Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nagy kaliber rulez! :-DDD
Christian Bale

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Eddig nem is hallottam róla, de határozottan kellemes! A fõszereplõ srácot meg a Shaft óta figyelem. Iszonyat karakteres feje van, abban a filmben láttam elõször (Christian Blae - õ játszotta a Shaft-ben a csúnya, gonosz rasszista millert) és nagyon bejött a játéka és a karaktere! Vártam már, hogy lássam másban is! (Mondjuk a Reign of fire-ben is õ játszott, de az nem volt valami nagy durr, ráadásul alig lehetett felismerni a hosszú haj és a szakáll mögött)
Szóval a filmet csak félig tudtam megnézni, mert dolgom volt, de eddig bejött!
A mûfaja action-scifi-thriller, az imdb.com-on 7.9%-ot kapott!
Freak:
A "pisztollyal kardozás" -ahogy Sephi mester írta- az nem kifejezett kardozás! Arról van szó, hogy kiképezték a jövõben ezeket a "Tiszteleteseket", akik olyasmik mint a Dredd bíróban a BÍRÁK!
Külön harci stílusuk van, amit a filmben FEGYVERES KATA-nak hívnak! Olyan mint a kung-fu, ugyan olyanok a mozdulatok, csak épp nem ütnek, hanem a kezükben levõ 2 nagykaliberü pisztollyal okoznak maradandó sérüléseket :-DDD
Marha jól néz ki, ennek a harcmodornak az elõdjét a DESPERADO-ban láthattuk, amikor is Banderas 2 cm-rõl lövöldözi le a rossz bácsikat! Csak itt komolyabbra van véve a stílus! Nekem nagyon tetszett maga a megvalósítás, természetesen telerakva stílszerü lassításokkal és extra kameramozgásokkal!
A sztori meg olyan Stallone-s DEMOLITION MAN-es, miszerint a 3. V. háború után, megalkották a "tökéletes világot", amiben nincs helye semmilyen érzelemnek és ezt egy rendszeresen adagolt kábítószerrel érik el!Az emberekbõl kiölik az érzéseket. A szabályok betartására a már említett Tiszteletesek felügyelnek!
Gondolom itt is nagy happy end a vége, mindenki rájön, hogy sokkal jobb baszni, lopni, csalni, hazudni, szeretni, háborúzni mint nem érezni semmit!
Röviden és tömören ennyi! Minden esetre azért is tetszik eddig a film, mert szinte a semmibõl került elõ, nem hallottam róla semmit, nincsenek benne megasztárok, de kellemes csalódás!
És imádom a sci-fi/thrillereket!
Na pá!
Nézd meg az Éjféli bunyót James Woods-szal. Régi film, és szar is, de a csattanóján 10 percig röhögtem. 😊
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Donnie Darko fasza volt, de nálam nem alapfilm!
Te meg még nem is láttad, szal kusé!:-)
Remélem világos voltam. :-DDDDD
Riszpekk
A Donnie Darko-tól nem! Csak simán tetszett! Igazából az nem jött be benne, hogy kicsit talán vontatott! Nálam asszem itt hasalt el :-DD
Amerikai história tényleg nagyon jó, én is szeretem, jópárszor megnéztem már. De nálam ez a film most akkorát ütött, hogy majd' szétbaszta a fejemet 😄 (jó értelemben persze)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Nekem nagyon vegyesek az érzelmeim a filmmel kapcs.
Tetszett a sztori, tetszett a fõszereplõ (iszonyat jól játszott) de valahogy ez nekem már túl kusza! A végén durva volt a csavar, és ahogy az anyuci integetett a "kislánynak"...:-DDD
De annyira engem nem érintett meg a film. Én legutóbb az Amerikai história után voltam olyan állapotban amirõl te beszéltél most...:-)
Huhh. Nem tudom mit írjak, hogy ne ragadtassam el magamat. Pedig muszáj. Minden idõk öt legjobb filmje közt van nálam. Aki azt hitte, hogy végkifejletben nem lehet nagyobbat csavarni a Hatodik érzéknél és a Másvilágnál, az tévedett.
Nagyon-nagyon hosszú idõ óta ez volt az elsõ olyan film, aminek a megnézése óta se tudok másra gondolni - hihetetlen, hogy ilyen filmek európába el sem jutnak, hihetetlen, hogy egy 25 éves csóka ilyen filmet tud írni/rendezni - minden nagyon hihetelen számomra, ami ezzel a filmmel kapcsolatos. Tökéletes. Zseniális.
(Mielõtt többen elindulnának leszedni/megnézni, megjegyzem, hogy valószínûleg a többségnek nem az lesz a véleménye róla mint nekem 😊 Biztos lesznek, aki harmatgyengének tartják majd - azt is sejtem, hogy ki - de szerintem kötelezõ)
Egyszerüen hatalmas nagy!
Mindenkinek csak ajánlani tudom!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nezetek meg a Equilibrium -ot kurva jo!!! nekem nagyon teccet! Elso eredeti fiolm amiben van piszotly kardozas! Ilyen mas filmben nem volt... Szal kurva jo a film!
mast vartam, de utana meg egy orat nem tudtam aludni
most nem tudom jo volt e, vagy kar volt atcsinalni az eredeti hugot...
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Látványvilága kira
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Elolvasva néhány kritikát, utólag átgondolva az "élményt", egy kicsit revideáltam az álláspontomat. Egy abszolút közepes/átlagos filmmel állunk szemben, közepes sztorival, össze-vissza lopkodott ötletekkel (Hetedik, Bárányok hallgatnak, Ringu, stb -> még vagy 10 film) - és ezek egész tûrhetõ elegyítésével. A végeredmény nézhetõ, bár nem igazán korszakalkotó - egyszeri fogyasztásra alkalmas. Ami szerintem az egyetlen átlagon felüli része a filmnek, az a képi világa, ami kellõképpen beteges - ez bejött, és ezt utólag is hajlandó vagyok megvédeni.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
(Csíííttt! Még a végén lebukom! Amúgy keresem fenn DC-n, de alig-alig van meg 1-2 embernek. Azoktól is jön vagy 2 byte/sec-cel...:-DDDD)
Ha láttad volna, akkor tudnád, hogy sok mindenért lehet (és kell is) baszogatni a filmet, de pont emiatt nem.
Elég elszállt film, ott Holywoodban csökkenteni kéne a kokain adagot.
JL-nek jó a segge.
Majd számolj be, hogy a kötelezõ feka megpurcant-e, és a tökéletes családapát elveszti-e a mégtökéletesebb családja egy borzalmas katasztrófa miatt.....:-DDDDD
A 25th Hour címû filmet "ajánlom mindekinek aki szereti" a jó drámákat, nagyon jó film. Nem mondok semmit a filmrõl, de Spike Lee "rulez" 😄
Final Destination 2 - rohadt jo volt az elejen az elso karambol jelenet de film igen gyengus volt.
Street Fighter 2 - remek anime. Nekem nagyon bejott😊 Csak Dalsim volt kicsit tultaplalt😊
Juwanna Man - jo kis vigjatek nekem teccet😊
Legyen elég annyi, hogy fapofával ültem végig. Egyebet nem kivánok mondani. Siralmas.