Filmek, amiket most láttunk...

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Vágom, de ha egy akkora testbe rakja mint Swarié, akkor mégkeményebb...
:-DDDDD

Amúgy rég tudjuk, hogy a T800-as a király széria, hisz egy T1000-es se gond neki....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
LA-ben egyáltalán nem feltünõ egy óriás a sok kigyúrt gyúrós strandköcsög közt.
Leginkább ez a motoros szerkó a gázos, nem tudom ezt miért eröltették!

Azért gonodlom így a nõi T-al kapcs, mert eddig csak hímnemü "egyedeket" láttunk!
Másrészt meg a skynet ugye egy logikusan gondolkozó gép!
Neki a hatékonyság számít! Egy nõi testbe bújtatott terminátor BIZTOSAN kissebb hatákonysággal bír, mint egy nagyobb testü.
Pusztán gondoljunk a szervo motorokra vagy csak a puszta tömegre!

A skynet nem arra készítette a terminátorokat, hogy könnyen elvegyüljenek a 20-21.századi LA-ben, hanem arra, hogy 2029-ben kiírtsa az összes embert.

Persze lehet, hogy ezt a gépet KIZÁRÓLAG arra készítette, hogy visszautazzon ide, de engem ez akkoris zavar!
Már csak azért is, mert tudom, hogy ez csak egy marketingfogás, illetve most ezzel szinesitették a palettát! Nincs 5let!

Tikal
Ja, a nõi test amugy is csak külcsin, belül nagyon kemény csávo 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
nem értem az elsõ mondatod.... a jelenben egy karórában telefon, kalkulátor, fényképezõgép van, miért ne lehetne egy 170 centis testû terminátor hatékony? arról nem is beszélve, hogy nem olyan feltûnõ mint egy faarcú óriás

Riszpekk

Blasta
Én nem érzem gyerekesnek, hogy egy nõi test, ami kisebb, vékonyabb stb. adjon helyet egy gyilkoló gép belsejének!
Eddig még véletlenül se láttunk nõi halálosztókat (asszem ezt úgy magyarázzák majd meg, hogy bár a cyberdyne-t megsemmisítették, a skynet máshogy, más úton született meg és más tipusu terminátorokat gyárt).

Én is kiváncsian várom, de mint mondtam, fenntartásaim vannak a sztorival kapcs.
A vizuális hatások nem érdekelnek, beiztos ütni fognak oszt kész!
Nekem a szivem csücske ez a sztori, errõl is sokat olvastam és szerettem volna, ha elnyeri méltó befejezését....

Tikal
Azért lett nõ a gyilkologép, mert egy nõ jobban el tud vegyülni, kedves a pillantása 😊 És ha esetleg õt küldik vissza t4-ben hogy megvédje a connor gyereket akkor én is biztos jobban szaladgálnék vele mint arnie-val 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

FREAK
mármint vizuálisan

Riszpekk

Jano
Jaja, a jó koksz csodákra kéves, még így 60 felé is... 😄
De aszondom, megnézem a T3-at, és a francba, legyen T4 is! 😄D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

FREAK
1. Hollywoodban ez 2 hét intenzív kondi
2. Igazad is lehet, de gyerekesnek tartom, hogy csak férfi lehet gyilkológép
3. Ez igaz, a fantázia itt jól jött volna

de azt is hozzáteszem, hogy engem ez a film kizárólag "szakmai" szempontból érdekel, szeretném látni, mivel reagálnak a Mátrixra, Minority Reportra stb stb....

Riszpekk

Tikal
Látványban ütne ma is, ha belegondolok mikor készült.... ( 1991 )
Kedvenc film, Robert Patrick ( t-1000) nagyon jol játsza a gonoszt 😊 Az a tekintet nagyon király...

Blasta
Komolyan baze, iszonyat lehangoló volt!
Aztán persze elhiszem, hogy visszaedzette magát, de akkor is!
És a minap olvastam, hogy készen áll a T4-re!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Így tudnak elbaszni egy jólsikerült álomgyári legendát....

Jano
A 3. ponttal nagyon-nagyon egyetértek! Meg a másodikkal is! De legfõképpen az elsõvel! 😄DD

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Blasta
De a T3-mal szemben nekem már nagy elõitéleteim vannak!

1. Láttam Arnie-t egy paparazzi képen a tengerparton, lógó hassal :-((((
2. Kibaszott hálivúdi fogás, hogy "legyen most csaj a terminátor, fú tökjólesz"
BROÁÁF
3. Eleve nem az eddig látott kliséket kellett volna folytatni, hanem azt lefilmezni, hogyan nyerik meg a JÖVÕBEN a háborút az emberek, jó kis gerillacsatákkal etc....
Persze így nem lett volna T4, de hálivúd mindenre képes

FREAK
hát nagy alapkõ, az tuti

és látványban akár ma is ütne...

Riszpekk

Tikal
Terminátor 2 a legjobb 😊

FREAK
persze, de ha ezen a film végül nem tud változtatni, akkor megalapozott elõítéletek voltak, hisz semmi érdekem nem fûzõdik hozzá, hogy rosszat mondjak róla, és mivel elõtte sem mondtam róla semmit, így az sem motivál, hogy ne csináljak segget a számból....

annak is oka volt, hogy nem fizettem érte egy ezrest, hogy megnézzem moziban, és azóta sem bántam meg... nekem a Mátrix mai napig leginkább egy jól sikerül képregény filmmel van egy szinten, soha nem fogom olyan komolyan venni, mint mondjuk egy Terminátort..... (pedig a téma sokkal komolyabb)

Riszpekk

Tikal
tudat alatt igen 😊

Én ezért ugy szoktam ezt csinálni hogy tökre nem tudok semmit a filmekrõl, direkt kerülöm a témát aztán egyszer csak beülök moziba, igy volt ez a körrel is majdnem, azért csak majdnem mert pont elõtte találkoztam haverokkal és azt mondták nagyon parás, na én igy ültem be a moziba, és nem az lett 😊 Szoval az elõitéletek azért ott vannak tudatalatt, bármennyire is szeretnénk azt hinni hogy nincs, és ez igy van mindennel...

FREAK
mielõtt megnéztem, nem alkottam róla véleményt

Riszpekk

Blasta
Szerintem fogják!
Elég jól sikerült darab, be fogják hozni simán!

Coine, The A&O
equilibriumot fogják 1általán itthon adni ? mert Kazaa-ról nem nagyon tudom megszerezni.
Zu legendájából is vmi tré minõségût sikerült csak szereznem.

Coine, The A&O
persze Mátrix 2-rõl van szó...

én is ebben reménykedek...
equilibriumot pl spec effektek nélkül el sem tudom képzelni 😊 igenis szükség van rájuk, amig direkt nem a spec effektre irják a történetet, lásd xxx - akkora szart rég láttam

Tikal
Valoszinûleg eljtunk oda amikor már nem a technika lesz a fontos a filmben, az csak egy eszköz lesz, mint régen Lucas bácsi makettjei 😊
( Forest Gump, tele van spec efektekkel, de mégsem az volt a fontos )

Tikal
Jaaaa, ezt emlékszem mondták is, szal szerintem ez nem volt nagy titok 😊 De attol még a film látványértéke nem vesztett semmit.

Az állokpnél mozgo kamera tényleg nem matrix találmány, õk csak tökéjre fejlesztették, és tényleg volt ilyen coolio klip meg más klipp is.

nos akkor ki is ül be elõitéletekkel a filmre? aki most megvszi a jegyet vagy aki másfél év mulva nézi meg és addigra már tele van a feje a hibákkal amikrõl hallott 😊

Coine, The A&O
Barátom nyert jegyet Vox-os játékban, ma megy megnézni este 8-ra, aztán velünk csütörtök délután 😊

kíváncsi vagyok a filmre, bár nem ülök tûkön 😊

Galy
"szõrszállhasogatás"

??????????????????????????????

:-)
I.C.ram
Sõt még a híres Coolio klipben is volt. Nemto ma címet, de arról szól, hogy leakar ugrani a hídrõl, és egy film zenéje is volt asszem. Na az a klip kb. 96-os.
I.C.ram
Arról beszélek.
FREAK
nem a bullet time a lényeg, hanem az álló képnél mozgó kamera

Riszpekk

I.C.ram
Sõt még egy magyar filben is volt bullet-time. A Hukklében.
I.C.ram
Én egy nagy filmben is láttam Bullet-Timeot, de nem jut eszembe a neve. Az kb. 2-3 volt idõsebb mint Matrix.
I.C.ram
Sz.gépes játékoknál nem nagyon tudnak nem sz.gépes trükköket alkalmazni. 😊 Míg egy filmnél sima lehet. Jó persze, van amit nem lehet, de ahol már a Terminátort is lemodellezik, ott már rég gáz van.
FREAK
már leírtam párszor, az elsõ ilyen trükk a Smoke City - Underwater Love klipben volt

ha valaki megtalálja neten, riasszon, nekem csak VHS-en van meg :/

Riszpekk

FREAK
nem vesztett az értékébõl, de nem is lett ettõl értéke, hisz semmi újat nem hoztak

Riszpekk

I.C.ram
Valaki tudja, hogy a bolcsõd lesz a koporsód c. filmnek a trailerjében az a zene micsoda? Tehát elõadó, számcíme mi?
FREAK
nekem alapból nem jött be annyira, moziban sosem láttam, másfél évvel premier után néztem meg Galynál.....

Riszpekk

FREAK
önhülyítés tipikus példája:

"nem érdekel, milyen gagyi, azt akarom, hogy nekem bejöjjön"

no comment

Riszpekk

ha megnézed a számgépjátékiparban ugyanez a helyzet
egy bizonyos szintig szükség van a látványra, hiszen jónéhány könyv jó megvalósítása egyszerüen a technikai megvalósítás gyengesége miatt egy ideig biztosan nem lesz vásznon

más kérdés persze a csilicsili filmek/játékok; szerintem egy idõ után leáldozik ezeknek is a korszaka, pár év, és megunják az emberek hogy minden filmnél azt nyilatkozzák a producerek hogy "ebben már 1478 számitogépes effekt van, és a pirotechnikára 98734 millio dollárt költöttünk"

ez a fenét se érdekli, de egy bizonyos szint igenis szükséges, mert különben az lesz mint a honfoglalással, ahol nagy csatajelenetben 8-8 lovas harcol egymással

I.C.ram
Kedvencem Mr. Bean, de ezek a nagyfilmek, iknább a kisfilmjeinek a poénjait gyüjti össze. Igazi katasztrófa film is errõl szólt.
kitérdekelnek a filmekben a hibák
undorítónak tartom, egy nagyszabásu produkciónál nem lehet mindenre figyelni, emberek vagyunk

a filmélményt viszont garantáltan tönkreteszik az ilyen oldalak, ezért sem nézem meg, nem vagyok kiváncsi a hibákra, nem akarom hogy 3x i megnézésre azt keressem hogy tényleg ott van e az a hiba, és ez háttérbe szorítsa az élményt

I.C.ram
Ebben egyetértek veled most kivételesen. 😊 Sokkal jobban tudtam élvezni egy olyan filmet, ahol a megvalósítók gondolkodtak, és nem egy szar 3D programban lemodelleztek egy robotot, vagy akármi mást. Nekem mindig jobban bejönnek, a Vissza a jövõbe, Terminator 1-2, Star Wars IV-V-VI. Ezek a csiri-biri szarok csak untatnak, mert kb. fél perc alatt összehozzák az effektek, míg régen hosszú hónapok teltek el egy ilyen effekt kivitelezésére. Személyszerint én kivágnák a picsába az Oscart, ami a speckó effektekért jár, mert nincs értelme, hisz nincs benne annyi meló, mint régen volt.
Blasta
Freak látott egy vidóklippet, amiben hamarabb használták a bullet time-ot, így sajnos a film vesztett az értékébõl, hisz csak egy "koppintás"....

Blasta
Valamiben nagyon igazad van!

Nem tetszik Freak azon hozzáállása, hogy "de az egyetlen, amirõl sokat tudok beszélni vele kapcsolatban az a hibák tömkelege "

Egy darab hibát nem láttál a filmben, amíg mások nem gyüjtötték õket egy szép csokorba!
És ez pedig már szõrszállhasogatás, hisz a neked addig tetszett a film, amig nem "alázták le" ilyen nagyon a hibakereséssel!

Az más tészta, hogy én is észrevettem benne egy logikai hibát, de ezt nem állt komoly lábakon, így hamar félresöpörték....

Tikal
Mit koppintottak és honnan? Nem láttam azt a filmet 😊

Star Wars Forever, star trek csak kistestvér 😊 episode2-ben is feltünik egy star trek hajo 😊

batman
Én az ilyen típusú filmektõl azt várom, hogy szórakoztassanak, és akár a látványtól, akár a tartalomtól de úgy fejezzem be, hogy 'szakúva! Lehet, hogy ez rám nézve szegénységi bizonyítvány, de én ezért járok moziba, ezért nézek filemeket, és nem azért, hogy utána a hibákról, nagy igazságokról, egyebekrõl gondolkodjak! Lényegében semmivel sem több mint egy jó vicc, csak más mûfaj...bár ez a példa kicsit sántít, de nagyjából errõl van szó nálam!

[...] Te romboló állat! Te sátán!

FREAK
hát kungfu sem sok van benne, az is biztos 😄 a fõ effektjüket meg koppintották, szal marad egy látványos film érdekes témával, de rengeteg logikai zsákutcával.... szeretem megnézni, de az egyetlen, amirõl sokat tudok beszélni vele kapcsolatban az a hibák tömkelege 😊

Riszpekk

FREAK
a Star Trek veri 😊)) hihi

Riszpekk

Blasta
Hát igen. A leghosszabbtávu, almost...

Egyetértek. Az csak a keserû hab a tortán, hogy sokaknak golyóelhajolós-kungfufilmet jelentett csak.
Mondjuk leszarom 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tikal
Ja persze, nem gondolta Lucas bácsi hogy ez lesz belõle, de ez lett 😊
ezt csak ugy irtam, mint hosszutávu siker 😊