Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oké, köszi, nem dc-zek, de elõbb-utóbb csak az utamba akad egy olyan ftp szerver is, ahol nem az svcd van fent.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Pheel
25th hour

Ajánlom mindenkinek. Nagyon bejött 😊
Dynamic
xvid
Dynamic
Van 1 cd-s DivX.Én privát ftp-rõl szedtem, de fent van DC-n vagy fájlcserélõn.
Imeshen rákeresetem, rengeteg van...
dikki*yysw
Több mint 786! 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

dikki*yysw
És a nõ emlékezett a filmbeli történésekre 😊) pedig OTT SEM VOLT 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Laalee
dc-n kb 786 embernek megvan az 1cds xvid verzio, en az elite hubrol szedtem le

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Már sokadszorra említitek ezt az Equilibriumot. Már régen szeretném lekapni, de mindenhol csak 2 cd-s svcd-t találok.
Nincs belõle 1 cd-s divx-xvid verzió?
(a munkahelyi korlátozott letöltés miatt gáz a 2 cd, amúgy nyilván semmi bajom nem lenne vele)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Dynamic
Megnéztem én is az Equilibriumot...már kétszer.Hát ez tényleg egy rohadt jó film.Ahhoz képest, hogy nem is hallottam róla, csak innen olvastam.Nagyon bejött a hangulata.Nem is tudom, valahogy az 1984-re hasonlít.A Tiszteletesek nagyon zúzósak voltak és az a gregorián-szerû zene is nagyon sokat dobott a hangulaton.A Pisztoly Kata elõször kicsit furcsa volt, de aztán "rájöttem", hogy egész eredeti ötlet😊Ja és nem utolsó sorban története is van a filmnek.
Szóval aki még mindig nem látta, mindenképpen nézze meg!
Carlos
The Core...
aranyos film volt...

Þór vígi þessi rúnar

a.carkey
Spielberg utan szabadon ... Az áramütéses cápa volt a "legcoolabb". Pedig tök ari az egész ...

Cápa 5 😊

A medve nem játék.

Blasta
Az armageddon nemsoká lesz az RTL-en...

Tegnapi film a TV2-n:
A CÁPA BOSSZÛJA! Azt hittem befosok....
A cápa bosszút áll a rendõrfõnök fiain, akik azóta felnõttek lettek.
Csak aztnem vágtam, hogy ez miyen cápa volt? Hát nem nyírták ki az összeset a filmek végén?

Valami eszméletlenül szánalmas volt...
Végig se tudtam nézni. Bealudtam szépen...

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Tikal
jobbnak lehet hogy jobb, de mindkettõ nagyon szar😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
én full emléxem az armageddon jött elöbb...szvsz jobb is a film.. díp ben csak az volt kúl hogy a kövecke megérkezett😊MUAHHAHAA
Blasta
:-)))))))))))
Hülye

Tikal
Arra már nem emlékszem egy idõben készültek-e, de tényleg kula 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Arra már nem emlékszem egy idõben készültek-e, de tényleg kuka 😊

Blasta
LOL
Kuka helyett kulát akartam írni, de így is jó...:-DDDDD

Blasta
Oda-vissza koppintás. Mindkettõ kb 1 idõben készült és ugyan arról szólt.
Kuka.

Tikal
az armageddon nem ennek a koppintása??

a.carkey
Deep Impact

Jó rég láttam, minden esetre félelmetesen jól megcvsinálták azt a részt, mikor a víz elönti NY-ot. A WTC tök úgy nézett ki - amikor eltûnt, összedõlt a vízben -, mint amit szeptember 11-én rögzítettek a tévékamerák, ahogy a füst és a por "fel és elszállt" a házak között.

A medve nem játék.

Sephi
The Curse Of The Jade Scorpion - remek film! Woody Allen no comment 😊

Ghostworld - ajanlatos megnezni mert erdekes darab!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PResident Evil
hát igen...
a másdik része ilyen hálívúdos beütésû...
rendes fõcím (igényes)
jah és a legszembetûnõ változás...
kurva jó bigék vannak benne... 😄DDD
azokból is a legigényesebbek... ;PPP

a.carkey
"Mami Blu"
Magyar, rövid, régi, de nagyon durva!

A medve nem játék.

PetruZ
Tegnap éjszaka én is megnéztem az Equilibrium-ot, szerintem is mindenképpen megnézésre ajánlott, bár nem az az überállatkafa, mindent lemosó film. A sztori, az elemek egy csomó helyrõl ismerõsek lehetnek, de elég jól van összerakva. Az igazi élményt sztem a nagyszerû karakterjátszás jelenti, a színészek játéka (még ha eleinte merevnek is tûnik) hangulatilag nagyon rásegít a témára. A harcjelenetek meg egyszerûen mesteriek (de nem mesterkéltek 😊 ).
Blasta
A második már nem az az igazi feeling! De faszán kezdõdik...

Az elsõ sokkal "torrentésebb" volt!

Hú, én csak eaz elsõt láttam (van második? 😊, az tényleg hihetetlenül jó film volt. Nagyon jól látszik ebbõl a filmbõl is, hogy az európai humor mennyivel "minõségibb" (ha lehet ilyet mondani), mint az amerikai.

PResident Evil
nem tudom ismeritek-e a Torrente címû spanyol filmet ?
enyhén király film... legalábbis az elsõ része...
most szereztem meg a másdik részét...
hát az se pitypang

Na bazzzeg!! Barátnõt elvittem moziba...The Core...bár ne tettem volna!!

Az egy dolog, hogy nyugodtan kiírhatták volna, hogy ARMAGEDDON 2, mert fullra ugyanaz a film, csak most nem fel- hanem le kell menni menteni a Földet, de mindezt olyan gagyi ÁLTUDOMÁNYOS faszságokkal (anyagon nem tesz kárt a szupermegalézer, de egy gyémánt egybõl szétbassza; Hogyan kommunikálnak a felszínen és a Föld magjában lévõ emberek??? Mert hogy rádióhullámokon nehezen; stb.), agyonunott klisékkel (mindenki hõs), és pocsék megoldásokkal, hogy ez valami BORZASZTÓÓÓ!!!!
Legrosszabb ellenségemnek sem kívánom ezt a filmet!!
Coine, The A&O
Félelem.com

A kör jobban tetszett, eredetibb volt, ha lehet annak nevezni. Érdekes téma, maga a kameramunka csodás és hangulatos!

Coine, The A&O
A Hõs (Hero)

kínai film, hasonló a Tigris és Sárkányhoz, nekem nagyon tetszett.

Tikal
Ez lesz még a jo:
naqoyqatsi

meg az identity

ja tényleg kaiser sose 😊

(kösz a kritikát srácok, de mindenkinek más tetszik, és nem kell ennyire komolyan venni😊 )

Blasta
Kaiser Sose

Tikal
És hogy is hivták a csávot, mindig elfelejtem, pedig jo film volt 😊

Tikal
Ja, mitosz, mindig halálra röhögtem magam rajta😊))

Blasta
Hát ezaz! Egy gagyi utánzat. Hogy mernek 2 kis hülye pöcsöt, 2 kis noname senkit berakni Jim és Jeff "elõdeinek", álá "DUMB és DUMBER így ismerkedtek meg"?????
Szánalmas.

Blasta
Hát mítosz geca!
Az a mû már mítosz! :-DDDDD Alap!!!!! :-))

A Dumb&Dumber "micsodát"??? 😊

Tikal
óóóó, tényleg, most néztem meg az uj trailert, tényleg nem.... kár, pedig azt hittem õk lesznek...

Blasta
Közönséges Bûnözõk.

Blasta
A lényeg az, hogy én láttam mind a 2 trailert, de úgy tünik te nem!!!!!

Csupán azért, mert a dumb&dumberer-ben nem õ játszik (és Jeff Daniels sem)....
Megnéztem a trailert és elment a kedvem tõle! Így elbaszni a Dumb&Dumber "mítoszt" :-D
Szánalom...

Tikal
Hát én sem az elejétõl.... Mi volt az a film amiben vmi bûnözõt hallgatott ki egy rendõr, a csávo meg a faliujságrol találta ki a sztorit?

Tikal
A Bruce Almighty-nak láttátok már a trailert-ét, vagy a dumb&dumberer-nek? Végre két jo kis film jim carreytõl😊)))

Amugy most a kill bill-t várom, király a zenéje nagyon 😊))

FREAK
hát akkor minden tiszteletem a tiéd, én a kritikus pillanatig nem is sejtettem, hogy a békés fõszereplõk a kísértetek, és amikor a nõ tombolni kezdett az asztalnál, a szar is nyomott egy padlóféket bennem..... vagy kurva okos vagy, vagy nem figyelted a filmet, és nem élted át a csavart.....

Riszpekk

The Garrett
Tényleg el is felejtettem:
Tök jó film volt a TITAN bár a mozgásanimációk kicsit gagyik.

Dreamcatcher miko' jön?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szerintem meg annyira nem volt jó film (persze bõven átlagon felüli!), de nagy volt a csavar 😊

Tikal
Hát a végén nem nagyon lepõdtem meg, bár jo film volt nem azt mondom, de szerintem ez nem volt egy nagy csavar...

Blasta
Ja, jó oksa!

Galy
Te...nagyon kéne az a pénz...

...Te...engem ezek vernek.....

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Sephi
Mi ez?
Micsoda?
Hat ... ez!?
Melyik ez?
Ez a vas!?
Ja? Nem tudom... Elado!
Menyiert?
16000.
16000?
Ja.
Lerakom ide a penzt!

Loooooooooooooooool 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"