Filmek, amiket most láttunk...
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Zsorzsi! Akkor ugye ezt a filmet úgy csináljuk meg, hogy ez legyen a sci-fi filmek bibliája????
Vagy csak eccerü popcorn múvit csinálunk, vagy most mivan?"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Addig érdekli õket egy film, amíg játszák a mozikban!
Az, hogy te hányszor nézed meg otthon a DVD-t, már mindenki leszarja....
a tartalom ezzel szemben soha nem avul el....
Riszpekk
A matrixról lehetett hosszan beszélgetni, és itt nem olyan beszélgetésekre gondolok, hogy
"...és az milyen faszavoltmá, amikor elhajolt a golyók elõl mi????"
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Riszpekk
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
De attól még senki ne várjon egy Matrix szintü filmtõl ugyan olyan hatást tök ingyé, mint egy moziban!
Ez alap!
Nem PC-kre csinálják ezeket a filmeket, hanem 45.8-as hangfalrendszerre meg 16:9-es vászonra!
Egy Amerikai Históriát vagy egy Mementót majdnem ugyan úgy élvezhetsz a 17"-os monitorodon, hisz obban nem az a lényeg!
Egy Matrixot vagy egy Gyürük urát esetleg egy SW-t "illik" megnézni moziban, mert akkor tudsz csak róla objektíven nyilatkozni!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Kár érte. Az elején nagyon megfogott, a poszt-apokaliptikus világ ábrázolása jól sikerült, ezen kívül a 80-as évek közepi alámondásos filmeket juttatták eszembe, ami nálam hatalmas nagy pozitívum! Aztán ahogy felvázolták a "keretet", megmutatták a környezetet, a szereplõket, a szituációt, elfogyott a szufla.
A filmnek a harmincadik perctõl nincs értékelhetõ forgatókönyve és története. A szótlan, szigorú, de néha velõseket beszóló amerikai katona akkora LOL, hogy le se lehet írni... A befejezés pedig... na jó, abbahagyom 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Amúgy egyetértek azokkal, aki azt mondták, hogyí érdemes mindent eredeti hanggal megnézni (hallgatni), mert úgy az igazi.
Ez így van. De nekem azért tetszett az A+O2 szinkronosan, mert több lett tõle a film, jobb lett és humorosabb lett. Számomra. Persze lehet, hogy másnak nem, oké, elfogadom.
- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Nem volt rossz, az eleje nyomaszto volt iletve a video, de a vége felé már nem hozott anniyt mint vártam.
Tehát figyeljünk a gyerekinkre és ne nézzünk sok tv-t 😊
de hozzáteszem, olyat is, amire áll a cerkám 😄
Riszpekk
ezek után, ha ANNYIRA nem jön be neki, nehezen fogja elismerni
Riszpekk
"Ha mindent meg tud csinálni, akkor miért nem ez meg az meg amaz...?"

-õ õlte meg a feleségét?
-hazudott a szemüveges csávó? (sztem nem)
-mi lett a csajjal? a carie ann mossal
sajnos nem lattam az elejet, azert nem vagom
AZ a száj.....
Ehhh
Imádom!
Õ a nõi fõszereplõ!
I Love her! :-DDDDD
Istennõ!
Nagyon gyenge poénok, ráadásul az összes már elõre kiszámítható, egy db új poén nem volt benne.
És nagyon érezhetõek ezek a Mr.Bean-es viccek, pedig ebben a filmben nem Mr. Bean karakterét alakítja Atkinson.
Nagyon egybeforrt már azzal a figurával!
10-bõl egy 4-es alát adnék rá!
Ez nem befektetés, hisz ha ingyen nézem meg, otthon, akkor azt is bele kell számolni, hogy otthon nincs 56.8-as hangfalrendszer, meg 45méteres vászon, így kissebb az élvezet is (fõleg ilyen filmnél)!
Tehát ha moziba megyek, akkor kifizetem a film élvezhetõségének az árát is, hisz a rendezõk MOZIBA álmodták meg!
Természetesen attól még 15"-os monitoron is le kell jönnie egy film lényegének, de egy zenekart is jobban élvezel egy koncerten 1424523542wattal, mint otthon a szokolból!
a másik részével a dolognak én pl nem értek egyet, azért nem fog jobban tetszeni a film mert több pénzt adok ki érte, vagy drágább a mozi felszereltsége... de persze én is vmi plazaban nézem meg, ami ugye már mindenhol elérhetõ...
de ha neked csak így érthetõ, akkor ebbõl is kiindulhatunk, ezesetben annak az ítélete fog pozitívabb irányba tolódni, aki drágább moziban nézte meg ugyanazt a filmet
Riszpekk
A Zu legendája engem is érdekelne.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
nem akkora a különbség, hogy jóról rosszra vagy fordítva változtassa a véleményedet, csak mivel némi befektetés árán nézed meg a filmet, így kicsivel pozitívabban állsz hozzá (keresed a jót a rosszban is)
pl. ha valaki Suzukit vesz, mert arra van pénze, nem azt fogja nézni, hogy ez sincs benne meg azt sem tudja, hanem inkább azt fogja látni, amiben jó az autó (másik eset, ha ajándékba kapsz egy BMW-t, simán lefikázod ha olyanod van, és ezt nem tennéd, ha pár milláért vetted volna)
Riszpekk
te még tudsz ehhez hasonló filmekrõl ? (amiket meg is lehet szerezni)
Az ne zavarjon meg hogy a Jet Li a fõszereplõ de nagyon fasza a film, és tecceni is fog ha a T. & S. bejött, garantálom! 😄
a film milyen... hát hm, olvasd el ezt: http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=6573&hir=5565
egy dolog biztos, nagyon rá kell készülni, hogy ne azzal kapcsold ki a végén hogy "ezt a baromságot" 😊 én élveztem, mert iszonyat akciódus, nagyon látványos, de a mögöttes tartalom, a felirat gyengesége miatt sem jöhetett le
moziban biztos más