÁ!"

BROÁF 😄D

Ennél már csak a francia rosszabb 😄

Riszpekk

Blasta
Nagyon helyes! Eddig minden haveromnak nagyon tetszett!

Jano
Jaja! Egyszer csávóval, aztán csajjal is. 😄D

Blasta
És ezt sikerült????
Büszke vagyok rád Jano! :-))))

Jano
Nálam ritkaság, hogy 2x nézek meg moziban egy filmet.

Ezek után akkor sürgõsen beszerzem én is!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na ugye!
Ha az elõítéleteket félreteszi az ember 😊

Blasta
Baze megnéztem a Mononoke Hime-t!
Emberek kellemeset csalódtam! Ez a "mese" nagyon faja volt! Egy pillanatig nem unatkoztam rajta, megragadó volt a képi világ, a sztori se mindennapi és úgy egészében jól volt megcsinálva az egész!

De ledöbbentem a végén. Én a japán szinkronnal néztem meg. A végén meg a szinkronszinészek stáblistája kissé durva:

-Billy Bob Thornton
-Minnie Driver
-John DiMaggio
-Claire Danes
-Jada Pinkett Smith
-Gillian Anderson
-Keith David

Mostmár sajnálom, hogy nem az usa szinkronnal láttam, de a japán is jó volt nagyon!

Ez esetben el tudtam felejteni a mangát és csak a történetre koncentráltam!
Le a kalappal!

Coine, The A&O
Szárnyas Fejvadász (Blade Runner)