Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek szerint nem 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta

Nagy kaliber rulez! :-DDD

Christian Bale

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Tegnap elkezdtem nézni az Equilibrium-ot, Sephi tanácsára!
Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A fõszereplõ srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam elõször (Christian Blae - õ játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is õ játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)

Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
A mûfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!

Freak:
A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövõben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levõ 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elõdjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-rõl lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!

A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekbõl kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!

Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!

Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmibõl került elõ, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
És imádom a sci-fi/thrillereket!

Na pá!

FREAK
ezt komolyan kérdezed??? vagy te végig vágtad a szitut?

Riszpekk

Jano
szén=szám ugye? 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

CSOCSO
tetszenek a katasztrófa filmekben ahogy rájönnek mi miért tötrtént ebbõl mi fog következni stb..de ez a film azért annyira nem nagy szén e téren...
CSOCSO
😊)))))))))
Jano
Csavar? Úgy érted csattanó?
Nézd meg az Éjféli bunyót James Woods-szal. Régi film, és szar is, de a csattanóján 10 percig röhögtem. 😊

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

BADE
a legnagyobb katasztrófa a film maga😊))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

CSOCSO
ja amugy meglestem a magot....hááááát... legalább valami katasztrófa..sok hülyeség de azé meg lehet nézni...
Coine, The A&O
13 kísértet

humoros

Tikal
A másvilágban mi volt a nagy csavar? Nem figyeltem volna? 😊)))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Blasta
Baze, ha valamin elalszom, akkor az nem kelti fel az érdeklõdésemet, ergo nem nekem való!

A Donnie Darko fasza volt, de nálam nem alapfilm!
Te meg még nem is láttad, szal kusé!:-)
Remélem világos voltam. :-DDDDD

Galy
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!
FREAK
Neked az Ûrodüsszeia is vontatott 😊) Ha 10 percig nem lõnek, akkor ott valami nagy gond van, mi? 😄DDDDDDDDDDDDDDD

Riszpekk

Blasta
A mementó az más! Attól felállt a faszom! :-DDD
A Donnie Darko-tól nem! Csak simán tetszett! Igazából az nem jött be benne, hogy kicsit talán vontatott! Nálam asszem itt hasalt el :-DD

Túl kusza neked? De hisz te istenítetted a Mementót 😊
Amerikai história tényleg nagyon jó, én is szeretem, jópárszor megnéztem már. De nálam ez a film most akkorát ütött, hogy majd' szétbaszta a fejemet 😄 (jó értelemben persze)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Én is megnéztem már vagy 2-3 hete!
Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcs.
Tetszett a sztori, tetszett a fõszereplõ (iszonyat jól játszott) de valahogy ez nekem már túl kusza! A végén durva volt a csavar, és ahogy az anyuci integetett a "kislánynak"...:-DDD

De annyira engem nem érintett meg a film. Én legutóbb az Amerikai história után voltam olyan állapotban amirõl te beszéltél most...:-)

Donnie Darko

Huhh. Nem tudom mit írjak, hogy ne ragadtassam el magamat. Pedig muszáj. Minden idõk öt legjobb filmje közt van nálam. Aki azt hitte, hogy végkifejletben nem lehet nagyobbat csavarni a Hatodik érzéknél és a Másvilágnál, az tévedett.
Nagyon-nagyon hosszú idõ óta ez volt az elsõ olyan film, aminek a megnézése óta se tudok másra gondolni - hihetetlen, hogy ilyen filmek európába el sem jutnak, hihetetlen, hogy egy 25 éves csóka ilyen filmet tud írni/rendezni - minden nagyon hihetelen számomra, ami ezzel a filmmel kapcsolatos. Tökéletes. Zseniális.

(Mielõtt többen elindulnának leszedni/megnézni, megjegyzem, hogy valószínûleg a többségnek nem az lesz a véleménye róla mint nekem 😊 Biztos lesznek, aki harmatgyengének tartják majd - azt is sejtem, hogy ki - de szerintem kötelezõ)

Galy
EASY RIDER ÖCSÉM!!! 😊
Blasta
Üvegtigris szvsz az egyik legalapabb magyar filmmé avanzsálta magát!
Egyszerüen hatalmas nagy!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Sephi
Uvegtigris - Ahm jo kis magyar film bar nem rohogtem halalra magam megis teccet😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Jovanna bazz.. Pistoly Kardozas nah ... szal a ket hapi a jo eg a gonosz egyik jelentben egy egy pisztolyal verekednek es ugy nez ki mintha kardoznanak szal tok jo. Nezd meg ! 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

FREAK
"piszotly kardozas"

Ezt csak én nem értem?

Riszpekk

Sephi
Emberek! Akartok jo filmet nezni??
Nezetek meg a Equilibrium -ot kurva jo!!! nekem nagyon teccet! Elso eredeti fiolm amiben van piszotly kardozas! Ilyen mas filmben nem volt... Szal kurva jo a film!

Elveszett gyerekek városa.... furifuri film. Én meg ezt nem tudom hova tenni magamban. Látta valaki?
zakika
hetfon az mzvn megneztem a les miserablest belmondoval

mast vartam, de utana meg egy orat nem tudtam aludni
most nem tudom jo volt e, vagy kar volt atcsinalni az eredeti hugot...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Tikal
A droghoz semmi, a kokaint amugy is te emlitetted 😊
Látványvilága kira

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Galy
szerintem szimplán szar a film...
Galy
mi köze ennek a droghoz??
Sokat azért nem fogsz veszíteni, ha nem nézed meg.
Elolvasva néhány kritikát, utólag átgondolva az "élményt", egy kicsit revideáltam az álláspontomat. Egy abszolút közepes/átlagos filmmel állunk szemben, közepes sztorival, össze-vissza lopkodott ötletekkel (Hetedik, Bárányok hallgatnak, Ringu, stb -> még vagy 10 film) - és ezek egész tûrhetõ elegyítésével. A végeredmény nézhetõ, bár nem igazán korszakalkotó - egyszeri fogyasztásra alkalmas. Ami szerintem az egyetlen átlagon felüli része a filmnek, az a képi világa, ami kellõképpen beteges - ez bejött, és ezt utólag is hajlandó vagyok megvédeni.

Laalee
a hozzaszolasod uccso 2 szavat összerakva megkapod a valaszt 😄 esetleg egy "nagy" ot koze ekelhetsz

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Blasta
:-DDDDDDDDD

(Csíííttt! Még a végén lebukom! Amúgy keresem fenn DC-n, de alig-alig van meg 1-2 embernek. Azoktól is jön vagy 2 byte/sec-cel...:-DDDD)

Tikal
Azért gondolom egy cigit elnyomtál elõtte? Ugy már nem is volt olyan rossz, mi? 😊))

Nem is láttad 😊
Ha láttad volna, akkor tudnád, hogy sok mindenért lehet (és kell is) baszogatni a filmet, de pont emiatt nem.

Blasta
Lófaszt! Pont ezen a szinten kéne tartani a kóla adagot, akkor talán több ilyen film is készülne, nem csak fírdátkám szerüek....:-DDDDD

Galy
Tegnap kitékáztam a Sejt-et.
Elég elszállt film, ott Holywoodban csökkenteni kéne a kokain adagot.

JL-nek jó a segge.

Blasta
Nem lehet több egy újabb megalátványos hálivudi nyáltengernél!
Majd számolj be, hogy a kötelezõ feka megpurcant-e, és a tökéletes családapát elveszti-e a mégtökéletesebb családja egy borzalmas katasztrófa miatt.....:-DDDDD

CSOCSO
ma lesem meg a mag ot.. valaki tud rola valamit? jo? szar?
Gyíkok!
A 25th Hour címû filmet "ajánlom mindekinek aki szereti" a jó drámákat, nagyon jó film. Nem mondok semmit a filmrõl, de Spike Lee "rulez" 😄

Sephi
Katam osmerostol... nem lattam fent egyik ftp-en se sajna 😞

CSOCSO
SF2-t honnan szedted?
CSOCSO
i Spy...szvsz nem volt gáz, jo volt látni hogy mo-n mik történnek, egyedûl a barkasz hangja volt a gáz😊miért kellett oda más auto hangot tenni?😊)))))) vagy tettek volna más autot...tök nem értettema dolgot..mindegy...
Sephi
Darkness Falls - no comment. Reg nem voltam igy beszarva. Nagyon durva horror es kurva jo a film.

Final Destination 2 - rohadt jo volt az elejen az elso karambol jelenet de film igen gyengus volt.

Street Fighter 2 - remek anime. Nekem nagyon bejott😊 Csak Dalsim volt kicsit tultaplalt😊

Juwanna Man - jo kis vigjatek nekem teccet😊

Blasta
A taxi 3-at most néztem meg.
Legyen elég annyi, hogy fapofával ültem végig. Egyebet nem kivánok mondani. Siralmas.

FREAK
kösz, mások is beszállhatnak 😄

Riszpekk

Dynamic
Schindler listája(csak folytatom a sort😊
Burban
A franciák jó kis üvöltözõs vígjátékai... Nincs is annál jobb 😊)
FREAK
én azt nem óhajtom látni, de egy jó fikázásban benne vagyok 😄

Riszpekk

Burban
Bevallom, utoljára a Taxi 3-at láttam moziban, és azt sikerült "csak úgy" megnézni. Folytatáshoz képest meglepõen jól sikerült szerintem. Mintha egy új Csendõr-sorozat lenne...😊