Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mit nem lehet ezen felfogni?
😊))
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
A helyesírás a lélek tükre, a lélek pedig a helyesírás tükre, míg a tükör a lélek helyesírása.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Lehet hogy nektek jo moka, de az ilyenbõl hamar kiszoktak nõni a gyerekek, arrol nem is beszélve hogy ha már nem meri vállalni saját magát akkor ne parasztozzon...
Ha jól sejtem, akkor "savanya" mellett is van egy másik regisztrált nick, nemde?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én nem hazudok. Freak sem hazudik! Az, hogy te kinek hiszel, az magánügyed, de lesznek még egy páran, akik az én verziómat fogják megerõsíteni, szóval pihenj kicsit!
Ja, és mégvalami.
Amikor Freak és Grétsy h.sz.-ai között alig volt 1 perc szünet, azt tudod hogy csinálták?
NA: SZERINTEG NAGYOKOS?
HÁT ÚGY, HOGY 2 KÜLÖN EMBERRÕL VAN SZÓ, AKIK OTTHON/M.HELYEN FÓRUMOZNAK!
Amúgy nézd meg! Amikor Több idõ tlet el Freak és Grétsy h.sz.-ai közt, az éjszaka történt (ez volt a Freak-nél) és amikor alig telt el egy perc, az pedig napközben.
Megoldás? Freak NEM=Grétsy.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Nem ostoba vagyok, hanem PONTOSAN TUDOM MI A HELYZET!
Igen, percenként adták át egymásnak a helyet. Igen, Freak ismeri Grétsy-t, és képzeld, én is! Személyesen is a haverom, és itt a fórumon is nyomul, persze más néven!
Grétsy-t nem a Freak találta ki, hanem egy másik user, aki Freak és az én (és még pár SG-zõ) haverja!
Mi pedig jókat röhögtünk azon, hogy felbasztátok rajta magatokat!
A moderátor nem lát a gép elé, csak az IP-t tudja megmondani!
Te ne légy ostoba!
Ez tuti kisfiúk, mivel én is tudom, hogy ki a tisztelt úriember! És még rajtam kívül egy páran!
Ami tény, az a következõ:
Grétsy-t ismeri Freak annyira közelrõl, hogy a saját otthoni gépéhez is odaengedi!
Én is ismerem tisztelt Grétsy tanárúr igazi SG-s nick-jét, de ez 7 oecsétes titok marad!!!!!
"ez nem gerincesség kérdése, egyszerûen nem akarja a saját hozzászólásainak számát ezzel növelni, ez más téma"
Ne haragudj de ez nagyon lol, méghogy nem akarja a saját hozzászolásiat növelni, miért is? Talán mert nem akarja a jol bejáratott nevét leégetni, meg vitába keveredni vele...
Chris Filmes Honlapja
Írjatok minél többen!!!!!!!
U.i.: Ez nem Warez oldal!
a szándékosan röviden írt hosszú "í" betûkkel meg az a helyzet, hogy szépen lassan elkorcsosítják a nyelvet....
Riszpekk
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Pedig az emlitett monderátor ezt szokta tenni, csak látogas el oda, a roszat meg ugy gátolja meg hogy felfedi a kétszinu embereket meg hasonlo gerinces csávokat...
és a helyesírás-oktatás pedig semmiképpen nem rossz dolog 😄
Riszpekk
Riszpekk
az egy dolog, hogy Grétsy írt az én gépemrõl, de nem én voltam az 😄D
Riszpekk
Onnan is megközelíthetjük, hogy a fehér fiú meg akarja dugni a néger lányt, de ez a film alatt nem jön össze, viszont valami furcsa kór terjeng, azelõl viszont megmenekülnek. 😄
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
mert ha belegondolsz itt nem magáról a fertõzésrõl van szó, hanem arról, hogy egy szigetországot gyakorlatilag kikapcsoltak az áramkörbõl önvédelembõl, és ez szerintem elég egyedi téma
Riszpekk
Riszpekk
Meg naponta megnézem a hómpédzset. 😄
Bár igazából nem is tudom miért tetszik annyira.
Hát vannak idegeid, öreg, én ölni tudnék, ha öt percig azt hallom "MÁSZÁKÁRIMÁ!!! HIRIKIKKI HINGCSUÁ MISZKUDÁ SZÁKE KIROMOSIKÁ!"
BROÁF 😄D
Ennél már csak a francia rosszabb 😄
Riszpekk
Büszke vagyok rád Jano! :-))))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ha az elõítéleteket félreteszi az ember 😊
Emberek kellemeset csalódtam! Ez a "mese" nagyon faja volt! Egy pillanatig nem unatkoztam rajta, megragadó volt a képi világ, a sztori se mindennapi és úgy egészében jól volt megcsinálva az egész!
De ledöbbentem a végén. Én a japán szinkronnal néztem meg. A végén meg a szinkronszinészek stáblistája kissé durva:
-Billy Bob Thornton
-Minnie Driver
-John DiMaggio
-Claire Danes
-Jada Pinkett Smith
-Gillian Anderson
-Keith David
Mostmár sajnálom, hogy nem az usa szinkronnal láttam, de a japán is jó volt nagyon!
Ez esetben el tudtam felejteni a mangát és csak a történetre koncentráltam!
Le a kalappal!