Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-gagyi filmek, amiket eleve lazára vettek, vagy nem is volt szempont a realitás (Acapulco ackiócsoport, Undercover brother, Banánok közt stb)
-gagyi filmek, amiket eredetileg hótt komolynak szántak, és úgy is reklámozták be (az összes tinihorror, az összes képregény alapján készült múvi pár kivétellel, német rendõrsorozatok stb)
és ott vannak a komolyabb filmek, amik valamilyen módon egy szokatlan történetet dolgoznak fel, de az élmény kedvéért szándékosan rontanak a képminõségen, és a hang is gyakran eredeti, de mindenképpen rendhagyó (Blair Witch 1, 28 nappal késõbb, vagy az Amerikai História X fekete-fehér jelenetei, amibe a nép elfelejtett belekötni, pedig az sem használja ki a multiplex lehetõségeit...)
Riszpekk
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Riszpekk
Rengeteg olyan film van aminek látszólag értelme(mondanivalója) van, miközben lehet, hogy nem más, mint hatásvadászat->profit.
Én nagyon jól szórakozom pár, "mondanivaló nélküli" filmen is, csakis magáért a szórakozásért.De tényleg csak "pár", mert valóban sok köztük az igénytelen.
Riszpekk
Mi lesz most velünk?????
:-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha szar valami, akkor az egybõl feltünik mindenkinek!
Az, hogy kinek mi tünik fel, kinek mibõl van elege, mit tart sablonosnak, az fedi az értelmi szintjét és a mûvészeti befogadókészségét.
Direkt én sem elemzek egy ilyen vagy olyan filmet miközben nézem. Vagy elvarázsol, és akkor csak a filmre koncentrálok teljes figyelemmel, vagy nem és akkor az ember elkezdi kiszúrni a számára zavaró dolgokat magától.
ARGGG
:-DDDDDDDDDDDD
Kicsit bugyuta...:-DDD
De azért jó.
😊)))))) jo volt az 5let...tetszett az hogy bezárodik az ajto és más kockába nyilik ha again kinyitod..tetszik az idõeltolodás is hogy találkozhatsz magaddal vagy másokkal...kiváncsi voltam mit hoznak ki a számokkal stb, de ez a hülyeségek hogy van az a kocka és szétdarál mindenkit meg a kristály"gerendék" amik kijönnek a falbol stb..ezek nem tetszenek..nem illenek ide...csak egyet nem értek, vagy tán nem emléxem rá😊
hogyan találták ki hogy mikor lesz vége a kockának???(66056 os számra gondolok) hja és ha szétesik a kocka hogy a picsbe találkoznak a halott önmagukkal???( kiszáradt elaszalódott mumifikálodott önmagukkal)...nah mindegy... amugy az elején amikor a csaj szemét látjuk és rázkodik meg nyöszörög...nah majdnem szétütöttem a monitort ha még fél percig mutatják azt a részt...tipikus ilyen kõr meg félelem.com elem...ilyen idiota baromság...tiszta idegesítõ baromság
V9ykn8_TZL0
Valakinek bejön vkinek nem...
2001 kira film, de már rég láttam, megnézném megint moziban egy cigi társaságában😊
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A problémán gondolkodtunk, és valószínû, hogy megpróbálunk kirakni haverokkal egy olyan filmet, amiben az ûr tényleg csöndes és hideg... 😊 (Ti. filmben utazunk) Egyébként meg ellenpéldaként ott van a 2001: Ûrodüsszeia. Más filmrõl nem tudok, ahol ezt alkalmazták, és nem is tudok másról (persze lehet, hogy akad...)
Errõl én nem hallottam...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem kén azt nagyon eröltetni. Fos lesz, mint minden nagy mû feldolgozása....
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
Nekem a kedvencem az üvöltõ cápa....:-DDDD
A Sci-fi sosem szólt másról. Az, hogy készült egy olyan film, amiben nincs hang az ûrben, nem azt jelenti, hogy ez jellemzõ a stílusra!
És amúgy hiába klasszikus én nem bírok túljutni az Ûrodüsszeia elsõ 30 percén....:-DDDD
Szóval én elnézem a sci-fi filmeknek a hangos ûrcsatákat.
Mivel science-fiction-rõl van szó, vagyis tudományos-fantasztikumról, ezért bõven belefér, hogy a készítõk hangokat kreálnak az ûrben.
Sokkal nagyobb blõdségek is vannak alapmûvekben, (még a nagy Alienben is) ezért ezt simán el lehet nézni a készítõknek szerintem.
Amugy nem jelent meg ennek vmi felujitott változata vagy csak tervezték?
Viszont ha "felnézel" az égre, nagyon közelinek érzed a sötét és hideg, idegen ûrt... És ahogy a Sulaco csak lebeg ott kussban...... Brrrr, a hideg kiráz 😄
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk